Перейти до змісту

Борда, як інструмент для кластеризації

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

shutterstock_1580728858.thumb.jpg.cd29101c11acdd03cabc506a58585bfd.jpg

Скільки років пройшло, мої перші пости датуються майже 10ти річної давності і я все ще тут, і ви тут. 

Періодично пересікаюсь з учасниками цього дійства під назвою Луцька дошка оголошень, на теренах якого ми всі зібрались, і скажу що це круто. 

@t0rik

З чого все починалось? Як зумів притягнути таку аудиторію, котра і по нині являється ядром? 

• Подобається 3
  • 2 року потому...
Опубліковано

Я би ставив питання по-іншому. КУДИ поділися всі ті цікаві співрозмовники, багато з якими я пересікся вживу і був приголомшений (в хорошому смислі слова) :)

Маю здогадку, що Борда програла соцмережам. і ЛОХ-уа. Наприклад, я підписаний в FB на групу щодо моєї машини, їх поки небагато. Так от, оскільки Фейсбук має функцію автоперекладу, аудиторія там ширша на порядки, і толкові поради-відповіді отримуються миттєво.

В інсту не ходжу, дотепер не зрозумів нашо воно?! [блюючий смайлик]

Telegramm останнім часом зробив якісний стрибок, хоч і система ніби-то секретна, але апріорі "дирява",  всеодно багато хто користується.

Можливість написати бота, наприклад для продажів (але є вже ждя авторохирення "воронки продаж", підписок на підписки (от що дістає! :angry:)

- це взагалі - вишак. (хоча до Дурова ставлення, ммм.неоднозначне ^_^)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Цікаво, що в Телеграмі можлива ну дууже агресивна реклама за допомогою ботів і автопідписка на канали без вашого відома. Ледве поприбивав і повідписувався :angry: Чому лізе та срань? Бо наявний механізм маніпулювання думкою недалеких людей, закидуючи всяке гівно "тік-ток стайл" в їхні голови.

А як казав колись Черчіль  - найкращий аргумент проти демократії – п’ятихвилинна розмова з середнім виборцем :)

Змінено користувачем Harddriver
  • +1 1
Опубліковано

В демократії треба всього навсього застосовувати одне правило, 

Право голосувати мають лише ті, хто платить податки.

• +1 1
Опубліковано
В 19.07.2025 в 22:01, Nokian сказав:

А якщо навкруги дуже багато ідіотів, які платять податки і теж мають право голосу?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

Справа не у ідіотах, а у справедливості.Бо в першу чергу одне із призначень влади- розпоряджатися податками.

Логічно, що розпоряджятися податками , тобто частиною своїх грошей, мають право люди обрані тими, хто цю частину віддав.

Бо інакше виглядає, наче ти купив квиток , а куди їхати водієві вказують якісь цигани на вулиці.

Ну і зазвичай саме ідіоти, або не мають грошей платити податки, або не розуміють , що це потрібно робити.

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано (змінено)
В 19.07.2025 в 22:01, Nokian сказав:

А можна конкретизувати, які саме податки  маються на увазі?

Доречі, їх  у нас платять ВСІ. навіть бомжі. 20% ПДВ в ціні кожного товару за ріііідкими виключеннями.
З іншої  сторони бізнес і підприємництво платить за все (вода, електрика, оренда землі, і.т.д.) не менш як подвійну, потрійну, а то навіть і Х4-Х5 ставку. Надра не рахуєм, то не для простих смертних

Я особисто за пропорційну систему виборчих прав  (шутка :))  Але в нашій державі комуняцького минулого з "шпаками червоними в голові",  "взять, и поделить " то все дуже-дуже далекі від реальності  мрії (

Змінено користувачем Harddriver

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...