Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 29.09.2025 в 10:43, Nokian сказав:

Не вмієш ти, чи не хочеш дивитися на речі з двох боків.

Коли я продаю навіть бв телефон, то це початок моїх відносин з покупцем. Де він розраховує прийти до мене і заявити  та вимагати від мене,якщо щось не так.

Тобто я маю відповідати за товар, щоб він його задовільняв не два метри від прилавку.

А ось любязні айтішники( по крайній мірі ті, з котрими я зтикався). прцюють по принципу ,, на відїбись,,

Дай мені ТЗ , я склепаю, гроші візьму, а як воно там буде тобі відбивати- то твої проблеми. 

Якби мені сайт був потрібен лише для понтів, то такий підхід може мати право на існування.  Але мені сайт потрібен для заробляння.

І найюільшу  ефективність розробки заробляльного сайту я бачу, коли розробник буде мати відсоток від ефективності ЗРОБЛЕНОГО  НИМ продукту.

На рахунок нафталіну в Юванті, то просто глянь на авто на парковці.

Відкрию тобі велику дуже таємницю за ТЗ треба платити, чи ти думав що витрата часу на ТЗ має бути безкоштовна.

Ще в додаток, деякі унікуми ті ж твої клієнти коли кажеш їм що за діагностику треба заплатити, кажуть в за що платити? В нічого що сервісник витратив свій час на те щоб розібрвти чи діагностувати поломку.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 29.09.2025 в 19:29, Waver сказав:

Так якщо вже не торгується так як торгувалось раніше, тобто в ті часи коли ще не було такої шаленої конкуренції, не було стільки великих та маленьких магазинчиків, великих мереж та величезних онлайн-магазинів... - спробуй зайнятись чимось іншим, бо маленькі ларьки уже дійсно по трохи відходять в минуле і мало кому цікаві, та й з великим мережами одному малому підприємцю конкурувати важко, бо обсяги закупок інші, закупочні ціни інші, знижки інші, сервіс інший. А на рахунок працювати самому на себе - так уже років з 25 так і роблю, тільки ти купуєш та перепродуєш телефони, а я купую фури та заробляю вантажоперевезеннями з усіма супутніми витратами... ну і, ще мав евакуатор на два авто, але там була трошки інша специфіка... в минулому житті ще займався скупкою металів, сертифікатів, певним малим виробництвом та реалізацією, базарами та магазинчиком і ще дечим про що навіть краще не писати, і саме тому мене тепер тут так веселитить твій хід думок та твоя стратегія продажів...:D

Мені прикро тому що ти був на гребені хвилі як то кажуть, і все умовно просрав, да можливо там купив авто, хату і т.д. але ти міг побудувати мережу і так далі. Ти був один з перших.

Знаю є жінка яка рлзвтла мережу магазинів взуття, думаю її взуттєві магазини всі знають, на Варшавці, є біля ЦУМА, і т.д. так само і Фклічіта була спочатку на Гостинці. Але ти залишився там де ти є, і кажеш що всі тобі повинні зробити щось за примарні прибутки майбутні.

Опубліковано (змінено)
On 9/29/2025 at 4:26 PM, MACCEN said:

Мені прикро тому що ти був на гребені хвилі як то кажуть, і все умовно просрав, да можливо там купив авто, хату і т.д. але ти міг побудувати мережу і так далі. Ти був один з перших.

Знаю є жінка яка рлзвтла мережу магазинів взуття, думаю її взуттєві магазини всі знають, на Варшавці, є біля ЦУМА, і т.д. так само і Фклічіта була спочатку на Гостинці. Але ти залишився там де ти є, і кажеш що всі тобі повинні зробити щось за примарні прибутки майбутні.

Певно то мало бути до Нокіана, а ти відповів мені. Але ладно, гадаю всі все і так зрозуміли.

Змінено користувачем Waver
Опубліковано (змінено)
В 29.09.2025 в 23:19, MACCEN сказав:

Відкрию тобі велику дуже таємницю за ТЗ треба платити, чи ти думав що витрата часу на ТЗ має бути безкоштовна.

Ще в додаток, деякі унікуми ті ж твої клієнти коли кажеш їм що за діагностику треба заплатити, кажуть в за що платити? В нічого що сервісник витратив свій час на те щоб розібрвти чи діагностувати поломку.

Може не знаєш- то давно вже діагностика безкоштовна.  Просто у випадкузгоди на ремонт ця сума закладається в ціну. 

Це трохи довга тема, але принцип той самий перший- люди платять за результат.

Нема результату-не платять. І нікого не хвилює, скільки ти там старався.

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано
В 29.09.2025 в 23:26, MACCEN сказав:

З чого ти взяв, що в мене була мета зробити мережу?  Ти взагалі уявляєш як треба відноситися до найманих працівників, щоб твоя мережа була в лідерах?

Я там де я є, мені ніхто не винен, і я нікому не винен. Крім тих, кого вже на жаль нема.

Опубліковано
В 29.09.2025 в 23:56, Nokian сказав:

Може не знаєш- то давно вже діагностика безкоштовна.  Просто у випадкузгоди на ремонт ця сума закладається в ціну. 

Це трохи довга тема, але принцип той самий перший- люди платять за результат.

Нема результату-не платять. І нікого не хвилює, скільки ти там старався.

Діагностика безкоштовно для тупих клієнтів :)

Якщо людина за діагностику не бере грошей, то постає питання в нього мало роботи, тому що є вільний час на кулупання з діагностикою.

• Дякую! 1
Опубліковано

Хлопці, вам би у "флейм"...

В 29.09.2025 в 10:43, Nokian сказав:

На рахунок нафталіну в Юванті, то просто глянь на авто на парковці.

Ось тут хоч і сам в шоці, але мушу погодитись. Проїжджав в неділю повз - колейка стояла і велика, і недешева. Що усі ці люди роблять в Юванті/базарі :0024:

• +1 1
Опубліковано
В 30.09.2025 в 13:58, turbo сказав:

Проїжджав в неділю повз - колейка стояла і велика, і недешева. Що усі ці люди роблять в Юванті/базарі :0024:

Мають там контейнери/магазинчики? ;)

Опубліковано
В 30.09.2025 в 00:15, MACCEN сказав:

Якщо людина за діагностику не бере грошей, то постає питання в нього мало роботи

Трохи не погоджуся, тут спосіб привабити клієнта.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...