Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
26 хвилин тому, Nokian сказав:

,,істребкі,,

Аааа!!! Спочатку не поняв, а потім як поняв!!! Нокіан пропонує запросити сюди кацапів, а потім організувати каральні загони, щоб ловити свинособак по лісах і мочити, типу як відплата. Дуже підлий і підступний план, воздастся їм по повній.

А на рахунок "стребків" - довбойобів, пристосуванців і люмпенів скрізь вистачає. Моєї баби батьків "розстріляли бандерівці" в хаті, за "содєйствіє совецькій владі". Так проблема в тому, що через деякий час вона зустріла того "бандерівця" в церкві в батькових чоботях, партієць-комуняка. Але практично все життя мусила казати, що то бандерівці були. Бо таких пристосуванців була тьма навколо. Тим ті "стребкі" і займались - тероризували жителів, щоб вони перестали підтримувати підпільний рух. Воювали не прямо, а опосередковано - через вбивство мирного населення, практично як і зараз.

• +1 1
Опубліковано

Істребками ,від російського ,,истреблять,,  називали в повоєнний час нквдистів,котрі боролись з оунівськім підпіллям.

Так от,знаю особисто людей ,діди котрих були в ,,істребках,, тобто вбивали бандерівців та дико ненавиділи все українське.

А їхні онуки зараз патріоти України.

Це на рахунок асиміляції. Один приклад 

Ще малим я був на весіллі одного родича.

Так от батько нареченого на весіллі не був ,бо родичі невістки (  начебто бандерівці) вбили його батька,тобто діда нареченого. Начебто за те,що той просто відмовився підривати міст.

В селі всі все знають.

Але не завадило молодятам побратися ,народилося троє синів.

Свекор з часом почав спілкуватися .

Це приклад два.

Якщо хочеш теперішній час, то таких живих прикладів вагон.

А підвал ,він не на дачі, і не в будинку.

Він завжди з тобою, поки ти не дозволиш своїй свідомості вилізти з в'язниці твоєї підсвідомості.

До того часу ти мене не зрозумієш більш менш.

• Cумний 2
Опубліковано

І ще задумайся міцно над своєю поведінкою півгодини тому 

За щось невідоме ти відразу поліз в Гугл.

Зрештою більшість такі і зробить зараз.

І твоя картинка світу побудується на основі інфи гугла.

А якщо хтось завтра ,або й сьогг вже напише там хзна що 

?

Уявляєш тепер глибину та легкість управління масами, котрі черпають все з інету.

А книжок зараз читають все менше , точніше майже не читають.

З живими людьми спілкуються все менше.

Тож як би смішно не виглядали умовні електрик,чи медсестра,але вони реальні.

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано
8 minutes ago, Nokian said:

Істребками ,від російського ,,истреблять,,  називали в повоєнний час нквдистів,котрі боролись з оунівськім підпіллям.

Так от,знаю особисто людей ,діди котрих були в ,,істребках,, тобто вбивали бандерівців та дико ненавиділи все українське.

точно від слова істреблять ? 

10 minutes ago, Nokian said:

А їхні онуки зараз патріоти України.

прізвище хоч одне буде ? 

11 minutes ago, Nokian said:

Так от батько нареченого на весіллі не був ,бо родичі невістки (  начебто бандерівці) вбили його батька,тобто діда нареченого. Начебто за те,що той просто відмовився підривати міст.

В селі всі все знають.

Але не завадило молодятам побратися ,народилося троє синів.

1 можливо насправді вбили не за це

2 можливо це якраз був шанс цій сімьї виратись зі статусу ізгоїв, але навіть це не пересилило батька нареченого прийти на висілля

3

14 minutes ago, Nokian said:

Якщо хочеш теперішній час, то таких живих прикладів вагон

1 це чергова маніпуляція, яка характеризуєтся словами * це всі знають* , щоб придати важливості своїм словами, хоча насправді це піздьож

2 твій *вагон* зазвичай декілька випадків, і то мали пройти десятиліття, щоб забулось

16 minutes ago, Nokian said:

Він завжди з тобою, поки ти не дозволиш своїй свідомості вилізти з в'язниці твоєї підсвідомості.

До того часу ти мене не зрозумієш більш менш.

та звичайно. Але я зрозумів, твоє внутрішнє виправдання твоєї тупості це те, що тебе просто не розуміють. Ну ок )))

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, Nokian сказав:

начебто бандерівці

Тобто бандерівці, а не нквдисти, в тому і суть. Ті, хто був "істребками", себе людям (тим, хто мав залишитися свідком "звірств бандерівців") не показували, і батько нареченого про них ніц і не знав би. Тому і помирились, бо люди розуміли, хто є хто і за що стояв.

• +1 1
Опубліковано
3 minutes ago, Nokian said:

З живими людьми спілкуються все менше.

та не питання. Давай зробим простіше. Зараз в Україну повертаєтся моя однокласниця, в неї на днях вбили чоловіка на фронті. Давай я її до тебе приведу, а ти їй про асиміляцію кацапів розкажеш. Ти ж раденький тут піздюнькати, бо здогадуєшся, якщо ти просто заікнешся про це, що тит тут нагородив, комусь в реалі, хто насправді втратив близку людину, то тебе там і роздеруть. А тут ти собі спокійно можеш втирати, що відітє лі зі мною мій підвал в голові. Ну піздюнькай піздюнькай, до пори до часу

• +1 5
Опубліковано
1 hour ago, MANJAK11 said:

та не питання. Давай зробим простіше. Зараз в Україну повертаєтся моя однокласниця, в неї на днях вбили чоловіка на фронті. Давай я її до тебе приведу, а ти їй про асиміляцію кацапів розкажеш. Ти ж раденький тут піздюнькати, бо здогадуєшся, якщо ти просто заікнешся про це, що тит тут нагородив, комусь в реалі, хто насправді втратив близку людину, то тебе там і роздеруть. А тут ти собі спокійно можеш втирати, що відітє лі зі мною мій підвал в голові. Ну піздюнькай піздюнькай, до пори до часу

Скільки в тебе у телефоні контактів?

Можеш приблизно з точністю до сотні.

Бо щоб ти тут не молоді про мене,я знаю межі особистості, більш менш.

І якби ти розказував про когось з близьких такі речі, мені би в голову не прийшло питати тебе прізвища 

• -1 3
Опубліковано

За 1.5 роки війни і після сотень тисяч вбитих українців, щось говорити про дружбу з кацапами в подальшому і про якусь асиміляцію(поки українців чуть не асимілювали за 300років окупації рашкою) - то треба дуже багато розуму мати...

• Дякую! 2
  • +1 7
Опубліковано

@Nokian, згадую один момент зі свого життя. Можливо писав раніше, не пам'ятаю. Ще десь приблизно 2007-2008 в мене, на дачі була одна цікава розмова з одним дідом - сусідом по дачі (нажаль вже покійним). Той все цікавився про мою роботу, хто в нас там директор. І коли я сказав що в нас директор німець, той замовк, а потім видав: "Як би я був рядом я б його забив". Коли я спитав чому, він відповів, що люто їх ненавидить, всіх німців, за те що він пережив під час другої світової війни. Він добавив що розуміє що це інше покоління, але ніколи не зможе простити їм за все те горе, що ті німці тоді зробили.

І це вже пройшло більше 60 років з дня закінчення війни (на момент розмови)!

І я зараз дуже добре розумію цього діда. Я зараз люто ненавиджу всіх росіян, і буду їх ненавидіти напевно до своєї смерті. 

А скільки людей, які поховали своїх рідних, друзів, що загинули внаслідок цієї війни, будуть їх ненавидіти? А діти загиблих? А скалічені внаслідок війни? 

ТО ПРО ЯКУ БЛ.. АСИМИЛЯЦІЮ МОЖНА ВЕСТИ МОВУ?! 

Я зараз бачу лише одну асимиляцію росіян: с землею, щоб вони ставали компостом на нашій землі!

• Подобається 1
  • Дякую! 2
  • +1 4
Опубліковано

І?

Сьогодні німецькі леопарди та айріси Захищають НАС.

Мільйони біженців німці прихистили.

На їхні мільярди євро ст зараз живемо тут.

І толку зі слів твого діда сусіда.

Хто його згадає 

• -1 1
Опубліковано

І ще,якби раптом той дід здійснив свою волю, та повбивав тоді німців,то ЗАРАЗ  кацапи безперешкодно сюди зайшли.

Цікаво виходить?

Якщо думати не лише сьогоднішнім днем.

Вата в голові вона не має кордонів та національності.

Що і логічно.

• -1 3
Опубліковано
12 minutes ago, Nokian said:

Сьогодні німецькі леопарди та айріси Захищають НАС.

Мільйони біженців німці прихистили.

На їхні мільярди євро ст зараз живемо тут.

І толку зі слів твого діда сусіда.

Хто його згадає 

Я вибачаюсь, але Ви нічого не зрозуміли. 

Скільки часу ворогують вірмени та азербайджанці? Вже більше століття. І їх спільне знаходження у складі СРСР лише заморозило їх ворожнечу, яка спалахнула з новою силою, коли радянська система почала давати слабину.

Наша ворожнеча буде тягнутися мінімум декілька десятиріч. Якщо не більше. Бо біль та ненависть не затихне сама собою. Час лікує. І підуть у інший час ті покоління, які безпосередньо брали участь у війні.

Можливо наші нащадки, правнуки і порозуміються. А можливо і ні.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано

Порозуміються, і набагато швидше,ніж здається 

Якби знали в скількох телефонах стоїть російська мова меню ,і це в Луцьку.

І яку музику слухають.

Ми маємо СВОЄ ( в тому числі і мову)робити трендом для росіян.

А це неможливо твердою силою,а ось мягкою навіть дуже..

Ясно,що вимагає великих та постійних зусиль.

Набагато ж простіше відмахнутися, типу ,,там нема з ким говорити,,

Це тут на Борді нема з ким говорити про СЕРЙОЗНІ речі.

Того й не залишилось майже юзерів.

Факт наліво.

І почалося це ,коли припинилася нормальна модерація.

Бо якщо в джунглях нема тигра- то його роль починає виконувати мавпа 

• -1 4
Опубліковано
23 хвилин тому, Nokian сказав:

робити трендом для росіян

Спочатку потрібно її зробити трендом для українців. Пруф:

26 хвилин тому, Nokian сказав:

телефонах стоїть російська мова меню ,і це в Луцьку

А за кацапів я би в останню чергу переживав, в них челюсть не призначена для української.

От цікаво, ніби йде війна, невідомо коли вона закінчиться, кацапи щохвилини вбивають українців на їх землі, а людина вже дивиться в завтрашній день, де він вчить кацапню української і разом п'ють настойку глоду. І тут, при всій повазі, напрошуються два варіанти, і один з них -  надзвичайний оптимізм.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Якось розповідав знайомий, поїхав з дружиною в Німеччину в гості до дочки і зятя німця, ті взяли їм екскурсію в Париж на пару днів. Приїхали, гуляють з гідом групою по центру Парижа, замовили на вулиці каву в якогось місцевого араба, той бачить що туристи з Німеччини, робить їм каву і наспівує собі: "гітлер капут, гітлер капут", а якби можна було то в ту каву і плюнув би. Поляки  розповідали, коли працювали в Німеччині, німці  до них відносились гірше як до собак. І пофіг що війна 70 років тому закінчилась і вже якби дружба офіційно.;)

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 2
Опубліковано

Нащо той срач, правда в кожного своя.

В школі як розказували історію князь якийсь напав на іншого, і хтось з них хто переміг думаєш от красавчик, стратег і вся та фігня.

Зараз все сприймається по іншому, так само ті, хто грав ст страйк болю чи пейнт болю сприймають фільми по іншому, тому що знають нюанси і по іншому їх скажем так пропускають через себе.

Ніхто чомусь не казав що війна це горе, смерть і повний піздець.

А в історії в школі пише ну хтось там напав за помсти там ще щось, і все.

Десь читав якісь слова, дивно те що більшість людей на планеті народилось та виховувалось в любові, так чому вони стають такими злими та ненавидять один одного.

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказав:

Десь читав якісь слова, дивно те що більшість людей на планеті народилось та виховувалось в любові, так чому вони стають такими злими та ненавидять один одного.

Ти впевнений, що вони виховувались в любові?

• +1 1
Опубліковано

Якщо коротко- то людина людині друг, товариш та вовк.

Приблизно порівну хорошого та поганого, звісно в певний час та в певному місці того, чи іншого може бути 99%.

А якщо довго , то  

• -1 2
Опубліковано (змінено)
20 hours ago, MACCEN said:

Нащо той срач, правда в кожного своя.

Так отож. На хрестинах в Німеччині з"їхалось з 50 гостів, були і з України, після церемонії застілля, розмови, один старший німака хвалиться як в російському полоні десь в сибірі мав роман з кацапкою, я тут візьми і скажи що дід теж воював, дійшов до Берліна а дядько воював в СС Галичина, в Австрії здались канадцям, тут якось всі культурно перейшли на інші теми. Але той старший німака якось нерівно дихав до  росіян, видно багатьох скосив з свого MG42 maschinengewehr в молодості, навіть по російські пам"ятав назву  пулємйот.:D

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 3
Опубліковано
12 hours ago, jurgen007 said:

видно багатьох скосив з свого MG42 maschinengewehr в молодості

мало накосив тепер нам докошувати

• Дякую! 2
  • +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...