Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Після дзвінка в саппорт, ввечері було доступно перехід на ОГО-Стандарт.

До речі, додзвонився, на диво, дуже швидко.

Опубліковано

Звонок на суппорт решает всё)

тільки іноді туди дозвонитись ну просто не можливо =)

коли неможливо дозвонитися я просто пишу на їхнє мило [email protected], відписують досить швидко :closedeyes:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

вже мабуть тиждень як перейшов на Стандартний

1283098208.png

модем говорить

809b8f517c8de702708d4307efaf2b81.jpg

тобто тариф новий швидкість така, як і була, я один такий?

Звонити в супорт?

Опубліковано

Підкажіть номер, за яким реально можна зателефонувати. На сайті 0-800--800-506-800 , за яким реального звязку немає! Включається автовідповідач, і пропонує зробити вибір нажиманням клафіші (як в оператоів мобільного звязку). Тільки проблема, набір у нас тоновий (якщо не помиляюся), а так переключатися можна в імпульсному режимі (можливо режими я поплутав....).

Одним словом звязку з УТ немає!

Опубліковано

швидкість була 4 а стала при стандарті 5, різниця в принципі невелика. Хоча думаю за місяць-два на стандарті буде 10 як і в інших містах

мый стандарт зараз такий, все норм

MTMwNDYyNTY0NS00OTQxLjc0Mi05MjEuNTM0LTAtMTgzMjYw.gif

Опубліковано

post-11171-0-85042300-1301329088_thumb.j

Я колись давав скрін статистикі, там все так-само, як і було, не піднімали ніфіга, мабуть треба їм дзвонити, лінія тримає 100% 5000 кілобіт/сек

Опубліковано

Так і в державі, поки не передзвониш не напрягнеш, не начнеш кіпішувати, ніфіга толку не буде. А коли "йом-ма-йо, що за фігня, за що я плачу, дайте телефон начальника!!!" зразу все чомусь починає працювати :)

Опубліковано

тільки що на каналі 4 МБіт при закачці з ex.ua швидкість підлетіла до 24Мбіт, протрималась 2-3 хв і впала назад.

шо ета? :blink:

Опубліковано

А ти не поспішай, зачей усі їх пропозиції, повіси на лінії і перекинуть на оператора :)

Якби ж то. Чекав. Чув у трубці "Ви не зробили ніякого вибору"

Опубліковано

тільки що на каналі 4 МБіт при закачці з ex.ua швидкість підлетіла до 24Мбіт, протрималась 2-3 хв і впала назад.

шо ета? :blink:

В мене на 4 Мбіт тарифі тільки що викачало кваліфікацію F1 з швидкістю 1,6-1,7 Мбайт за секунду. Щось цікавеньке. Півтора Гіга за 15 хвилин - непогано.

Опубліковано

вже мабуть тиждень як перейшов на Стандартний

1283098208.png

модем говорить

Звонити в супорт?

в мене було те ж саме, пишу їм в суппорт там відписують що в мене 5 мбіт а саме = 4890 кбіт, вирішив позвонити там кажуть те ж саме,

попросив підняти до 8 мбіт, за годинку на лінії швидкість підняли до 9900....тепер нормально, швидкість 600-620 кбайт з торрента

Опубліковано

це тіпа як?

Attainable Rate: 9900 | ***

Rate: 4890 | ***

у тебе так модем говорить?

ні не так)

зараз отак:

Attainable Rate (Kbps): 23948 1024

Rate (Kbps): 9824 924

а до дзвінка було:

Attainable Rate (Kbps): 23948 1024

Rate (Kbps): 4890 924

там де RATE це швидкість яку твій модем просто не перескочить, а те що вище це можливості лінії...

в мене був профіль під ультру(24 мбіта на прийом, 2 на віддачу) але лінія стала давати перебої і поставили назад 4890, тоді і прийшлося просити підняти до 8 мбіт

• 2 тижня потому...
Опубліковано

может у тебя линия не позволяет?

Колись до мене приходив майстер з УТ і він протестував мою лінію, і вона дозволяє таку швидкість (нібито був даунлоад до 12 Мбіт). Ультра мені точно не світить.

Опубліковано

Тільки проблема, набір у нас тоновий (якщо не помиляюся), а так переключатися можна в імпульсному режимі (можливо режими я поплутав....).

Теж стикнувся з такою проблемою, то вирішив своерідним способом: після дозвону, коли вже голос тьоті зачитував менюшку перемикав апарат на імпульсний і тоді менюшка працювала. :)

правда потім постійно забуваєш про змінений режим і передзвонити нікуди не можеш поки не згадаєш що забув поміняти назад.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...