Перейти до змісту

Трахфеї

leonon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їхав на Шацькі озера і на одному з ставків, де ми ловили я впіймав декількох карасів, а також головного героя - мого першого карпа. Не важив, не було обладнання. На вигляд 1.5-2 з чимось кг.

А сьогодні біля будиночку в ставку упіймав карасика і сомика:

Вибачте за якісь фоток))

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мій перший достойний уваги екземпляр - 3 кг

post-1796-0-13913500-1314094826_thumb.jp

А за пару годин ще один красень, ваги не скажу бо був випущений після фотосесії :), але по фото видно що точно не 3 кг :)

post-1796-0-81016600-1314094910_thumb.jp

• 4 місяця потому...
Опубліковано
А де зловлено, якщо не секрет? Часом не Карасинське (Тростне) озеро?

Ви не далекі від істини:)

Маневицький район о.Глибоке

П.С. на Тросному є екземпляри, на мою думку, більші!

Опубліковано
А як фото вставити? Шось мудрую,мудрую не виходить.Звиняйте за ОФФ.

залей сюда http://board.lutsk.ua/imgstore/

потом в "Ссылки на изображение" копируешь "BB-code" и вставляешь в сообщение

Опубліковано

http://board.lutsk.ua/imgstore/images/0210201141.jpg"]http://0210201141.jpg

Дякую за пораду.Незнаю,чи вийшло щось.

Ура-а-а!!!! Заработала!

Якщо чесно-зловив товариш.Я знімав на відео це все діло,а ще один колега з підсаком бігав.Короп заважив рівно 8 кг.Був спійманий на початку Жовтня,на макушатнік.Звиняйте,оскільки ставок безкоштовний,координати не дам.Але Волинська обл,в сторону Горохова.

Якщо можна відео залити,підкажіть як це зробити.

Опубліковано

Якщо можеш то загрузи на ютуб, а потім через спеціальні "BB-code" зліва від вкладки шрифт якщо писати повідомлення, вибираєш медіа і копіюєш ссилку.

А зразу прямо сюди то не знаю як.

Опубліковано

Прчитав назву теми Трах феї, а тут одні чоловіки з рибами.

Та хто їх знає, що вони там (і з ким) роблять.

Повертаються - то, в основному, без улову.

Опубліковано
А де зловлено, якщо не секрет? Часом не Карасинське (Тростне) озеро?

Ви не далекі від істини :)

Маневицький район о.Глибоке

П.С. на Тросному є екземпляри, на мою думку, більші!

вибачте за пізне питання а коли ти був на цьому озері ...рік? Класне озеро останній раз я там був десь роки два назад, природа класна але це все що залишилось не тронутим бо рибу кажись добре побили електро-вудками су..и.

Опубліковано
вибачте за пізне питання а коли ти був на цьому озері ...рік? Класне озеро останній раз я там був десь роки два назад, природа класна але це все що залишилось не тронутим бо рибу кажись добре побили електро-вудками су..и

був в 2011 році 10 вересня,

розказую все по порядку! дане озеро є дуже красивим, і помоєму то чі гідрологіна пам"ятка чи заказник не помню....

воно "належало" одному багатому "працівникові лісового господарства" і він (як кажуть місцеві) і позапускав туда цих амурчиків(мальків) карпів.

але років 2-3 назад шось почалась нерозбериха з тим озером, і почали там масово заготавлювати рибу! саме так заготавлювати!

озеро не є велике, і там ставили сіті з мононіті в 2-3 РЯДА! навколо всього озера!!! і по озеру ше штук 20!

я ще такого чуда не бачив.... правда... ну і в кінечному рахунку на озері немає, ВОБЩЕ немає карася, виловили сітями, маленького карпика, з риби тількі поодинокі амури,(якого я і зловив) карпи такого ж розміру....

багато щукі і окуня, окуня я би сказав дуже багато!!!

ну і да ше наверно зверху цього ше електровудками побили.... маємо те що маємо!

П.С. я на те озеро разом з дядьком років з 5 вже їзджу, то перед чим амурчіком ми там зловили карпа раз на 3.200,.... в основному там був великій карась....

але це вже історія....

• 2 місяця потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Можливо я помиляюсь, але зараз "круглого" карася зловити це рідкість. Хіба що в озері, чи на річці. В дитинстві, пам"ятаю, на ліщину та пір"їнку з гуски, в селі в бабусиній кобані я ловив "круглих" карасів, але червоних. Тоді їх було хоч греблю гати, а зараз, навіть в тих краях, його в день і з фонаріком не "побачиш".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...