MACCEN Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:32 #7576 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:32 На війні всі засоби хороші, головне результат. Один мені чувак доводив тему що треба рятувати всіх, я кажу врятувати всіх просто не можливо якби то все цинічно не звучало, як то кажуть "є вибір без вибору", це типу коли є двоє дітей, але шанс є тільки врятувати одну тільки. Так само й на війні жертвують сотнями щоб врятувати тисячу, так це прикро, і ніхто не хоче бути тою сотнею якою жертвують. Але прикро ще більше те, до нажаль більшість не згадає якось Миколу який ціною свого життя врятував сотню а то й тисячу людей, так само як було з тими, хто був в АТО, більшість з них отримали гулькін хер, а дехто який був за 30-50 км від АТО з чинуш отримали і статуси та пільги і купу плюшок, так само як і ті, хто дійсно рятував від наслідків катастрофи ЧАЕС отримали велику фігу. І таких випадків маса, але радує те, що є все таки ті, які готові до самопожертви попри все, от їм дійсно низький уклін та світла пам'ять. Тому нехай байрактар буде чим краще б його взагалі не було. Ще давайте будемо думати в сторону, навіщо видавати солдатам автомати, якщо ближній бій маловірогідний, дешевше видавати саперні лопатки, чим автомати та набої.
Zheny@ Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:34 #7577 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:34 8 годин тому, Electronshik сказано: та ні. Але це використання, про яке я писав підійде якщо папір м'який.. Поки молодий та головне здоровий, на такі незручності як додатковий похід у ЦНАП особливої уваги не звертаєш. Але це до пори до часу. Коли по стану здоров'я, неважливо від причини, похід стає подвигом, то йти чи повзти у ЦНАП, якось не тойво. А це буде для всіх, хто буде раз на 10 років міняти цю картку на нову. Нажаль з возрастом здоровішим не стаєш Звичайно що мова йде про мирний час, зараз під час війни ця проблема є дрібницею. Ладно пооффтопили та досить. Тут мені закидають, що я совкодрочер, але бачу, тобі гірше, ніж мені. Я тобі секрет відкрию! Розкажу історію. Прийшов я влаштовуватися на нову роботу. І тут мене питає бухгалтер по ЗП, " А принеси но мені форму ОК-5. З пенсійного фонду. За сотанні 6 місяців." А я такий, ну ок. Приходжу до директора, кажу,: так і так. Треба поїхати форму ОК-5 взяти, в пенсійному. Бух-и просять! Каже, їдь. Кажу, ок, їду. Зайшов в кабінет взяти речі (паспорт, код). І думаю. А що, в 21 столітті я цього не зможу зробити онлайн? Я, людина, яка вміє користуватися компом. Заходжу на сайт пенсійного фонду, кажуть, що можна увійти як фізична особа. Правда, для цього потрібен ЕЦП. Можна будь-чий! Заходжу на сайт Приватбанку. Генерую за 3хв підпис. Входжу на сайт ПФ за допомогою підпису. В особистому кабінеті знаходжу потрібну форму. Кажу сформувати за обраний період. Кажуть, готово. Скачав сформований PDF файл і роздрукував. Все зайняло 10 хв. Прийшов в бухгалтерію і приніс роздруківку. До чого це все я? А до того, що наше покоління, ВСІ вміють в ПК. Кожен носить в кишені комп'ютер, який в тисячі разів потужніший, ніж той, яким запускали першу ракету в космос. І такого поняття як "черга в ЦНАП" не повинно існувати! Ось історія, яку я вже тут викладав. І ми ЗОБОВ'ЯЗАНІ до цього прийти! 2
romanc Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:35 #7578 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:35 Если бавовна в Бельбеке, то там жирная цель Без названия https://maps.app.goo.gl/pVvL1gAVi4Qd9DNS9 1
romanc Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:38 #7579 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:38 (змінено) 4 минуты назад, Zheny@ сказал: Заходжу на сайт пенсійного фонду, кажуть, що можна увійти як фізична особа. Правда, для цього потрібен ЕЦП. Можна будь-чий! Заходжу на сайт Приватбанку. Генерую за 3хв підпис. Входжу на сайт ПФ за допомогою підпису. В особистому кабінеті знаходжу потрібну форму. Кажу сформувати за обраний період. Кажуть, готово. Скачав сформований PDF файл і роздрукував. Все зайняло 10 хв. Прийшов в бухгалтерію і приніс роздруківку. И в этом, цифровом докумкетообороте, превзошли многие страны ЕС. Змінено 18 Серпня, 2022 в 19:40 користувачем romanc 2
MACCEN Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:42 #7580 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:42 2 минуты назад, Zheny@ сказал: Тут мені закидають, що я совкодрочер, але бачу, тобі гірше, ніж мені. Я тобі секрет відкрию! Розкажу історію. Прийшов я влаштовуватися на нову роботу. І тут мене питає бухгалтер по ЗП, " А принеси но мені форму ОК-5. З пенсійного фонду. За сотанні 6 місяців." А я такий, ну ок. Приходжу до директора, кажу,: так і так. Треба поїхати форму ОК-5 взяти, в пенсійному. Бух-и просять! Каже, їдь. Кажу, ок, їду. Зайшов в кабінет взяти речі (паспорт, код). І думаю. А що, в 21 столітті я цього не зможу зробити онлайн? Я, людина, яка вміє користуватися компом. Заходжу на сайт пенсійного фонду, кажуть, що можна увійти як фізична особа. Правда, для цього потрібен ЕЦП. Можна будь-чий! Заходжу на сайт Приватбанку. Генерую за 3хв підпис. Входжу на сайт ПФ за допомогою підпису. В особистому кабінеті знаходжу потрібну форму. Кажу сформувати за обраний період. Кажуть, готово. Скачав сформований PDF файл і роздрукував. Все зайняло 10 хв. Прийшов в бухгалтерію і приніс роздруківку. До чого це все я? А до того, що наше покоління, ВСІ вміють в ПК. Кожен носить в кишені комп'ютер, який в тисячі разів потужніший, ніж той, яким запускали першу ракету в космос. І такого поняття як "черга в ЦНАП" не повинно існувати! Ось історія, яку я вже тут викладав. І ми ЗОБОВ'ЯЗАНІ до цього прийти! Тобі фаратнуло що бух не сказав, то херня, куди я приткну твою довідку коли прийде перевірка мені треба мокра печатка, так що рули в пенсійний. Простий приклад, є банк потужний, вклали купу грошей щоб позбутись паперів, але кадрам це не катить треба друкувати й показувати перевіряючим з печатками. В Україні є тільки декілька компаній, які 100% перевели все на КЕП і податкова їх не іпе бо власники іноземні, як приклад пенсійний фонд США. І їм достатньо все бачити при перевірці в електронному вигляді. 1
Zheny@ Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:57 #7581 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:57 2 хвилин тому, MACCEN сказано: Тобі фаратнуло що бух не сказав, то херня, куди я приткну твою довідку коли прийде перевірка мені треба мокра печатка, так що рули в пенсійний. Ти ніби від ІТ близько, але десь далеко. Нижні документи бачиш ?? (Посилпання). 1) ПДФ файл підписаний цифровим підписом, читається у відповідних особистих кабінетах. З печатками і всякою фігньою! 2) ПДФ файл звичайний, тобто не захищений підписом. Хоча в ньому є унікальний ідентифікатор - QR код. ... 2
Zheny@ Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:59 #7582 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 19:59 16 хвилин тому, MACCEN сказано: В Україні є тільки декілька компаній, які 100% перевели все на КЕП і податкова їх не іпе Наших також. Ми в процесі.
MACCEN Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 20:00 #7583 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 20:00 (змінено) 7 минут назад, Zheny@ сказал: Ти ніби від ІТ близько, але десь далеко. Нижні документи бачиш ?? (Посилпання). 1) ПДФ файл підписаний цифровим підписом, читається у відповідних особистих кабінетах. З печатками і всякою фігньою! 2) ПДФ файл звичайний, тобто не захищений підписом. Хоча в ньому є унікальний ідентифікатор - QR код. Ти в курсі що є вбудований підпис та відкріплений? Якщо підписати не PDF то є нюанси з читанням з вбудованим підписом і так далі...? Ще є акредитовані НБУ АЦСКА і ні, і є маса нюансів. Я вів цей проект з нуля, тому технічні питання та нюанси знаю. Змінено 18 Серпня, 2022 в 20:05 користувачем MACCEN
Electronshik Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 20:50 #7584 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 20:50 1 час назад, Zheny@ сказал: такого поняття як "черга в ЦНАП" не повинно існувати! Ну да це нашій державі розкажи... В мене немає жодного бажання комусь щось доводити. В кожного є своя думка, і це добре. Я висловив свою. Час покаже хто був правий а хто ні. І більше у цій темі розводити офтоп на тему ID я не буду. Якщо так цікаво то давайте створимо іншу тему. А по цій темі. Щось кацапи таке страшне курять, що ппц. Геть не дотримуються правил пожежної безпеки.
Zheny@ Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 21:24 #7585 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 21:24 1 година тому, MACCEN сказано: Я вів цей проект з нуля, тому технічні питання та нюанси знаю. То нахіба ти такі дурниці говорив про "мокрі печатки" ?
Zheny@ Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 21:29 #7586 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 21:29 34 хвилин тому, Electronshik сказано: Ну да це нашій державі розкажи... ЦНАП-у не повинно існувати. Не повинно бути штату тьоток, які розказують як правильно жити! "Дію" юзаєш? Вона канає навіть в ЄС. Сертифікати КОВІД в Дії - канали в 3-х країнах ЄС в кінці 2021 року. Що не так? Навіть президент, +- мій однолітка. ЗА цифрову інтеграцію. У нас навіть міністерство цифрової трансформації є! І воно працює. Так - це перші важкі кроки. Але далі буде легше! Але поки совкодрочери будуть займати "живу чергу" в ЦНАП... буде трагедія. 1 1
Zheny@ Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 21:31 #7587 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 21:31 1 година тому, romanc сказано: Если бавовна в Бельбеке, то там жирная цель Без названия https://maps.app.goo.gl/pVvL1gAVi4Qd9DNS9 так уже ! Ти як в воду дивився ? Чи знав?
Ko3bMa Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 22:32 #7588 Опубліковано 18 Серпня, 2022 в 22:32 1 hour ago, Zheny@ said: "Дію" юзаєш? Вона канає навіть в ЄС. Сертифікати КОВІД в Дії - канали в 3-х країнах ЄС в кінці 2021 року. Що не так? Навіть президент, +- мій однолітка. ЗА цифрову інтеграцію. У нас навіть міністерство цифрової трансформації є! І воно працює. Так - це перші важкі кроки. Але далі буде легше! Але поки совкодрочери будуть займати "живу чергу" в ЦНАП... буде трагедія. Шкода, що смайла з фейспалмом під реакцією немає.
MACCEN Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 06:32 #7589 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 06:32 9 часов назад, Zheny@ сказал: То нахіба ти такі дурниці говорив про "мокрі печатки" ? Я сама на увазі що всеодно перевірки вимагають документи в паперах з печатками і так далі. Бо по іншому вони не звикли або не навчанні працювати.
romanc Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 07:11 #7590 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 07:11 9 часов назад, Zheny@ сказал: так уже ! Ти як в воду дивився ? Чи знав? Были первые сообщения с Севастополя. 1
vampirich Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 07:24 #7591 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 07:24 11 хвилин тому, romanc сказано: Были первые сообщения с Севастополя. Ну поки на форумах русні найшов що всі чули бахкання, бачили роботу ппо, але не долетіло..або воно й не летіло туди
romanc Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 07:45 #7592 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 07:45 19 минут назад, vampirich сказал: Ну поки на форумах русні найшов що всі чули бахкання, бачили роботу ппо, але не долетіло..або воно й не летіло туди Если ПВО работало, значит долетело, и значит еще прилетит. 1 2
Bliksss Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 08:06 #7593 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 08:06 41 хвилин тому, vampirich сказано: Ну поки на форумах русні найшов що всі чули бахкання, бачили роботу ппо, але не долетіло..або воно й не летіло туди В Севастополі пишуть Цитувати Жене позвонил перевозчик, которым она пользовалась до войны для поездок в Киев и предложил рейс Севастополь- Киев СЕЙЧАС . Стоимость в одну сторону - 500 дол. плюс 4000 грн. Маршрут Севастополь - Москва - Минск - Польша - Украина - Киев. Это дня три походу. Опупеть... 1
WebTraveller Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 08:19 #7594 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 08:19 Вчора і без криму був "жаркий" день, дивлячись по втратах кацапні Такого давно не було: Цитата личного состава - около 44700 (+400) человек ликвидировано, танков - 1899 (+10) ед, боевых бронированных машин - 4195 (+16) ед, автомобильной техники и автоцистерн - 3130 (+69) ед, 1 2
alexvvv Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 08:20 #7595 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 08:20 12 хвилин тому, Bliksss сказано: В Севастополі пишуть хай задонатить на ЗСУ 500 баксів і чекає в Севастополі нашу армію. 4 3
Zheny@ Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 09:21 #7596 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 09:21 10 годин тому, Ko3bMa сказано: Шкода, що смайла з фейспалмом під реакцією немає. Вже це "зрадофільство" обсмоктали не раз! дія вже переписана 100500 разів.
Zheny@ Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 09:24 #7597 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 09:24 1 година тому, alexvvv сказано: хай задонатить на ЗСУ 500 баксів і чекає в Севастополі нашу армію. Ще ці кримські мишебратья, будуть українців зустрічати як визволителів! Воду їм варто було ще в 2014 перекрити, як і світло! Щоб ці дебіли зрозуміли, для чого колись Крим був приєднаний до України.
Zheny@ Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 09:26 #7598 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 09:26 Тут картинку люди згадали. Ой стара картинка.... Історія все ж рухається по спіралі! 3
Zheny@ Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 09:50 #7599 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 09:50 І "гітллер" з правильного боку дивиться
Zheny@ Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 10:27 #7600 Опубліковано 19 Серпня, 2022 в 10:27 (змінено) Ой народ, тут такий срач!! і це лише початок! 15-рубльові кукарекі так пижаться, аж ватні пукани рвуться!!! Змінено 19 Серпня, 2022 в 11:53 користувачем Zheny@ поправив ссилку 3
Рекомендовані повідомлення