Перейти до змісту

Криза + Кримінал

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А скільки там більшість металевих дверей різати... Відкривачка для консерв легко підійде, дуже зручно...

Ілюзія безпеки

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А скільки там більшість металевих дверей різати... Відкривачка для консерв легко підійде, дуже зручно...

Ілюзія безпеки

Якщо звичайно ці двері з дешевих і китайського виробництва....

Опубліковано

Ну звичайно, а які в нас зараз беруть?

Заплатив гроші, і радується що дешево

От така фігня

Після цього відео експерисентував. Більшість таких дверей під тиском пальця прогинаються

Опубліковано
Вибачаюсь чи не міг би хтось з форуму хто вже мав зі зброєю справу підсказати де у нас є магазини спеціалізовані на зброї,з адресами якщо можна,і порадити щось з пневматичних пістолетів??Можливо в когось є вже такий і може розповісти на що треба звертати увагу при виборі...

Ну все що скажу купити такі агрегати можна без проблем. Вчора заходив міняти кобуру на Клима Савура, імеютса і такі там рядом прохожі що зразу тобі все предложать, спочатку звичне а потім каже є "резинка" ну як правило перероблений стартовий на травмат з "чорними" набоями причому зі стартового переробити викрутити заглушку і вуаля і при цьому за них не караю а караю за те що в них... але всерівно з цим потім проблем не оберешся краще все оформити по закону і бажано якщо є потреба то вже брати http://www.fort.vn.ua/ доволі хороші але останнім часом багато пластику в них кладуть.

Опубліковано
Якщо чесно - то від пістоля з ризиновими патронами сам би не відмовився б ...

А ви не задумувались, що у нападника теж може бути пістолет, не з резиноновими набоями?

Доставши свій резинострел ви можете тільки спровокувати нападника - наслідки будуть плачевні.

Оборонятись потрібно з розумом!!!

резину в боевое - не выйдет, порвет рамы затворные, они спецом расчитаны на маленькие энергии
ПМР -- абсолютно той же ж самий ПМ, всі детальки окрім ствола точнісінько такі ж, виготовлені на тих же виробничих потужностях. Всякі Форти, Шмайсери і т.д. -- інша історія.

100%, тільки ПМ просто перероблюють(навіть в Луцьку) в ПМР зі списаних(70-х років) на сладах і т.д.

Опубліковано

от МОДЭРАТОРА:

двайте не будем советовать покупать ПМ, АК47, СКС и другие буквенные сокращения

во-первых: не будем выходить из правового поля

во-вторых: это просто юношеская бравада

в-трететих: если кто и купил то писать тут не будет, если в здравом уме

Опубліковано

Міліціянти Волині не встигають ловити грабіжників, «наплоджених» кризою

Правоохоронці Волині розповідають, що за останній час злочинність в області збільшилась удвічі. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Міліціянти стверджують, що головну роль у тенденції до прогресії злочинності відіграє фінансова криза. При чому збільшуються не тільки грабежі, але й вбивства. У випадку з вбивствами, як розповідають охоронці закону, розкрили усі. Щодо грабежів, тут не так просто – лише половину крадіїв зловили та покарали. Міліціянти стверджують, що люди зовсім не дбають про свій добробут та статок. Мовляв, зараз потрібно укріплювати двері і посилено пильнувати своє майно.

©

Опубліковано
Яка відповідальність, якщо газовий переробити на резинові кулі. ?

Стаття 263. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами

1. Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу -караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

2. Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу -караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Опубліковано
Треба в дружиннікі записуватись, чи то вступати.

В журналісти простіше :smoke:

Ти знаеш до кого звернутись, де набирають в журналісти? :)

• Адміністратори
Опубліковано
especially for Forever Autumn:

;)

мну такое тоже хочет....в Луцке где-то мона увидеть подобные вещи?

Щось мені підказує що це заборонено.

Опубліковано

Заборонено носіння холодного. Зберігати я можу все що завгодно, крім вогнепалу. До-речі, такі цяцькі колись вільно продавались на Варшавці.

Опубліковано
Заборонено носіння холодного. Зберігати я можу що завгодно, крім вогнепалу. До-речі, такі цяцькі колись вільно продавались на Варшавці.

На Варшавці багато чого й досі продається того, чого не можна. .Там колись і коробки із ХХХ-контентом на прилавках стояли.. купуй - до схочу.

Над людьми теж знущатися заборонено. А захищатися від нападника - ніхто не забороняв.

Опубліковано

2Forever Autumn: Глянь ось тут

Витончено і елегантно, і пристрій дуже подібний на меч. От тільки травми він наносить зовсім не витончені ;)

Опубліковано
2Forever Autumn: Глянь ось тут

Витончено і елегантно, і пристрій дуже подібний на меч. От тільки травми він наносить зовсім не витончені ;)

ручка погана, з руки вискользне.

Опубліковано

Минулої нчі по 40-му понівечили близько 40-ка автомобілів.В мого колєгі на роботі розбили скло і розкурочили магнітолу.

Опубліковано
Треба в дружиннікі записуватись, чи то вступати.

В журналісти простіше :smoke:

Ти знаеш до кого звернутись, де набирають в журналісти? :)

я знаю. :0011:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...