Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Якщо на реконект тратиться 1 хвилина, то недоступність послуги за 1 рік - 0.07%, нормально як для масової послуги.

Опубліковано

фсёравно, 365 реконектов в год это недопустимо :(

Головне підібрати час реконекта коли спиш - тоді ваще "ни единого разрыва с ноября месяца" :)

Опубліковано

фсёравно, 365 реконектов в год это недопустимо :(

Головне підібрати час реконекта коли спиш - тоді ваще "ни единого разрыва с ноября месяца" :)

помоему перелазим в офтоп :(

если спиш - перс торгует - выкинет

Опубліковано
Да зачем бридж?? Модем и в роутере прекрасно меняет айпи. Достаточно оборвать pppoe-сессию telnet скриптом или любой из программ, поддерживающих модем

Хто підкаже що значать ці слова і як їх використати на дії (бажано на прикладі)? Дякую

Опубліковано

Ні в кого зараз траблів не спостерігається? На Ультрі профіль сьогодні чомусь впав до: Downstream Rate: 325 Kbps Upstream Rate: 158 Kbps. Додзвонитись з 19:30 на 0800* КЦ нереально.

Опубліковано

В моєму випадку ребути не допомагають. В суппорті дєвачько Яна нічого кращого не змогла придумати, крім поради перевірити мережеві налаштування, при цьому сказала, що у мене швидкість на порту 29 мбіт/с :blink: Після цього в мене якось зникло бажання спілкуватись з КЦ до ранку.

Опубліковано

Не знаю як в кого але в мене після активації нового тарифа замість 4 мб, інтернет важко інтернетом назвати, з моб теле мабуть скоріше щось можна завантажити. :(

MTI3MDgzOTQzNy0xNDMwLjI3My00MjkuODM3LTcyLjY1MS0xODMyNjA=.gif

Опубліковано

Мне сегодня киевский супорт выдал гениальную фразу ) Когда я обьяснил ему, что совсем не собираюсь менять ФриБСД на винду, ради проверки стабильности конекта, он сказал - Так че вы вообще сюда звоните?

Опубліковано

Дуже дивно.. інет менше мегабіта.. шо слуцілаС, насяльніКа ?:blink:

ДНС-и телекому мають більший пінг ніж відкриті ДНС гугла )))) :smile-zachot:

Опубліковано

і в мене 73, спробував качати - качає норма, швидкість замовлена, впринципі, тримається, як і раніше...

Опубліковано

Швидкість в перший день підключення нового тарифу

c0a0a8eecea5.gif

Після заміни сплітера і включення Annex M

07bd2f1c3ea9.gif

Модем D-Link 2600U. По Wi-Fi ноутбук який стоїть в іншій кімнаті метрів так за 10-13 від точки доступу витягує легко 17.0 мб/с. Annex M підняв Upload, хоча після його включення Download став менш стабільним. Буду міняти всі скрутки на пайку контактів. Думаю таке шаманство ще покращить результат

Опубліковано

змінив тарифний план, нет з 8 мегабіт став 3

при цьому

Attenuation (dB): 37.0 46.3

що за єрунда?

з вчорашнього дня з самого ранку щось не так

що мооже бути? це тарифний план такий? чи проблеми в укртелекома?

Опубліковано

В мене вже 4-й день таке Г... Пропадають пакети. Аж нема злості телефонувати на той Київ і сваритись. Заявки кожного дня приймають, а толку ноль.

Опубліковано

Київ каже шо передали заявку на місцевий УТ і вони будуть тестувати обладнання.

А взагалі помічено, що швидкість іде синусоідою. От зараз маю знов свої 12-13 мегабіт, а десь до години 19-ї вечора плавно впаде нижче 2. Таку саму траблу описували на форумі ОГО, але рішення поки ніхто не виклав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...