Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 13.05.2026 в 11:01, MACCEN сказав:

Скажу так, нажаль в нас не буде так як в Німеччині в одному містечку.

Понаїхавші якісь гандони чи то згвалтували дівчину чи вбили, терпець урвався вийшов все містечко дало різди всім хто понаїхав, поліція приїхала, їй теж сказали якщо втрутетесь дамо пізди і свідків не знайдете. Поліція відвернулась стояла і не втручалась, бо їх теж заїбали ті всі хто себе веде по беспоедєлу. З тих пір в тому містечку понаїхавших немає жодного.

Я веду до того що всі згуртувались і дали відсіч свавіллю.

В ці хто приїхав, вони об'єднуються потім будуть качати свої права, нехай пройде чуть часу коли нас стане меншість.

Скажу так, був на сході і бачу, вивіски та вулиці на рос. мові. Навіть опломбовані лічильники на газ пише "гор. газ." І кого і від чого та вся підарня звільняє.

А за бабло в нас рішають все, община викупить будь кого.

Пригорає реально, треба дати повноважень поліції щоб присікала будь які двіжі в сторону українців і то жостко.

Про Німеччину. Тут все повз каси.. нажаль, друже. 

Був концерт (фест), то якийсь паморок (не слов'янської / німецької ) зовнішності (кажуть, що сирієць), хтів зґвалтувати дівчину. Десь в туалеті прямо на Фесті. якось вчасно дівчата помітили її "зникнення". 

Фінал я не знаю. Але, казали, що дуууже простий. 

Типу, винуватець конфлікту, зрозумів, що він приплив. Бо, занадто багато задіяно  національностей в цій історії! 

Ну і, типу, його відправили (спочатку до поліції, ніхто не повірив.), а потім вже віддали на справедливий суд до своїх співвітчизників. 

Вважаю, що фінал історії зрозумілий усім!

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 13.05.2026 в 20:56, Nokian сказав:

Невдовзі на всіх екранах , майданах України.

Ну а до чого було уточнення про оплату тобою пдв постачальнику, і яка практична сторона твого патріотизму, окрім поливання брудом тих хто виїхав?

• +1 2
Опубліковано
В 14.05.2026 в 07:15, vampirich сказав:

Ну а до чого було уточнення про оплату тобою пдв постачальнику, і яка практична сторона твого патріотизму, окрім поливання брудом тих хто виїхав?

щоб потім сказати- боневтік.

а про пдв, то так, відмазка. Бо всі ж чітко знають про сірі походження всіх тих апаратів. 

• +1 1
Опубліковано

В нас бізнес в білу може вести тільки багата фірма як правило айтішна. Все інше то тільки схеми, бо держава часто міняє правила гри + видумують якісь там звіти і ще купу якоїсь байди.

• +1 2
Опубліковано
В 01.08.2025 в 19:40, Nokian сказав:

Ключове слово. 

Між тим Нацбанк прогнозує повернення українців з 27 року.

От тоді ціни на квартири зростуть ще сильніше

в ЄС обговорюють продовження тимчасового захисту для українців до 2028 року. Бо воєнні дії не закінчилися, і невідомо коли закінчаться. 

Що там нацбанк скаже на цей раз? І що там буде із цінами на житло? 

• +1 2
Опубліковано
В 14.05.2026 в 14:48, Zheny@ сказав:

Що там нацбанк скаже на цей раз?

Щось я не вловив про що ти .

І про ціни на яке саме житло (територіально) ти питаєш ?

Опубліковано
В 14.05.2026 в 18:20, Unknown сказав:

Щось я не вловив про що ти .

І про ціни на яке саме житло (територіально) ти питаєш ?

Нокіан там багато говорив про підвищення цін на житло у 27 році. 

Треба в контексті читати. 

Опубліковано
On 5/13/2026 at 5:54 PM, Zheny@ said:

Типу, винуватець конфлікту, зрозумів, що він приплив. Бо, занадто багато задіяно  національностей в цій історії! 

Ну і, типу, його відправили (спочатку до поліції, ніхто не повірив.), а потім вже віддали на справедливий суд до своїх співвітчизників. 

Вважаю, що фінал історії зрозумілий усім!

Нічого не зрозумів, одні догадки... 

• +1 1
Опубліковано
В 14.05.2026 в 19:54, Waver сказав:

Маю наздогад що справедливий суд співвітчизників вирішив що це дівчина винувата що спровокувала його до спроби згвалтування. Там так зазвичай буває.

• +1 3
Опубліковано
В 14.05.2026 в 15:43, MACCEN сказав:

В нас бізнес в білу може вести тільки багата фірма як правило айтішна. Все інше то тільки схеми, бо держава часто міняє правила гри + видумують якісь там звіти і ще купу якоїсь байди.

Ти трохи відстав від життя.

Зараз любий постачальник дає білі накладні.

• Ха-ха 2
Опубліковано
В 14.05.2026 в 22:21, Nokian сказав:

Ти трохи відстав від життя.

Зараз любий постачальник дає білі накладні.

Ну так до якого слова ПДВ? Ти це ж не в особисті написав, а на загал. Чому соромишся пояснити? 

• +1 3
Опубліковано
В 14.05.2026 в 22:21, Nokian сказав:

Зараз любий постачальник дає білі накладні

Хіба це щось доводить?

ZAXID.NET

Податкова виявила продажі повз касу та інші порушення в крамницях мережі

• +1 2
Опубліковано
В 14.05.2026 в 18:54, Waver сказав:

Вибач, трохи сумбурно. 

Суть в тому, що за спробу зґвалтування в Німеччині є серйозна кара.  

Але закон на них дивиться крізь пальці. .. В тому то й біда. 

Але якщо той хєр все ж таки відмажеться, то його сої покарають. Бо він поставив їхню ( ібез того хуйову ) репутацію, ще в гірше становище. 

Мене дивує те, що німці мовчать.  Жодних дій. 

Було б це в Польщі. Вже б тіпа обнулили.  Тому в Польщі арабів найменше, бо, як я вже казав, поляки ще ті нацики. 

Їм українці заважають (через пропаганду з телевізора). 

А от арабів вони і без тєліка терпіти не можуть. 

• +1 2
Опубліковано
В 15.05.2026 в 05:46, vampirich сказав:

Хіба це щось доводить?

ZAXID.NET

Податкова виявила продажі повз касу та інші порушення в крамницях мережі

йому ж то похуй те походження. Йому дали "білу накладну" і все, він "білий і пухнастий" . 

Але коли розкриють мережу збуту паленго/краденого товару. Тоді буде чухати там, де ніколи не чухалося. 

Тут не так давно на митниці затримали жінку, яка ввозила скількись там сотень iPhone 17 pro max без документів. 

Товар вилучено. 

тут 2 питання:

1 - куди вона їх везла (і звідки) і по якіфй ціні куплено, бо, походу, жодних доків у неї не було! 

2 - кому мала їх спихнути. Підозрюю, що те ж саме "Ябко" чи інші точки типу "Лютех".... 

Опубліковано (змінено)
On 5/15/2026 at 10:06 AM, Zheny@ said:

Але якщо той хєр все ж таки відмажеться, то його сої покарають. Бо він поставив їхню ( ібез того хуйову ) репутацію, ще в гірше становище. 

Щось мені в це слабо віриться... на скільки знаю, араби дуже релігіозні по своєму, і в них всі хто не мусульмани - це "невірні", а до невірних у них, в дуже багатьох випадках, немає ні поваги ні жалості, невірних не гріх обманути і т.д,... і саме через це в першу чергу вони завжди будуть захищати свого "брата по вірі" ніж якихось "невірних"... 

Як і для євреїв, особливо релігіозних євреїв-хасидів, хто не єврей - той гой, і я ще також ніколи не бачив щоб єврей осуджував іншого єврея за те що розвів на гроші не єврея...)))

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 15.05.2026 в 20:05, Waver сказав:

Щось мені в це слабо віриться... на скільки знаю, араби дуже релігіозні по своєму, і в них всі хто не мусульмани - це "невірні", а до невірних у них, в дуже багатьох випадках, немає ні поваги ні жалості, невірних не гріх обманути і т.д,... і саме через це в першу чергу вони завжди будуть захищати свого "брата по вірі" ніж якихось "невірних"... 

Як і для євреїв, особливо релігіозних євреїв-хасидів, хто не єврей - той гой, і я ще також ніколи не бачив щоб єврей осуджував іншого єврея за те що розвів на гроші не єврея...)))

Ти Коран читав? 

Я теж не читав. Але поцікавився щодо цієї ситуації. 

Суть коротко. Так, всі не мусульмани - невірні. (Хоча з багатьма мусульманами я підтримую дружні стосунки. Факт.).

Але є в них ще "вищий орган", на кшталт мула. Або хтось із місцевих, так би мовити "смотрящій". 

Якщо мова про арабів, то там так і є. Хтось просрався, то його спочатку можуть "прикрити", але свої йому потім дадуть таких люлєй, що він буде до кінця життя шкодувати. Їм і без того хуйову репутацію псувати нах не нада. 

Із різними сирійцями чи іншими геть чорними, там все складно. Там немає общини. 

Сирійці, за статистикою, скоюють найбільше злочинів. 

Тому їх і не люблять і не церемоняться з ними. 

Але це толерантна Німеччина, мало що їм буде.  Тому їхній осередок саме тут. 

Як я вище писав, була б то Польща. Того чорного вже б ніхто й не шукав, і не знайшов би. 

Опубліковано

Дзвонив друг з Києва каже індусам зарплату сходу дають 35 тис. грн. Так що напевно тому, хто в ЗСУ хоть індексувати зарплату (додати 10 тис до мінімалки) щоб не так кидалось в очі що тим, хто приїхав дають більшу зарплату.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...