Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в мене схожа ситуація була на роботі, причому конект швидко піднімався коли я відключав лан від модему і чекав коли підніметься інет (те саме каліцтво 821 тільки в режимі ротера) і лише після цього приєднував лан.

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Лінія в мене без скруток, при підключенні ОГО кинув нового кабеля від коробки.

Подзвонив на 747030, там щось подивились, потім оператор сказав, що підвищив на мій модем рівень сигналу, попрацювати-понаблюдати.

Якщо знову буде те саме, попробую міняти модем-сплітер...

Опубліковано
Лінія в мене без скруток, при підключенні ОГО кинув нового кабеля від коробки.

Подзвонив на 747030, там щось подивились, потім оператор сказав, що підвищив на мій модем рівень сигналу, попрацювати-понаблюдати.

Якщо знову буде те саме, попробую міняти модем-сплітер...

почни із сплітера в 1 чергу....

Опубліковано

Погана телефонна лінія на останній милі (хомячок погриз проводку, цьвашка вбили в лапшу, ще 1 апарат без сплітера), інфа 100%

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Згідний з SunSeth аби інет працював нормально, і тарифи невиростали ;) , а якмй там логотип то мені якось однаково.

Опубліковано

є, у мене лінія 18 тримає :)

Вроді ж як АТСка з dslam'амами стоїть в першій лікарні, це за метрів 100 від мого будинку

Опубліковано

Ну комусь і dial-up вистачає.. це ж діло особисте.

А зробив би телеком 8 мбіт по 200 грн вже було б приємно.

Бо U.TV то дуже сумніний подарунок :)

Опубліковано

ну, хорошого багато не буває.

якщо вони насправді вперлись у межу швидкості, а клієнти звикли до подарунків, то дійсно цікаво, що на цей раз запропонує УТ. ІМХО, зниження цін малоймовірне.

• Адміністратори
Опубліковано

правильно. Опустити ціну, обвалити ринок, вигнати більшу частину персоналу на вулицю. Я вже почав забувати слово зарплата. А сіко народу "ушли" з УТ, А Візор. Ех

Опубліковано

в мене конктиться модем на швидкості 25Мбіт. Тому є куди ще пхатися.

А 8Мбіт за 200 грн - подарунок, яких мало.

Добре було б всі 25 заюзати :)

Опубліковано

При теоретично можливих 24?

87340e4b7b96.jpg

• Адміністратори
Опубліковано

Про можливі інтерференції в мідних кабелях не забуваємо. :)

Опубліковано

При теоретично можливих 24?

Це образно 25 Мбіт. :) 1 Мбайт не 1000 кб :)

Опубліковано
Просто интересно, на какую коньюктуру рынка они ориентируются ?! На детей и подростков ?! Серьёзный клеент на эти детские разукраски из комиксов и icq не клюнет !!! Да и кому из сотрудников компании приятно спонсировать бредовые затеи руководства за счёт экономии фонда ЗП и отпусков за свой счёт ??!! Объясните кабельщику-спайщику что часть его ЗП пошла не рестайлинг !!! Интересно, много ли вы о себе новых слов услышите ??!! Успехово вам, компания по продаже рамочек !!!

З коментів звідси

+500. Повністю підтримую автора

Опубліковано

і ось із свіженького...

ФГИ не планирует в 2009 г продавать «Укртелеком»

«Униан» // 19.08.2009

Фонд государственного имущества Украины (ФГИУ) не планирует в 2009 г. продавать госпакет акций ОАО «Укртелеком». Об этом журналистам сегодня заявил и.о. главы ФГИУ Дмитрий Парфененко, передает «Униан».

тут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...