Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 11.04.2024 в 11:23, MACCEN сказав:

Я ж не кажу про більш менш спокійний час, в Харкові в перші дні війни був просто беспрєдєл.

В чому полягав цей беспредел?

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 11.04.2024 в 11:55, volks сказав:

В чому полягав цей беспредел?

В тому що коли анархія є ті, хто хоче з цього поживитись, наприклад грабували магазини, та людей в укриттях.

Я не кажу що зброя це панацея але хз може з нею спокійніше, тільки в нас немає де отримати настріл хоча б для жінки та дитину теж треба навчити, щоб мала поняття.

Опубліковано (змінено)
В 11.04.2024 в 11:34, turbo сказав:

Тим часом, пишуть, що ухвалили таки закон. Таку дрібницю, як демобілізація - вирішили не включати:ok:

А як це зробити реально, люди там втомились просто капець, навіть не хочу уявляти як.

Навіть ротація має бути напевно підрозділом цілим, тому що якщо команда злагоджена її якби і розділяти важко чисто з тактичної точки зору.

Да і ти б хотів коли ти вже здружився з колективом, знаєш що всі нормальні хлопці прикриють і ти їх, притерлись характери і т.д. а тут бац якісь новачки хер пойми що в них в голові і т.д. це стрес для всіх.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
В 11.04.2024 в 12:06, MACCEN сказав:

А як це зробити реально

Дуже хороший розбір від Бігуса

Спойлер

• +1 2
Опубліковано

Цікаво на генератори та павербанк ціни виросли чи ще баригі чекають осені, яка по ходу буде явно важче чим ця що була.

Опубліковано
В 11.04.2024 в 12:42, MACCEN сказав:

Цікаво на генератори та павербанк ціни виросли чи ще баригі чекають осені, яка по ходу буде явно важче чим ця що була.

Хтось заважає зараз купити і не кричати  потім, що баригі ціни накручують?

В 11.04.2024 в 12:00, MACCEN сказав:

та людей в укриттях.

Хз. Маю родичів у Харкові. Не розказували нічого такого.

Опубліковано

Якщо людина хоче бачити навколо у всьому  бариг, грабіжників та бєспрєдєл- то вона це бачитиме.

Найгірше ,що дехто з оточуючих заражується.

• Ха-ха 1
Опубліковано

згадав фільм "не дивися вверх")
Походу, народ, пора купувати сонячні панелі, а на зиму діставати генератори.

• +1 3
Опубліковано
В 11.04.2024 в 15:25, Dima4s сказав:

якщо не бусифікують

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
В 11.04.2024 в 15:25, Dima4s сказав:

походу відсидітись не вийде, це ж не на один два дні перекантуватись.

середина літа - буде "весело", Одесу кошмарять не просто так, також Харків, також над нами щось літало раз був підвищений режим тривоги.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 11.04.2024 в 17:49, MACCEN сказав:

походу відсидітись не вийде, це ж не на один два дні перекантуватись.

середина літа - буде "весело", Одесу кошмарять не просто так, також Харків, також над нами щось літало раз був підвищений режим тривоги.

А можеш пояснити, підвищена тривога - то як? 

Опубліковано
В 11.04.2024 в 14:48, Nokian сказав:

Якщо людина хоче бачити навколо у всьому  бариг, грабіжників та бєспрєдєл- то вона це бачитиме.

Найгірше ,що дехто з оточуючих заражується.

барига для мене це той, хто в гострий дефіцит необхідних речей хоче нажитись на комусь кому цей товар конче треба. 

Як пркилад виключили воду у всьому місті, а ти заходиш в магазин де бутель води ще годину назад був 50 грн. вартує вже наприклад 500 грн.

так само коли евакуйовувались люди з Маріуполя, то казали що в дехто літру бензину продавав від 500 грн., бо був шалений спрос, люди були готові віддати останні гроші аби виїхати, то це баригі чи ні?

• Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано
В 11.04.2024 в 17:54, Alex S сказав:

А можеш пояснити, підвищена тривога - то як? 

це якась мулька в додатку типу там - підвищена небезпека чи хз як, ну кароче типу маячить тобі що краще шукати укриття.

Опубліковано

І ну бля.., хто це постить, хто стартує , вмикає пісатєля , фантазує і де пише про ракєти в5 ранку над містом? 

• -1 1
Опубліковано
В 11.04.2024 в 17:55, MACCEN сказав:

це якась мулька в додатку типу там - підвищена небезпека чи хз як, ну кароче типу маячить тобі що краще шукати укриття.

Зрозумів, в мене такого додатка нема…

Опубліковано
В 11.04.2024 в 17:55, Alex S сказав:

Тобто була оголошена в області повітряна тривога. А підвищена тривога то як визначили? 

Що вже точно щось летить над головою. 

Не за 2-3хвилини, а фізично знайдено/підтвердженно.

• +1 1
  • Адміністратори
Опубліковано
В 11.04.2024 в 17:57, Alex S сказав:

Зрозумів, в мене такого додатка нема…

Це звичайний додаток "Тривога!". 

• Дякую! 1
Опубліковано
В 11.04.2024 в 17:57, Alex S сказав:

І ну бля.., хто це постить, хто стартує , вмикає пісатєля , фантазує і де пише про ракєти в5 ранку над містом? 

постав додаток будеш в курсі що робиться тут :)

може візуально є пости чи якісь локатори які маяч що може бути піздець, краще ховайтесь.

але коли живеш в багатоповерхівці, і це 5 ранку то особливо вже немає сенсу кудись вибігати, бо це купа двіжа зібрати всіх на вихід.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
В 11.04.2024 в 18:03, MACCEN сказав:

людина живе не в Україні нащо йому додаток.

Та в Україні я…І як пес, сьогодні тут, завтра там…Що дає крім нервів цей додаток? Я його видалив за півроку з початку війни. В мене інші ,, сигналізаціі,, небезпек:smoke: Ти і всі твої вночі по тривозі з додатка біжать в сховище на ходу одягаючись? То напуркуа той додаток??

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 11.04.2024 в 18:25, Alex S сказав:

Та в Україні я…І як пес, сьогодні тут, завтра там…Що дає крім нервів цей додаток? Я його видалив за півроку з початку війни. В мене інші ,, сигналізаціі,, небезпек:smoke: Ти і всі твої вночі по тривозі з додатка біжать в сховище на ходу одягаючись? То напуркуа той додаток??

Принаймні бути в курсі що робиться в даний момент часу. Ясно що все коли пофартить, або вже не запахне так що дійсно доведеться ліняти, як зараз не зрозуміло яка ситуація в Харкові чи Сумах.

• +1 1
Опубліковано
В 11.04.2024 в 17:54, MACCEN сказав:

барига для мене це той, хто в гострий дефіцит необхідних речей хоче нажитись на комусь кому цей товар конче треба. 

Це називається "ринкова економіка"

Опубліковано
В 11.04.2024 в 19:24, MACCEN сказав:

Принаймні бути в курсі що робиться в даний момент часу. Ясно що все коли пофартить, або вже не запахне так що дійсно доведеться ліняти, як зараз не зрозуміло яка ситуація в Харкові чи Сумах.

Погано зараз в Харкові, Сумах, Миколаєві, Дніпрі, К.Розі . Що ти можеш зробити ?? Конкретно ти, твій додаток в телефоні? Ліняти … прийдеться… Я не зрозумів . Коли і куди? Якщо я вірно зрозумів ліняти.

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...