Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стояння в чергах для полходження ВЛКа який має смисл, якщо от тут чувака погрузили і він вже придатний, напевно завезуть в штурмову і ззаду буде загран отряд на мушці тримати, таких вмотивованих бійців. Я реально сьогодні в шоці від того всього.

• Дякую! 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 06.06.2024 в 09:31, Fahrenheit сказав:

Мабуть серйозне дослідження проводили. Бо ж так не зрозуміло, що якщо висмикнути 10% працівників з економіки, то це трохи вплине на неї.

Опубліковано
В 06.06.2024 в 22:50, volks сказав:

Мабуть серйозне дослідження проводили. Бо ж так не зрозуміло, що якщо висмикнути 10% працівників з економіки, то це трохи вплине на неї.

якщо забрати весь топ менеджемнт в держ установах, а на їхнє крісло поставити замів, думаю це взагалі ніяк не вплине на той стан речей який є зараз + буде нова якась бригада, та еконоиія на зарплатах

• +1 2
Опубліковано
В 06.06.2024 в 20:54, MACCEN сказав:

Стояння в чергах для полходження ВЛКа який має смисл, якщо от тут чувака погрузили і він вже придатний, напевно завезуть в штурмову і ззаду буде загран отряд на мушці тримати, таких вмотивованих бійців. Я реально сьогодні в шоці від того всього.

Завезуть на полігон. Або в частину, а потім на полігон. Нікому в штурмі не треба бейло, яке автомат тримати не вміє.
В мене знайомий по полігонах з листопада шариться. А починалось з того, що після 4тої повістки його зняли з машини і завезли в ТЦК.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 06.06.2024 в 23:51, Dima4s сказав:

Завезуть на полігон. Або в частину, а потім на полігон. Нікому в штурмі не треба бейло, яке автомат тримати не вміє.
В мене знайомий по полігонах з листопада шариться. А починалось з того, що після 4тої повістки його зняли з машини і завезли в ТЦК.

треба ті, хто буде спереді бігти з криком ура, яких будуть косити першими. а далі вже йдуть досвідчені і так далі - це класична тєма штурма. 

Який дурень не штурм такий пошле елітні війська, це ж тобі не брати якогось терориста, а там сидять і шинкують з кулеметів... от поки патрони закінчують і перезарядка інші досвідчені добігають. Це класиа в стратегічних іграх, не думаю що щось помінялось.

• +1 1
Опубліковано
В 06.06.2024 в 23:32, MACCEN сказав:

якщо забрати весь топ менеджемнт в держ установах, а на їхнє крісло поставити замів, думаю це взагалі ніяк не вплине на той стан речей який є зараз + буде нова якась бригада, та еконоиія на зарплатах

Взагалі топменеджмент всіх компаній мобілізувати. Все-одно сидять нічого не роблять

Опубліковано
В 07.06.2024 в 00:42, volks сказав:

Взагалі топменеджмент всіх компаній мобілізувати. Все-одно сидять нічого не роблять

Он Maccen топменеджер у фопі свому.)))

Опубліковано
On 6/7/2024 at 12:14 AM, MACCEN said:

треба ті, хто буде спереді бігти з криком ура, яких будуть косити першими.

для того спочатку треба скасувати виплати загиблим 

• Збентежений 1
Опубліковано
В 07.06.2024 в 08:28, case_l сказав:

Я ще не чув почали виплачувати, можливо шифруються родичі, хто зна.

Та й там напевно поки документи всі збереш то діти зістаряться раніше чим отримають виплати. Та й бакс почав рости тому ці виплати будуть як той пшик у воду.

• +1 1
Опубліковано
В 07.06.2024 в 07:12, romanc сказав:

Он Maccen топменеджер у фопі свому.)))

В мене не такі доходи явно як в якогось голови нафтогазу и укрпошти. Я хз яким треба бути мазаним щоб таку посаду отримати.

• +1 1
Опубліковано
On 6/7/2024 at 8:56 AM, MACCEN said:

Та й там напевно поки документи всі збереш то діти зістаряться раніше чим отримають виплати. Та й бакс почав рости тому ці виплати будуть як той пшик у воду.

навіть той пшик у воду треба десь брати

Опубліковано (змінено)
On 6/7/2024 at 8:56 AM, MACCEN said:

Виплачують, чув. Родичі скоріш за все шифруються. Сума не така вже й мала, навіщо приманювати недобрих людей?

On 6/7/2024 at 8:28 AM, case_l said:

Це такий недоречний жарт чи як?

P.S. Чи мова йде про тих, хто має бігти з криком ура вперед? Чи я щось не те зрозумів?

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 1
Опубліковано

На мою думку виплати мають бути всім, хто в ЗСУ не важливо де загинув чи на нулі, чи в госпіталі від поранень, і не важливо чи від кулі чи від розриву серця.

• +1 2
Опубліковано
On 6/7/2024 at 9:50 AM, Electronshik said:

Виплачують, чув. Родичі скоріш за все шифруються. Сума не така вже й мала, навіщо приманювати недобрих людей?

Це такий недоречний жарт чи як?

P.S. Чи мова йде про тих, хто має бігти з криком ура вперед? Чи я щось не те зрозумів?

так, в м'ясні штурми посилати економічно не вигідно, бо виплата 15 лямів

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 07.06.2024 в 10:40, case_l сказав:

так, в м'ясні штурми посилати економічно не вигідно, бо виплата 15 лямів

1. Завжди можна записати безвісти пропавшим

2. Записати що завалили без броніка, вмер від наркотиків, була і ще купа нюансів щоб не виплачувати.

• +1 1
Опубліковано
On 6/7/2024 at 11:10 AM, MACCEN said:

1. Завжди можна записати безвісти пропавшим

2. Записати що завалили без броніка, вмер від наркотиків, була і ще купа нюансів щоб не виплачувати.

якщо так командир буде писати за підлеглих, то сам може вийти покурити без броніка і крякнути

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 07.06.2024 в 11:15, case_l сказав:

якщо так командир буде писати за підлеглих, то сам може вийти покурити без броніка і крякнути

Як правило чомусь остання як то кажуть сволота живе довго і не кашляє, а хтось нормальний то клац і помер.

• +1 1
Опубліковано
В 07.06.2024 в 12:22, Nokian сказав:

В нього є більше повноважень.

І ще пістолет, котрий набагато швидше приводиться в дію)

Якщо захочуть зробити "темну" то і пістолет не виручить, але як авжди згадалось як на одній фірмі, відділ разом з керівником просив  в директора зарплати більше всім, і якщо не буде надбавки то всі підуть, по факту на звільнення написало двоє з 6 людей, отже всеодно хтось дрогне, або здасть інших, чи дасть задню.

Опубліковано

Щоб закрити це питання, в командира набагато більше повноважень, ресурсів та шансів.

Тож ці всі мрії не більше ,ніж ресентимент на майбутнє.

.

А тим часом .

Я впевнений, що настане день, коли Україна зможе побачити у своєму небі такі ж літаки, які вчора ми бачили у небі Нормандії, — Зеленський

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 07.06.2024 в 00:14, MACCEN сказав:

треба ті, хто буде спереді бігти з криком ура, яких будуть косити першими. а далі вже йдуть досвідчені і так далі - це класична тєма штурма. 

В тебе є якісь реальні факти з цього приводу? Друзі знайомі брали участь в таких штурмах?

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 07.06.2024 в 10:34, MACCEN сказав:

На мою думку виплати мають бути всім, хто в ЗСУ не важливо де загинув чи на нулі, чи в госпіталі від поранень, і не важливо чи від кулі чи від розриву серця.

А якщо п'яний блювотінням захлинувся? Чи у річці потонув? Чи дтп п'яний на свому корчі? Це з життя..

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...