Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 23.06.2025 в 10:21, Nokian сказав:

Зараз бачиш? 

Я не засуджував і не засуджую тих, хто виїхав з України. Вважаю , що діаспора , це як гроші на чорний день, які у критичний момент пригодяться. А гроші на чорний день треба ховати надійно.

Але вони мають працювати на власника , а не пиздіти лишнє. Особливо те, чого не знають особисто. 

За оцього травмованого з Луцька був допис у групі підприємців. Збирали гроші на лікування.

Можливо збиралА, бо у повідомленні вся ця історія  описувалась ,, зі слів дружини,, 

І що то ніхто не відізвався, а підприємці всагалі легкі на підйом)

Так , що всяці історія дуже мутна.

Пиздиш тут тільки ти. Як не попадаєш під могилізацію, то взагалі б рота не відкривав, як і ще один "великий" українець

Я не власність твоєї "чудової" держави і при першій можливості позбавлюся ярма громадянства України. А ти, певне, слухняний кріпак.

Стосовно хлопця: ти знаєш, хто йому донатив, а хто ні? Чи кожен зобов'язаний відписатися на свій донат?? До твого відома, йому і військові донатили, яким він допомагав. Можу дати контакти - вони твій пиздак швидко закриють.

Я теж хлопця знаю особисто, тому, як ти перднув: не треба пиздіти, що ТИ не знаєш особисто

Дай Боже, щоб усім вам притрушеним вся ваша триндьож вернулася вдесятеро.

Змінено користувачем INVICTUS
  • Подобається 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 24.06.2025 в 11:39, INVICTUS сказав:

Пиздиш тут тільки ти. Як не попадаєш під могилізацію, то взагалі б рота не відкривав, як і ще один "великий" українець

Я не власність твоєї "чудової" держави і при першій можливості позбавлюся ярма громадянства України. А ти, певне, слухняний кріпак.

Стосовно хлопця: ти знаєш, хто йому донатив, а хто ні? Чи кожен зобов'язаний відписатися на свій донат?? До твого відома, йому і військові донатили, яким він допомагав. Можу дати контакти - вони твій пиздак швидко закриють.

Я теж хлопця знаю особисто, тому, як ти перднув: не треба пиздіти, що ТИ не знаєш особисто

Дай Боже, щоб усім вам притрушеним вся ваша триндьож вернулася вдесятеро.

Чим більше людина невпевнена у собі, тим більш агресивно поводиться 

Я тобі особисто нічого поганого бажати не буду, просто не в моїх поняттях це.

Просто ти тут пишеш ,бо тебе совість мусить 

І це лише початок.

Побачиш, що буде з твоєю психікою через 5- 10 років.

Знову ж, я не зловтішаюсь і не бажаю тобі поганого, в навпаки кращого.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
В 24.06.2025 в 13:40, Nokian сказав:

Чим більше людина невпевнена у собі, тим більш агресивно поводиться 

Я тобі особисто нічого поганого бажати не буду, просто не в моїх поняттях це.

Просто ти тут пишеш ,бо тебе совість мусить 

І це лише початок.

Побачиш, що буде з твоєю психікою через 5- 10 років.

Знову ж, я не зловтішаюсь і не бажаю тобі поганого, в навпаки кращого.

Ти своїми висерами іншого тону не заслуговуєш. Мені навпаки не в Україні з кожним днем краще. І совість чиста, як сльоза. Іноді жалкую тільки через те, що я не зробив цього раніше 

Далі твої маразми коментувати не буду

• +1 1
Опубліковано

В кого совість чиста, хоча частково- ті тихо працюють та донатять на Україну, всіляко підтримують неньку.

Ну а різні Арестовичі брешуть на владу та іі дії.

Собаки брешуть, караван іде.

• -1 2
Опубліковано
В 24.06.2025 в 19:10, Nokian сказав:

В кого совість чиста, хоча частково- ті тихо працюють та донатять на Україну, всіляко підтримують неньку.

Ну а різні Арестовичі брешуть на владу та іі дії.

Собаки брешуть, караван іде.

Типу потім, та я ж дрнатив по сто грн в місяць, я теж наближав перемогу :)

• +1 2
Опубліковано
On 6/23/2025 at 9:07 PM, Electronshik said:

Свого майбутнього та майбутнього своєї сім'ї я також не бачу в Україні. Як мінімум поки йде війна. Особливо після прильоту. Удар ракети допомагає визначитися з майбутнім в момент.

І краще мати ще один паспорт ніж не мати.

@Electronshik А відколи тебе почали відвідувати такі думки?

Опубліковано
В 25.06.2025 в 08:01, MACCEN сказав:

Типу потім, та я ж дрнатив по сто грн в місяць, я теж наближав перемогу :)

Як це розуміти ?

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 25.06.2025 в 14:52, Nokian сказав:

Як це розуміти ?

Я тобі дивуюся. Ти розумієш вищі матерії буття, філософствуєш про досягнення успішного успіху, у всьому маєш свою думку яка частенько категорично різниться з думкою більшості форумчан, а от таку просту фразу не можеш зрозуміти :(

• Дякую! 2
  • +1 4
Опубліковано
В 25.06.2025 в 14:52, Nokian сказав:

Як це розуміти ?

Мало давати по 100 грн, бо я теж можу давати 20 тис. в місяць аби не бути там, може і більше, зараз стільки робіт тьма і зарплата від 80 тис.

Я мав на увазі що дехто себе заспокоює я ж типу даю там по 100 грн і типу наближаю перемогу, які до мене претензії...

• Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
В 25.06.2025 в 18:53, MACCEN сказав:

Мало давати по 100 грн, бо я теж можу давати 20 тис. в місяць аби не бути там, може і більше, зараз стільки робіт тьма і зарплата від 80 тис.

Я мав на увазі що дехто себе заспокоює я ж типу даю там по 100 грн і типу наближаю перемогу, які до мене претензії...

Яким чином це стосується мене?

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 25.06.2025 в 15:33, vampirich сказав:

Я тобі дивуюся. Ти розумієш вищі матерії буття, філософствуєш про досягнення успішного успіху, у всьому маєш свою думку яка частенько категорично різниться з думкою більшості форумчан, а от таку просту фразу не можеш зрозуміти :(

Так звана колективна думка ( хоча  важко назвати колективною опуси кількох ображених та кількох НЕЗНАЙОМИХ зі мною ), так само може бути невірною.

Вірним може бути лише міжособистісне знання .

Для цього потрібно іншу людину зрозуміти

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 26.06.2025 в 09:27, Nokian сказав:

Так звана колективна думка ( хоча  важко назвати колективною опуси кількох ображених та кількох НЕЗНАЙОМИХ зі мною ), так само може бути невірною.

Вірним може бути лише міжособистісне знання .

Для цього потрібно іншу людину зрозуміти

Я давно підозрював, що ти щось вживаєш, поділися, я також хочу щоб мене так накрило! 

• Дякую! 1
  • +1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Там пишуть, що білоруські хакери гепнули майже всі сервери Аерофлоту, це серйозно, хто розуміє, той розуміє. Поки не відновлять, то тільки з блокнотом, ручкою і телефоном в ручному режимі пару рейсів в день, поки не відновлять.

• +1 1
Опубліковано

Та будуть вони літати

Вже колись автор теми писав шо після санкцій європейські боїнги і ейрбаси перестануть літати. Бо шось там не буде обновлятись і т.д. і т.п. Нічого, нормально літають

• +1 2
Опубліковано
В 30.07.2025 в 16:10, WebTraveller сказав:

Та будуть вони літати

Вже колись автор теми писав шо після санкцій європейські боїнги і ейрбаси перестануть літати. Бо шось там не буде обновлятись і т.д. і т.п. Нічого, нормально літають

А ще тут спеціалісти розказували, що Кримський міст і року не проживе, бо навіть німці його не змогли в тих водах збудувати. А він і після ударів по ньому стоїть.

Менше треба різних спеціалістів слухати. І ділити все ними сказане мінімум на 10

• +1 3
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Адміни, видаліть будь ласка тему. Більшість читачів і дописувачів, що залишилися тут,  на даний момент часу ,не мають морального права ні читати ,ні дописувати її. Видаліть тему.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 15.09.2025 в 16:30, Alex S сказав:

Адміни, видаліть будь ласка тему. Більшість читачів і дописувачів, що залишилися тут,  на даний момент часу ,не мають морального права ні читати ,ні дописувати її. Видаліть тему.

чому такий злий?

По факту з досвіду скажу, чим більше в ЗСУ тим більше дивуюсь як деякі підполковники не можуть настроїти елементарні речі в штабі. Так само як і по звязку, це ж типу "маст хев" але щоб щось отримати, напркилад банально ліцензії на антивірус, треба зробити 5 заявок, які мусиш відправляти по спеціальній захищеній пошті :) далі більше цікавіше, на кожний пук "5-10" заявок, щоб орагізувати звязок, типу там спеціальний, 200 мегабайт документів :) 

Я б хотів в очі подивитись тим полковникам чи генералам, які придумали цю єбалу, зошит, обліку зошитів, журнал обліку журналів :)

Далі цікавіше, в ЗСУ ходять досі флешки, а потім дивуються про те що вірус ходить "птерода", що за вірус загугліть кому цікаво.

Далі більше, приходять кожен день телеграми типу не скучпуватись, але це не мішає кожен день проводити шикування. Є деякі полквоники в яких маленький напевно пісюн лбдлять коли в кабінет заходять і кажуть "пан такий-то хуйович і по всій формі має людина докласти що і як". Я кажу всім паном нікого називати не буду, пани гнобили нас українців і я якогось бена мають чудіка якогось при пагонах називати "ПАН" :)" що за єбала.

І куди не копни якась жопа...

ЩЕ увага, такого ви не бачили, є навіть спеціальний журал (за який в комерційному бізнесі адміну дали б жосткого ляща) де написані ВСІ паролі, до всіх систем. Також є спеціальний журан антивірусного оновлення, де типу там технік як мінімум сержантік має писати коли оновлював антивірусне ПЗ і на якому компі :) 

тепер мені не дивно коли в люедй пойобується служба, бо стройова ведеться в екселі. Людей на посади ставлять не тому що є досвід, а тому що є звання, якщо ти капітан чи майор тебе поставлять на високу посаду не тому що ти маєш вміння а тому що на нижчу не можуть поставити :) і такку єбалу бачу кожен день.

Замополіт в 24 роки вже капітан, як тільки прийшов в ньог було тільки одне питання хто по "задувкам" (це коли бухий військовий везуть на ВСП на задувку, штарф та вся фігня), і далі на другий день, питання "як подати заявку на майора" :) сам тупий навіть не може пару слів звязатив нятно потелефону, зате дуже радо каже "я капітан, зам комабата і таких-то...", а роботу свою робити не хоче.

Змінено користувачем MACCEN
  • Дякую! 1
  • +1 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...