Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 hour ago, SergLutsk said:

І якому з цих пунктів суперечить (заважає) корисності розвалу раши на недореспубліки ? Навпаки, такий розвал фактично унеможливлює обидва пункти

Так хуло  сказав, ,,навіщо існувати світу,в якому нема Росії,,.

І 140 міліонів росіян це підтримують, як і ми підтримуємо, ,,навіщо існувати світу, в якому нема України,,.

Тож тут діяти а лоб ніяк не дасть результату,лише озлобляться більше 

Розумніше треба.

• Cумний 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 hours ago, Nokian said:

Так хуло  сказав, ,,навіщо існувати світу,в якому нема Росії,,.

І 140 міліонів росіян це підтримують, як і ми підтримуємо, ,,навіщо існувати світу, в якому нема України,,.

Тож тут діяти а лоб ніяк не дасть результату,лише озлобляться більше 

Розумніше треба.

На фоні 8 млрд - 140 і 40 то дві невеликі страни не дуже та і різні

• +1 1
Опубліковано
11 minutes ago, romanc said:

На фоні 8 млрд - 140 і 40 то дві невеликі страни не дуже та і різні

справа в тому, що ті 140 млн займають дуже велику прощу на планеті, що вже суперечить сучасним реаліям 

• Ха-ха 1
Опубліковано
16 minutes ago, case_l said:

справа в тому, що ті 140 млн займають дуже велику прощу на планеті, що вже суперечить сучасним реаліям 

Як мінімум 80 відсотків тієї площі непридатні для життя взагалі то.

Отже нікому особо і не потрібні.

Одне точно ,чим більше на любу істоту живу давити буром- тим більше вона мобілізовується для захисту.

Якщо людині любій ПОСТІЙНО  казати- Ти Урод,то зрештою вона подумає, ,,ну все одно мене всі таким сприймають, то я так і буду себе вести,,.

А якщо працювати правильно з адекватною частиною,то ця частина адекватних постійно збільшуватиметься,зрештою трансформується в потрібних нам людей.

• Cумний 1
Опубліковано
10 hours ago, SergLutsk said:

не можна щоб ядерна зброя дісталась самопроголошеним неконтрольованим окремим республікам, вірно ?

Вони бояться що ця зброя поповзе по світу. Дістанеться усіляким ісламістам. Бо недореспубліки можуть почати торгувати цією зброєю, як щодо такого варіанту?

Для нас краще щоб цей монстр під назвою рф розпався. Але на заході нажаль думають інакше.

• +1 5
Опубліковано
11 hours ago, Nokian said:

Як мінімум 80 відсотків тієї площі непридатні для життя взагалі то.

Отже нікому особо і не потрібні.

Все там придатне

• Дякую! 1
Опубліковано
10 hours ago, Electronshik said:

Вони бояться що ця зброя поповзе по світу. Дістанеться усіляким ісламістам. Бо недореспубліки можуть почати торгувати цією зброєю, як щодо такого варіанту?

Для нас краще щоб цей монстр під назвою рф розпався. Але на заході нажаль думають інакше.

Та ладно, навіть КНДР має ядерну зброю, на їх фоні навіть ісламісти виглядають адекватно.

• Дякую! 1
Опубліковано
12 minutes ago, alexvvv said:

Та ладно, навіть КНДР має ядерну зброю, на їх фоні навіть ісламісти виглядають адекватно.

КНДР на відміну від ісламістів не лізе в сусідні держави. Там особо їм і нема куди лізти, бо тоді від КНДР мало що залишиться. Але і до них ніхто не полізе бо це може стати занадто дорого і боляче.

Наша війна гранично відверто показує лише одне: тільки наявність ядерної зброї є справжньою гарантією безпеки держави, яка не входить у військовий союз і має неадекватних сусідів

• +1 3
Опубліковано
24 minutes ago, Electronshik said:

КНДР на відміну від ісламістів не лізе в сусідні держави. Там особо їм і нема куди лізти, бо тоді від КНДР мало що залишиться. Але і до них ніхто не полізе бо це може стати занадто дорого і боляче.

Наша війна гранично відверто показує лише одне: тільки наявність ядерної зброї є справжньою гарантією безпеки держави, яка не входить у військовий союз і має неадекватних сусідів

Сусіди Ізраелю клали на наявність у нього як ядерної зброї так і надсучасної.

• +1 4
Опубліковано
52 minutes ago, alexvvv said:

як на мене, то політично ідейна країна таки меньш небезпечна від релігійно-фанатичної, бо там присутня здатність якось тверезо мислити і оцінювати свої дії і можливі наслідки, навіть враховуючи спотворене сприйняття реальності пропагандою.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
Опубліковано
7 minutes ago, volks said:

Менше

вже здається другий раз ти мене мордою в цю каку тицяєш, а я щось цієї шкідливої звички таки не можу позбутися

• Ха-ха 1
Опубліковано
4 хвилин тому, vampirich сказав:

вже здається другий раз ти мене мордою в цю каку тицяєш, а я щось цієї шкідливої звички таки не можу позбутися

Якби ж то ти один:(

• +1 2
Опубліковано
18 minutes ago, vampirich said:

як на мене, то політично ідейна країна таки меньш небезпечна від релігійно-фанатичної

Типу те, що робили нацисти не таке небезпечне як релігійні фанатики? 

• +1 1
Опубліковано
37 minutes ago, romanc said:

Сусіди Ізраелю клали на наявність у нього як ядерної зброї так і надсучасної.

Ну не думаю що вороги Ізраїлю не враховують можливість опинитись у іншому світі внаслідок ядерних ударів, які Ізраїль нанесе по ним у випадку загрози існування. Насправді ж ніхто не скаже чи готував Ізраїль до застосування ядерну зброю у війні Судного дня?

29 minutes ago, romanc said:

І Аргентина на Велікобританію напала в 1982 -фолклендська війна

Аргентина в той час нічим не могла зашкодити Великобританії (мається на увазі її території).

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
7 minutes ago, alexvvv said:

Типу те, що робили нацисти не таке небезпечне як релігійні фанатики? 

якби у релігійних фанатиків була б в той час такий же економічний і військовий потенціал - я думаю було б гірше

Поясню чому так думаю. Середньостатистична людина-нацик, яку втягнули у це все, таки мінімум рахується з власним життям, і не воює як шахід. і з життями власних солдат таки рахувались їхні командири. А якби воювали як шахіди - жертви були б значно більші

• +1 1
Опубліковано
51 minutes ago, vampirich said:

Середньостатистична людина-нацик, яку втягнули у це все, таки мінімум рахується з власним життям, і не воює як шахід. і з життями власних солдат таки рахувались їхні командири. А якби воювали як шахіди - жертви були б значно більші

Всі рахують із життям власних солдат, релігійні фанатики також. Бо інакше залишаться без армії. 

Опубліковано (змінено)
37 minutes ago, alexvvv said:

Всі рахують із життям власних солдат

Розкажеш це Жукову, колись, не скоро. Або хуйлу, якщо не дасть дуба раніш.

А фашики таки да, своїх берегли і медицина була на рівні. Там де наші ампутували, ті спасали.

Для справки. Населення Німетчини 38-го року було десь під 70млн. Скільки було працездатного хз.

Змінено користувачем S30
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
1 hour ago, Electronshik said:

Аргентина в той час нічим не могла зашкодити Великобританії (мається на увазі її території).

Фолклендсі острови - теріторія Великобританії.

• +1 2
Опубліковано
2 hours ago, S30 said:

Розкажеш це Жукову, колись, не скоро. Або хуйлу, якщо не дасть дуба раніш.

у тих мета і була знищити свою армію 

Опубліковано
2 hours ago, S30 said:

Там де наші ампутували, ті спасали.

Були і виключення з цього правила. Моєму покійному діду, який єдиний вижив після того, як німецький бомбардувальник поклав бомбу у зенітку, руку зібрали буквально по шматочках. Так,спочатку думали по лікоть ампутувати :( але на щастя знайшовся нормальний лікар, який сказав що врятує руку. Але скільки в той час таких випадків було на тлі загальної тенденції?

І я маю велику надію що наші лікарі зараз прагнуть саме врятувати а не ампутувати. Бо бачиш скільки вже калік, просто жах охоплює. 

Опубліковано
16 minutes ago, Electronshik said:

Були і виключення з цього правила. Моєму покійному діду, який єдиний вижив після того, як німецький бомбардувальник поклав бомбу у зенітку, руку зібрали буквально по шматочках. Так,спочатку думали по лікоть ампутувати :( але на щастя знайшовся нормальний лікар, який сказав що врятує руку. Але скільки в той час таких випадків було на тлі загальної тенденції?

І я маю велику надію що наші лікарі зараз прагнуть саме врятувати а не ампутувати. Бо бачиш скільки вже калік, просто жах охоплює. 

як кзаав мій лікар, який мені колись врятував нову. Що по зарашнім рекомендаціям (хз як там правильно в хірургії звуться правила щодо різних ситуацій) її б ампутували. Так що тут залежить від лікаря який або хоче заради спортивного інтересу скажем так врятувати, або просто тупо на це не має часу та бажання бо там черга лежить, поки одному будеш збирати іншому не вийде допомогти - так проза життя саме така. Та й лікарів напевно теж не вистаає на всіх.

• +1 1
Опубліковано

Ага,не хотів би побути на місці лікаря( командира роти,голови адміністрації, ТД ,людей,від рішення котрих залежать долі багатьох інших).?

і по любому ,якщо комусь зробиш краще,то як мінімум обділиш іншого.

Опубліковано

цікаво це правда чи фейк

FOCUS.UA

Маркування на алюмінії свідчить, що продукція була виготовлена в Росії у березні 2023 року. У Європі наразі лише розглядають можливість введення санкцій на цю продукцію, тоді як США...

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...