Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В любій системі ефективно працюють, та й взагалі утримуються , люди,що добре , або хоча би ,контролюють свої емоції.

Напевно одна з причин,чому в армії мало жінок .

Особливо на керівних посадах 

• Ха-ха 1
  • -1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 04.06.2024 в 19:45, Nokian сказав:

В любій системі ефективно працюють, та й взагалі утримуються , люди,що добре , або хоча би ,контролюють свої емоції.

Напевно одна з причин,чому в армії мало жінок .

Особливо на керівних посадах 

жінки емоційно стабільніші щоб там хто не казав, навіть водіння в них краще виходить по правилам і так далі :)

це все як на мене мів, чому їх менше в армії, щоб менше було "траханіни" :) і важко уявити жінку командира, яка керує мужиками, вони між собою один одного як не погамселять так будуть крутити всілякі козні за самочку :)

Опубліковано
В 04.06.2024 в 14:52, Yurez сказав:

треба було йти, підточував би систему зсердини потихеньку, збирав матеріали, здавав то того, то іншого. а тепер тільки зубами рипіти залишається

я "наївся" вже тих інтриг в команіях, добре що моя посада пофігу в які кабінети заходити і я за роботу не тримався ніколи, то треба ті всі кулуарні бої любити організовувати.

плюс в тих структурах так все прогнило що якщо будеш сильно виділятись або приберуть, або підставлять ті з ким вчора їв з одного стола, це як дружити з якимось силовиками, типу сьогодні ті "свій" в доску, а далі як треба буде підставити то підставлять, чи зіллють.

тому мене завжди дивують люди, які йдуть в прокурори, в силові структури і так далі, там де чесним і справедливим ну дуже важко буде.

Приклад знайомий працював в міліції, опікувався малолітками, так його колеги купували нові авто, мали дачі, та прибавку на взятках, тому що які батьки не віддають все аби відмазати свого малолітнього бовдура який встряв в якесь гівно. Покалатався він довго, поки не зловив якогось "мазаного" де мазали і з києва, і так далі, то так надавили що довелось звільнитись, ще й казав реформа почалась за яника, коли "кадрові" типу чесні почали звільнятись, поняв каже що ловити там немає чого + жінка капала "он твої колеги на авто їздять останніх моделях, а ти як лох на маршрутці на роботу їдеш".

• +1 3
Опубліковано
В 04.06.2024 в 11:27, Electronshik сказав:

Він не бреше лише тільки тоді, коли факти показують що це дійсно була правда.

Так це будь-якої новини стосується. 

Опубліковано
В 04.06.2024 в 14:12, MACCEN сказав:

ти вже в Резерв + оновив дані, чи ходив в ТЦКа?

З якою метою цікавишся?

Якщо здати в так ,то багато за мене не виручиш)

Опубліковано
В 04.06.2024 в 13:14, case_l сказав:

а чим вони такі особливі?

Генерять трохи більше податків чим інші, наприклад бізнес аналітик отримує від $3500 в місяць, це напевно як директор якоїсь фірми :)

Опубліковано
В 05.06.2024 в 00:20, Nokian сказав:

З якою метою цікавишся?

Якщо здати в так ,то багато за мене не виручиш)

Багато це скільки, для когось і 100 грн.  гроші

Опубліковано
On 6/4/2024 at 2:13 PM, case_l said:

Хіба генеруючі потужності ДЕТЕК ще не знищені? В нас же в основному з державних ядерних реакторів електрика генерується.

Воно то так, але є таке поняття як маневрова потужність.  Якщо коротко то є так звані пікові періоди, коли споживання енергії різко росте, як правило зранку та ввечері. І тоді в той час і працюють додаткові ТЕС. А коли надлишок енергії, додаткові ТЕС глушаться. Ядерний реактор працює стабільно, гратися з його потужністю досить таки складно та небезпечно. І його неможливо швидко приглушити чи швидко "розкочегарити"

Рашисти били в ТЕС, щоб вивести з ладу саме маневрову потужність. І як наслідок у пікові моменти в нас йдуть відключення, бо не вистачає енергії. І коли у мережі починає падати частота - основний параметр мережі, то тоді починають екстрено, аварійно знижувати навантаження, а по простому вимикати споживачів. Щоб просто не погоріло все.

Не здивуюсь, якщо наступними цілями знову стануть підстанції, щоб для АЕС не було куди скинути енергію, тоді реактори доведеться екстрено гасити, щоб не сталось катастрофи. Можливо саме через це ці підстанції поки не чіпають, бояться спровокувати повторення Чорнобильської трагедії. 

І дуже добре що наша енергосистема синхронізована з системою ЄС, це нас зараз багато в чому рятує. І маю надію що ці вузли захищені.

А на осінь та зиму думаю що буде повний ппц, бо добавляться споживачі по тепловій енергії. А тим,  в кого електроопалення взагалі не позаздриш. 

Я свідомо не беру до уваги усілякі корупційні "мутки", яких є дуже багато. Я просто намагався пояснити те, що в нас робиться з енергією з технічної точки зору.

• +1 9
Опубліковано
В 06.06.2024 в 09:31, Fahrenheit сказав:

а що тут дивного?

платять зараз в ЗСУ + напевно забезпечують їжою, тому все йде до того що будуть бійки біля ТЦКа кого першого візьмуть :)

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 06.06.2024 в 09:31, Fahrenheit сказав:

Якщо ТЦК пакують силою, то це теж ІПСО, це все кацапи. Наші такого не роблять, по телемарафону казали

Тому можна люто відбиватися усіма можливими засобами

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 05.06.2024 в 00:20, Nokian сказав:

На митниці кажуть вже там можна пройти ВЛКа прямо не відходячи від каси як то кажуть :)

Цікаво чи одразу дають АК чи потім.

Опубліковано (змінено)

хтось тут писав що я іпсо тут розганяю

сьогодні родича забрали на митниці, одразу прошов ВЛКа і везуть на полігон за межі області. Він реально буде дуже вмотивований :) а бус то хз хто і як прижене чи там і залишиться може буде як приманка, щоб яхто хто з друзів їх теж забрати одразу.

рабів до раю не пускюать.... хто це казав :)

Змінено користувачем MACCEN
  • Cумний 2
  • +1 1
Опубліковано
В 06.06.2024 в 14:23, case_l сказав:

а що він там робив?

їхав за гум допомогою для ЗСУ, документи все є, тому ще один раз так їздить

питання а нащо тоді той цирк так довго те ВЛКа йде, пів годин і ти вже на полігоні... нащо ті всі черги і та вся фігня :)

Опубліковано
On 6/6/2024 at 3:20 PM, MACCEN said:

їхав за гум допомогою для ЗСУ, документи все є, тому ще один раз так їздить

питання а нащо тоді той цирк так довго те ВЛКа йде, пів годин і ти вже на полігоні... нащо ті всі черги і та вся фігня :)

а він влк проходив після 22-го року чи ні?

Опубліковано (змінено)
В 06.06.2024 в 15:44, case_l сказав:

а він влк проходив після 22-го року чи ні?

я хз чи проходив, але ж дали два чи три місяці оновити дані, так чому людей пакувати.

я реально за себе не ручаюсь якщо б мене так спакували, я можу і примінити зброю якщо дадуть і пофігу, це для мене принижиення особисте скажем так, а потім дивуються що хтось когось десь завалив. Я в школі чуваку який мене задовбував табуреткою по челюсі бахнув, він з тих пір мене взагалі боявся чіпати. :)

• +1 1
Опубліковано
В 06.06.2024 в 16:17, MACCEN сказав:

я хз чи проходив, але ж дали два чи три місяці оновити дані, так чому людей пакувати.

я реально за себе не ручаюсь якщо б мене так спакували, я можу і примінити зброю якщо дадуть і пофігу, це для мене принижиення особисте скажем так, а потім дивуються що хтось когось десь завалив. Я в школі чуваку який мене задовбував табуреткою по челюсі бахнув, він з тих пір мене взагалі боявся чіпати. :)

Так мобілізацію ніхто не відміняв. Вже 2 роки говорять щоб всі готувалися.

Але можеш написати відмову в ТЦК. Суд і 3-5 років...

• +1 1
Опубліковано
On 6/6/2024 at 4:17 PM, MACCEN said:

дали, далі будуть штрафувати за порушення, але мобілізацію не зупиняли

Опубліковано (змінено)

На скільки законно людину спакувати, і не повідомити нікого про її місцезнаходження офіційно?

Типу мол такі так забрали в ТЦКа, а добре що є добрі люди на ВЛКа повідомили родичів де і куди забрали людину.

Чи зараз це все ок?

Чи повідомлять коли пройде всю процедуру оформлення, а якщо людина працює ,треба передати якісь там паролі, явки і так далі, чи пофігу?

Опубліковано

Поки польські  ,,фермери,,  блокують український кордон .

Помер польський солдат, якого поранив ножем мігрант на бульбо-польському кордоні.

Напад стався 28 травня у районі польського села Дубичі-Церківні. Група мігрантів намагалася проломити залізну огорожу на кордоні, і один із них вдарив польського солдата ножем.

Опубліковано
В 06.06.2024 в 19:13, Nokian сказав:

Поки польські  ,,фермери,,  блокують український кордон .

Помер польський солдат, якого поранив ножем мігрант на бульбо-польському кордоні.

Напад стався 28 травня у районі польського села Дубичі-Церківні. Група мігрантів намагалася проломити залізну огорожу на кордоні, і один із них вдарив польського солдата ножем.

А до чого тут фермери?

Опубліковано
В 06.06.2024 в 18:16, MACCEN сказав:

На скільки законно людину спакувати, і не повідомити нікого про її місцезнаходження офіційно?

Типу мол такі так забрали в ТЦКа, а добре що є добрі люди на ВЛКа повідомили родичів де і куди забрали людину.

Чи зараз це все ок?

Чи повідомлять коли пройде всю процедуру оформлення, а якщо людина працює ,треба передати якісь там паролі, явки і так далі, чи пофігу?

Останні новини, в поліції сказали що знають де людина, але згодом повідомлять родичам коли довезуть "куди треба", в коли це буде то "хз". :)

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...