Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

зараз засуджених, в т. ч. умовно, призивають? якщо ні, то непоганий зговір з суддею..

.прикольний комент.

На самому початку війни був такий закон, не за тяжкі.

Опубліковано
1 hour ago, sergkots said:

Дякую за інфографіку.

То Зеленський просто продовжив традиції Порошенка по перемир’ям та розведенням? 

саме так

Опубліковано
12 hours ago, halmer said:

Цікава лічность, багато цікавого за нього писали в клубі Альфа Ромео, і як він свою задрочену 147 Альфу серед ночі продавав, карочє шарлатан ще той.

Він не побоявся піти воювати і залишився без ока.

2 hours ago, MACCEN said:

тут не можуть знайти тих, хто розводить людей на лох.юа

Не хочуть

• +1 1
Опубліковано
16 годин тому, halmer сказав:

Я от щось задумався, а що для нас є перемогою, вихід на кордони 91-го? Чи з виходом на кордони 91-го автоматично закінчаться бойові дії і кацапстан просто зникне з лиця землі?

це все дуже надовго, якщо не назавжди

загроза та, можливо, якісь обстріли будуть постійно

Опубліковано

Нас даже НАТО не врятує, врятує тільки своя якась надпотужна ядерна зброя, чи ще якась щоб всі боялись і не насміхались як то кажуть.

Я навіть не впевнений що якась країна НАТО ризикне своїми містами заради когось іншого.

Наприклад прилетіло в якусь державу НАТО в якої немає ядерної зброї, і французи дають наказ на відправку ракети в країну агресора знаючи що прилетить відповідь, і можливо Парижу чи ще якихось міст просто на карті не буде існувати. А піздіти та підписувати якісь там папери, можна завжди сказати за той час стільки всього змінилось, ми не можемо відповідати за тих, хто колись там щось на підписував.

Так само в мене не не писали особисто чи я за те, щоб наша країна взяла в кредит гроші на щось там, я знаю що ті хто брали в більшості їх розікрали, а розплачуватись за це маю я податками, та херовою соціалкою, та освітою.

• Дякую! 1
Опубліковано

Онде на Іран ніхто не нападає.

В тому числі їх лютий ворог Саудівська Аравія, в котрої військовий бюджет четвертий десь в світі..

Бо знаходячись під санкціями тридцять років, і не маючи такого заводу ,як южмаш , чи Антонов,чи моторсіч, вони змогли наробити шахедів достобіса, та балістичних ракеті,котрі проживають любу ппо.

Тому нам треба зробити тисячу,а ще краще десять тисяч балістичних ракет ,і не просити і не залежати ні від кого.

• +1 3
Опубліковано
2 годин тому, MACCEN сказав:

Нас даже НАТО не врятує, врятує тільки своя якась надпотужна ядерна зброя, чи ще якась щоб всі боялись і не насміхались як то кажуть.

І чим нас врятує ядерна зброя?

• +1 1
Опубліковано
18 minutes ago, volks said:

І чим нас врятує ядерна зброя?

кацапи спокійно переживуть ядерний удар - у них площа країни набагато більша і кількість боєголовок

Опубліковано

Так достатньо неядерних,балістичних ракет,щоб вразити їх критичну інфраструктуру,військові заводи ,логістику 

Вони добре знають,що свою зиму виживуть,але у ведмежих шкурах.

Опубліковано

Нас врятує європеїзація росії

.Коли весь отой шар  росіян, що впливають на організацію життя в росії, перейдуть на нормалізацію відносин ізз Заходом.

Інакше в результаті ПОВНОЇ поразки росії там може відбутися те, що з Німеччиною після  першої світової.

Якщо ВСІЙ Росії прийдеться працювати за ПАЙКУ в три зміни на військових заводах- то робитимуть вони це дуже ефективно.

Тому наш вихід максимально зберігати та нарощувати  свій потенціал та сприяти європеїзації якогомога більшої кількості росіян.

• Ха-ха 3
Опубліковано
On 4/15/2023 at 10:32 AM, Nokian said:

Ні і Ізраїль воював з кочівниками та пастухами, а ми воюємо з ядерною державою,в котрої ядерних боєголовок шість тисяч, і таки хай не другою,але третьою точно армією світу.

безграмотність наше всьо. от тільки нафіга совок танки , пушки і іншу зброю пастухам поставляв, ніпанятна

• +1 2
Опубліковано
On 4/15/2023 at 11:07 AM, Nokian said:

Ок Вадим, давай змоделюємо,що твій Табах достукався до американських верхів і вони почали давати лендліз.

Як на його, ну і на твою думку це має виглядати, і що це дасть Америці,а що Україні?

блін, це вже навіть не смішно. ти ще спитай , що тобі і мені дасть, коли ти відкриєш зранку магазин, наприклад. Не буду багато разглагольствовати, якщо коротко, те що й так має бути, тільки набагато швидшими темпами і меньшими жертвами. Ти або дурачок, або прикидаєшся. Спитай в людого військового, про забеспеченність зброєю, боєприпасами, та навіть звичайними машинами. Та нафіг ото я говорю очевидні речі

Опубліковано
5 hours ago, Nokian said:

та балістичних ракеті,котрі проживають любу ппо.

можна відеопідтвердження, що їх достобіса, а особливо те, що вони переживають ЛЮБУ ппо ?

Опубліковано
4 hours ago, Nokian said:

Так достатньо неядерних,балістичних ракет,щоб вразити їх критичну інфраструктуру,військові заводи ,логістику 

Вони добре знають,що свою зиму виживуть,але у ведмежих шкурах.

кацапи особисто доказали, що не достатньо

Опубліковано
48 minutes ago, Nokian said:

Нас врятує європеїзація росії

нічо, що це справа навіть не одного покоління ? коли мавпи, які ВЖЕ живуть в Європі, массово підтримують путлєра, правда чомусь за порєбрік ніяк не хочуть вертатись

• +1 2
Опубліковано

Повну картину про забезпечність зброєю, боєприпасами та машинами має не любий військовий, а лише людей 5- може й не 10 у вищому керівництві.

Очевидні речі, що це є військовою таємницею.І це знає любий, навіть не військовий.

Коли Залужний восени дав інтервю англійській газеті, то назвав цифри, а не казав  дайте нам лендліз.

Бо кричати, що зброї мало, це всеодно,що За все хороше, проти всього поганого.

Табах називає якісь позиції та їх кількість?

Ти собі в голові уявляєш, скільки та якої зброї нам РЕАЛЬНО поставити?

Слухав Арті Гріна?

Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

Повну картину про забезпечність зброєю, боєприпасами та машинами має не любий військовий, а лише людей 5- може й не 10 у вищому керівництві

https://protectukrainenow.org/uk/report/ тут є ВСЯ зброя, що передала і збираєтся передати конкретно США

2 в США ніби заборонено тайно передавати зброю після якогось там мегаскандалу

1 hour ago, Nokian said:

І це знає любий,

3 * це знає любий * це одночасно як і когнітивне спотворення * Ефект помилкової згоди* , так і спосіб маніпуляції

1 hour ago, Nokian said:

Коли Залужний восени дав інтервю англійській газеті, то назвав цифри, а не казав  дайте нам лендліз.

4 так твій же Швець (і не тільки) кричав, що восени лендліз і піде, бо закінчится фінансовий рік, а там зразу как попрьот. Чи памьять як у гуппі. Чому про памьять питаю, бо судячи по твоїй риторіці Швець і Ко, промивать тобі остатки мізків планомірно і регулярно

1 hour ago, Nokian said:

Табах називає якісь позиції та їх кількість?

а при чому тут Табах ? Він в Пентагон запроси дає ? Чи навіть те, що Залужний просив, вже поставили ?

1 hour ago, Nokian said:

Ти собі в голові уявляєш, скільки та якої зброї нам РЕАЛЬНО поставити?

а ти ? що задаєш такі питання ?

1 hour ago, Nokian said:

Слухав Арті Гріна?

ти про оцього ? https://mil.co.ua/tak-hto-takyj-arty-green-istoriya-pro-biznesmena-yakyj-povoyuvav-i-stav-blogerom/

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

І саме головне- як ти уявляєш собі нашу перемогу?

Ну і те, що після цього буде.

ти вже з лендлізом розібрався ? то яке відношення ці питання мають до суті обговорення ? Чи аби мову перевести ? 

Опубліковано

доречі, там на протектюкрейннау вниз прокрутив ? побачив, скільки є В НАЯВНОСТІ і скільки поставили ? Те що в наявності, це тільки те, що відомо з офіційних джерел

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...