Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 28.04.2026 в 01:02, Zheny@ сказав:

Не завжди піар. 

Часом просто розуміння того, що ті гроші дійсно там де треба, і купили за ті гроші дійсно те, що треба. 

Знаю випадків багато, коли командири просто дерибанили ті донати на свої власні потреби. І до бригади не доходило ні копійки, або ж реально копійки. Замість дронів чи оптики з тепловізорами, в командира з'являлася квартира десь в хорошому місці, записана на кота. Чи нове авто, куплене за збори, і записане на собаку сусіда. 

можливо таке теж присутнє, але тут рівні інші скажем так, коли я прошу то типу теж хочуть підтвердження, я просив товаром, а не баблом :)

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 28.04.2026 в 12:43, MACCEN сказав:

можливо таке теж присутнє, але тут рівні інші скажем так, коли я прошу то типу теж хочуть підтвердження, я просив товаром, а не баблом :)

ну що грошима що товаром, навіть якщо дуже специфічним товаром - то для чесних людей.

• +1 1
Опубліковано
В 28.04.2026 в 13:12, vampirich сказав:

ну що грошима що товаром, навіть якщо дуже специфічним товаром - то для чесних людей.

Це умовно там кабель вита пара, щось таке просте, роутер. Та і понту продавати якщо собі треба на потреби.

Опубліковано
В 28.04.2026 в 13:12, vampirich сказав:

Думаю то не поодинокі випадки, і він не один в цьому замішаний. За таке треба саджати як за держ зраду.

По факту він працює на ворога в такому випадку.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 28.04.2026 в 12:29, MACCEN сказав:

Думаю то не поодинокі випадки, і він не один в цьому замішаний. За таке треба саджати як за держ зраду.

По факту він працює на ворога в такому випадку.

Але чомусь не саджають. І винні в результаті ті, хто про це говорить, не замовчує, а не той, хто краде 

Змінено користувачем INVICTUS

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...