Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
по непроверенным данным владельцем "АвтоПаркСервіс" является Алфёров (часть завода искож, хлеб, строительство, автобазар), во всяком случае точно имеет к нему отношение, как вы думаете- получив земли рынка он будет развивать мелкий-средний бизнес?!

краще перевіряй дані. вищенаписане - неправда.

• Відповідей 367
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Я наголосив на тому, що не впевнений, що підприємці зробили правильний вибір. Вибравши стару схему - вони позбавили себе можливості "зменшити ціну", "трішки окультурити", "навести порядок з заторами" і таке інше.

Питання 1. Які, хоч мінімальні гарантії того, що підприємці не позбавили себе можливості зробити оренду "трішки дорожчою"? ну раза так у три. У найближчому та далекому майбутньому.

Питання 2. Які гарантії , що "трішки окультурення" не буде задіяне за рахунок ультимативно-категоричних дій з боку нового арендаря? Як правило, на "окультуренні" в нас не звикли не заробляти, це проходить методом: "Забирайте старі контейнери, а нові ми закупили вже! З вас по *дцять тисяч у.о.!"

Питання 3, 4 і 5 подібні.

ЗІ я не за облспоживспілку, але й проти нікому не відомого АвтоПаркСервісу.

Опубліковано
Я наголосив на тому, що не впевнений, що підприємці зробили правильний вибір. Вибравши стару схему - вони позбавили себе можливості "зменшити ціну", "трішки окультурити", "навести порядок з заторами" і таке інше.

Питання 1. Які, хоч мінімальні гарантії того, що підприємці не позбавили себе можливості зробити оренду "трішки дорожчою"? ну раза так у три. У найближчому та далекому майбутньому.

Питання 2. Які гарантії , що "трішки окультурення" не буде задіяне за рахунок ультимативно-категоричних дій з боку нового арендаря? Як правило, на "окультуренні" в нас не звикли не заробляти, це проходить методом: "Забирайте старі контейнери, а нові ми закупили вже! З вас по *дцять тисяч у.о.!"

Питання 3, 4 і 5 подібні.

1. Вам давали місяць часу на те, щоб провести всі організаційні роботи. Я думаю, що серед підприєців знайшовся б один толковий юрист який міг би вичитати всі установчи документи чи типові договори, щоб уникнути махінацій. Попрацювати разом. Ось тобі і гарантії. І не треба казати, що тут суцільний обман, що влада не хоче слухати підприємців. Бо це неправда. І ти це добре знаєш. Було б бажання спілкуватись і рухатись вперед.

2. Відповідь криється у першому. Але виключно з логічних міркувань я б повірив міській владі. Тому що цілі бізнесмена і міської влади трохи не збігаються. Бізнесмен заробляє гроші, а міська влада забезпечує інтереси громади. Ось і все. А як ви зможете про щось домовитись - це вже ваші дипломатичні та юридичні можливості.

3. І т.д. і т.п. Нічого не зміниться. Чекаємо наступного мітингу.

Цікаво яке гасло буде найпопулярнішим на наступному мітингу? Кричати "Шибу - Геть!" буде як мінімум не коректно. Проти бізнесменів проводити мітинги безглуздо. А перераховувати всіх депутатів - не дуже зручно. Оце буде безвихідь.

Опубліковано

Дійсно, підприємство, яке тільки має створюватись - нікому невідоме. В цьому є якась логіка. Але казати на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО - невідоме.... це неправильно, бо по одному статусу зрозуміло, хто буде відповідальним за його діяльність.

Опубліковано

Дійсно, підприємство, яке тільки має створюватись - нікому невідоме. В цьому є якась логіка. Але казати на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО - невідоме.... це неправильно, бо по одному статусу зрозуміло, хто буде відповідальним за його діяльність.

Ну чому ж створюватись? Воно вже створене і повним ходом функціонує.

1. Заїдьте на замкову площу і припаркуйте там своє авто. Приходить хлопчина і виписує чек (2 Грн. год.) в чекові надавач послуг КП Автопарксервіс. На запитання кому йдуть гроші: Відповідь: Ну не мені ж- міська рада.

2. Стоянка перед міською радою. Припаркувався, підходить хлопчина і вимагає гроші. На мою відповідь, що я тут працюю, дістає зіжмаканий листок бумаги на якому номери 5-8мох автомобілів і заявляє мені, що мого номеру немає в СПИСКУ. Питання: Хто складав список? Де мають паркуватись прості державні службовці міської ради, котрі мають власне авто? Чому я маю платити за парковку, якщо я приїхав в міську раду для здійснення і виконання робіт згідно укладених Угод?

Опубліковано
Ну чому ж створюватись? Воно вже створене і повним ходом функціонує.

Пробачте, завтикав... Таки дійсно створене.

Але це нічого не міняє. Цікаво знати як воно працює? Зробіть офіційний запит, перевірте документи, вивчіть повноваження та механізми фінансування, сходіть на прийом. В них же ж і можна поцікавитись чому твоєї машини немає в списку. Може просто її треба вписати туди?

• Адміністратори
Опубліковано

Видно що Друід з тих хто ще вірить у чесністть порядність і професійність людей, які сидять при владі.

Та ініціюють всякого роду процесси, по створенню нових КП, для елементарного перехвату контролю над договорами, првами власності, територіями і фін потоками.

Видно ти ще не бачив які хабарі за це плотються і отримуються.

І які хабарі отримують прокурори, за прикриття цих ніби то чесних справ, "направлених на благо міської громади."

Ні одному слову не вірю нашій владі.

Добре що я за тих памороків не голосував.

Опубліковано

Я еще меньше доверяю тем, кто стоит за "спілкою підприємців" . Или кто-то верит, что там не участвуют "левые" силы?

Опубліковано
Чому я маю платити за парковку, якщо я приїхав в міську раду для здійснення і виконання робіт згідно укладених Угод?

В мене таке саме питання з приводу платної парковки біля Гостинця.

Опубліковано

Кто, как и я, забыл посмотреть выпуск новостей по ТВ, смотрите на сайте ТСН.

Смотреть

Тот же ролик у нас на файлообменнике - Скачать

Тот же ролик - внешний линк - Скачать

Опубліковано
Ні одному слову не вірю нашій владі.

Та не про довіру ж ідеться.

Спробую пояснити по-іншому.....

Уявіть ситуацію, я приходжу на базар і купую один кілограм мандаринів. Приходжу до дому, переважую - виявляється, що там всього 820 грам. Така ситуація повторюється ще кілька разів. Я перестаю вірити продавцям на базарі (і правильно зроблю). Хоча хтось заперечить мені: не всі ж такі! І буде абсолютно правий. Кожен при своїх. Йдем далі.

Я обурений такою ситуацією. В мене є кілька варіантів: перестати ходити на базари, перестати їсти мандарини, подати на продавця в суд, приходити на базар зі своєю вагою. Перший не підходить, бо крім базарів немає місця де можна щось купити, перестати їсти мандарини теж не хочеться, а подавати в суд я не вмію.... Залишається просто при кожній покупці перевіряти продавця на чесність.

Вловлюєте паралель? Я не довіряю продавцю - я з ним співпрацюю. Я покупець, а він продавець - я без нього, а він без мене існувати не можем.... от ми і співпрацюєм.

Як на мене, набагато природнішою є співпраця в трикутнику: бізнес - влада - громадськість (про це будь-який підручник з основ громадянського суспільства скаже), аніж у форматі бізнес - бізнес - бізнес. У цьому випадку виграє сильніший, а підприємці ринків в цьому випадку - найслабша ланка.

Скільки підприємців на ринках користуються послугами юристів, або мають юридичну освіту? Ось бачте. То який тут може бути оптимальний для них варіант? Правильно, платити гроші великому дяді, який все за них порішає. Треба бути більш самостійними...... А якщо вже вибирати, кому краще підставляти ср...ку (вибачте), то тут я погоджуюсь на 100% - краще віддатись чомусь більш звичному.

А загалом, на сльозливу патетику відповім наступним чином: "змініться самі..... і дивись раптом світ навколо почне змінюватись на краще"......

Чому я маю платити за парковку, якщо я приїхав в міську раду для здійснення і виконання робіт згідно укладених Угод?

В мене таке саме питання з приводу платної парковки біля Гостинця.

Так піди і запитай.... шо ти голову морочиш?

Опубліковано

2 Druid - збавляй, всі побачили що ти Дон Кіхот нашого часу в нашій Раді. Дай СОБІ відповідь на 1 питання - % чиновників які не кидають собі щось в карман і які не мають зиску з роботи. (Вийняток - закритий доступ до вирішення ГРОШОВИХ рішень, дон кіхоти нашого часу, старпьори, підкаблучні лізуни дуп, і тих хто ніавіть і не здогадується що біля кормушкі можна харчуватися).

Маючи відповідь - автоматично розумієш - якщо є інтерес/зацікавленість/потреба/зиск/прибуток/нажива/тиск - % дій в користь громади сутєво зменшується.

Пробіжись по довіднику телефоному твоєї установи, а саме по головним фігурам і поцікався хто і де має бізнес і епітети перелічені вище.

Спростити завдання до мінімуму - (приклад) моя зарплатко держ службовсця 1К-2К, окремо прибуток від (епітетів) 10К, допомагаючи собі і "друзям громади" досить суттєво можна зекономити на витратах.

Приклад ?

Зам. від. Економіки кто ? Яка фірма реконструкцію бухгалтерії шкіл і дитсадків на Волі 4 проводить ? Сімейний бізнес :)

Транпорт - 1 ніби посадили, а старий керівник мав свої маршрути.

Кап буд. - благоустрій проводився по вул. наших колег (вішались ліхтарі, клався асвальт)

Підприємництво - скількох змінило керіаників ? Місце сладко - (ринкі і ВСІ підприємці)

Памятка про стару владу - з яким скандалом пішла стара влада працювати з міської ради в обласну, нонсенс - вони ж всі хабарникі і злочинці :) і лиш такі можуть в таких умовах працювати.

А теперешній мер - любовніца інвалід, пара трупів, пара лімонів в офшорі, прописка Київська (була:) ). Гра з місцевими депутатами :)

Депутати - набрило друкувать на german keyboard.

Підприємців жалко чисто по людськи. І не жалко знаючи скільки "редісок".

Тим і наша країна і унікальна, що - Гондурас :(

Опубліковано
2 Druid - збавляй, всі побачили що ти Дон Кіхот нашого часу в нашій Раді. Дай СОБІ відповідь на 1 питання - % чиновників які не кидають собі щось в карман і які не мають зиску з роботи. (Вийняток - закритий доступ до вирішення ГРОШОВИХ рішень, дон кіхоти нашого часу, старпьори, підкаблучні лізуни дуп, і тих хто ніавіть і не здогадується що біля кормушкі можна харчуватися).

Маючи відповідь - автоматично розумієш - якщо є інтерес/зацікавленість/потреба/зиск/прибуток/нажива/тиск - % дій в користь громади сутєво зменшується.

Пробіжись по довіднику телефоному твоєї установи, а саме по головним фігурам і поцікався хто і де має бізнес і епітети перелічені вище.

Спростити завдання до мінімуму - (приклад) моя зарплатко держ службовсця 1К-2К, окремо прибуток від (епітетів) 10К, допомагаючи собі і "друзям громади" досить суттєво можна зекономити на витратах.

Приклад ?

Зам. від. Економіки кто ? Яка фірма реконструкцію бухгалтерії шкіл і дитсадків на Волі 4 проводить ? Сімейний бізнес :)

Транпорт - 1 ніби посадили, а старий керівник мав свої маршрути.

Кап буд. - благоустрій проводився по вул. наших колег (вішались ліхтарі, клався асвальт)

Підприємництво - скількох змінило керіаників ? Місце сладко - (ринкі і ВСІ підприємці)

Памятка про стару владу - з яким скандалом пішла стара влада працювати з міської ради в обласну, нонсенс - вони ж всі хабарникі і злочинці :) і лиш такі можуть в таких умовах працювати.

А теперешній мер - любовніца інвалід, пара трупів, пара лімонів в офшорі, прописка Київська (була:) ). Гра з місцевими депутатами :)

Депутати - набрило друкувать на german keyboard.

Підприємців жалко чисто по людськи. І не жалко знаючи скільки "редісок".

Тим і наша країна і унікальна, що - Гондурас :(

Ух.... зарядив....

Так от.... гражданін Гондурасії.

А до чого ти це все?

Якщо це критика особисто мене, дуже дякую.... сприйму все вищезгадане до уваги.

Якщо це пісня про те, що "жизнь дєрьмо, а ми в ньому мікроби" - вже тошнить від тих пісеньок, чогось би свіженького.

Не подобаються чиновники, піди і попрацюй сам, покажи приклад.

До чого ти це все??????? Не подобається країна - вали.

Ти не зрозумів головного. Порочні звязки між владою і бізнесом не від того, що люди у владі слабкі і підкупні...... А тому, що бізнес сильніший за всіх і знаходить можливості лобіювати свої інтереси через представників влади. Бізнес має своїх людей скрізь. І логічно що вони обирають слабких і немічних, для яких гроші - єдина цінність на Землі. Такими легше керувати.

Сила грошей - це визнав весь світ! Але сила бізнесу свідчить в першу чергу про слабкість громадськості - тобто нас з вами. Ви думаєте, що в розвинених країнах гроші мають менше значення ніж в нас? Помиляєтесь!!! Просто жителям цих країн НЕ НАСРАТИ на своє життя, так як в нас.

Я вже писав: основа громадянського суспільства - це трикутник: громадськість - бізнес - влада. А в нас НЕМАЄ ГРОМАДСЬКОСТІ... В нас бидло і козли.

Викиньте цю складову з трикутника, отримаєте прямий звязок влада - бізнес.

Математика 4-й клас. Тепер думайте, в чому (в кому) проблема.

ЗІ. Чоловіче, змилуйся..... не заганяй цю країну в ще більшу сраку..... Ти ж є її чатсиною

Опубліковано

Сильно мої слова тебе зворушили, "зацепили". Ти обрав сторону ображених, це дуже добре. І це тільки до тих пір поки ти не станеш одним з тих ображених :), а коли твої інтереси(прибуток) буде рушити кучка якихось там людей - твої вчинкі і слова будуть іншими.

Це не критика, це реальність.

І плачуть підприємці що їхні права порушують. А права громадян ? - обвішених базарними вагами, сфабрикованими продуктами харчування, 300% переоцінкою товара...

Громада - всі великі розмови розпочинаються після того як сильніший поглинає/підминає слабшого конкурента (у випадку варшавського ринку - конкурентів). Іншими словами - при біді люди обєднуються. І при минанні кризи з компаньйонів по біді перетворюються у конкурентів.

Опубліковано
Ти обрав сторону ображених, це дуже добре. І це тільки до тих пір поки ти не станеш одним з тих ображених :), а коли твої інтереси(прибуток) буде рушити кучка якихось там людей - твої вчинкі і слова будуть іншими.

Це не критика, це реальність.

Дякую за психоаналіз..... І за "нострадание предсказамуса" щодо мого майбутнього.....

Я тобі розкажу що таке реальність.

Коли я кажу, що не вживаю спиртного - мені кажуть, що я слабак....

Коли я кажу, що не палю цигарок - мені кажуть, що я боягуз.....

Коли я кажу, що не зраджую своїй дівчині - мені дивуються.....

Коли я кажу, що я не беру хабарі - мені кажуть, що я дурний....

Ой, про що це я?........ а так...... про життя....... про суспільство, яке треба "шкодувати".

Опубліковано

На данний момент один з організаторів мітингу - Ігор Дельов і Мужик з гучномовцем(як звати не знаю), знаходятся в суді.

Опубліковано
Ось така :( реальність.

А чому вони там ?

Мужик з мегафоном хотів вкрасти гірлянду з ялинки і передати її змовнику Ігорю Дельову. :D

В когось є реальніші версії?

Опубліковано
На данний момент один з організаторів мітингу - Ігор Дельов і Мужик з гучномовцем(як звати не знаю), знаходятся в суді.

А Судді не боляче від подвійного проникнення (pron). :D

Опубліковано

Точніше. Сьогодні в суд викликали Ігоря Дельова, звинувачували в проведенні несанкціонованого мітингу. Заявка на мітинг була подана раніше і була затверджена, но напередодні мітингу відбувся Суд (в годині 20.00-22.00) де було заборонено проведення мітингу. На Суді Дельова захищав Андрій Козюра (Лідер фракції «Наша Україна» Луцької міської ради ). По закінченні Суд не найшов правопорушень в діях Дельова і зняв всі претензії. "Мужика з гучномовцем" :) викликають в Суд завтра. Точніше дивіться сьогодні по Аверсу, так як мене на місці подій не було, написав те що мені розповіли.

Опубліковано

Десь на весну, коли вже не буде за що платити зарплати держслужбовцям, пенсії, стипендії, бізнес на який постійно чиниться навантаження, вже не витримає і почнеться бунт, який на мою думку до добра не приведе.

Але хай відповідають ті, хто довів людей до цього.

Опубліковано

Версія на рахунок суду від Шиби: за день до мітингу (в понеділок ввечері) суд прийняв рішення про заборону мітингу. Мотивація суду: після того як було подано заявку на проведення мітингувальної акції за участі 3 тис чоловік до суду із позовом звернулось ДАЇ і сказало що така акція становитиме небезпеку організації руху громадського транспорту вплоть до його паралізування (по вул. Богдана Хмельницького). Суд в понеділок ввечері задовольнив позов ДАЇ та прийняв рішення про заборону мітингу, отже визнав мітинг несанкціонованим із всім що із цього слідує.

Вчора ввечері була цікава передача по АВЕРСУ за участю Шиби. Одна із його реплік: "Рік назад коли я наполягав на передічі муніципалітету ряду маршрутів (9 і 15) мене ніхто не хтів підтримувати. Але я "наполіг" на свому і добився покладеної задачі. І що ми маємо через рік - в міську казну надходить на порядок більше коштів після того як ці маршрути були взяті під крило міськради, ніж коли вони належали приватним підприємцям а ті всіляко ухилялись від податків. Так само і зараз, мене не хочуть підтримати із реорганізацією базарів, але в мене є своє бачення як це все має бути, дахи та дороги потрібно ж ремонтувати... "

• Адміністратори
Опубліковано
Але хай відповідають ті, хто довів людей до цього.

Здається при чому тут шибениця :)

Опубліковано
По закінченні Суд не найшов правопорушень в діях Дельова і зняв всі претензії.

От бачите... і в казці під назвою "життя" історії закінчуються гарно..... відповідно до закону.

А мав би зараз пан Ігор десь на Колимі сніг підмітати.....

Не забудьте проголосувати на наступних виборах за А.Козюру - він хороший і добрий, чесний і порядний.... попри всі стереотипи і переконання....

Опубліковано

druid пише-

1. Вам давали місяць часу на те, щоб провести всі організаційні роботи. Я думаю, що серед підприєців знайшовся б один толковий юрист який міг би вичитати всі установчи документи чи типові договори, щоб уникнути махінацій. Попрацювати разом. Ось тобі і гарантії. І не треба казати, що тут суцільний обман, що влада не хоче слухати підприємців. Бо це неправда. І ти це добре знаєш. Було б бажання спілкуватись і рухатись вперед.

2. Відповідь криється у першому. Але виключно з логічних міркувань я б повірив міській владі. Тому що цілі бізнесмена і міської влади трохи не збігаються. Бізнесмен заробляє гроші, а міська влада забезпечує інтереси громади. Ось і все. А як ви зможете про щось домовитись - це вже ваші дипломатичні та юридичні можливості.

3. І т.д. і т.п. Нічого не зміниться. Чекаємо наступного мітингу.

Цікаво яке гасло буде найпопулярнішим на наступному мітингу? Кричати "Шибу - Геть!" буде як мінімум не коректно. Проти бізнесменів проводити мітинги безглуздо. А перераховувати всіх депутатів - не дуже зручно. Оце буде безвихідь.

1, хто давав місяц часу? і на що конкретно?- брехня, шиба з самого початку не мав наміру з підприємцями на пряму працювати

2, ти хоть уявляєш які гроші платять підприємці за аренду місць, патенти і тд. ? якщо міська влада забезпечує інтереси громади то виключно за рахунок таких як ми, бо на нас можна добре заробити,

і чому підприємці повинні з кимось домовлятись? тільки тому що "великий архітектор" шиба так вирішив? про яку громаду ти говориш, про громаду в образі шиби? а підприємці- це не громада?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...