Перейти до змісту

Хочу підключити Starlink

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

@charlie от і хз як бути...брати активовану, чи - нову? різниця до 400+$ 

Та бери в наших бариг, а то ще місяць чекати будеш.

Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, charlie сказано:

Та бери в наших бариг, а то ще місяць чекати будеш.

ноут купував недавно на ebay - 12 днів, який "місяць"? 4 дні на митниці

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

ноут купував недавно на ebay - 12 днів, який "місяць"?

В луцьку за 35к не активований новий

Опубліковано (змінено)
11 хвилин тому, charlie сказано:

В луцьку за 35к не активований новий

дох*я - не здається? я не жлоб, але і переплачувати не хочу...

якби хотів - "день в день" - інша справа, тоді - можна і переплатити.

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

дох*я - не здається? я не жлоб, але і переплачувати не хочу...

якби хотів - "день в день" - інша справа

Пошукай ще на олх. Я б запитав в поляків там повно вже старлінків, в мене там рідня, але в основному також дівчата 

Ps 35 за той дешевий пластик, я б також не платив

Змінено користувачем charlie
Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, charlie сказано:

Ps 35 за той дешевий пластик, я б також не платив

так отож...

Дякую за поради, але суть питання в тому, чи хтось пробував "беушку" відв'язати.... Маю знайомих, всі новими користуються - по роботі....

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

В якому сенсі? 100$ в місяць? ясен **й що ні, не охрінію

Ну, тут на борді немало постів, що 300 грн в місяць то зажравшийся провайдер багато хоче, сволочь монополіст і т.д. :D А це 8$....  Ну але якщо для роботи, і робота дає достатній заробіток щоб 100$ було не в лом платити за зв'язок, тоді зрозуміло.

Опубліковано (змінено)
30 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну, тут на борді немало постів, що 300 грн в місяць то зажравшийся провайдер багато хоче, сволочь монополіст і т.д.

серед моїх постів - такого немає, принаймні - я за ціну не сперечався, хоча - казав, що кс постійно мені якісь "акції влаштовує", хз за що така лояльність, але- приємно, я - за стабільність, про ціну - не до мене. Тому і цю тему створив.

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, SergLutsk сказано:

робота дає достатній заробіток щоб 100$

менше ніж денний )) субота-неділя не враховуеться, також, бувають "вікна" посеред тижня...

Опубліковано (змінено)

Дякую @Neoks за контакти, зателефонував, отримав консультацію.

Нові - може підключити, беушкою не займається, підтвердив мої підозри - що можуть (і скоріш за все будуть) граблі.

Піхуй, спробую ))

P.S. тему не закриваємо, замовлю-привезу-поставлю напишу що і як, мож комусь згодиться. Вдасться - значить вдасться, ні - то і нічого страшного.
В Луцьку 38К за комплект - це перебор.

• +1 4
Опубліковано

Стикався пару місяців назад. Як на мене антена має малу площу і літом при скупчені хмар, старлінк відрубало. Треба мати альтернативу, система не досконала.

Опубліковано
3 годин тому, foma144 сказано:

літом при скупчені хмар, старлінк відрубало

Пардон, але трохи не поняв чому саме літом ? :wacko:  А восени хмари не такі хмарні ? Чи просто досвід експлуатації лише літній ?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
14 годин тому, HWman сказано:

Як це працює(звісно на англійській мові)

як воно працює - всім відомо, питання про особливості підключення, якщо купити беушку. Кажуть що з техпідтримкою виходить 50/50, бо підтримка на аутсорсі і не дуже париться такими питаннями (зняти термінал з одного аккаунта і на інший перенести), буває що тижнями потрібної їх зай*обувати.

Опубліковано

беушку я б не радив, мінуси:

1. крадена

2. можливий борг за послуги який не понашений, щоб працювало доведться сплатии

3. привязана хз до кого, немає гарантії що через деякий час не заблокує старий власник

PS: все це страхі які можливо є при купівлі такої техніки беу.

Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, MACCEN сказано:

1. крадена

не на олх купується, а на ebay ;)

2. можливий борг за послуги який не понашений, щоб працювало доведться сплатии

дають доступ до кабінету, можна глянути перед покупкою, крім того - мало який продаван на ebay захоче мати проблеми, там "трохи складніше" новий аккаунт створити ніж на олх ;)

3. привязана хз до кого, немає гарантії що через деякий час не заблокує старий власник

якщо немає вищевказаних нюансів - техпідтримка перереєстровує без питань, питання в часі, ну і ще дещо...
Колишній власник - вже назад ніяк, просто є інші нюанси, якраз і розбираюсь.

Опубліковано
4 годин тому, SergLutsk сказано:

Пардон, але трохи не поняв чому саме літом ? :wacko:  А восени хмари не такі хмарні ? Чи просто досвід експлуатації лише літній ?

Я мав наувазі, що це було літо і були хмари. Хмари бувають такі завжди.

Опубліковано
27 хвилин тому, foma144 сказано:

Я мав наувазі, що це було літо і були хмари. Хмари бувають такі завжди.

Ну це досить дивно, адже в багатьох країнах світу хмарність буде по 60-80% року, і Україна в т.ч. (принаймні наш регіон). То кому ж треба буде недешевий девайс, який працює раз через раз, "як зорі зійдуться".

• +1 2
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, SergLutsk сказано:

То кому ж треба буде недешевий девайс, який працює раз через раз, "як зорі зійдуться".

як немає нічого - то і такий згодиться, з досвіду використання (колеги по роботі, в Києві) хмари не дуже напрягають, падає швидкість та пінг росте, але - для моїх потреб, це - не критично.

Опубліковано (змінено)

Сенс в тому, що "станція" в Польщі, тому, якщо вдома є живлення - буде інтернет. З нашими провайдерами - таки складніше, наприклад, в датагруп - такий самий "старлінк", тільки тарілка більша і наземна станція в Україні, ну і обмеження по швидкості і пінг зашкалює.

Вже давно подібними рішеннями користуюсь (для резерву), Маск - нічого такого не вигадав... технологія - новіша та дешевша, принцип роботи - такий самий. Різниця в тому, що наземна станція не в Україні і в супутників нижча орбіта - тому і пінг буде меншим, в іншому - не бачу великої різниці.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 25.10.2022 at 17:27, Bliksss сказано:

Сенс в тому, що "станція" в Польщі, тому, якщо вдома є живлення - буде інтернет. З нашими провайдерами - таки складніше, наприклад, в датагруп - такий самий "старлінк", тільки тарілка більша і наземна станція в Україні, ну і обмеження по швидкості і пінг зашкалює.

Вже давно подібними рішеннями користуюсь (для резерву), Маск - нічого такого не вигадав... технологія - новіша та дешевша, принцип роботи - такий самий. Різниця в тому, що наземна станція не в Україні і в супутників нижча орбіта - тому і пінг буде меншим, в іншому - не бачу великої різниці.

є якісь результати користування? 

чи поки все ще вагаєтесь?

Опубліковано
1 година тому, Factory сказано:

Ще навіть не відправили з штатів ;) 

В знайомого такий бачив неподалік Луцька, все працює, в хмарну погоду - суттєво падає швидкість.

1 година тому, Factory сказано:

жодних вагань.

Опубліковано
2 часа назад, Factory сказал:

що тут вагатись, треба генератора купувати та старлінка - якщо звичайно є можливість працювати віддалено та заробляти гроші.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...