Перейти до змісту

Пропоную акцію - боротьба зі штрафами.

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

а спробуйте зовсім не порушувати

ІМНО, Harddriver, ти шукаєш виправдання своїм порушенням в бездіяльності суспільства. Це типу вбивця пристиджував би громаду тим, що вбивство - природний процес (бородьба за життєвий простір всетаки), а тут понапридумували всяких законів, по яких в тюрму саджають ;)

Ти звик порушувати і коли це було недорого, все було в шоколаді. Коли ж стало дорожче - ти намагаєшся пристидити народ тим, що вони не порушують, бо тобі це вигідно. Намагаєшся маніпулювати, натиснувши на відчуття патріотизму і власної гідності. Ти - маніпулятор, який хоче прикрити своє бажання їздити не по правилах "думкою суспільства", яка чомусь відображає тільки твоє бачення проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 242
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Щось я дуже сумніваюсь що Harddriver великий порушник, та й мене з перевищенням швидкості вам фіг вдастся виловити, я навчився їхати так щоб не спішити, бо це нормально для мене і моєї машинки. Тому взаємні звинувачення просто абсурдні, тут як говорится "а хто без гріха", просто я розумію ситуацію так, правило тільки тоді правило, якщо воно правило для всіх.

Життя в нашій країні це постіний відкритий бій без правил і моралізування на тему що в цьому бої є де-юре якісь правила ніколи не зроблять цей бій чесним, доречі ця гра без правил задовільняє впринципі всіх, когось відкрито а когось на "підсвідомому" рівні, це не можливо перемогти, а тільки якимось чином з плином еволюції трансформувати за купу поколінь.

Просто я проти коли в цій грі без правил одна сторона бою заставляє іншу в одноосібному порядку платити більше ;) і це моя громадянська позиція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от в тому то і справа ... шо коли я їду через міст за якимось "москальом" який ледве суне.... але ж подвійна сплошна і видно шо стоять "лежні" на повороті ... я їду далі ...

тут в дзеркалі видно як крузер, набрав маху і сдєлав нас обох (почав обгон на мості ще) ... пролєтєл повз "лежнів" які не відреагували ніяк просто ... і коли ми досунулись до них, вони зупинили "москаля" ... я теж став, вийшов, і поцікавився , чому зупинили саме його а не крузак, і у відповідь почув стандартну фразу ...

"ваші документи" ... і каг бить ? шо дєлать ? чому одним можна .. а других спиняють "просто так" а вдруг в нього аптєчкі нема, чи Т.О. чи страховки =)

ну його такі закони .. на*й !!! вибачте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Keepo - еко ти завернув.Да не маніпулюю я, бо нема ким. Давно махнув рукою,  якщо ти не зрозумів. Що мною рухає? Просто той самий патріотизм, і сором  за всіх нас. А ти ще говориш про якусь особисту вигоду і злобні плани маніпуляції? В червоні прокурори не пробував записуватись? 

Признаю, я дійсно допустив помилку - підняв цю тему в середовищі, де на одного водія - 5 пішоходів.

А тут - у кожного своя правда і піший кінного не зрозуміє.  Тому далі продовжувати дискусію не бачу сенсу. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідея знищення класової нерівності живе в наших серцях, от тільки не ясно чому Ви прив’язуєте її до дороги. Почніть з податків та політики. * ржу *

Пропоную дати відповіді на питання (так або ні):

1. Чи потрібно ДАІ в державі (або ж служба яка контролює виконання ПДР)?

2. Чи стимулюють підвищені штрафи не порушувати ПДР?

3. Чи зафіксовано зменшення к-ті ДТП та смертності на дорозі після підвищення штрафів?

4. Чи вважаєте Ви, що невиконання (можливе) Вами ПДР / законів добавить добробуту / позитиву / самооцінки / безпеки Вашим родичам / близьким / оточуючим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

во-во

ну просто якесь зачароване коло. говоримо про автомобілі, далі про дороги, далі про автоінспекторів, далі про штрафи, а якщо штрафи то починається про "фінансування злочинної влади" :) нєнушозанах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де на одного водія - 5 пішоходів

я щодня їжджу за кермом авто, а ще активно катаюсь на велосипеді, ну і само-собою ходжу пішки ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув сьодні, шо нібито, прийняли закон, який би забороняв знімати на цей Візир ПДР з всяких там Деу, Пасатів і тд ...

тобто тільки на "нормальній" машині, інспектор всі діла ...

нє ну не цирк а ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибори на носі, от і БЮТ спочатку впроваджує законопроект, а потім скасовує, уроди короче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

платить штрафы надо. штрафовать за нарушения тоже надо. обращаться в суд, в случае

злоупотребления властью или неупотребления ее в необходимых случаях тоже надо.

тогда можно говорить про европы.

считаю поднятие сумм штрафов позитивом. я например стал ездить по правилам, после

такого штрафа. к моему сожалению. очевидно что такая перемена потенциально спасла

мне жизнь, а может и другим участникам движения.

считаю что граждане должны изучать законы своей страны и в случае неадеквата или

быкования со стороны чиновников/ментов банально подавать на них в суд. невзирая.

иначе порядка не будет. и европов тоже :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав і подумав що знову буде їзда в задоволення ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

штрафи потрібно піднімати, але не в сто раз, ціну на газ і електрику потрібно піднімати але не в рази, а на декілька процентів і поступово, вони ж поступово крадуть, працюють і ніхто ж все обіцяне зразу не дає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
Начальник Госавтоинспекции Сергей Коломиец отмечает сокращение количества дорожно-транспортных происшествий на 25,3% в первом полугодии по сравнению с аналогичным периодом минувшего года.

В частности, в результате предпринятых мер за шесть месяцев 2009 года по сравнению с аналогичным периодом 2008 года общее количество ДТП снизилось на 25,3%, в том числе с пострадавшими - на 31,2% (с 23 234 до 15 982 ДТП), погибших в ДТП - почти на 40% (с 3 493 до 2 109 человек), травмированных участников дорожного движения - на 31,3% (с 28 701 до 19 710).

При этом, по словам начальника ГАИ, если в 2007 году ежедневно на дорогах в среднем погибало 26 человек, то в 2008 году этот показатель снизился до 21 человека, а в первом полугодии 2009 года он составил 12 погибших в сутки.

Кроме того, с начала этого года задокументировано более чем 3,4 млн нарушений правил дорожного движения. При этом нарушителей отштрафовали в общей сложности на 769,9 млн грн, из которых в добровольном порядке оплачено почти 53%.

Напомним, Коломиец сообщил, что Государственная автомобильная инспекция планирует установить допустимую норму содержания алкоголя в крови у водителей на уровне 0,3 промилле.

(с)

хороші цифри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напомним, Коломиец сообщил, что Государственная автомобильная инспекция планирует установить допустимую норму содержания алкоголя в крови у водителей на уровне 0,3 промилле.

(с)

хороші цифри

Я вот не пойму як вони збираються міряти ті промілі? Більш як впевнений, шо в наряда ДПС буде приборчик який буде настраюватись куда кому нада. Так шо собі гемор випити скажем пиво, яке буде проходити і доказувати потім шо все ок. І знов медексперт-гроші, суди-гроші одним словом все для людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хаха, відчувається, вибори скоро :) Нахомутали з штрафами, які практично всі опротестовувані (див пост #1), а тепер намагаються підлизатися. Ну-ну <_<

А відносно "по пісят і за кермо" - я категорично проти. Нашому народу таку слабину датвати не можна. Ну не німці ми, а славяне :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, цікаво, в новинах була інша цифра - 0.5 промілле :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...