Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Just now, igrok said:

Я то можу,якщо коротко то там написано таке-Так что пока что мы получаем старое оружие и без снарядов.Каждая из этих (старых) зенитных установок сможет на поле боя стрелять 5.5 минут пока не кончится ВЕСЬ боезапас, привезенный из Бразилии

Можеш з'їсти цукерку, заслужив.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

ЧВК Вагнер захопили Ростов: захоплено штаб Південного військового округу, будівлю МВС. Те саме готується у Воронежі.

"Ростов взятий без бою, але на трасі Ростов-Таганрог очікується бій з Кадировським Ахматом" - росвоєнкори.

Губернатор Ростовської області закликав утриматися від поїздок в місто Ростов і наскільки можна не залишати свої будинки.

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, Nokian said:

ЧВК Вагнер захопили Ростов: захоплено штаб Південного військового округу, будівлю МВС. Те саме готується у Воронежі.

"Ростов взятий без бою, але на трасі Ростов-Таганрог очікується бій з Кадировським Ахматом" - росвоєнкори.

Губернатор Ростовської області закликав утриматися від поїздок в місто Ростов і наскільки можна не залишати свої будинки.

Сьогодні поїду в магазин за попкорном, бо нема вдома :bayan1:вчора почався новий сезон захоплюючого реаліті-шоу.

На мою думку, вся ця ситуація покаже реальну силу та можливості рф. Ось є якийсь бойовик з озброєними людьми, захоплює територію - можете ви зарадити чи утвориться власна днр на вашій територіі ?! 

Настав час зняти маски і побачити, на скільки той дракон могутній, з яким ми воюємо.

:smoke:Ну і не буду приховувати, приємно за той спектр емоцій, що проживають звичайні москалі наразі. Нехай бойові дії, хоч і в такій формі - але будуть над їх головами і на їх вулицях. Може так краще дійде що таке війна, що це не те що було оспіване так романтично в їх кінематографі і будуть розуміти, що настав час їх правітєлям закруглятися і перестати вбивати людей . 

Змінено користувачем paksivatova
  • +1 3
Опубліковано

Але я б не відкидав ймовірності, що це все цирк в кінцевому результаті якого хуйло скаже "ай яй яй, а я й не знав, а мені не докладували" показово накаже якогось телефоніста чи кур'єра, і оголосить що уххх тепер вони діятимуть як слід, бо вже володіють інформацією. Болотний народ радісно схаває в тисячний раз що царь хороший то боярє погані, і далі з патріотизмом піде вмирати незрозуміло за що

• +1 4
Опубліковано

Путін назвав це ударом в спину,та наказав знищувати вагнера.

Було би сил наших достатньо зараз.

Саме момент.

Опубліковано
8 hours ago, igrok said:

Я то можу,якщо коротко то там написано таке-Так что пока что мы получаем старое оружие и без снарядов.Каждая из этих (старых) зенитных установок сможет на поле боя стрелять 5.5 минут пока не кончится ВЕСЬ боезапас, привезенный из Бразилии

А куди вона повинна стіляти 5 хвилин? На дрона повинно вистачати залпа з декількох снарядів., тож не шилка без радарна.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Погано що без бою вагнерівцям здаються.

Треба було б щоб перебили один одного як найбільше.

Ну вже як путя сказав знищити, то може хоча б біля москви зустрінуть.

А так то новий президент Пригожин може зробити ще більше х-ні нам чим Путя

Змінено користувачем WebTraveller
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
2 minutes ago, WebTraveller said:

А так то новий президент Пригожин може зробити ще більше х-ні нам чим Путя

з кадирівцями будуть воювати

Опубліковано
25 minutes ago, WebTraveller said:

То тільки в понеділок може бути, там немає спроможніх військ, вчора ще п',ятниця була. Може і буде масква за три дні.

• +1 1
Опубліковано
13 hours ago, volks said:

Ти на багатьох корупціонерів заяву написав?

Я з ними не пересікаюсь, і не працюю в органах, колись біля прокуратури стояли такі авто що явно на зарплату їх не купиш, і так само якщо моніторити фейсбук та відпочинки то явно не на трудові доходи живуть. Так що не треба сильно великих зусиль щоб їх виявляти.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
2 hours ago, vampirich said:

Але я б не відкидав ймовірності, що це все цирк

так може бути і "многоходовочка", шанси - мінімальні...але, вони - таки є....

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказав:

Не думаю. Вже і відео є як авіацію збивають.

Так що заваруха офіційно почалась, з чим всіх і вітаю))

• +1 4
Опубліковано (змінено)
13 minutes ago, WebTraveller said:

Таки напевно трохи переб"ють))

А у музикантів - немає ж авіації?...шкода...вже б на кремлівські башти - падали б їхні ж бомби;)

Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, Bliksss сказав:

А у музикантів - немає ж авіації?...шкода...вже б на кремлівські башти - падали б їхні ж бомби;)

Десь проскакувало що аеродром в Ростові захопили. Може й авіації наколядують поки до Московії дійдуть

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
21 minutes ago, WebTraveller said:

Так що заваруха офіційно почалась, з чим всіх і вітаю))

Хто ж проти? :mdr: хай й би узькі, самі-себе ,і всім - було б добре.

Опубліковано
49 хвилин тому, MACCEN сказав:

Я з ними не пересікаюсь, і не працюю в органах, колись біля прокуратури стояли такі авто що явно на зарплату їх не купиш, і так само якщо моніторити фейсбук та відпочинки то явно не на трудові доходи живуть. Так що не треба сильно великих зусиль щоб їх виявляти.

Ну так накатай заяву на власників авто біля прокуратури

Опубліковано
33 хвилин тому, Bliksss сказав:

Існує думка в цих ваших фейсбуках, що це так відволікають від історії з мером Ківерців

• Дякую! 1
  • Ха-ха 5
Опубліковано
28 хвилин тому, Bliksss сказав:

На інтерв'ю у Львівмедіа був відставний льотчик, який був підпорядкований сам не розумів кому.

Опубліковано

багато хто тепер може написати "я ж казав". Хоча для нас мало що поміняється, війна продовжується, ніхто війська не відводить, ракети летять(. Тільки тепер сняряди пригожину більше не дадуть)

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...