Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 04.12.2025 в 10:53, vampirich сказав:

А ще таке нескромне питання.

Як ти оцінював ризик потенційної сраки з електрикою, коли замовляв це авто? Чи маєш якісь сонячні панелі або що? Бо як не крути енергетику все більше виносять :(

Маю ще 2 ДВЗ в дворі))

А взагалі повної зарядки вистачає на 500 км, тобто не менше тижня їзди по місту. Не думаю що світло будуть прям на тиждень виключати...

Але як вже винесуть енергентику зовсім на тижні, то думаю що  останнє про що будем думати, це точно не про те, як зарядити авто)) Будуть більш важливі питання)

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
В 04.12.2025 в 10:53, vampirich сказав:

А ще таке нескромне питання.

Як ти оцінював ризик потенційної сраки з електрикою, коли замовляв це авто? Чи маєш якісь сонячні панелі або що? Бо як не крути енергетику все більше виносять :(

Цікаве спостереження. В мене жінка кіпішна і не дала мені купити чисто електро в свій час через винос енергосистеми русаками. Зійшлись на гібриді. Так от вона зараз двз в тому гібриді не вмикає взагалі і каже що він шумний і не так їде)))

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 04.12.2025 в 15:08, xPON сказав:

Шевроле Епіка, певно.

Да. Не підводить старушка з 2008-го року. Що значить один власник і хороший хозяїн :0007:

Нове є нове. Як взяв в 8-му так і досі служить. 

Правда вже обіжена кілька років. Не в гаражі стоїть

А з китайцем з часом побачим що буде.. Теж була принципова позиція саме нове взяти а не після когось

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
В 04.12.2025 в 12:25, Dima4s сказав:

Цікаве спостереження. В мене жінка кіпішна і не дала мені купити чисто електро в свій час через винос енергосистеми русаками. Зійшлись на гібриді. Так от вона зараз двз в тому гібриді не вмикає взагалі і каже що він шумний і не так їде)))

Що за машина?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...