Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
56 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Євгєній, про морожино забув! Вкусне ж яке було!

всяке було. І не вкусне, також.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

Я до чого веду: путін ззробив те саме з кацапами що і гітлер з німцями.

Чечню вони знищували ще до путіна

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Zheny@ сказано:

Трохи старший за Женю, реально скажу що тоді був залізний штора. Але тоді на той рівень (пеницилін був серйозним антибіотиком (ліки), життя і зп були нормальні, я не ностальгую і ніяким чином не за сесере, просто реально вже у 80-х почався збій через афган, саме тоді і увелли санкції проти совка які і розвалили "імперію" (Слава Богу).

Просто тоді були ГОСТИ і стандарти (в Європі між іншим дуже зараз із цим жорстко), якщо писало молоко то це і було молоко, якщо зараз в поланд купуєш дешеві сосиски то і читаєш що там шпик, а якщо це ковбаса то вона із м'яса. (в атб бачив мясовмісний продукт). Тому хто не жив там дітвора то не судіть про те чого не знаєте.

Змінено користувачем Vikvik Mawr
  • +1 3
Опубліковано
4 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

в атб бачив мясовмісний продукт

Соя + трошечки м'ясних відходів.

Не саме гірше, що могло бути.

Опубліковано
6 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

Просто тоді були ГОСТИ і стандарти

Просто дам посилання:

Із чого в СРСР робили "ковбасу за 2,20": Розвінчано головний міф про ГОСТи (фото)
ПРО КОВБАСУ В СРСР

ГОСТ 23670-79, КОЛБАСЫ ВАРЕНЫЕ, СОСИСКИ И САРДЕЛЬКИ, ХЛЕБЫ МЯСНЫЕ

А якщо згадати як тоді все масово крали на виробництві (будь якому) та щоб розповіли як саме цю ковбасу робили))

Жартують, що ті хто працював на м'ясокомбінаті самі ту ковбасу не їли)))

• +1 3
Опубліковано
1 hour ago, Zheny@ said:

"Просіла земля, просіла"?

О, згадав. Спеціально для любителів, так би мовити.

Spoiler

1. ПЕНОПЛАСТ ДЕЛАЛИ ИЗ МОЛОЧНОЙ ПЕНЫ. МОЖНО БЫЛО ДЕТЕЙ КОРМИТЬ.
2. СИЛА ГРАВИТАЦИИ БЫЛА СЛАБЕЕ ПРОЦЕНТОВ НА 80. ЛЮДИ НА ДОМ ЗАПРЫГИВАЛИ С РАЗБЕГУ.
3. ЧЕЛОВЕК ЖИЛ В СРЕДНЕМ 150-190 ЛЕТ. БОЛЕЗНЕЙ НЕ СУЩЕСТВОВАЛО КРОМЕ ТРУДОВЫХ МОЗОЛЕЙ.
4. ЕСЛИ НА УЛИЦЕ СПОТКНЕШЬСЯ И УПАДЕШЬ - ЛЮДИ ПОДБЕГАЛИ, ДЕНЬГИ В КАРМАН ЗАСОВЫВАЛИ, В ГУБЫ ЦЕЛОВАЛИ, ПРЕДЛАГАЛИ ВЫПИТЬ, ПОРОДНИТЬСЯ.
5. ЗАЙЦЫ И КУРОПАТКИ СРАЗУ НА СКОВОРОДУ ЗАЛЕТАЛИ.
ХЛЕБ ПОКУПАЕШЬ - ТЕБЕ ЕЩЕ ДОПЛАЧИВАЮТ.
К РЕКЕ СТРАШНО ПОДОЙТИ БЫЛО: НАЛИМЫ В КОТЕЛОК ПРЫГАЛИ.
6. ДЕД РАССКАЗЫВАЛ: ЛЮДИ НОЧЬЮ ПРОСЫПАЛИСЬ ОТ СЧАСТЛИВОГО ДОБРОГО СМЕХА. УТРОМ ВСЕ ОБЛИВАЛИСЬ ЛЕДЯНОЙ ВОДОЙ ИЗ ВЕДРА.
7. СРОК БЕРЕМЕННОСТИ СОСТАВЛЯЛ 4.5 МЕСЯЦА. ДЕТИ РОЖДАЛИСЬ ПО 12-15 КИЛОГРАММ С БЕЛОКУРЫМИ ВОЛОСАМИ И ЯСНЫМИ ГОЛУБЫМИ ГЛАЗАМИ И ВОЛЕВЫМИ УМНЫМИ ЛИЦАМИ - СРАЗУ НА ПРОИЗВОДСТВО ПРОСИЛИСЬ.
8. ВОДА В ВОЛГЕ БЫЛА СЛАДКАЯ КАК ПАТОКА. А ЕНИСЕЙ СОСТОЯЛ ИЗ ТЁМНОГО ПИВА.
9. ЗИМОЮ БЫЛО МИНУС ТРИСТА, ВСЕ РУМЯНЫЕ ХОДИЛИ.
10. ЯГОДЫ РОСЛИ НА ОПУШКЕ С КОТА РАЗМЕРОМ. КОТЫ БЫЛИ С СОБАКУ, СОБАКА С КОРОВУ, А КОРОВА КАК ЦЕХ, А В ЦЕХУ МУЖИКИ В ШАХМАТЫ ИГРАЛИ ПО МЕТОДИКЕ БОТВИННИКА - КОНЁМ МАТ СТАВИЛИ С ПЕРВОГО ХОДА!

• Ха-ха 2
  • +1 3
Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

Просто дам посилання:

Із чого в СРСР робили "ковбасу за 2,20": Розвінчано головний міф про ГОСТи (фото)
ПРО КОВБАСУ В СРСР

ГОСТ 23670-79, КОЛБАСЫ ВАРЕНЫЕ, СОСИСКИ И САРДЕЛЬКИ, ХЛЕБЫ МЯСНЫЕ

А якщо згадати як тоді все масово крали на виробництві (будь якому) та щоб розповіли як саме цю ковбасу робили))

Жартують, що ті хто працював на м'ясокомбінаті самі ту ковбасу не їли)))

Знаєш у свій час коли служив в армії ми були і на мясокомбінаті і на хлібозаводі. Повір робили все добре, вистачало всім.

зараз так само жартують:P

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, Vikvik Mawr сказано:

Знаєш у свій час коли служив в армії ми були і на мясокомбінаті і на хлібозаводі. Повір робили все добре, вистачало всім.

зараз так само жартують:P

Хочеш сказати, що не крали? Ти був там з самого ранку чи трохи пізніше?))

• +1 1
Опубліковано
Щойно, sergkots сказано:

Хочеш сказати, що не крали? Ти був там з самого ранку чи трохи пізніше?))

не уважний друже, я ж написав - вистачало всім.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
3 minutes ago, Vikvik Mawr said:

не уважний друже, я ж написав - вистачало всім.

І вкрасти, і в ковбасу покласти?

*читати з задорновським прищуром* Вот! Вот на што спасобєн бил савєцкій чєлавєк!

Змінено користувачем Ko3bMa
  • Ха-ха 1
Опубліковано

@Ko3bMa  ти дарма єхіднічаєш стосовно "жартів" про срср.

В тому, що ти написав, є велика доля правди.  багато чого, звісно сарказм.

Але.

Цитувати

- Принймні ніхто ним би отруївся це факт. Зараз як із цим??
2. СИЛА ГРАВИТАЦИИ БЫЛА СЛАБЕЕ ПРОЦЕНТОВ НА 80. ЛЮДИ НА ДОМ ЗАПРЫГИВАЛИ С РАЗБЕГУ.

- ха-ха (3 рази). Сільські будинки були низькі для економії тепла, можна було й заскочити.
3. ЧЕЛОВЕК ЖИЛ В СРЕДНЕМ 150-190 ЛЕТ. БОЛЕЗНЕЙ НЕ СУЩЕСТВОВАЛО КРОМЕ ТРУДОВЫХ МОЗОЛЕЙ.

- Я не впевнений, що доживу і до 70. А дід мого швагра прожив 80+, і ще міг 50 грам випити за столом зі всіма.
4. ЕСЛИ НА УЛИЦЕ СПОТКНЕШЬСЯ И УПАДЕШЬ - ЛЮДИ ПОДБЕГАЛИ, ДЕНЬГИ В КАРМАН ЗАСОВЫВАЛИ, В ГУБЫ ЦЕЛОВАЛИ, ПРЕДЛАГАЛИ ВЫПИТЬ, ПОРОДНИТЬСЯ.

- На ютубі є цікаві експерименти з цього приводу. Коли людина на зупинці падає, типу без свідомості. Всім срати! Колись такого дійсно не було. Хтось таки да підходив. Пропонував допомогу.
5. ЗАЙЦЫ И КУРОПАТКИ СРАЗУ НА СКОВОРОДУ ЗАЛЕТАЛИ. ХЛЕБ ПОКУПАЕШЬ - ТЕБЕ ЕЩЕ ДОПЛАЧИВАЮТ. К РЕКЕ СТРАШНО ПОДОЙТИ БЫЛО: НАЛИМЫ В КОТЕЛОК ПРЫГАЛИ.

- тонкий натяк на те, що риби було більше. тепер все електровудками фігачать!   Решта стьоб.
6. ДЕД РАССКАЗЫВАЛ: ЛЮДИ НОЧЬЮ ПРОСЫПАЛИСЬ ОТ СЧАСТЛИВОГО ДОБРОГО СМЕХА. УТРОМ ВСЕ ОБЛИВАЛИСЬ ЛЕДЯНОЙ ВОДОЙ ИЗ ВЕДРА.

- у людей проблем менше було! Я тепер вночі прокидаюся від того, що мені приснилося, ніби я вчасно звіт не подав, чи рахунки не виставив!
7. СРОК БЕРЕМЕННОСТИ СОСТАВЛЯЛ 4.5 МЕСЯЦА. ДЕТИ РОЖДАЛИСЬ ПО 12-15 КИЛОГРАММ С БЕЛОКУРЫМИ ВОЛОСАМИ И ЯСНЫМИ ГОЛУБЫМИ ГЛАЗАМИ И ВОЛЕВЫМИ УМНЫМИ ЛИЦАМИ - СРАЗУ НА ПРОИЗВОДСТВО ПРОСИЛИСЬ.

- чисто поржати. 100%.

- Ти почитай про екологічні катастрофи в росії. Деякі річки уже не річки, бо там не вода, а відходи цілковиті!  Я з покійним тестем, на озері в нас в області, міг запивати самогонку водою з того ж озера.  І таке було в багатьох озерах та річках. тепер ніхто не ризикне!

- натяк на те, що зими були як зими, екологія краща. Люди здоровіші.
10. ЯГОДЫ РОСЛИ НА ОПУШКЕ С КОТА РАЗМЕРОМ. КОТЫ БЫЛИ С СОБАКУ, СОБАКА С КОРОВУ, А КОРОВА КАК ЦЕХ, А В ЦЕХУ МУЖИКИ В ШАХМАТЫ ИГРАЛИ ПО МЕТОДИКЕ БОТВИННИКА - КОНЁМ МАТ СТАВИЛИ С ПЕРВОГО ХОДА!

- то вже й коментувати лінь...

• Подобається 1
  • Cумний 1
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
11 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Принймні ніхто ним би отруївся це факт. Зараз як із цим??

знаючи як в ссср відносились до чорнобильскої аварії, то з хімікатами в харчах було явно не краще 

• +1 2
Опубліковано
1 minute ago, Zheny@ said:

@Ko3bMa  ти дарма єхіднічаєш стосовно "жартів" про срср.

В тому, що ти написав, є велика доля правди.  багато чого, звісно сарказм.

Але.

Блжад, ніколи б не подумав, що хтось буде коментувати ЦЕ на серйозних щщах *рукаліцо*.

Спочатку навіть хотів написати щось розгорнуте, але все вперлось в декілька рядків:

ти ж розумієш, що твоє теперішнє "зараз все хуйово" - це прямий наслідок совка?

Оті всі "щирі люди" з "супер-якісною освітою" зараз або все ще керують, або виховали таких же, як вони самі - на пристосуванництві, на "блаті", на ігноруванні і необов*язковості законів, на "планах" здачі бабла "вище" або на тупому "не вкрадеш - не проживеш".

І, щоб швидше дійшло, наведу як приклад твою улюблену Польщу, в яку ти так гарно мастиш лижі, і яка погнала комуняк при першій же нагоді.

• +1 3
Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

Замість того, щоб платити не 500-700 рублів, платили 150-200. Але, курва, і тих вистачало!

На що тобі не вистачає зарплати зараз, на що вистачало 150-200 рублів?

ПиСи. Давай-но чисть тему і перенос весь флуд у відповідну, де це все вже не раз обсмоктувалось.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Ko3bMa сказано:

ти ж розумієш, що твоє теперішнє "зараз все хуйово" - це прямий наслідок совка?

Покажи мені, де я написав, що все хуйово!

2 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Оті всі "щирі люди" з "супер-якісною освітою" зараз або все ще керують, або виховали таких же, як вони самі - на пристосуванництві, на "блаті", на ігноруванні і необов*язковості законів, на "планах" здачі бабла "вище" або на тупому "не вкрадеш - не проживеш".

І, щоб швидше дійшло, наведу як приклад твою улюблену Польщу, в яку ти так гарно мастиш лижі, і яка погнала комуняк при першій же нагоді.

Ти мухи котлети змішав.

Я з самого початку ясно і чітко написав, що розумію тих людей, які згадують совок. І навів приклад.

І ніде, ні одним словом не сказав, що це було все ЗБС.

І щодо Польщі (теж не зрозумів, нахуй те це приплів) , хотів би поїхати - поїхав би. на ПМП.  І зараз можу, бо виїзний.

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

На що тобі не вистачає зарплати зараз, на що вистачало 150-200 рублів?

Ти батьків попитай, що скільки коштувало і скільки лишалося.

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, Zheny@ сказано:

(зараз хейтери прибіжать, і будуть кричати "дід, випий таблетки!", і звинувачувати, що я топлю за совок.)

ги-ги.

• Ха-ха 1
Опубліковано
5 хвилин тому, alexvvv сказано:

знаючи як в ссср відносились до чорнобильскої аварії, то з хімікатами в харчах було явно не краще 

Не жив про совку, ні в якому разі не буду говорити "добре" там було, чи "погано".

Декілька років тому прочитав таку статтю. Цікаво й пізнавально, як на мене. Перепрошую, що кацапською

Миф про "натуральные продукты" в СССР

• +1 1
Опубліковано
5 minutes ago, Zheny@ said:

Покажи мені, де я написав, що все хуйово!

І ніде, ні одним словом не сказав, що це було все ЗБС.

В магазинах (в більшості) було все. ЗП вистачало на все. На їжу, одяг, житло, відпочити на курорті. При бажанні - відкласти на авто.

Квартиру давали безоплатно. Медицина реально була безкоштовна. Освіта. Освіта якісна, не те, що зараз. Вимагалися знання.

- Принймні ніхто ним би отруївся це факт. Зараз як із цим??

- ха-ха (3 рази). Сільські будинки були низькі для економії тепла, можна було й заскочити.

- Я не впевнений, що доживу і до 70. А дід мого швагра прожив 80+, і ще міг 50 грам випити за столом зі всіма.

- На ютубі є цікаві експерименти з цього приводу. Коли людина на зупинці падає, типу без свідомості. Всім срати! Колись такого дійсно не було. Хтось таки да підходив. Пропонував допомогу.
5. ЗАЙЦЫ И КУРОПАТКИ СРАЗУ НА СКОВОРОДУ ЗАЛЕТАЛИ. ХЛЕБ ПОКУПАЕШЬ - ТЕБЕ ЕЩЕ ДОПЛАЧИВАЮТ. К РЕКЕ СТРАШНО ПОДОЙТИ БЫЛО: НАЛИМЫ В КОТЕЛОК ПРЫГАЛИ.

- тонкий натяк на те, що риби було більше. тепер все електровудками фігачать!   Решта стьоб.

- у людей проблем менше було! Я тепер вночі прокидаюся від того, що мені приснилося, ніби я вчасно звіт не подав, чи рахунки не виставив!

- чисто поржати. 100%.

- Ти почитай про екологічні катастрофи в росії. Деякі річки уже не річки, бо там не вода, а відходи цілковиті!  Я з покійним тестем, на озері в нас в області, міг запивати самогонку водою з того ж озера.  І таке було в багатьох озерах та річках. тепер ніхто не ризикне!

- натяк на те, що зими були як зими, екологія краща. Люди здоровіші.

- то вже й коментувати лінь...

От тобі і ги-ги.

Класичне "не все так однозначно" в дії.

• Збентежений 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Ko3bMa сказано:

От тобі і ги-ги.

Йобаний стид.

Я ще раз тобі кажу. Я ніде не сказав, що зараз хуйово, а тоді збс.

І я був правий - хейтери прилетіли, як мухи на мед !

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Zheny@ сказано:

самого початку ясно і чітко написав, що розумію тих людей, які згадують совок.

А до чого тут люди, які згадують совок. Мова була про кацапів, а не про поганий-хороший совок.

16 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ти батьків попитай, що скільки коштувало і скільки лишалося.

А до чого тут мої батьки? Це ж ти розказуєш, що на все вистачало.

Опубліковано
31 хвилин тому, volks сказано:

Мова була про кацапів, а не про поганий-хороший совок.

Плавно перейшла.

31 хвилин тому, volks сказано:

А до чого тут мої батьки?

Вони мали б застати трошки совка, хай розкажуть.

Я пам'ятаю своє.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...