Перейти до змісту

Святослав Вакарчук презентував сольний альбом


Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Святослав Вакарчук презентував новий проект "Вночі"

Святослав Вакарчук, фронтмен гурту "Океан Ельзи" представляє українцям свій новий проект. Називається він "Вночі". Сам музикант називає його великим експериментом, який не можна порівняти з жодним музичним стилем.

Ольга Петрів, 5 канал: "Святослав Вакарчук пустився у вільне плавання. Пустився не сам, а з десятками трьома музикантів. Це уже не "Океан Ельзи", це ціла творча музична лабораторія, в якій бере участь навіть Національний симфонічний оркестр".

"Вночі" - це не рок і не поп, і не шоу-бізнес, розповідяє співак. Тут нема голосного звуку і важких гітар. Ця творча лабораторія вміщає все - від джазу і до реггі. Десь рік тому Святослав зібрав до купи талановитих музикантів, які грають в різних стилях і запропонував разом поімпровізувати.

Мілош Єліч, музичний продюсер проекту: "Значит, там оркестр, гобоист, классический музыкант, у нас классическая нейлоновая гитара. кроме того, есть джазовый музикант Богдан, который играте на саксофоне и на флейте. Также джазовый пианист, контрабас, перкусисты".

Проект назвали "Вночі", бо більшість пісень написані уночі. Вакарчук каже - цей альбом найінтимніший і найвідвертіший з усіх створених "Океаном Ельзи". Зараз він переосмислює своє життя. І всі свої життєві переживання сублімував у цю музику.

Святослав Вакарчук, співак, автор проекту "Вночі": "Я спробував показати, що політика може робитися і поза стінами трьох будинків, які існують в Україні і в які всі прагнуть потрапити, а може робитися і в інших будинках - в залах, в яких відбувається музика".

В одному з таких залів і презентували новинку від Вакарчука - Національному драмтеатрі імені Франка. Вхід тільки за запрошеннями. Турів Україною музикант поки що планує, а от альбом побачить світ наприкінці листопада.

чекаю можливості послухати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим він відрізнятиметься від ВСІХ ІНШИХ альбомів ОЕ??? там власне лише його і чути.. Чи музикантів він там із ВВ взяв? Чи може сам грав!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, читай уважно:

«Вночі» - це, в першу чергу, заклик до співробітництва та діалогу між представниками української творчої еліти. Це колективний внесок Святослава Вакарчука та інших учасників проекту в розвиток актуальної української музики, важливий крок у заповненні «білих плям» вітчизняної культури.

Над альбомом «Вночі» працювали як учасники групи «Океан Ельзи» так і запрошені музиканти, талановиті виконавці джазу, класичної та народної музики: Олексій Саранчін, який заграв джазові фортепіанні партії, саксофоніст Богдан Гуменюк, гітарист Олексій Морозов, перша скрипка струнного квартету «Колегіум» Кирило Шарапов та багато інших. У запису однієї з композицій платівки взяв участь Національний Симфонічний Оркестр України.

Незважаючи на те, що композиції «Вночі» не відповідають поп-формату, альбом розрахований на масового слухача. Ім’я, голос та особлива, характерна лише для Святослава Вакарчука мелодика композицій, допоможуть прихильникам української музики познайомитися з новими музичними формами, засвоїти нові музичні території.

Святослав Вакарчук:

«Програма «Вночі» вийшла з творчої лабораторії, де ми могли писати музику, яку ще ніколи не робили раніше. У результаті з’явилося одинадцять пісень, кожна з яких є для мене дуже близькою і дорогою. Жодну з них не можна віднести до якогось конкретного музичного стилю – в них є все: від джазу до регі. «Вночі» розрахований не тільки на прихильників «Океану Ельзи», але й на тих, хто взагалі не цікавиться рок-н-ролом».

За настроєм «Вночі» схожий на картини художників-імпресіоністів. Це, в першу чергу концентрована емоція, що висловлює найважливіше з внутрішнього світу автора. Частина пісень створювалася під час його подорожей Європою та Америкою. Зокрема текст «Поперед мене гори сині» було написано на березі Женевського озера в Швейцарії, а слова титульної композиції «Вночі» на сороковому поверсі готелю у Нью-Йорку.

Головним музичним продюсером альбому виступив клавішник «Океану Ельзи» Мілош Єліч. Він також написав мелодію однієї з пісень платівки. Ще одну композицію Святослав Вакарчук створив разом з бас-гітаристом гурту Денисом Дудко, решту написав самостійно. Робота над платівкою відбувалася у трьох різних країнах світу: запис був зроблений у Будинку звукозапису в Києві, зведення – в ICP Studios у Брюсселі (Бельгія), а мастерінг на Lurssen Mastering у Лос-Анжелесі (США). Над мастерінгом платівки працював відомий американський саунд-продюсер, лауреат двох премій «Греммі» Гавін Лурсен.

Реліз альбому «Вночі» запланований на кінець листопаду 2008 року. Детальну інформацію про новий музичний проект Святослава Вакарчука «Вночі» можна знайти на офіційному сайті www.vnochi.com, який буде запущено найближчим часом.

А тут фото. Ех і бородач! ^_^

ХОЧУ ТУРУ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вам как музыкант скажу: Вакарчук - гандон без слуха и голоса. Все , кто были в ОЭ - уже либо в "Гудимове" либо в "ЭЭ".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут нема голосного звуку і важких гітар

А вони колись у нього були ?

І всі свої життєві переживання сублімував у цю музику.

У ВР вже насублімував на запис сольника ?

Я вам как музыкант скажу: Вакарчук - гандон без слуха и голоса.

+1

difoto, ви на Перлинах сезону "96 не брали участь ? Ще не розкручені ОЕ вже тоді харили пафосом, понтами і "творчістю".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВИ мене, панове мистецтвознавці, канєха ізвінітє, но:

1.я писав для прихильників ОЄ і Вакарчука.

2.Для мене він один з голосів мого покоління, і його емоції - це і мої емоції^_^

3.він без слуху і голосу, але він робить улюблену справу і вона дає йому гарне прожиття.І його слухають мільйони:D

4.ну не подобається- так відписуйтесь про то, що подобається, а тут нєх. срать:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толик, я конечно сорри, однако:

1 ОЭ после развала(которого никто почему-то не заметил) превратился в подобие "поющих трусов" с Вакарчуком в главной роли. Для меня ОЭ сейчас существует в другом обличии, и называется он "Esthetyc edukation". А пафосные высказывания прессы о "Рок-группе" вызывают тошноту.

2 А для меня он - затычкавовседыры, ежели не посол украинской культуры - то депутат, ааа.. уже не депутат, ну значит директор музлаборатории. Ждемс продолжения!

3 Любимым делом занимаются ВВ , Бумбокс и Вася-клуб, а Вакарчук даёт людям зрелищ за хлеб и славу. И про "мільйони" ты видимо погорячился. Они смотрят и слушают в большинстве своем то, что показывает ящик, а что он показывает - и коню понятно(я телик не смотрю уж пару лет, но не думаю, что что-то изменилось)

4 Извините, если у человека есть мнение и желание раскрыть кому-то глаза - то тут уж никуда не денешься. Я вот в политике создам топик "Сталин - герой тысячелетия!" и ты думаешь никто не обосрет моё мнение?

difoto, ви на Перлинах сезону "96 не брали участь ? Ще не розкручені ОЕ вже тоді харили пафосом, понтами і "творчістю".

я как раз в армии дослуживал, но видеозапись мне показывали :) и эта чОрная гитара, и "пэсни"... "гьорл,гьорл,гьорл, тайм ыгоу.." ага. Только одного я не понял: "Перлини" - это ж вроде рок-фестиваль? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с форума, тема про диму билана

Oleg_A:

Хм, меня в Диме Билане устраивает в принципе всё, но ему не хватает какой-то изюминки. А именно: жуткого бласфемичного гроула, патл до середены спины, и чтоб он ими делал мельницу во время выступлений. Касательно самой музыки, не помешали бы электрогитары с сочным перегрузом, и очень низким строем, играющие сверскоростные риффы и офигенные соляки, так же очень хотелось бы услышать живого драммера, исполняющего пулемётные бластбиты, и неимоверные сбивки. Ну и конечно ж лирика. Не надо песен про любовь, и прочую лабуду. Гораздо приятнее уху инфернальные гимны Сотоне, или милые песенки про кишки, кровь и трупов. Вот, пожалуй на этом и закончу...

Гадаю, цю цитату можна сміливо і до вакарчука примінити ;)

Взято тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наявність різних думок, щодо творчості Вакарчука, це нормально, от тільки без брутальності, бажано...

А для мене показник один, коли вмикаєш пісню і вона наштовхує тебе на роздуми, торкається твоєї душі, створює тобі настрій, і ти її хочеш слухати ще, і ще, і ще!!! А пафоси, понти та телебачення обходять мене стороною, бо не це головне у сприйнятті пісні... я на те не дивлюсь і не розмінююсь.

А тут ще відео і фото з концерту http://life.pravda.com.ua/wonderful/49119f453acdb/, кому цікаво.

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Колискова від Вакарчука

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гурт закінчив своє творче існування, як же було сказано, з уходом Хусточки та Гудімова (клавішник щє, сорі забув прізвище)

Те що було потім - цікаво, але більше як "потугами" не назвеш

Сольний Вакарчук вже точно мені нецікавий зовсім...

Але взагалі то оригінальному складу ОЕ треба дати шану бо це майже єдина українська група яка однаково популярна як в РФ так і на заході

Esthetyc edukation

Чи то такий стьоб (чому? Дуже класна група)

Чи то з англійським правописом в тебе дійсно дуже туго...

я как раз в армии дослуживал, но видеозапись мне показывали smile.gif и эта чОрная гитара, и "пэсни"... "гьорл,гьорл,гьорл, тайм ыгоу.." ага. Только одного я не понял: "Перлини" - это ж вроде рок-фестиваль?

А що ОЕ 96го року це не рок-гурт?

Навіть зараз це рок-гурт (хрєновий звичайно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С самого начала у них были класные вещи, но потом ему что-то в голову ударило...и как-то...ну не знаю...совсем не то...какое-то мямляние появилось и т.д., а жаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С английским правописанием - таки проблема. праильней esthetic education :)

а ты слышал их в 96-м? :smile-zachot:

Я видел их выступление в 96 и если это рок , то Gorillaz- рэпперы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Прослухала пару пісень з нового альбому.

Дуже ліричний він вийшов.

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Святослав Вакарчук. Вночі. Така як ти

Пройняло...ШЕДЕВР :)

P.S. Тут можна прослухати в хорошій якості уривок http://www.vnochi.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідси мона качнути весь альбом. Торент.

http://www.hurtom.com/torrents/forum/viewt...p?p=24191#24191

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідси мона качнути весь альбом. Торент.

http://www.hurtom.com/torrents/forum/viewt...p?p=24191#24191

Велике дякую! Уже тягну.

Викладу тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

laska +1 і за підтримку Вакарчука, і за те що качаєш!

На сайті прослухав - ну дуууже сподобалось!

Чекатиму на фтп :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже слухаю... Хай хто і шо тут каже... але вийшло гарно...

"Не опускай свої очі" - супер просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже слухаю... Хай хто і шо тут каже... але вийшло гарно...

"Не опускай свої очі" - супер просто.

Згідна!

"Не опускай свої очі - хвилі морської води,

якби ти знала, насправді,

як сильно я хочу бути з тобою завжди..." :0024:

А ще "Така як ти":

"Забути все здається я б ніколи не зумів,

Новий дзвінок скидає відлік волі на нулі

І погляд твій - він вартий більше ніж мільйони слів

Вічно далеких як і твій улюблений Далі.

Така як ти буває раз на все життя...

і то із неба

Така, як ти, один лиш раз на все життя.

Не вистачає каяття, коли без тебе я..."

Шалена музика і зворушливі тексти! Вакарчук - талант!

Вже заливаю на ФТП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Святослав Вакарчук - Вночі (2008)

081205010336119_f0_0.jpg

Країна, місто: Україна/Київ 

Сайти: http://www.vnochi.com/

Видавець: Moon records 

Виконавці: 

Над альбомом "Вночі" працювали як учасники групи "Океан Ельзи" так і запрошені музиканти, талановиті виконавці джазу, класичної та народної музики: Олексій Саранчін, який заграв джазові фортепіанні партії, саксофоніст Богдан Гуменюк, гітарист Олексій Морозов, перша скрипка струнного квартету "Колегіум" Кирило Шарапов та багато інших. У запису однієї з композицій платівки взяв участь Національний Симфонічний Оркестр України 

Треклист: 

1. Ой, поперед мене гори сині 

2. Не йди 

3. Бути з тобою 

4. Колискова 

5. Пізно вночі 

6. Там, де літо 

7. Дзвони 

8. Не опускай свої очі 

9. Чайка 

10. Така, як ти 

11. Wherever You Are

Тривалість: 00:48:09 

Аудіо-кодек: MP3 

Бітрейт: 320 кб/с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що сказать, я не музикант як difoto і Sunseth, але качнув, послухав - припало до душі, подобається... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...