Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 23.08.2024 в 22:05, MACCEN сказав:

Можеш вже вдягати, я вже в пікселі ходжу.

Коли прийдеш, чи на форумі сидіти це одне, а в житті інше? :)

Ахаха) а я то думаю, щоб ти так думку на 180 градусів змінив)) точку зрєнєя опрєдєляєт мєсто сідєнія))

І живий, і не в сірій зоні, і піксель видали, і гроші певно платять.. то що виходить, що все що ти писав два роки до цього - брехня?))

Питання риторичне. Живий, здоровий, та й добре.

Ну все, йду оновлювати дані))

Ти поки розкажи куди мобілізувався.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 25.08.2024 в 12:28, Dima4s сказав:

Ахаха) а я то думаю, щоб ти так думку на 180 градусів змінив)) точку зрєнєя опрєдєляєт мєсто сідєнія))

І живий, і не в сірій зоні, і піксель видали, і гроші певно платять.. то що виходить, що все що ти писав два роки до цього - брехня?))

Питання риторичне. Живий, здоровий, та й добре.

Ну все, йду оновлювати дані))

Ти поки розкажи куди мобілізувався.

Ти ж сказав що тільки після мене? А вже здаєш задню? Чи піздіти не мішки ворочати як то кажуть?

Дивний ти реально, одразу хочеш когось заслати на нуль?

Я по принципу якщо не можеш перемогти революцію, то возглав її як то кажуть.

Якщо ти вважаєш що 20 тисяч це гроші, давай тоді будеш за мене служити, а я тобі буду платити ок? Та навіть 30 тис це копійки за ту роботу за те що ти сам собі не належиш і купа ще але.

• Ха-ха 3
Опубліковано
Спойлер
В 07.06.2024 в 00:14, MACCEN сказав:

треба ті, хто буде спереді бігти з криком ура, яких будуть косити першими. а далі вже йдуть досвідчені і так далі - це класична тєма штурма. 

Який дурень не штурм такий пошле елітні війська, це ж тобі не брати якогось терориста, а там сидять і шинкують з кулеметів... от поки патрони закінчують і перезарядка інші досвідчені добігають. Це класиа в стратегічних іграх, не думаю що щось помінялось.

Ти диви, хто тут розказував дурню про заградотряди?

В 13.08.2024 в 13:50, MACCEN сказав:

Ти сам коли будеш вдягати піксель, чи чекаєш роки інші типу дурачкі відслужать? :)

То хто кого відправляв і солдатів дурачками називав?

В 07.06.2024 в 22:45, MACCEN сказав:

Діма ти ж давно вже виріс, зараз немає часу когось тренувати, та й блін в 35-45 років вже не те здоров'я та бажання щось там робити, бігати і тренуватись.

Якщо вже так запихають в буси, без адвокатів і так далі, то явно не вистачає живої сили, і явно немає часу її навчати будь яким навикам, тому що це час.

Я був на курсах так скажу так, сам бовдур і ще якщо з такими ж зашлють кудась то рахуй більше шансів що свої ж завалять не зі зла, а з переляку чи тупо тому що є люди які не вміють поводитись зі зброєю і не хочуть вчитись, це все має бути в крові з дитинства. Мене тато вчив навіть іграшковому пістолеті не дивитись в дуло.

Як приклад я вчу тому ж малого, а він то ж фігня типу, але коли випадково надав на курок на булькомьоті і йому булька в око попала думаю зрозумів що не варто таке робити. Я йому кажу а тепер уяви що там була б пулька якась і бац ока немає.

Так мед, то взагалі є ті хто навіть штучну кров бояться, далі все це ноу коментс.

Не всі вміють настроюватись психологічно, тому що цьому не вчить життя декого. Тому що людина ніколи не падала і не травмувалася так що кров юшить а ти подорлжніком заліплюєш так аби від батьків не попало за порчу шмоток, які треба прати в ручну.

PS. Чувака цілу ніч возили по військовим частинам щоб хоча б кудись приткнути. Скоріш за все чисто українська штук типу там, є потреба в 1000 людей, а ми що лохі, ми перевиконаємо план, наловимо 5000 людей, та пофігу що їх немає куди комплектувати, і так далі. Головне відрапортували командиру щоб він похвалив :)

А ці всі не від одного чув, як командир каже, у вас зарплати великі заправляйте авто за свій рахунок або йдіть пішки на позицію, соляри немає, ну бляха і як ще з таким командиром далі мати справу далі, тільки йому в труси гранату щоб дали нового, який може краще вміє ккр вати та добиватись ресурсів.

А тут виявляється пакують і грошей не платять. ну і ще купа муті.

В 07.06.2024 в 15:59, MACCEN сказав:

Нащо цей цирк з ВЛКа, вчора зловили, сьогодні вже на полігоні, завтра напевно вже дадуть зброю і на нуль :)

Напевно чи аби попі....ть?

В 08.06.2024 в 10:48, MACCEN сказав:

таких кмандирів напевно дофігіща, вони що дурні загини, та й знають що "мисливці за головоами" ще наловлять людей одноразових :(

Напевно дофіга мясників. Ти і цього не говорив?

В 10.06.2024 в 13:23, MACCEN сказав:

1. ти вже поновив дані, вже резверв+, коли йдеш на ВЛКа?

2. чому я маю давати клятву захищат всіх, а може я когось не поважаю, то чому я його маю захищати теж, тому що дав обіцянку?

3. чому в нас ті, в кого є 3+ дітей не ухилянти, а інші ухилянти - хто взагалі це придумав?

4. раз так всі патоірти, так чому кордони закрили, чому так? Чому дехто собі катається, навіть простить відосіки явно призовного віку, але комусь можна, а комусь ні? Кордон має бути закритим ДЛЯ ВСІХ, для жінок теж, щоб жили тут, та народжували тут, а то яке відчуття  в того хто воює, що жінка живе десь за кордоном, якого якийсь Марек пойобує, а він навіть не може у відпустку до неї приїхати подивитись чи вона скучаила за ним :)

5. чому пакють в буси?

6. де людям брати гроші на екіпіровку? от спакували родича, зараз йому треба все купити, і окуляри, рукавички, спальніка, рюкзака і так далі, все те що мінімально важить по вазі, якісне, та та титанова кружка вартує купуп бабла, але варта того бо легка, а коли на марші то кожен грам важливий.

А тут Олег людину в армію відправляє... Та ну нафіг..

В 05.07.2024 в 23:11, MACCEN сказав:

Ти вже оновив дані в ТЦКа, та пройшов ВЛКа? Чи філософствуєш досі? :)

о і ще раз...

В 06.06.2024 в 20:54, MACCEN сказав:

Стояння в чергах для полходження ВЛКа який має смисл, якщо от тут чувака погрузили і він вже придатний, напевно завезуть в штурмову і ззаду буде загран отряд на мушці тримати, таких вмотивованих бійців. Я реально сьогодні в шоці від того всього.

І знову напевно заград отряд.. ну що, є в тебе заград отряд?

В 06.06.2024 в 18:16, MACCEN сказав:

На скільки законно людину спакувати, і не повідомити нікого про її місцезнаходження офіційно?

Типу мол такі так забрали в ТЦКа, а добре що є добрі люди на ВЛКа повідомили родичів де і куди забрали людину.

Чи зараз це все ок?

Чи повідомлять коли пройде всю процедуру оформлення, а якщо людина працює ,треба передати якісь там паролі, явки і так далі, чи пофігу?

тут тобі не подобалась робота ТЦк.. А коли жопа змінила місце сидіння- вже все ок)

В 09.05.2024 в 11:32, MACCEN сказав:

То повісткою карають, а як же казали що тільки в рашці насильно людей пакують, а в нас тільки вмотивовані.

От дали тому чувак повістку що далі? Піде на м'ясний штурм, тому що я б з таким не хотів бути в окопі, він хотів виїхати, і в окопі буде думати як би звалити.

Ну  і ще раз мясний штурм

В 25.04.2024 в 22:14, MACCEN сказав:

по юванту вже ходять, роздають флаєри чи тобі 60+ і не страшно?

О. Старого  відправляєш в армію)

В 02.03.2024 в 21:37, MACCEN сказав:

Це свідчить про те, що можуть так само стріляти в затилок щоб краще воювалось, типу будеш відступати свої ж завалять, загран отряди як то кажуть.

І що мішає якщо вже така ситуація домовитись з тією стороною щоб ловили й приводили назад, навіть можна платити за це винагороду :)

а якщо рине одночасно пару тисяч людей теж будуть рлзстрілювати

Стріляють в затилок... А стоп. .це ж просто піздьож)) Ще одна.

В 04.06.2024 в 14:12, MACCEN сказав:

ти вже в Резерв + оновив дані, чи ходив в ТЦКа?

Ну  і знову стара пісня...

Я лише процитував твої тексти. Чого ти пінишся? Ось все про що я писав в попередньому пості. Розкажи ж нам чи все так..
Чи піздіти то не мішкі ворочіть?))
Я закон виконав, і перед тобою оправдовуватись не збираюсь.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

@MACCEN і де ти служиш? В ТЦК? В тебе просто еталонне переобування в польоті, такі і в кацапів пригодяться.

Змінено користувачем xPON
  • +1 1
Опубліковано
В 25.08.2024 в 16:52, Dima4s сказав:
  Показати контент

Ти диви, хто тут розказував дурню про заградотряди?

То хто кого відправляв і солдатів дурачками називав?

А тут виявляється пакують і грошей не платять. ну і ще купа муті.

Напевно чи аби попі....ть?

Напевно дофіга мясників. Ти і цього не говорив?

А тут Олег людину в армію відправляє... Та ну нафіг..

о і ще раз...

І знову напевно заград отряд.. ну що, є в тебе заград отряд?

тут тобі не подобалась робота ТЦк.. А коли жопа змінила місце сидіння- вже все ок)

Ну  і ще раз мясний штурм

О. Старого  відправляєш в армію)

Стріляють в затилок... А стоп. .це ж просто піздьож)) Ще одна.

Ну  і знову стара пісня...

Я лише процитував твої тексти. Чого ти пінишся? Ось все про що я писав в попередньому пості. Розкажи ж нам чи все так..
Чи піздіти то не мішкі ворочіть?))
Я закон виконав, і перед тобою оправдовуватись не збираюсь.

Ти вириваєш щось з контексту і даєш задню та шукаєш виправдання. Я ж тебе не тягнув за язик як то кажуть, а тепер ти шукаєш варіанти якби спітляти.

Нахуй тоді писати "тільки після тебе", а потім вже шукати якісь варіанти спітляти з того про що писав ти вище? Це як дехто ляпає що типу там як підеш на нуль я після тебе, а тут бац людина була вже там і далі вже людина пітляє типу я не те мав на увазі і так далі.

Да штурм так і є, діляться на групи, одна подавляє вогнем, інша штурмує, і все це синхронно. При штурмі окопів так і є, що хтось біжить першим, а інші криють позаду.

PS. Я нікому не бажав служити, та ніколи не засилав когось словами на нуль по типу чого ти ще не там, і так далі...

Опубліковано
В 25.08.2024 в 19:40, xPON сказав:

@MACCEN і де ти служиш? В ТЦК? В тебе просто еталонне переобування в польоті, такі і в кацапів пригодяться.

де я служу це вплине на твою точку зору далі?

в мене було до того дещо еталонне бачення, а коли я окунувся скажем так в це все, я просто прихуїів.

Навіть Dima4s який згаряча написав "тільки після тебе", дам можливість сказати "ну буває, погарячкував" і не буду шпиняти, побачивши то все зсередини, реально є бажання піти служити далі на офіцера, можливо тоді буде можливість щось поміняти, але поки те се мені буле дофіга вже років, якщо не помножать раніше на нуль як то кажуть.

Опубліковано
В 25.08.2024 в 22:44, MACCEN сказав:

а коли я окунувся скажем так в це все, я просто прихуїів.

З піздеца прихуїв?

Опубліковано
В 25.08.2024 в 22:44, MACCEN сказав:

де я служу це вплине на твою точку зору далі?

в мене було до того дещо еталонне бачення, а коли я окунувся скажем так в це все, я просто прихуїів.

Навіть Dima4s який згаряча написав "тільки після тебе", дам можливість сказати "ну буває, погарячкував" і не буду шпиняти, побачивши то все зсередини, реально є бажання піти служити далі на офіцера, можливо тоді буде можливість щось поміняти, але поки те се мені буле дофіга вже років, якщо не помножать раніше на нуль як то кажуть.

З тебе вийде гарний офіцер

Опубліковано
В 30.08.2024 в 08:02, Fahrenheit сказав:

А я от все більше бачу, що помилявся щодо неї. По заміні Залужного на Сирського теж наче від неї пішло.

навіть поламаний годинник два рази на добу показує вірний час

Опубліковано
On 8/30/2024 at 7:52 AM, WebTraveller said:

Безуглій вірити це теж так собі...

Вона такий брєд деколи несе

наприклад про брехню в армї, що  наверх доносять що все добре? так в кацапів купу військових пересадили за пройоби, а у нас кругова поруга і ніхто не наказаний 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 8/30/2024 at 7:52 AM, WebTraveller said:

Безуглій вірити це теж так собі...

Вона такий брєд деколи несе

краще вірити що парєрь нєт і всі повітряні цілі збили і жити в теплій ванні

Змінено користувачем case_l
  • +1 1
Опубліковано

Втрати були,є і будуть(.

І від того ,чи будемо ми знати достеменно про все ПІД ЧАС ВІЙНИ( після - потрібно), ми не станемо сильніші.

Зрештою ці слова Безуглрї адресовані не українцям.

Не уявляю,хто на третьому році війни ще сидить у теплій ванні.

Ці слова до наших партнерів,що ми не можемо ,навіть з допомогою F16 , захищатися від ворога лише збиваючи його ракети над собою .

Що реальний вихід,це щоб американці дозволили нам бити по цих ракетах на рашці  ще до їхнього пуску..

За тижня два Зеленський буде у Байдена,та викладе йому список цілей ,по яким нам треба бити на рашці.

От про це і є вся ця історія.

Ми бачили лише малесеньку верхівку айсберга,і нема в нас виходу,як просто вірити владі,бути єдиною з нею, бути єдиними всім нам.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 30.08.2024 в 12:27, Nokian сказав:

Що реальний вихід,це щоб американці дозволили нам бити по цих ракетах на рашці  ще до їхнього пуску..

атакамси не панацея. Для багатьох ударів будуть потрібні томагавки чи їх аналоги. Сумніваюсь що зараз нам хтось їх дасть

Опубліковано (змінено)

1. Звідки така впевненість, що зараз хтось дозволяв?
2. Політика замовчування не породжує героїв-комбатів, які лбз ближче 10км не бачили? Чи розповіді про чеченців в Києві?

Spoiler

Змінено користувачем Fahrenheit
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

Біда в тому що немає злагодження та проблема в комунікації між підрозділами, френдлі фаєр буває частенько, такі реалії життя. 

Я хз чому не купують супутникові телефони підрозділам і так далі.

Опубліковано

Хіба не можна в тому самому петріоті поставити якусь настройку, щоб навіть при помилці оператора не дав пустити ракету по своїй цілі?

Я не розбираюсь, але 100% напевно є таке. Системами свій-чужий це все має бути обладнано.

Ладно хтось в полях з ПЗРК запустив ракету, бо не бачив толком що і де. Але з петріота, не вірю чогось...

Опубліковано
On 8/31/2024 at 10:27 AM, WebTraveller said:

Хіба не можна в тому самому петріоті поставити якусь настройку, щоб навіть при помилці оператора не дав пустити ракету по своїй цілі?

Я не розбираюсь, але 100% напевно є таке. Системами свій-чужий це все має бути обладнано.

Ладно хтось в полях з ПЗРК запустив ракету, бо не бачив толком що і де. Але з петріота, не вірю чогось...

звісно все є, але в нас  зоопарк ппо  і не зрозуміло як воно налаштоване, от в кацапів все ппо своє, літаки свої, все систематизовано і налаштовано

• +1 1
Опубліковано
В 31.08.2024 в 11:11, case_l сказав:

от в кацапів все ппо своє, літаки свої, все систематизовано і налаштовано

але все одно трапляється своїх збивають, так що не все так просто

• +1 1
Опубліковано
В 30.08.2024 в 12:07, case_l сказав:

краще вірити що парєрь нєт і всі повітряні цілі збили і жити в теплій ванні

міг збивати шахеда і отримати осколками, як було в Караї на Міг 29.
ПРи такій різниці швидкості, збивати шахеди дуже не зручно і виходить що шахед вибухає прям під носом.
Плюс в ф16 забір повітря це величезна дирка на пузі, в яку могло налетіти осколків.

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...