Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відправлення французьких військ до України можливе (!) , — голова Нацзборів Франції під час сьогоднішнього візиту до Одеси

За її словами, Франція залишається відкритою до всіх можливостей у своїй непохитній позиції досягнення перемоги України..

Viva la France!

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 30.03.2024 в 19:30, Nokian сказав:

Відправлення французьких військ до України можливе (!) , — голова Нацзборів Франції під час сьогоднішнього візиту до Одеси

За її словами, Франція залишається відкритою до всіх можливостей у своїй непохитній позиції досягнення перемоги України..

Viva la France!

Нагадався анекдот.

Зібрали в актовій залі жінок різного віку, одна вийшла і каже до всіх:

Чоловік який хоче, але не може?

Зал увесь кричить, "імпотент".

Ще запитання:

Чоловік може, але не хоче?

В залі тиша мертва тільки одна встає і каже "та сволота він" :)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
В 30.03.2024 в 22:44, MACCEN сказав:

Нагадався анекдот.

Зібрали в актовій залі жінок різного віку, одна вийшла і каже до всіх:

Чоловік який хоче, але не може?

Зал увесь кричить, "імпотент".

Ще запитання:

Чоловік може, але не хоче?

В залі тиша мертва тільки одна встає і каже "та сволота він" :)

Тут Франція мабуть до першої категорії а сша до другої?

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
В 31.03.2024 в 12:17, MACCEN сказав:

Нова назва додасть кармічної сили чи що?

Імхо, будуть виконувати завдання мехбригади.

По факту ТРО- то купа обмежено придатних солдат. А тепер у Сирського з нічого з'явилася мехбригада "обучена, обстріляна, з повним комсоставом" готова на штурми.

• +1 3
Опубліковано

Мені якось теж останнім часом не зовсім зрозумілим був статус ТРО. Якщо на початку війни все було ясно, то зараз... хз. Ніби і складова частина армії, а ніби і не зовсім...

• +1 1
Опубліковано

Мирський змінює систему управління ,та командування в армії 

Повертається до дивізій та корпусів 

Питання давно назріло Бахмут впав після падіння Соледара, де провалили.  оборону деякі підрозділи.

Опубліковано (змінено)
В 31.03.2024 в 15:13, SergLutsk сказав:

Мені якось теж останнім часом не зовсім зрозумілим був статус ТРО. Якщо на початку війни все було ясно, то зараз... хз. Ніби і складова частина армії, а ніби і не зовсім...

Ти про ТРО ЗСУ , чи про ТРО ДФТГ?

Хто повинен стояти в 2-3 лініях оборони з північним сусідом і з москалями на старому кордоні ( чернівецька-сумська)? Так ще й висмикують батальони у зони бойових дій та впорядковують якійсь бригаді, в нас так 69бат відправили і потім расформували, перадавши частину бійців бригаді, а частину по других наших батах.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано
On 3/31/2024 at 3:13 PM, SergLutsk said:

хз, може якийсь аналог нацгвардії сша буде з часом 

Опубліковано
В 31.03.2024 в 18:17, case_l сказав:

хз, може якийсь аналог нацгвардії сша буде з часом 

А. Чим тобі наша нацгвардія не до вподоби, що ти її на ТРО хочеш замінити?

Опубліковано
В 31.03.2024 в 17:48, romanc сказав:

Ти про ТРО ЗСУ , чи про ТРО ДФТГ?

Та я типу не особливо розбираюсь в їх специфікаціях. Просто на початку війни вони спонтанно і хаотично формувались з добровольців на місцях, тобто "в кожного села своє тро", хз чим і як вони озброювались. Потім, з часом, за рахунок тих же місцевих бюджетів і донатів потрошку обростали жирком у вигляді певної амуніції. А тепер вони хто, де, чиї ? Тобто вони по суті вже не потрібні там де першопочатково створились. Тут же в Луцьку теж спостерігаю ніби продовжують існування подібні "підрозділи". 

• +1 1
Опубліковано
В 17.12.2023 в 13:41, Bliksss сказав:

Не так сталося - як гадалося, кинули зразу в бойову частину, там зразу сказали що зважаючи на обставини, всі їдете на "ріо-де-оріхів". Там ще тиждень, зробили з мене бойового медика і в бій...

Як ти?

Ні слуху ні духу стільки часу. Або я пропустив повідомлення

Опубліковано
В 31.03.2024 в 21:18, SergLutsk сказав:

Та я типу не особливо розбираюсь в їх специфікаціях.

ТРО ЗСУ ті хто по контракту на кордоні з Білоруссю чи на сході - отримують 30 тис + бойові, ТРО ДФТГ чергували на місцях безоплатно - тут їх зараз розформували, мобілізували в ЗСУ.

Опубліковано
В 31.03.2024 в 21:18, SergLutsk сказав:

Та я типу не особливо розбираюсь в їх специфікаціях. Просто на початку війни вони спонтанно і хаотично формувались з добровольців на місцях, тобто "в кожного села своє тро", хз чим і як вони озброювались. Потім, з часом, за рахунок тих же місцевих бюджетів і донатів потрошку обростали жирком у вигляді певної амуніції. А тепер вони хто, де, чиї ? Тобто вони по суті вже не потрібні там де першопочатково створились. Тут же в Луцьку теж спостерігаю ніби продовжують існування подібні "підрозділи". 

То ти про ДФТГ пишеш.

То типу добровольці, які вдома воюють. І іх можуть мобілізувати.

Туй я їх бачив, патрулюють, блокпости, перевіряють взричатку на мостах.

Опубліковано

Є в наших місцевих алігаторів свдї міні охоронні структури, напевно тримають коли буде піздець щоб охороняли їхні запаси провізії для тих, хто не встигне звалити з них раніше.

В Харкові казали за три дні все що народ не встиг розкупити мародери постащили.

Краще б в Луцькц тир якийсь був, де можна було б пристріляти свою зброю а не їхати у Львів чи ще кудись.

Біля кожної зупинки теж мають бути якісь укриття хоча б які вртяюуть від уламків, в білгорлді бачу вже відосіки постять що є, а в нас чомусь немає.

Опубліковано (змінено)
В 31.03.2024 в 22:53, MACCEN сказав:

Краще б в Луцькц тир якийсь був, де можна було б пристріляти свою зброю а не їхати у Львів чи ще кудись.

Є тир на Клима Савури 50м, не діючий але можна спитати, є в Рожищах 200м діючий, ближче на Омелянику 200м теж діючий.

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
В 31.03.2024 в 23:30, jurgen007 сказав:

Є тир на Клима Савури 50м, не діючий але можна спитати, є в Рожищах 200м діючий, ближче на Омелянику 200м теж діючий.

Під Поліцією в Луцьку я стріляв.

І стільки військових частин було в Луцьку, повинні ж вони були мали полігон. Ну і організувати його десь у ярку то не проблема зараз.

В 31.03.2024 в 22:12, jurgen007 сказав:

ТРО ЗСУ ті хто по контракту на кордоні з Білоруссю чи на сході - отримують 30 тис + бойові,

На контракті тільки офіцери, заставили подписати, строкові чи до кінця військових дій, остальні просто мобілізовані.

Опубліковано
В 31.03.2024 в 23:30, jurgen007 сказав:

В мене немає авто, так кататись. Дивно що в Луцьку немає типу діючого. Зате є купа барів та кафе.

Опубліковано
On 4/1/2024 at 8:27 AM, MACCEN said:

В мене немає авто, так кататись. Дивно що в Луцьку немає типу діючого. Зате є купа барів та кафе.

та перестань, скільки там того луцька, навіть на самокаті доїдеш

Опубліковано
В 01.04.2024 в 08:27, MACCEN сказав:

Дивно що в Луцьку немає типу діючого. Зате є купа барів та кафе.

Бляяя. Це ж треба вміти одне до одного ще приточити:0141:

• Ха-ха 2
Опубліковано

Це для тренування рукопашки.

Заходиш в любий , найближчий та голосно кажеш, ,. Привіт бики...., чи лохи  , ну фантазія яка.

І швидко та безкоштовно тренуєшся.. 

Опубліковано

В "Крокусі" теж не було...

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...