Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Саме головне, насправді, як і говорить Табах, навіть якби нам і прийшлось би платити за лендліз, наразі це найменьша проблема, бо точится війна і щодня гинуть і калічатся багато наших хлопців, нам треба зброя, ВЖЕ І ЗАРАЗ, БАГАТО. 

• Подобається 1
  • +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Що за  звичка почути одне слово у когось , перекрутити його навпаки(той Бортник мені і не подобався ніколи) написав чорним по білому. А ти ліпиш, що я його слухаю залюбки.Ти не сліпий?Не глухий? Ні.

А чому ж тоді перекручуєш?

Бо НАСПРАВДІ коли реальність не вміщається у твою куцу картинку світу, починаєш реальність  підганяти під свої уявлення .

А про лендліз я не маю жодного бажання розбиратися, бо моє , як і твоє уявлення про нього абсолютно не вплине  на рішення надавати його нам.

Як казав класик  ( дуже нині популярний на Заході в деяких колах) - Нема такого злочину, на який би не пішли за такі гроші.

Ясно, що широким масам вони розказують  лише про цінності та свободу.

Я навіть здогадуюсь, чому ти того лендлізу так чекаєш і так психуєш через нього.

• -1 1
Опубліковано

якщо розібратись напевно в США виробництво зброї зосереджено в приватних руках, отже їм наша війна вигідна, так може економічно не зовсім іншим бізнесам, є свої втрати фінансові, але надрукують доларів і все буде ОК.

Вигоди:

1. отримують досвід, хоча б віддалено, але він є, далі отримають гарних інструкорів, думаю певна кількість після перемоги поїде туди навчати вже армію США.

2. утилізація старих боєприпасів, які в себе утилізувати ну капець як дорго - але то не точно.

3. Найголовніший плюс - перевірка своїх розробок в реальній повномасштабній війні, це не перевіряти в Іраку де не було толком нічого ні ППО, да там обстрілювали на віддалі і не було чим відповісти їм у відповідь, це один досвід. А тут можна випробувати всю свою техніку, та ще й з ким напевно з самим гловним для себе ворогом, до того як Китай змінцнів. 

Європа завдяки нашим біженцям поповнла собі пробіли в демографічній кризі не самим ледащим народом, тому їм це тільки в плюс. Плюс наших там, що вони хочуть по максимум асимілюватись, та не навязують свої правила, це в нас можна насрати і сказати "а що тут такого", а там якось всі міняються стають чемнішими та законослухняними.

PS: Прикро те, що ми стали крутим полігоном для когось, де можна випробувати свою зброю, тактичній ідеї (я думаю інші країни нас теж консультують), ну не вийшло да фіг з ним, тож не платять вони своїми життями, а розплачуємся за це все ми.

• +1 1
Опубліковано

А який був варіант?

Здатись росії, і тоді би на нашій землі вона випробовувала свою техніку?

Споконвіку так ведеться, що як тільки у тебе щось зявилося( наша земля наприклад) - завжди знайдеться хтось, що захоче це собі.

Хочеш миру- готуйся до війни.

• -1 1
Опубліковано (змінено)
39 minutes ago, MACCEN said:

якщо розібратись напевно в США виробництво зброї зосереджено в приватних руках, отже їм наша війна

всі воюють - тому що вигідно, а не заради спортивного інтересу, тобто, розпочинаючи війну - передбачають якусь вигоду. 

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

А про лендліз я не маю жодного бажання розбиратися, бо моє , як і твоє уявлення про нього абсолютно не вплине  на рішення надавати його нам.

о як ти заговорив ? :0016: тобто твої переливання  з пустого в порожнє відносно курсів валют, уявлення про людей, які відчуавють ірраціональне можуть якось вплинути на курс ? це ж свято якесь :0016: Чому ж ти вкотре не розумієш очевидних речей, тим більше, я вже на них вказував вище. Ну ладно, спеціально для тебе напишу ще раз )) Коли ти знаєш, що таке лендліз, ти тоді точно знаєш, що він нам треба, відповідно медійні люди, які наполягають, що лендліз нам потрібен - наші друзі, а ті, що кажуть, що лендліз нам не треба - відповідно наші вороги, і слухати і дивитись їх не ТРЕБА. Бо як вони брешуть в одному, то збрешуть і в іншому. І лендліз, це лише один із трігерів, який дає змогу оприділити, хто нам друг, а хто ворог. Скільки раз тобі повторяти прості істини ? 

1 hour ago, Nokian said:

Що за  звичка почути одне слово у когось , перекрутити його навпаки(той Бортник мені і не подобався ніколи) написав чорним по білому. А ти ліпиш, що я його слухаю залюбки.Ти не сліпий?Не глухий? Ні

ти просто перевзуваєшся в повітрі, хоть для себе це признай

1 hour ago, Nokian said:

А чому ж тоді перекручуєш?

що я перекручую ? що ти дивишся підарасів, які виправдовують непотрібність Україні лендлізу ? То хіба я Бортніка сюди присунув ? Він тобі піздец не подобаєтся, але ти всерівно його сюди присунув, щоб ми побачили, що це чмо пиздить про Україну ? Так воно працює в тебе в голові ? Да ? А Яковіну ? А Швеця ? ти сюди не сунув ? чи може вони друзі і кажуть, що лендліз нам потрібний ? так ні, вони теж, як це чмо, кажуть, що лендліз нам не потрібним, ми і так в шоколаді, образно кажучи. Хто ше проти лендлізу, я не сліжу, нема бажання всіх підарасів передивлюватись. 

1 hour ago, Nokian said:

Я навіть здогадуюсь, чому ти того лендлізу так чекаєш і так психуєш через нього.

оце блять мені піздєц цікаво, ану но розкажи, щоб я вже охуїв і не вихуїв. 

Опубліковано

Не дочитав твож простирадло.

І так ясно.

Ти конкретний центрист з елементами істероїда.

А для центриста саме головне система  Свій- Чужий.

Якщо центрист когось визнав чужим - то ніколи не повірить і не сприйме жодних доводів логіки,змісту .Тому не бачу жодного сенсу щось серйозне з тобою обговорювати..

Роби це краще зі своїми прихильниками та адептами Трампа.

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
18 minutes ago, Nokian said:

Не дочитав твож простирадло.

І так ясно.

Ти конкретний центрист з елементами істероїда.

А для центриста саме головне система  Свій- Чужий.

Якщо центрист когось визнав чужим - то ніколи не повірить і не сприйме жодних доводів логіки,змісту .Тому не бачу жодного сенсу щось серйозне з тобою обговорювати..

Роби це краще зі своїми прихильниками та адептами Трампа.

знов ти собі в голові фігні напридумував, але злився, ну і хєр з тобою

Опубліковано
3 hours ago, turbo said:

Немає на форумі 21-річних з доступом до секретної інформації? 

Хто небудь в курсі скільки років медсестрі з Боголюб?

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 hours ago, vampirich said:

приблизно стільки ж, як і електрику з порт-сіті

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
6 hours ago, vampirich said:

23, а електрику 45.

Змінено користувачем Nokian
  • +1 1
Опубліковано

Лендліз, чи щось інше, якось пох... Ядерну боєголовку ніхто по лендлізу не дасть. Також на всі запити по наданню ATACMS та F-16 ми отримуємо поки що негативну відповідь. То що змінить лендліз?

• +1 4
Опубліковано

Він має зняти відчуття страху в деяких невротиків, дати їм відчуття впевненості,що кошмар війни точно закінчиться скоро..

Насправді роль грають  поставки КОНКРЕТНОГО товару в КОНКРЕТНИЙ час.А вже по якій вони статі видатків проводяться,хай за цим стежить бухгалтерія видаючої сторони.

В ідеалі нам самим виготовляти балістичні ракети типу іскандера.

Опубліковано

От як ЦЕ сприймати?.

️Контрнаступ ЗСУ відбудеться в найближчу годину, — Буданов

За словами голови ГУР МО, українські військові здатні досягти прогресу. Крім того, зауваживши, що результат на полі бою важливий, як для нас, так і для наших союзників.

«Без побед рано чи пізно виникнути питання, чи варто продовжувати підтримувати Україну», — резюмував він.

Опубліковано
13 minutes ago, Nokian said:

От як ЦЕ сприймати?.

За словами голови ГУР МО, українські військові здатні досягти прогресу. Крім того, зауваживши, що результат на полі бою важливий, як для нас, так і для наших союзників.

«Без побед рано чи пізно виникнути питання, чи варто продовжувати підтримувати Україну», — резюмував він.

Брати автомата і йти помагати;)

• Дякую! 1
Опубліковано
46 minutes ago, Nokian said:

От як ЦЕ сприймати?.

де ти таке знаходиш? перерив новини, тг канали - про "найближчу годину" зовсім нічого. десь від на днях давав інтерв"ю - то там була сказана фраза "найбличжим часом" але аж ніяк "найближчу годину".

Опубліковано

ці всі вброси в телеграм канали, треба розуміти що ті, ком це треба хочуть почути відгуки та розуміти що треба робити далі.

Напркилад була фішка, "якби зараз обирали президента, кого б ви обрали", і по типу там "що буде якщо доведеться тактично двійти кудись там, чи наступити", завдяки цьому формується градус народу. Так само як з повістками через Дія, повірте якби більшість людей була "за" то це було б вже давно, і ніхто не б не парився. І так далі.

Тому обережно ставтесь до інформації яку всім нам заливають в вуха.

Навіть з початку війни дехт на серйозних щах вірив що два три місяці і ми переможемо :) коли кажеш війна буде на декілька років то казали "ти що дурний".

Так само й зараз проскальзує типу там, якийсь там мольфарк каже кли закінчиться війна, і ці всі строки відтягуються, то вже пишуть війна мінімум до 2024 року, і так далі.

Включаємо всі логіку.

Дехто кричиь чому не обстрілюємо білорусь, чому не б не захопити придтістровя, тільки мляха ніхто не хоче уявити що це ще відкриття іншого фронту, і щоб наступати треба купа ресурсів як людей, так техніки. Та й мляха треба толкових командирів, та здорових фізично солдат, яких не так вже й багато.

Плюс була тєма, давайте заберемо доплату +30 тис, народ був проти, вроді забрали, але зараз знову хочуть повернути. Але от вкидають немає грошей і немає де їх брати. Так чому не скоротити кількість депутатів? 

Так само ті, хто воював отримають "ветерана війни" будуть мати ну просто реально купу плюшечок, покричали. А потім бац ну млін стільки ветеранів бюджет не витягне, давайте їм дамо цей статус не пожиттєво, а на рік два, дамо там пару відсотків і все, бо ой-ой немає грошей. Може краще надати ветеранам як мінімум $2000 пенсії пожиттєво, можливо й більше. Бо якби не вони то й не буде перемоги. Також жорстоко наказувати хітрожопих, які будуть ці всі посвідчення "мутити", а такі точняк будуть.

Плюс морально виснажені ті, хто воює, реально це не відосіки подивитись з тепла,  а там мляха прилітає, та й знаючи що держава не сильно "любить" інвалідів, та тих, хто стає ярмом то інвалідом стати ніхто не хоче то точно. А бачучи Колю Катлєту, і деяку наволоч там. ти приблизно уявляєш що чекає всіх після закінчення війни, дерибан та хаос. Плюс ще чую що дехто оббиває порги щоб довести що дійсо був на нулі, і отримав пораення не сидячи вдома на дивані, а там то документів немає, то командир шалапай і так далі. 

• +1 3
Опубліковано
11 minutes ago, MACCEN said:

ці всі вброси в телеграм канали, треба розуміти що ті, ком це треба хочуть почути відгуки та розуміти що треба робити далі.

ну я розумію іще всякі соціальні питання отак вкинути і спостерігати за реакцією.. а наступ планувати не по ситуації на фронті, не по наявності техніки і боєприпасів а по лакйках в постах? це ти серйозно?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
5 minutes ago, vampirich said:

ну я розумію іще всякі соціальні питання отак вкинути і спостерігати за реакцією.. а наступ планувати не по ситуації на фронті, не по наявності техніки і боєприпасів а по лакйках в постах? це ти серйозно?

народ формують до певних думок, або до можливих ситуацій.

Я пам'ятаю як було з Солдедаром, спочатку не здамо ніколи і так далі. Далі потім почали постити типу, ну може нам Соледар тактично й не сильно треба, для чого там класти людей, якщо можливо відійти чи зосередитись на інших частинах фронта. Ну якось так. Війна, все може бути. Але коли тебе підготовили то це легше сприймається. Звичайно що можуть і від Бахмуту відійти, все можливо, бо нам тут нічого не відомо як там на справді. Але формування думками мжна управляти і зараз досить ефективно.

Так само з наступом, відомо тільки в штабі коли буде і де і як. Але формувати думки можна. От буде наступ в кінці зими. народ приготовився слухати, а тут в середині кажуть ні на весні бо є причини і так далі. Народ ну ок, так значить треба. І всі спокійні. Так само чому кажуть що восени можливо масовані удари ракетні, бо ворог мже накопичити достатню кількість для цього ресурсів, нащо таке писати? Для того щоб морально народ не розслаблявся та готвувався до гіршого сценарію.

Правда міська рада судячи по всьому набралась оптимізму, особливо нічого не робить.

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 2
Опубліковано

Вже змінили на ,,найближчим часом,,.

Якщо врахувати,що з російської це перекладається ,як в ,,найближчу годину,,- то виникає цікаве питання.

Але я вже відписався.

І взагалі пора з цим життям у цифровій інфозалежності закінчувати.(

Опубліковано
57 minutes ago, vampirich said:

де ти таке знаходиш? перерив новини, тг канали - про "найближчу годину" зовсім нічого. десь від на днях давав інтерв"ю - то там була сказана фраза "найбличжим часом" але аж ніяк "найближчу годину".

переклад із кацапської

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...