Перейти до змісту

Нарушения ДАИшников

Egoist

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 591
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про маневицьких "псів" (по іншому не назвеш) таку ж саму історію мені розказували ще 2 роки назад: в тому випадку мєнт сказав водію що в нього стоп не горить, попросив водія щоб той сам глянув поки він буде на педаль нажимати. Не знаю на яку педаль "пес" нажимав, але стопи не горіли. Вдома ж вияснилось що стопи робочі. Історія закінчилась тим що керівництво потім того мєнта сильно дрючило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після такого я не знаю як до них ставитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один! Ну скільки можна! Kidubon, nothing personal, але Ви де були останні 2 дні - того Швеця вже встигли з роботи звільнити і партія Родіна його практично до себе "приютила"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Получается , В нашей стране без фото или видеокамеры вообще за руль не сядешь . :angry:

Иначе сержант Сидорук или Петренко будут голодные!

Пи"""сы !!!

Посадить бы с десяток делегатов из каждого управления сроком лет на 5-7 вот тогда бы наладилось ,может быть :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчера после 11 ночи синий номер "0432" выжигал по ГПЗ с нерабочим задним левым габаритом :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Так не зрозуміло: можна стояти під знаком чи не можна.

Автомобіль стоїть і Даішники теж стоять.post-7654-0-79100500-1305181731_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут зараз вже весь ряд зайнятий, :D так що стояти можна, і продавати авто просто на дорозі теж...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Еду по проспекту, дорогу в неположенном месте пытаются перебежать два сотрудника ДПС, притормаживаю, пропускаю.

Я: господа полицейские, какой же пример вы подаете добропорядочным гражданам?

ДПСники на бегу: ща перебежим и оштрафуем друг друга!

http://bash.org.ru/quote/411312

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні жигулю сімці на синіх номерах, завантаженому "синьосорочниками", було в падло проїхатись від тамтаму до чорновола, щоб розвернутись там, де дозволено. :/

оце так новосць! кагбетак...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора інспектор ДПС Куликівського ВДАІ УМВС України в Чернігівській області, перебуваючи в черговій відпустці сів п'яним за кермо своєї «дев'ятки».

На вулиці даішника винесло на зустрічну, де він збив 20-річного мопедиста, який котив свого «залізного коня» по узбіччю і ще двох молодих хлопців.

Як повідомили у ВЗГ УМВС України в Чернігівській області, мопедиста відразу відвезли до лікарні - у нього перелом стегна, ще у двох хлопців - легкі травми.

На місце ДТП одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського міськвідділу міліції, керівництво УМВС та УДАІ області. Прокуратура завела справу. За статтею інспектору «світить» до 3 років позбавлення волі.

А ще вчора якесь ЧМО на Шкоді з синіми номерами (на жаль не помітив цифр) валило по Івана Франка вгору від "Волиньгазу" (нагадаю, там односторонній рух, а якраз перед "Волиньгазом" невеликий поворот і гірка, що обмежує видимість... Та й неочікувано).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п'ятницю мент даішник, працює в мрео (бачив його там) на свому Пассаті Б5 повернув наліво на перехресті Кузнецова-Перемоги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п'ятницю мент даішник, працює в мрео (бачив його там) на свому Пассаті Б5 повернув наліво на перехресті Кузнецова-Перемоги

біда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні об 9-48 машина дайців (синій № 0226 ) виконала лівий поворот з пр.Пермоги на Грибоєдова, порушивши вимоги двох знаків - 4.1 "Рух прямо" та 3.1 "Рух заборонено".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Нам бы за один рабочий "стоп" уже бы накатали штрафик..а им можно!!!

Извините за качество фото - с телефона на ходу.

post-7540-0-41238900-1308854464_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Сегодня шел мимо ЦУМа и увидел, как припарковались две машины сотрудников ГИБДД. Господа гаишники спокойно сидели в машинах а заполняли какие-то бумажки...

post-498-0-12747500-1293446133_thumb.jpg

post-498-0-09606000-1293446179_thumb.jpg

А випадково не на Борді тут Ходирєв почитав як його підопічні порушують ПДР? Пресконференція Ходирєва

Я недавно в інтернеті прочитав ситуацію. Машина ДАІ зупиняється на зупинці громадського транспорту. Точніше фотографія, як на зупинці вже стоїть машина ДАІ і два даішники.

І люди пишуть про те, чого ж вони стали на автобусній зупинці. Так, не можна стояти на зупинці. Хто правила дорожнього руху знає, той в курсі, що не можна цього робити. А оцей офіцер виходить, мовляв їм можна. Оце я таке читав в інтернеті.

Тому я дав команду провести службове розслідування. Машину ж легко розпізнати. Якщо йому можна, то нехай йде і сільське господарство піднімає».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо йому можна, то нехай йде і сільське господарство піднімає

Ось Ходирєв і привселюдно визнав кваліфікацію своїх працівників. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки да - пресконференція Ходирєва дуже оптимістична. Ще б в діло впровадити його висновки :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні об 9-48 машина дайців (синій № 0226 ) виконала лівий поворот з пр.Пермоги на Грибоєдова, порушивши вимоги двох знаків - 4.1 "Рух прямо" та 3.1 "Рух заборонено".

Та вони там регулярно повертають, майже кожен день бачу. От коли починаєш вважати що МУСара - то не від "Московский Уголовный Сыск", а від слова "сміття".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нікому не кажіть, я хоч і не мент, але теж завше там наліво повертаю :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще б в діло впровадити його висновки

Так давайте йому матеріалів дамо! Фото, відео...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мені цікаво чи є хтось в обл- чи міськуправлінні МВС, ДАІ, крім, звісно ж, Ходирєва :), хто читає наш флуд?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Пидерасты.post-490-0-70212800-1312367199_thumb.jpg

Сорри за качество.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...