Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А от з націнками треба щось робити, бо це дуже нездорово, коли за маленький, але нарядний топік просять 200-250 грн., а за якусь простеньку футболочку - 100 грн. і вистачає її на 3-4 прання.
Цікаво, а що можна з цим зробити (крім того що не купувати таку річ) чи по яким критеріям визначити на скільки праннів її вистачить. Да і люди часто перуть по-різному, один читає етикетку виробу інші ні.

це питання швидше було до антимонопольних органів, бо теперішні націнки в 200-300 % не дозволяють багатьом людям купувати новий одяг, того так багато розвелось стоків і секонд-хендів. Кажете не купувати, а що тоді купувати, якщо більшість товару неякісного, і як його не прати, все-одно цей товар максимум на сезон :(

Наприклад на одяг в "Юванті" націнки починаються від 300 %. Курточка, яка там коштує 400 грн - в Туреччині вартує порядку 10 - 12 $. З такими розкладами можна позволити собі орендувати магазинчики при їхній сьогоднішній вартості оренди...

P.S. Інфа від знайомих, що в "Юванті " мають магазинчик...

аууу... люди.! де критичне сприйняття інформації! Що давно ніхто в турції не відпочивав іна закупах не був? там труси нормальні від 10баксів.Іще раз скажу що накрутки в наш час 200-300% можна на наркоті ,зброї,і банківських кредитах.

• Відповідей 367
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

кожен заробяє гроші по-своєму

на кожен товар є свій покупець

а чужі гроші рахувати теж не варто

і ще, - чомусь ніхто не згадав, що деякі отримують зарплату якраз із держбюджету, який наповнють оті ж як ви називаєте "бариги", сплачуючи податки

• Адміністратори
Опубліковано

і ще, - чомусь ніхто не згадав, що деякі отримують зарплату якраз із держбюджету, який наповнють оті ж як ви називаєте "бариги", сплачуючи податки

Покажи калькуляцію отриманих доходів і сплачених податків спрощеника. Як на мене, то він навіть 1% не сплачує.

Опубліковано

Покажи калькуляцію отриманих доходів і сплачених податків спрощеника. Як на мене, то він навіть 1% не сплачує.

ти часом не з податкової інспекції?)))

Опубліковано

Звучить типу "так, мені вдалося це продати - не заздріть".

А після фрази про наповнення держбюджету промайнула думка, що рух Азарова в напрямку "оптимізації" платників єдиного податку є вірним, бо вже геть зажралися до того, що чужу землю вважають своєю.

Опубліковано

Звучить типу "так, мені вдалося це продати - не заздріть".

А після фрази про наповнення держбюджету промайнула думка, що рух Азарова в напрямку "оптимізації" платників єдиного податку є вірним, бо вже геть зажралися до того, що чужу землю вважають своєю.

Це також звучить типу "в огороді бузина,а в києві дядько"-чия чужа земля і хто зажрався?

Опубліковано

аууу... люди.! де критичне сприйняття інформації! Що давно ніхто в турції не відпочивав іна закупах не був? там труси нормальні від 10баксів.Іще раз скажу що накрутки в наш час 200-300% можна на наркоті ,зброї,і банківських кредитах.

цікаво з чого шиють ті труси, що вони в закупі ідуть від 10 баксів? :)

Опубліковано

А может вы бы прекратили этот флуд, модеру давно пора тему с #259 сообщения вынести в отдельную ветку про барыг, а основную оставить без флуда

Опубліковано

А мені цікаво, хоч і від теми відійшли. Того що їхні ціни - пряме підтвердження, що таки дійсно зажрались. І конфлікт на ряду - тому підтвердження. Але не останню роль тут зіграв Шиба.. не може порядку навести? чогось як Гостинець будували, торговці теж були проти, але перенесли базар і все, бо позиція міської влади була чіткою... а тут - ні нашим, ні вашим. дивно, чого той ряд ще бульдозером не знесли - і все. Що стримує Токарського?

Опубліковано

Це також звучить типу "в огороді бузина,а в києві дядько"-чия чужа земля і хто зажрався?

Якщо прочитати назву теми, а не почати відповідати на окремі репліки з шостої сторінки теми, то загалом все доступно і зрозуміло.

Опубліковано

Якщо прочитати назву теми, а не почати відповідати на окремі репліки з шостої сторінки теми, то загалом все доступно і зрозуміло.

Почитаєш і дивно стає,скільки в нас прибічників бульдозеристів і ментовських гумових палиць.Іце люди з ПК а не з лопатою по жизні! іми ще хочемо будувати правову державу-бред.А стримує Токарського саме те,що триває судовий процес і не завжди бабло перемагає.

Опубліковано

levis, значить ти лузер, раз не продаєш із накруткою у 500% ! Бо більшість саме так і продає. І можеш тут мені не чесати, який ти чесний підприємець - барига вищого ґатунку.

Опубліковано

Почитаєш і дивно стає,скільки в нас прибічників бульдозеристів і ментовських гумових палиць.Іце люди з ПК а не з лопатою по жизні! іми ще хочемо будувати правову державу-бред.А стримує Токарського саме те,що триває судовий процес і не завжди бабло перемагає.

Підкажи будь-ласка який саме судовий процес ти маєш на увазі?

Опубліковано

levis, значить ти лузер, раз не продаєш із накруткою у 500% ! Бо більшість саме так і продає. І можеш тут мені не чесати, який ти чесний підприємець - барига вищого ґатунку.

zheny-ну для особливо обдарованих повторюсь що накрутка 500% на групі промтоварів в наш час НЕРЕАЛЬНА.Можливо ви банкір -там реально,беруть європейські кредити під 7-9%річних а в нас 18-20%в валюті і рахуй більше 1000%.щодо бариг-"каждий судит о других по мере своей испорчености"

Опубліковано

.А стримує Токарського саме те,що триває судовий процес і не завжди бабло перемагає.

Я теж наскільки орієнтуюся, всі суди Токарський виграє... і якщо бульдозер все таки з"явиться - ніхто нічо не зможе пред"явити... а нащот бабок... здається мені, якби Токарський кому треба заплатив - вже давно друга черга збудована булаб.. думаю, що в тому проблема, що в нас в місті багато чиновників з широкими карманами, а люди вже трохи задовбалися платити за те, що для міста щось зробити хочуть

Опубліковано

.А стримує Токарського саме те,що триває судовий процес і не завжди бабло перемагає.

Я теж наскільки орієнтуюся, всі суди Токарський виграє... і якщо бульдозер все таки з"явиться - ніхто нічо не зможе пред"явити... а нащот бабок... здається мені, якби Токарський кому треба заплатив - вже давно друга черга збудована булаб.. думаю, що в тому проблема, що в нас в місті багато чиновників з широкими карманами, а люди вже трохи задовбалися платити за те, що для міста щось зробити хочуть

"а люди вже трохи задовбалися платити за те, що для міста щось зробити хочуть"-нічого смішнішогого за сьогодні не читав.Це що,в пана Токарського манія велічія пішла-МИ микола 2,МИ-народ,МИ-люди? Іщо він для міста зробив цікаво? Хіба що ювант побудував і то за гроші"бариг".Я маю на увазі луцький,а про долю ковельського юванта,думаю,всі знають.

Опубліковано

А конкрентніше? Просвіти недалеких,що саме продають з 500% наваром? А то говорить ми все могем великий гуру бізнеса.

Опубліковано

"а люди вже трохи задовбалися платити за те, що для міста щось зробити хочуть"-нічого смішнішогого за сьогодні не читав.Це що,в пана Токарського манія велічія пішла-МИ микола 2,МИ-народ,МИ-люди? Іщо він для міста зробив цікаво? Хіба що ювант побудував і то за гроші"бариг".Я маю на увазі луцький,а про долю ковельського юванта,думаю,всі знають.

Дозволю собі повторно акцентувати Вашу увагу на запитанні, бо складається стійке враження, що окрім власного невдоволення аргументів ніяких не буде.

Опубліковано

Дозволю собі повторно акцентувати Вашу увагу на запитанні, бо складається стійке враження, що окрім власного невдоволення аргументів ніяких не буде.

Вибачайте за затримку. Зараз у Львівському апеляційному суді розглядаються позови щодо звільнення торгових площ підприємців та питання про компенсацію скорпіон-сервіс.Так що "лед тронулся,господа присяжние"

Опубліковано

Вибачайте за затримку. Зараз у Львівському апеляційному суді розглядаються позови щодо звільнення торгових площ підприємців та питання про компенсацію скорпіон-сервіс.Так що "лед тронулся,господа присяжние"

правильно, розглядаються.. з 25 - 9 вже виграв "скорпыон", решта - справа часу, напевно... і по відшкодуванню - та сама ситуація... наскільки розумію, адвокати трохи "лапшать" торговцям, щоб справи затягувати і гроші заробляти.. хоч одне судове рішення (не задоволене клопотання, не ухвала), а саме законне судове рішення, яке вступило в дію на користь підприємців є?? я б на їх місці задумалась... минулі юристи на лєксусах їздять за їхні гроші, тепер новому адвокату теж тачку покручє треба :))

Опубліковано

правильно, розглядаються.. з 25 - 9 вже виграв "скорпыон", решта - справа часу, напевно... і по відшкодуванню - та сама ситуація... наскільки розумію, адвокати трохи "лапшать" торговцям, щоб справи затягувати і гроші заробляти.. хоч одне судове рішення (не задоволене клопотання, не ухвала), а саме законне судове рішення, яке вступило в дію на користь підприємців є?? я б на їх місці задумалась... минулі юристи на лєксусах їздять за їхні гроші, тепер новому адвокату теж тачку покручє треба :))

Як всі переживають за гроші підприємців."решта - справа часу"-вже скоро буде 2-а річниця цієї тяганини і коли б у токарського були "залізні" документи, підприємців там давно не було-згадайте бруківку ікришу.А так у "скорпіонів" один аргумент- бабло,який не завжди зверху.Так що "поживем-увидим".

• 4 тижня потому...
Опубліковано

типо- токарскому обсос...

а как они могут передавать землю пидпрыемцям, если раньше передали уже ее токарскому?

Опубліковано

Чомусь в мене є підозра що це рішення для того, щоб спровокувати Токарського..

Типу щоб той бучу підняв, а потім міська рада скаже "он ми за вас, простих підприємців як гарно заступаємося, воюємо з олігархами"..

Вибори скоро, ще буде купа безглуздих і суперечливих рішень щоб комусь підняти чи опустити рейтинг

Опубліковано

типо- токарскому обсос...

а как они могут передавать землю пидпрыемцям, если раньше передали уже ее токарскому?

Підприємці отримали в оренду ту частину ряду,що прилягає до клітки і закінчився строк оренди у токарського. І тому на законних умовах міська рада надала перевагу підприємцям,за що проголосували 31 депутат.Так що вітаємо підприємців з перемогою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...