Перейти до змісту

Політику в БАНю

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

НАЦИКІ!!!!

Збираємось в баню сьогодні на годину 18:00 - 19:00

В програмі Банний лист та відпарювання мозгів неоінтернаціоналістам.

Реєстрація тута або тута 80503781521

З собов взяти пива та спіймати difoto.

Ах да на реєстрації жорсткий дрес код і фейс контроль!!!

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

шо не ясно?

дрес код: вишиванка, футболка з портретом Бандери

фейс-контроль: Ванус дивиться так спідлоба і каже "Проходь, синку, і так бачу, що не москаль!"

пароль: "Слава Україні" -"Героям Слава" і цитування "Заповіту" Шевченка

П.С

ну чого не можна було раніше попередити... я знову в прольоті :D

Опубліковано

Получається так, що радянська гідра знову крутить і всіх хто має думку українською в Україні, рускоязичні і рускомозгові гражданє нациками обзивають, а самі завалили на вуха, очі і мозги гумові отражатєлі, дупою повернулись до історії, культури землі на которой оні тєпєріча отриваються і фактів, і твалят дабло на всєй зємлє длугім во благо нє за класівоє спасиба увидившега тєбя лядом. Дай Бог вам всім так жити як живуть на вашій вєлікій родіні.

Опубліковано

зара всі культурно почнуть на українську переходити, вишиваночки прасувати, сальце розморожувати, ТІЛЬКИ ЦЕ НЕ ПРОСКОЧИТЬ!!!!!!!

Опубліковано

Брати "тапочкі", рушника, халат чи простирадло, ... і пасатіжи :-) В сауні є ВайФай гг будем в онлайні

Я беру кавуна полюбее.

Опубліковано

мля... знову замість кавуна коньячку взали? тепер не до ВайФая...

і ващє, Ванус, якщо ти вже організовуєш такий двіж, попереджай якось раніше....

Опубліковано

Амулет-Висушена голова Східного сусіда

крамультук часів ОУН УПА з підписом Бандери

Бантина

Пучок сала ,скибка часнику і пакет перваку

Фотографія Путіна(як рар артефакт)(Фотка вєдмєдєва відлякує тільки лоу левел нечисту силу)

Опубліковано
о я зараз залізу жінці під спідницю
отак... мене відправив, а сам... ти хоч за мене жінку поцьомав гарно? ;)

Хлопці, я думаю що потрібно нам всім разом зібратись в бані, і всі спори нарахунок політики відійдуть на задній план.

А давайте якось зберемось всі разом і знімемо великий заказний зал в бані на Пугачова, попаримось, я пару чоловік через віничок пропущу, з'їмо кавуна, поспілкуємось... життя прекрасне, давайте ним насолоджуватись, а не шукати козячі кульки серед родзинок! :)

Опубліковано
о я зараз залізу жінці під спідницю
отак... мене відправив, а сам... ти хоч за мене жінку поцьомав гарно? :angry:

Хлопці, я думаю що потрібно нам всім разом зібратись в бані, і всі спори нарахунок політики відійдуть на задній план.

А давайте якось зберемось всі разом і знімемо великий заказний зал в бані на Пугачова, попаримось, я пару чоловік через віничок пропущу, з'їмо кавуна, поспілкуємось... життя прекрасне, давайте ним насолоджуватись, а не шукати козячі кульки серед родзинок! :(

Шариш парити?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...