Перейти до змісту

В МЕНЕ НОВИНИ І ПИТАННЯ!!!

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1. Я вдарилась в журналістику. Вітайте (я заступник редактора журналу "Наша Малеча" і , може!!!, еротичного журналу "Насолода")

2. Прошу вашого дозволу використовувати ваші відповіді в різних темах у статтях і матеріалах, а я буду скидати статті.

3. Поділіться враженнями від різних закладів громадського харчування (ресторани, бари etc.) для святкування днів народження дітей (стаття називається "Влаштуй дитині свято")

Опубліковано

:lol: Бари дитячого харчування

Був малий був на дні народженні у фієсті--для дітей не підходить-темно ,шумно,накурено ітсетера

Опубліковано
а для насолоди якісь практичні досліди будуть?

Толь, будеш піддослідним??

Краще кажи, де малій ДН святкуєш :lol: і куди б повів, якщо шо.

ДО ВСІХ. Давайте, я буду ссилатися на учасників форуму "Луцьк.борд", бо дивно буде, якщо я буду в журналі ваші ніки вставляти :).

АБО варіант, пишеш шось, шо хоч увєковєчіть - давай Ім.я і ПРІЗВИЩЕ.

Опубліковано

".. згідно проведеного опитування Луцького інтернет-комьюніті, а саме www.board.lutsk.ua, чисельність якого складає біля 4,5 тис. користувачів ..."

:lol::):)

Опубліковано
".. згідно проведеного опитування Луцького інтернет-комьюніті, а саме www.board.lutsk.ua, чисельність якого складає біля 4,5 тис. користувачів ..."

:lol::):)

краще понад 4500 ;-)

Опубліковано

Біля 4,5 тис. користувачів зареєстрованих. А всіх їх опитати нереально, тому що постійних мемберів борди значно менше, напевне десь до тисячі набереться, тих хто постійно переглядає форум.

Опубліковано

Вітаю з цікавою роботою!

На форумі уже піднімали тему дитячого відпочинку.

Щодо "Піраміди", згідна з Толіком. Окрім поганого меню, жахливе обслуговування. Писала навіть скаргу, нічого не міняється.

Якщо день народження в теплу пору, то я б радила (з власного досвіду) "Білочку" за Струмівкою. Там є все для дитячого свята: майданчик, футбольне поле, тенісні столи, музика, тір, спортивний інвентар і т.д. Діти бавляться із задоволенням.

Ближчий варіант "Любава" (якщо назву не помиляюсь), що біля стадіону. Там теж є майданчик, правда простору менше.

Шикарний варіант "101 км", але ціни кусючі.

"Тік-Ток" не пропоную, гадюшник.

Ще один варіант - столики в парку біля "Рошен-майданчику". Солодне поруч та із собою можна щось взяти. Дешевше. Для діток головне розваги.

Опубліковано

Вітаю!!!

Якшо чесно,то в Луцьку дитячих кафе-не є.Так шо вроді і писать нема про шо,а нє якраз про це і напиши.Але кого тут винуватим зробиш,Шибу?Ні,він тут на жаль ні причому.О,краще про садочки напиши,тут якраз по Шибі проїхатись можна,зразу будеш опальна журналістка :D

ЗІ:а памьятаєте "Мальвіну","Буратіно","Сніжинку"?Горілка їх знищила.

Опубліковано
Вітаю!!!

Якшо чесно,то в Луцьку дитячих кафе-не є.Так шо вроді і писать нема про шо,а нє якраз про це і напиши.Але кого тут винуватим зробиш,Шибу?Ні,він тут на жаль ні причому.О,краще про садочки напиши,тут якраз по Шибі проїхатись можна,зразу будеш опальна журналістка :D

ЗІ:а памьятаєте "Мальвіну","Буратіно","Сніжинку"?Горілка їх знищила.

просто дітки на стільки солоденького не наїдають, на скільки дяді і тьоті горілочки напивають:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...