Jump to content

Як добре, що я вчора непомив свою машину

romaxa11

Recommended Posts

Хоть вбийте, я всерівно не зрозумію таких людей..

"Не буду сьогодні мити машину, бо на завтра передавали дощ"

Ну так дощ то завтра! Чому сьогодні машина має бути грязна? Я наприклад, машину мию щодня, якщо є можливість звісно, але грязна машина буває вкрай рідко. Особисто мені й самому приємніше їхати в чистій машині, а ніж..

Колись був в мене випадок, підвозила мене знайома, так таке враженя що після покупки машина ніразу не милась, в салоні начебто стадо слонів пробіглось, а на панелі пилу, що в пелососі. Неповажаю таких людей, які навколо себе розводять такі "сміттєзвалища"!

• Адміністратори

В салоні протерти то само собою.

А зверху.. Ну толку мити, на пів дня машину. Хоча якщо є власний гараж з доступом до крана зі шлангом.

То варто кожен день змити пилюку чи болото.

вы всё ещё не моете машину по утрам? тогда мы идём к вам :smile3:

мыть не мыть, да какая разница то? есть настроение помыл, даже когда в дождь едешь. нет настроения. то и на грязной едешь. порою нет возможности. порою нет времени. никогда не понимал как можно машину протереть и поехал, там пылючку смыл и всё. если уж мыть, то мыть. выбрал себе день. намылил всю машину, повыгребал всё из салона, в салоне всё протёр, помыл коврики, смыл всё с кузова.

а всякие товарищи, указывающие мне, на то что у меня машина не мыта... сразу идут лесом ;) я же не указываю им на их недостатки :) а то что у меня машина не мыта я и без них знаю :)

В салоні прибираю щоденно  або зранку перед виїздом якщо є хвилинка часу  або після роботи, якщо прибирати кожен день то і в салоні завжди чисто буде, і на ранішнє прибирання часу багато не потратиш :smile3:  . А от на рахунок "зверху" , тут як повизе, але один раз в тиждень мию на мойці, часто у вихідний день

можливості мити не на мойці я не маю і дешевше 50 грн не получається, тому якщо день машинку зекономив 50 грн і тут дуже важливий прогноз погоди, бо просто можна попасти н ту суму, а її ще потрібно десь заробити, ось так.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...