Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 15.04.2026 в 21:52, INVICTUS сказав:

Ніби була така норма, але це стосувалося тих, хто відноситься до армії. На сьогодні після невеликої хвилі обурення, цю норму із закону Бундестаг прибрав)

Цікаво наскільки швидко Німеччина б закрила кордони, якби рф на них напала. Так як поводить себе ЄС, виставляючи себе повними кастратами, то вже стає страшно, що з ними може зробити армія, яка має багатий бойовий досвід.

• +1 1
  • Відповідей 930
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 18.04.2026 в 17:45, Electronshik сказав:

Ми були без крилатих ракет, тепер вони є. Ми були багато без чого, тепер воно є. ВПК потихеньку розвивається, не треба забувати що ми живемо у країні, де все прострілюється наскрізь як у тирі. І дуже багато підарасів, які за бабло

Це про не дуже літаючі Фламіндічі?) бо що, крім цього ще є дійсно "своє"?

наскільки читав, то це якби не крилата ракета. Але це диво, що хоч таке чудо техніки родила Україна в умовах тотального розкрадання.

Але могло б бути краще і більше. Згадати про заводи з виробництва боєприпасів Rheinmetall? Запланували їх в 2024 два: в Німеччині та в Україні. Той, що в "бюрократичній" (як всі люблять нити) Німеччині, стартував минулоріч і клепає боєприпаси повним ходом. А що ж з тим, який в "суперпередовій" Україні? А нічого. Ділянку недавно виділили. 

Прострілюється? Та сама Німеччина теж під час другої світової прострілювалася. Але будували підземні заводи з виробництва боєприпасів, зброї та літаків(!!!). Ізраїль прострілюється, але виробляє майже все для армії, якщо не все. Було б бажання і не кралися б кошти...

Бо інакше це додаткові знищені будинки та обірвані життя людей.

До речі, життя в тилу обриваються лише в простого люду. Жоден депутат, міністр чи хтось інший з того кодла не постраждав. Хоча певен, місця їх перебування відомі. Мій колега з Косово, доречі, був дуже здивований, що за 4 роки війни не було ударів по наших та кацапячих політиках. В Ірані теж першим ділом вибили верхівку влади... ДумайТЕ

І не будемо забувати що його ключовий пріоритет це збереження держави. А оточення, багато в чому залежить і від президента.

Якщо держава впаде, буде якось однаково яка корупція. Ми маємо що маємо. Але зараз найвищий пріоритет то вберегти державу від окупації. Почув гарну фразу: "Якщо путін перестане воювати, настане мир. Якщо Україна перестане воювати, то українці будуть мертві."

Мало віриться, судячи з дій та того, що відбувається в країні. Намагаюся донести, що корупція, ще й в таких масштабах, і є причиною сьогоднішнього становища і що стає тільки гірше. Йшли б гроші куди треба - було б більше зброї, більше бажаючих воювати, інакше ставлення союзників і більша допомога. Корупція у цих реаліях - не щось, на що можна закрити очі. Це причина, через яку, якраз-таки і може статися падіння держави...

Але пропаганда в Україні працює добряче. Певно оркостан догнали. Викрили розкрадання на космічні суми (те, що мало бути захистом енергетичних об'єктів, системами ППО, купленими а не виклянченими, танками, снарядами), нікого не покарали, всі поїхали жити своє краще життя. А люд: "Маємо те,що маємо" і тихенько все схавав. Чого? Бо з екрана якийсь недоблохєр, який кормиться з ОП, сказав, що то "не на часі". А жирнючий депутат, який без пєчалі декларує статки в росії, або скромний новий будиночок на 1800 квадратів, сказав, що у всьому винні: "мовнюки", "російськомовні", "ухилянти".

До чого треба дійти, щоб закривати очі на обкрадання власної армії під час війни і гризтися між собою???

В нього пріорітет більше накрасти, утилізувати побільше українців і вберегти свою сраку, а не державу.

Я і не топлю. А спитав просте питання: щоб ви робили на його місці. Толком відповіді не почув.

Я відповів ще за першим разом, думаю, більш, ніж конкретно.

Тепер ще більше це все розписав. Якщо і цього не вистачить - тоді вже вибачайте.

• +1 1
Опубліковано
В 18.04.2026 в 17:48, Electronshik сказав:

Цікаво наскільки швидко Німеччина б закрила кордони, якби рф на них напала. Так як поводить себе ЄС, виставляючи себе повними кастратами, то вже стає страшно, що з ними може зробити армія, яка має багатий бойовий досвід.

Не треба перейматися за когось.

Та не треба думати, що інші такі самі кончені по відношенню до власного населення 

Опубліковано
В 18.04.2026 в 18:52, INVICTUS сказав:

Я відповів ще за першим разом, думаю, більш, ніж конкретно.

Тепер ще більше це все розписав. Якщо і цього не вистачить - тоді вже вибачайте.

питання було до мене. 

Я і не топлю. А спитав просте питання: щоб ви робили на його місці. Толком відповіді не почув.

Я, так само як і Президент, шукав в свої ряди тих, кого знаю, і кому довіряю. Логічно. 

Але я простий роботяга, і в мене немає знайомих із освітою в міжнародних відносинах чи в політиці. Але обирати тих, хто там вже був і знає як все "мутиться-крутиться"  - тупікова гілка. Ми б повернулися у 2004 рік. Нічого нового. 

Ти хочеш почути, щоб зробив я? Я б шукав когось ззовні. НЕ "наших". Найняв би умовного "кризового менеджера". Консультантів з інших держав.

Але я вже бачив порошенка (так з малої літери), коли була Супрун, наробила з медициною  ХЗ що! Чи Саакашвілі? Тому обирав би більш обережно. 

Звільнив би всіх генералів (ВСЮ верхівку) з лав ЗСУ. Ні, не звільнив би, а посадив би під слідство, років на 5-7. З арештом усього їхнього майна і майна їхніх родин. бо в 90% випадків - втни корінь зла на війні. Продажні суки, які досі отримують гроші з рашки і посилають хлопців на вірну смерть! 

Звільнив би всіх суддів, які на посадах довше 10-15 років. Працював в тій системі - знаю, про що кажу. 

Особливо всю колегію суддів верховного суду.

Зеленський зараз стає політиком і дипломатом. Він вважав, що якщо яник (зек і бидло) зміг , то і він зможе. Зміг! Вітання. 

А що далі?? В лисого Жені з Кварталу, морда вже не вміщається в екран 56" телевізора! А щоб Юзіка побачити, то треба аерофотозйомку замовляти. Сивохо - обісцяний алкаш...  

Він повторює схему кум-брат-сват, над якою сам же і сміявся в свій час.  Парадокс нє? 

• +1 5
Опубліковано
В 18.04.2026 в 17:48, Electronshik сказав:

ЄС, нсправді, дуже продумані. Вони чудово знають, що рашка - то ахуєнний ринок збуту. Туди їхало всяке копійчане гівно і вони то хавали. І не тільки гівно, а й хороші товари. Бо 140 млн рил хочуть жерти і одягатися і т.д. І сваритися з рашкою напряму - не спішать. Терпляче вичікують. Нехай Україна там воює, а ми подивимося збоку. Ми дамо, все що треба, аби до нас не прийшли. 

якась отака правда. 

Опубліковано (змінено)
В 18.04.2026 в 19:54, INVICTUS сказав:

Не треба перейматися за когось.

Та не треба думати, що інші такі самі кончені по відношенню до власного населення 

Погугліть про мобілізацію у Великій Британії під час другої світової війни 

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 1
Опубліковано
В 19.04.2026 в 11:59, Zheny@ сказав:

ЄС, нсправді, дуже продумані. Вони чудово знають, що рашка - то ахуєнний ринок збуту. Туди їхало всяке копійчане гівно і вони то хавали. І не тільки гівно, а й хороші товари. Бо 140 млн рил хочуть жерти і одягатися і т.д. І сваритися з рашкою напряму - не спішать. Терпляче вичікують. Нехай Україна там воює, а ми подивимося збоку. Ми дамо, все що треба, аби до нас не прийшли. 

якась отака правда. 

Хоч і москаль, Пушкін, але гарно написав у свій час:

"Все мое",- сказало злато;

"Все мое",- сказал булат.

"Все куплю",- сказало злато;

"Все возьму",- сказал булат.

Хто булат та хто злато, думаю не треба пояснювати. 

Опубліковано
В 18.04.2026 в 22:57, Zheny@ сказав:

питання було до мене. 

Я, так само як і Президент, шукав в свої ряди тих, кого знаю, і кому довіряю. Логічно. 

Але я простий роботяга, і в мене немає знайомих із освітою в міжнародних відносинах чи в політиці. Але обирати тих, хто там вже був і знає як все "мутиться-крутиться"  - тупікова гілка. Ми б повернулися у 2004 рік. Нічого нового. 

Ти хочеш почути, щоб зробив я? Я б шукав когось ззовні. НЕ "наших". Найняв би умовного "кризового менеджера". Консультантів з інших держав.

Але я вже бачив порошенка (так з малої літери), коли була Супрун, наробила з медициною  ХЗ що! Чи Саакашвілі? Тому обирав би більш обережно. 

Звільнив би всіх генералів (ВСЮ верхівку) з лав ЗСУ. Ні, не звільнив би, а посадив би під слідство, років на 5-7. З арештом усього їхнього майна і майна їхніх родин. бо в 90% випадків - втни корінь зла на війні. Продажні суки, які досі отримують гроші з рашки і посилають хлопців на вірну смерть! 

Звільнив би всіх суддів, які на посадах довше 10-15 років. Працював в тій системі - знаю, про що кажу. 

Особливо всю колегію суддів верховного суду.

Зеленський зараз стає політиком і дипломатом. Він вважав, що якщо яник (зек і бидло) зміг , то і він зможе. Зміг! Вітання. 

А що далі?? В лисого Жені з Кварталу, морда вже не вміщається в екран 56" телевізора! А щоб Юзіка побачити, то треба аерофотозйомку замовляти. Сивохо - обісцяний алкаш...  

Він повторює схему кум-брат-сват, над якою сам же і сміявся в свій час.  Парадокс нє? 

Сивохо помер, ще в 23році(.

Опубліковано
В 19.04.2026 в 22:29, Electronshik сказав:

Хоч і москаль, Пушкін, але гарно написав у свій час:

"Все мое",- сказало злато;

"Все мое",- сказал булат.

"Все куплю",- сказало злато;

"Все возьму",- сказал булат.

Хто булат та хто злато, думаю не треба пояснювати. 

В американців і злато, ібулат.

Опубліковано
В 18.04.2026 в 22:57, Zheny@ сказав:

Звільнив би всіх генералів (ВСЮ верхівку) з лав ЗСУ.

В нас вже раніше звільнили всіх керівників тцк. Результату це не дало, мало того багато військових експертів кажуть що як наслідок відбувся завал по мобілізації. А корупція як була так і залишилась, стала більшою.

Якщо зараз звільнити ВСІХ генералів.. ВСІХ? В тому числі і тих хто реально воює? Ви уявляєте собі який це буде результат? 

Безумовно треба приймати міри, але розбираючись! Бо інакше це буде катастрофою.

• +1 1
Опубліковано
В 20.04.2026 в 07:46, Electronshik сказав:

То да. В них з розумом проблема.

Особливо в останніх президентів.

Як взагалі можна вибирати президента, якому скоро 80 стукне...

Там же мозок вже не працює нормально. А тим більше в такому ритмі, як йому треба працювати на такій посаді.

Гольф грати в такому віці або десь коктейлі на пляжах попивати...

• +1 3
Опубліковано
В 20.04.2026 в 08:47, WebTraveller сказав:

Це тільки в казках і легендах старі люди розумні і мудрі. Насправді зі старістю приходить не мудрість, а маразм, деменція і старече "слабоуміє" 

• +1 3
Опубліковано
В 20.04.2026 в 09:14, vampirich сказав:

Це тільки в казках і легендах старі люди розумні і мудрі. Насправді зі старістю приходить не мудрість, а маразм, деменція і старече "слабоуміє" 

Казки почалися давно, коли люди жили в кращому випадку до 40-50 років і старою і, відповідно, мудрою людина вважалася у 40-50. Тоді й слів таких не знали як маразм чи деменція. По факту нічого ж не помінялися, у 40-50 мудрість, у 80 деменція

• +1 2
Опубліковано
В 20.04.2026 в 08:47, WebTraveller сказав:

Особливо в останніх президентів.

Там же мозок вже не працює нормально. А тим більше в такому ритмі, як йому треба працювати на такій посаді.

Гольф грати в такому віці або десь коктейлі на пляжах попивати...

Так отож. Один зверху, другий зліва, третій за океаном. Мало того, що старі маразматики, так ще й діти Холодної війни

• +1 1
Опубліковано

Колись в срср ржали над Брєжнєвим, якій після інсультів вже не міг толком говорити, виходило "сосіські сраньіє", замість "социалистические страньі" потім гонки на лафєтах коли дідугани, отримавши владу, фактично відразу ж переправлялися у інший світ. Ну і ні в кого навіть в думках не було що таке буде можливо в західних країнах, особливо у США. Як виявляється, можливо. І зараз весь світ вигрібає від вчинків Трампа. І ще невідомо що буде далі, маємо надію що у черговому істеричному нападі Трамп не застосує ядерну зброю. А то вже погрожує Ірану неодноразовим знищенням. Правда як доходить до діла, то виходить пшик.

• +1 2
Опубліковано

Ржу - не можу. Від цієї примітивізації оцінки американців.

Ким треба бути, щоб вірити у можливість людини ДВІЧІ стати президентом першої  країни світу просто так.

Наче для цього не потрібна підтримка магнатів та сильних світу цього, ну і простих виборців також.

Як декому хочеться вірити у казки, і вірити засобам масової дезінформації)

Хтось хоч чув Трампа без перекладу( навиворіт), і без висмикнутих з контексту  цитат?

Опубліковано (змінено)
В 20.04.2026 в 14:17, Nokian сказав:

Ржу - не можу. Від цієї примітивізації оцінки американців.

Ким треба бути, щоб вірити у можливість людини ДВІЧІ стати президентом першої  країни світу просто так.

Наче для цього не потрібна підтримка магнатів та сильних світу цього, ну і простих виборців також.

Як декому хочеться вірити у казки, і вірити засобам масової дезінформації)

Хтось хоч чув Трампа без перекладу( навиворіт), і без висмикнутих з контексту  цитат?

Просвіти нас темних.

Розкажи як 80-річний дід вже 10 воєн закінчив і рай на землі побудував.

Але ж кого я питаю.. Ти зараз почнеш з пустого в порожнє переливати...

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
В 20.04.2026 в 09:25, nickel сказав:

Казки почалися давно, коли люди жили в кращому випадку до 40-50 років і старою і, відповідно, мудрою людина вважалася у 40-50. Тоді й слів таких не знали як маразм чи деменція. По факту нічого ж не помінялися, у 40-50 мудрість, у 80 деменція

Клятий Т9, писалися, а не почалися

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 19.04.2026 в 21:23, Electronshik сказав:

Погугліть про мобілізацію у Великій Британії під час другої світової війни 

Для чого? Можна туди ж і Німеччину згадати. Але знову ж - для чого?

Невже в Україні багатьох так гріє думка про можливий початок війни в Європі та що буде відбуватися?

Опубліковано
В 20.04.2026 в 14:24, WebTraveller сказав:

Просвіти нас темних.

Розкажи як 80-річний дід вже 10 воєн закінчив і рай на землі побудував.

Але ж кого я питаю.. Ти зараз почнеш з пустого в порожнє переливати...

З пустого в порожнє переливають журналізди. Саме з їх слів ти знаєш що ,, сказав Трамп,,

Це все інформаційний шум. Частково Трампом і організований. 

Найбільше любу людину лякає стратегічна невизначеність.

Коли суперник може просто говорити, а може і вдарити.

80 річний дід будує рай для Америки. Саме тому американці і обрали його президентом.

Ясне діло що на інші країни йому пофіг.

В плані обовязку організувати іншим країнам рай в тих краінах.

Опубліковано (змінено)
В 21.04.2026 в 07:43, Nokian сказав:

З пустого в порожнє переливають журналізди. Саме з їх слів ти знаєш що ,, сказав Трамп,,

:0007:

Ага. В його соц-мережі під його акаунтом теж журналісти пишуть всякий брєд. 

Ти навіть не припускаєш такої думки, що те що він говорить можна прямо там читати? Чи в тебе з англ. зовсім погано? То зараз перекладачі прямо в браузері працюють.

Так, я деколи іду і перевіряю чи дійсно він там писав те, що пишуть журналісти. І ти можеш. Це все у відкритому доступі

Погоджусь, що спеціально навчені люди пишуть в його акаунті, але точно не журналісти

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
В 21.04.2026 в 07:43, Nokian сказав:

Це все інформаційний шум. Частково Трампом і організований. 

Людина є те,що вона РОБИТЬ.

СЛОВА дані політикам, щоб приховувати їх СПРАВЖНІ наміри.

Результат намірів ( справжніх) та дій політиків видно на виборах.

Цієї осені і  побачимо по виборам до конгресу результат дій Трампа.

Чисто моя оцінка Трампа з погляду на його 80 років життя, то він є справжнім корчагінцем. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...