Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 06.03.2024 в 10:51, Nokian сказав:

Отож.

В сучасному світі грошовою одиницею все більше стає одиниця довіри.

І тому умовні знайомі медсестра ,чи електрик, котрих знаєш особисто, в любий момент можеш зв'язатися та перевірити інфу з перших вуст- набуває все більшої ваги.

Не витримав

Untitled.jpg.78c77bdf2246911049b72ac083eca334.jpg

• Дякую! 1
  • Ха-ха 4
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Зрадник Медведчук через суд намагається повернути громадянство України та мандат нардепа

походу кацапи планують медведчука поставити на чолі України 

• +1 1
Опубліковано
В 06.03.2024 в 11:10, Electronshik сказав:

Ну воно то може й так, але не треба забувати про той обрій, який є в кожного джерела інформації. 

І часом цей обрій грає досить таку злу роль, бо не дає можливість оцінити інформацію вірно, через її обмежене сприйняття.

Чим вища посада у джерела інформації тим більшим обсягом це джерело користується. І рішення, вірне з точки зору генерала, може бути невірним чи абсурдним з точки зору солдата, і тим паче цивільного. Але насправді все по іншому.

Напевно проектування будинку краще довірити архітектору, ніж простому будівельнику, чи не так?

Ага, і джерел інформації в мене тисячі.

А не одна кума.

Хоч я і не генерал.

І це все живі реальні люди..

А не просто вивіска типу ,,Єдиний марафон,, чи й Нюйорк таймс.

• Ха-ха 3
  • Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
On 3/6/2024 at 11:45 AM, case_l said:

походу кацапи планують медведчука поставити на чолі України 

Немає нічого дивного. Скоріш за все це було першопочатковим планом хуйла. Чи як варіант: януковощ передає владу мертветчуку. Бо з їх точки зору яник є законним президентом, а все що було після нього хунта. Абсурд? Але вони на х..ю бачили думку якогось там світу.

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
On 3/6/2024 at 12:34 PM, Nokian said:

Ага, і джерел інформації в мене тисячі.

А не одна кума.

Хоч я і не генерал.

І це все живі реальні люди..

А не просто вивіска типу ,,Єдиний марафон,, чи й Нюйорк таймс.

Ну як би то сказати. Мабуть інфа від Ньюйорк таймс буде більш переконлива ніж інфа від @Nokian. І при цьому вона може виявитись брехнею, а інфа від @Nokian правдою. Просто тут буде стереотип типу хто є Ньюйорк таймс і хто є @Nokian

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 1
Опубліковано
В 04.03.2024 в 13:37, MACCEN сказав:

А кого що в нас іпе?

Той хто не живе на прожитковий мінімум його приймає, той хто не живе в окопах келує тими хто там живе, і так далі.

А як нагороди отримувати так ті хто в окопі хер там.

списки нагороджених, з посадами в студію. Ти ж на основі них висновки робив, правда ж ? 

Опубліковано
В 06.03.2024 в 09:39, Electronshik сказав:

Ця війна багато в чому унікальна, бо практично в кожного є смартфон, і тому інформація звідти йде повним ходом

то чого ж тут і в інших місцях пишется стільки тупої хуйні ?

Опубліковано
On 3/6/2024 at 2:32 PM, MANJAK11 said:

то чого ж тут і в інших місцях пишется стільки тупої хуйні ?

Є такий цікавий термін "графоманство". Так само і тут, є багато графоманів, що дорвались до інтернету і пишуть усіляку хуєту. І з цим нічого не поробиш, це наслідки прогресу. Користувачу треба просто навчитись фільтрувати те, що йому ллють у вуха та в очі. 

Все одно це краще ніж один канал інфи, ми вже це проходили, результат не дуже. 

• +1 3
Опубліковано

Краще для кого?.

Для того,хто може розібратися у вірності інформації,то так краще.

А для того ,хто не вміє розібратися? 

Коли ти приходиш в аптеку і добре знаєш,що тобі потрібно-то  великий вибір наче і добре.

А якщо ти нічого не розумієшся  на ліках,то при великому виборі, більші шанси купити отруту.

Як бачиш,без лікаря,чи пастуха ,широким масам не дуже то й добре.

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
В 06.03.2024 в 15:04, Nokian сказав:

Краще для кого?.

Для того,хто може розібратися у вірності інформації,то так краще.

А для того ,хто не вміє розібратися? 

Коли ти приходиш в аптеку і добре знаєш,що тобі потрібно-то  великий вибір наче і добре.

А якщо ти нічого не розумієшся  на ліках,то при великому виборі, більші шанси купити отруту.

Як бачиш,без лікаря,чи пастуха ,широким масам не дуже то й добре.

бля, і після цього ти ще дивуєшся, чого я постійно реагую на ту хуйню, що ти регулярно несеш :_40:

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
On 3/6/2024 at 2:22 PM, MANJAK11 said:

бо високообразовані щирі українці, не народжені для війни

населення планети +/- однакове незалежно від нації (крам кацапів), щоб перемогти добровольців замало і військовий збір малуватий також

Опубліковано
В 06.03.2024 в 14:44, Electronshik сказав:

Є такий цікавий термін "графоманство". Так само і тут, є багато графоманів, що дорвались до інтернету і пишуть усіляку хуєту. І з цим нічого не поробиш, це наслідки прогресу. Користувачу треба просто навчитись фільтрувати те, що йому ллють у вуха та в очі. 

Все одно це краще ніж один канал інфи, ми вже це проходили, результат не дуже. 

Хуєта то якраз і рухає інтернет, купуються сервер , прогиамуєтьсч всякі сервіси, а по факту підтримується та спалюється повітря тим щоб зберігати інфу як хтось стикався в туалеті та смачно пукнув в тік тоці.

Опубліковано
В 06.03.2024 в 15:23, MANJAK11 сказав:

бля, і після цього ти ще дивуєшся, чого я постійно реагую на ту хуйню, що ти регулярно несеш :_40:

От з чого ти ( і ще пару персонажів)взяв, що я на твої дописи реагую?

Коли і де востаннє, не хочеш покопирсатися?

Я б і зараз не звертав уваги, якби ти не спотворював уявлення оточуючим про мою справжню реакцію.

Особисто проти тебе я нічого не маю, бо в цілому вважаю достатньо чесним та адекватним.

Але тратити час на доказування якоїсь ідеї, як чисто тому, що це моя ідея, як що я цим самостверджуюсь, піднімаю рейтинг і тд- ну нах мені це міряння.

Мірятись треба біьше не з іншими, а з собою вчорашнім.

Свою довжину я і так знаю.

І абсолютно не переймаюсь за довжину інших.

Просто не цікаво.

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
В 06.03.2024 в 20:05, Nokian сказав:

Свою довжину я і так знаю.

І абсолютно не переймаюсь за довжину інших.

Просто не цікаво.

Ото вже ті пенсіонери. Хоч не лінійкою внуків довжину міряв?:wub:

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Держава недоотримує мільярди через афери з тарифами на енергетику та бездіяльність голови НКРЕКП Валерія Тарасюка - розслідування ЗМІ

Якщо ситуацію не виправлять, то це може призвести до збільшення тарифів для населення. Останніми роками підприємці масово підключалися до електромереж під виглядом "побутових споживачів". Перевірки вже виявили численні факти приєднання торгово-офісних і готельно-ресторанних комплексів за "побутовими" тарифами.

Розслідувачі вважають, що така афера неможлива без участі "НКРЕКП". Адже саме вона здійснює моніторинг цієї сфери. Більшість зловживань зафіксовано в обленерго, що входять в орбіту впливу ФПГ "ВС Енерджі". Саме в цій структурі з 2006 по 2014 роки працював нинішній голова НКРЕКП Валерій Тарасюк. Разом із колегою Дмитром Коваленком, який курирує напрямок регулювання електроенергетичної галузі, їм вдається роками не помічати описану нами схему. Сума збитків може становити понад 5 млрд грн", - резюмує розслідування. 

Де дії влади?

• Ха-ха 1
Опубліковано

Оце да. Не помічали.

Один запрос в базу даних по всім споживачам більше 5 тищ кіловат наприклад. І все.. більша половина з виборки явно буде НЕ побутовим споживачем.

• +1 1
Опубліковано

Одного разу приземлився у поле Шахед. Місцеві знайшли, виставили поліцію, згодом військових. Дочекалися спеціальної групи iз саперами.

Військовий інженер із групи запитує:
- Нічого не чіпали?
- Звичайно нічого!
- А  нікого за Вас не бентежить, що.... на Шахеде немає двигуна?
- Нічого не знаємо. Прилетів у такому вигляді. Чесне слово.

звідси потягнув https://t.me/serhii_flash

Опубліковано

Що то стрьомно.

Розвідки та посольства саксів повідомляють про неминучу ймовірність масштабних терактів у Москві в найближчі два дні.

Хуло збирається зробити привід,аби кинути всі штурмові літаки та ракети на Україну після цього.

• Ха-ха 3
  • Cумний 1
Опубліковано
В 08.03.2024 в 13:51, Nokian сказав:

Що то стрьомно.

Зібрався в масквабад на вихідні?

В 08.03.2024 в 13:51, Nokian сказав:

Розвідки та посольства саксів повідомляють про неминучу ймовірність масштабних терактів у Москві в найближчі два дні.

Хуло збирається зробити привід,аби кинути всі штурмові літаки та ракети на Україну після цього.

Ааа, то це ще були не всі?

• Ха-ха 3
  • +1 2
Опубліковано
В 08.03.2024 в 14:03, INVICTUS сказав:

Зібрався в масквабад на вихідні?

Ааа, то це ще були не всі?

счас ані нам пакажут куськіну мать))

• Ха-ха 1
Опубліковано
On 3/8/2024 at 3:11 PM, Nokian said:

і на фронті сотень кабів по півтори тони

а що йому зараз заважає на фронті воювати  без терактів?

• Дякую! 2
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...