Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
44 хвилин тому, x9teen88 сказано:

шось я не зрозумів, сильно багато вкидів у смі про всякі горілки, пічки тощо.

звичайний маркетинг...ти - правильно зрозумів ))

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
17 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Генератор якщо купляти, то потрібно на будинок 8-10 кВт

а обмежитись 2-3кВт? значно дешевше, що генератор, що споживання пального...

підлогу не включиш, але, більш-менш комфортно і не так вже й дорого...відносно

• +1 1
Опубліковано
19 минут назад, Bliksss сказал:

"камін" вдома не передбачив? і погрітись, і поїсти...

Передбачав. Але тільки "для красоти". Та й того ще не поставив)

8 минут назад, Bliksss сказал:

а обмежитись 2-3кВт? значно дешевше, що генератор, що споживання пального...

підлогу не включиш, але, більш-менш комфортно і не так вже й дорого...відносно

На це і розрахунок. Дешевого малопотужного генератора на освітлення

І отаку газову штукенцію для обігріву

• +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, WebTraveller сказано:

На це і розрахунок. Дешевого малопотужного генератора на освітлення

не тільки на освітлення вистачить, якщо з розумом. Але, бочку бензину (200л) в "упаковці" по 20 - тримай в "різних місцях"

Опубліковано (змінено)

дуже буде складна зима - треба готуватись, поки є час і можливість. Але - це все фігня, там де люди воюють - ще гірше.

• Дякую! 1
Опубліковано
35 хвилин тому, Bliksss сказано:

дуже буде складна зима - треба готуватись, поки є час і можливість.

Ну я розумію, що живучи в своїй хаті можна багато як підготуватись, починаючи від буржуйки, і закінчуючи генераторами. Але як ти підготуєш квартиру в багатоповерхівці ? На світло типу не розраховуємо, ок, тоді що, генератор на балкон ? І дзюрку в дверях свердлити ? А щоб зігрітись газовий конвектор ? І балон газу в квартиру, і бочку палива для генератора на балкон ? До першого окурка зверху ? Щось я важко це все собі уявляю.

• +1 2
Опубліковано
Щойно, alexvvv сказано:

@SergLutsk ще біотуалет не забудь 

Ну да, якось так, ще ж без світла можна бути і без води...  Ще лишилось тільки дрова на балкон принести і до зими "усігда готов"

Опубліковано
2 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну да, якось так, ще ж без світла можна бути і без води...  Ще лишилось тільки дрова на балкон принести і до зими "усігда готов"

в квартирі трешак звісно, якщо є можливість то кращий варіант заміський будинок/дача  

Опубліковано
Щойно, alexvvv сказано:

в квартирі трешак звісно, якщо є можливість то кращий варіант заміський будинок/дача  

Ну то самий оптимальний варіант, за 40-50 км від Луцька хату можна купити за 2-3 к зелених, якщо пошукати то й дешевше можна знайти. В мене є в Старому Мосорі, грубка, плита на дровах, колодязь. Навіть без електроенергії зиму можна пережити. 

• +1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Ну то самий оптимальний варіант, за 40-50 км від Луцька хату можна купити за 2-3 к зелених, якщо пошукати то й дешевше можна знайти. В мене є в Старому Мосорі, грубка, плита на дровах, колодязь. Навіть без електроенергії зиму можна пережити. 

хата по ціні бензинового генератора

Опубліковано
9 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

А квартиру законсервувати як? А мародери в такому варіанті гадаєш не будуть лазити по місту?

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

А квартиру законсервувати як? А мародери в такому варіанті гадаєш не будуть лазити по місту?

мародери і по селу можуть лазити 

Опубліковано
3 хвилин тому, sergkots сказано:

Ну тут як повезе, ну тоді сидіти мерзнути і охороняти свої багатства в квартирі 

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
32 хвилин тому, SergLutsk сказано:

На світло типу не розраховуємо, ок, тоді що, генератор на балкон

Писав в сусідній темі...не дешевий.... прикол в тому - що заряджається ДУЖЕ швидко, і все в тебе в квартирі - ДОБУ працює. Ну, дорого, да, тут не поспориш.

Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, alexvvv сказано:

хата по ціні бензинового генератора

Ну трохи дорожче, ще ж дрова треба купити, я брав по 7700 за машину, вільха, береза. Але десь більше 8 складометрів і порубані. Весною хату продали по сусідству за 120к грн. Дерев"яна хата, в хорошому стані,  льох, літня кухня, сарай, скважина, колодязь ну і т.д. Сам би взяв, але вже є

Змінено користувачем sasha2008lk
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

будемо сусідів гріти-годувати, а що рообити? треба допомогати, в когось - є, в когось - немає. В тому і відміна, між русньою і українцями.

• +1 2
Опубліковано
26 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

В мене такий план був 23.02 ввечері. Бо думав, що по підстанціях в першу чергу лупануть. 

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

будемо сусідів гріти-годувати, а що рообити? треба допомогати, в когось - є, в когось - немає. 

Ну то само собою, інакше і бути не може 

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

В мене такий план був 23.02 ввечері

в мене план був - звалити  полетіти - туди, куди давно мріяв....і вот - "нєжданчік"...

Опубліковано
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

будемо сусідів гріти-годувати, а що рообити? треба допомогати, в когось - є, в когось - немає. В тому і відміна, між русньою і українцями.

Нам простіше ніж на Сході, в нас в більшості батьки з сіл, а не з кацапії. І більшості є куди виїхати.

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

в мене план був - звалити  полетіти - туди, куди давно мріяв....і вот - "нєжданчік"...

Так чому не звалив? В перші дні ж випускали.

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, volks сказано:

Нам простіше ніж на Сході, в нас в більшості батьки з сіл,

вам - таки простіше, немає в мене батьків з села, і з кацапії - також.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

вам - таки простіше, немає в мене батьків з села, і з кацапії - какож.

Так я й не написав, що всім.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...