Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 08.10.2026 в 10:11, Electronshik сказав:

Цікаво, скільки щирих патріотів, які рвали на собі тельняшку, починаючи від подій майдану 2013-2014 року, зараз за кордоном?

не знаю, як у твоєму колі спілкування, а у моєму майже всі, хто були на майдані то або служать в ЗСУ (дехто загинув), або крім основної роботи/справи займаються волонтерством для ЗСУ

Верхівка "майдану" теж ніби не по заграницях відсиджується. не всі звичайно роблять щось корисне, але ніби не повтікали

• Подобається 1
  • Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Скажу вам так щирих патріотів я не бачив жодного, бачу тільки простих хлопців які просто встали і пішли, і ніколи не було на майдані, в вишиванках ходили тільки можливо на свята і то не всі. Просто от перекинуло щось в них і пішли боронити країну від ворога.

Щирих зустрічаю які думають що дав 100 грн це вже він допомагає, не вистачає людей на всіх ланках, нажаль управлінців мало толкових, є ще тупізм в великих масштабах.

Опубліковано
В 08.10.2026 в 09:11, Electronshik сказав:

Цікаво, скільки "щирих" патріотів, особливо тих, хто тут писав на форумі, які рвали на собі тельняшку, починаючи від подій майдану 2013-2014 року, зараз за кордоном?

P.S. Не стосується тих, хто пішов боронити нашу державу від ворога. І тут неважливо як: хтось з автоматом, а хтось і на виробництві чи у конструюванні, виробляючи та вдосконалюючи все щоб якомога більше знищувати ворогів. Чи волонтерів, бо армія має і харчуватись і бути забезпечена усім. Для них сама щира Повага. А є і ті, хто нажаль загинув, їм Пошана та Вічна Пам'ять.

Є такі, що за кордоном і волонтерять. 

А можливо, є й такі, які працюють на оборонку і роблять мавіки та фпв, чи інші рожеві ракети.. Хто зна.. 

Про це ж ніззя говорити. 

Тому не треба казати, що всі, хто втік  виїхав за кордон зрадники. Багато допомагають(ли) фінансово. 

Так само, як і ті, хто лишився. Не всі допомагають. 

Моя мама зв'язала понад 700 пар шкарпеток для хлопців, що воюють. (Я, певно, казав). 

І щодня ходить плести сітки. Уже 2 роки. 

кожен допомагає як вміє. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 07.10.2026 в 23:19, Zheny@ сказав:

Все ясно і так. 

повернуться ждуни. І до них бужуть питання, чому не приїхали раніше, боронити свої домівки

Ну за кордоном не лише "ждуни" явні. Хтось виїхав незаконно, хтось був на момент початку війни за кордоном, хтось дітей вивіз законно і залишився з сімєю. Хтось за кордоном живе як ждун, а хтось допомагає в міру можливостей Україні.

Змінено користувачем Unknown
Опубліковано
В 08.10.2026 в 22:12, Unknown сказав:

Ну за кордоном не лише "ждуни" явні. Хтось виїхав незаконно, хтось був на момент початку війни за кордоном, хтось дітей вивіз законно і залишився з сімєю. Хтось за кордоном живе як ждун, а хтось допомагає в міру можливостей Україні.

Ну так а я про що? 

Я все те ж саме і казав вище. 

Хтось приїхав ще у 2020-му і досі за кордоном. А хтось і з 2014-2018 і досі. 

Хтось приїхав до 2022-го і в перші дні війни повернувся. 

Хтось із них воював, воює, когось уже й немає серед живих... Хтось волонтерить, знаю таких. 

Я мав на увазі, що будуть питання у тих, хто воював, до тих, хто перечекав і повернувся. 

А таких буде багато. 

І конфлікти будуть, і жорсткі (жорстокі) речі будуть робитися, як не страшні. 

Ось про що я. 

Опубліковано
В 08.10.2026 в 11:01, case_l сказав:

Я не про них, а в загальному 

Ну тут цитата твого побратима влучна. (Так, він також служить). 

В 07.10.2026 в 19:29, MACCEN сказав:

Моя думка така життя одне, треба жити вже і зараз, всеодно героїв ніхто не пам'ятає, історію перепишуть. Сьогодні ти герой, через кількість років десь викопають що ти раз біля Бім бома проригався і тебе забудуть, тому якось так.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 09.10.2026 в 06:19, INVICTUS сказав:

А який, власне, закон забороняє виїзд?)

Я мав на увазі виїзд не офіційно через митний пункт, а полямии/лісами/річками/у валізах(коробках), з підробленими документами...

Чи на твою думку це законно?

Змінено користувачем Unknown
Опубліковано
В 09.10.2026 в 09:45, Unknown сказав:

Я мав на увазі виїзд не офіційно через митний пункт, а полямии/лісами/річками/у валізах(коробках), з підробленими документами...

Чи на твою думку це законно?

Звісно 

Якщо держава смачно підтирається законами, то люди в праві робити так само

Опубліковано (змінено)
On 10/9/2026 at 12:52 AM, Zheny@ said:

Ну тут цитата твого побратима влучна. (Так, він також служить). 

та я в ЗСУ, бо відчуваю що щось роблю корисне, що допомагає нищити русню, а не заради геройства

Змінено користувачем case_l

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...