Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

а спробуй - більше, тим паче

тобто - ті хто мільярдами ***** не платять:smile-zachot:

Теж є де розгулятися реформам.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

Слушна думка, але, з алкашкою - це взагалі ніяк.
Нові авто - це які? Якщо беха/мерс нова з салону - так, але їх всього 3000 на рік продають

Цигарки - вже скільки років не можуть "поставити на місце монополію"
Гральний бізнес - хз, купив ліцуху за мільярд і все, дешевше - ліцензій немає, і податки платять - тут не деколупаєшся, це - таки бізнес, мож комусь і не подобається, але - коли за правилами все - то і не до*бешся.

На час війни можна ще обложити військовим податком.

Бо заібав той фавбет рекламою- ми для фронта купили 5 тепловізорів, а сама реклама вартує я 100 тих тепловізорів

• +1 1
Опубліковано
4 minutes ago, Bliksss said:

эх..."сюди - не дійшли", а так - да, можна було.

Римська імперія мала кордони по теріторії ниньошньої України

Опубліковано
4 minutes ago, romanc said:

На час війни можна ще обложити військовим податком.

Я їх -не відмазую, вони і так дають, і дають- ДУЖЕ багато, мова була- щоб ВСІХ податком обкласти, і в Україні  - тільки Космолот, фавбет - пішов за кораблем, ну, якщо не в курсі.

Опубліковано
2 hours ago, Bliksss said:

Я - погоджуюсь на всі 100%, але де ДЕРЖАВА - візьме стільки грошей? Ну облігації "внутрішнього займу" випустить (я - ризикнув, хз), перестанемо вірити в ДЕРЖАВУ - буде пздць, всім.

А як же це?

Опубліковано
10 minutes ago, Bliksss said:

Я їх -не відмазую, вони і так дають, і дають- ДУЖЕ багато, мова була- щоб ВСІХ податком обкласти, і в Україні  - тільки Космолот, фавбет - пішов за кораблем, ну, якщо не в курсі.

https://biz.liga.net/ua/svit-azartu/all/article/favbet-zakupil-7-teplovizorov-dlya-vsu-v-ramkah-proekta-kiberpank-2023

Опубліковано
15 minutes ago, romanc said:

а ніяк, будуть - "судитись з Державою";) ну, хай спробують. 
Я і не казав що вони не донатять, але ліцензії- немає. "Кюрасао" - в Україні не діє ;)

Опубліковано
13 minutes ago, romanc said:

мені - наш вчитель історії втирав що Петя#1 - по сапалаївці кораблі водив, це все так серйозно втиралось.....

• Ха-ха 1
Опубліковано
7 hours ago, alexvvv said:

ти викладав відео з такими вище, я думаю що вони придатні до служби в ЗСУ

їм ніяка мотивація не допоможе. Тільки самосвідомість і відчуття єдності з Українцями (а не хохлами) може мотивувати і то не всіх і не завжди бо , думаю, після першого ж обстрілу рівень мотивації падає в будь кого. А представ, що станется з тими, кого раптом заманять якимось тупими гаслами чи матеріальними ніштяками

• Дякую! 1
Опубліковано
8 годин тому, MANJAK11 сказав:

їм ніяка мотивація не допоможе.

Як же бісять ці всі дописи про мотивацію. Блін, прийшли кацапи загарбати нашу державу, за яку століттями клали голову українці, вбивають, гвалтують, грабують. Якої їм ще, блт, мотивації не вистачає. Треба таки відкривати кордони, щоб це все шобло сїпалось і розводило тут цю всю демагогію 

• Дякую! 2
Опубліковано
8 hours ago, MANJAK11 said:

їм ніяка мотивація не допоможе. Тільки самосвідомість і відчуття єдності з Українцями (а не хохлами) може мотивувати і то не всіх і не завжди бо , думаю, після першого ж обстрілу рівень мотивації падає в будь кого. А представ, що станется з тими, кого раптом заманять якимось тупими гаслами чи матеріальними ніштяками

Окрім мотівації є демотивація.

• +1 3
Опубліковано
12 hours ago, Electronshik said:

Я можу собі уявити, що буде, коли військовий стан скасують (рано чи пізно) і відкриються кордони для всіх.

та вже багато говорили на цю тему, так просто - не відкриють кордони, мож зроблять через облік у військоматі, мож зроблять заміну закордонних паспортів (як на міг погляд - самий дієвий варіант), але новий не видадуть без довідки з військомату;)
Щось - придумають, треба бути дуже наївним, щоб сподіватись на те, що зняли військовий стан - і кордони відкрились.

Опубліковано
15 minutes ago, romanc said:

Чому Україні не можна найняти пвк?

можна, але не за державні гроші, бо будуть "іноземні партнери" - дуже невдоволені, що за їхні гроші це робиться.

Як бачиш, в олігархів - такого бажання немає, в них є бажання тягнути з держави гроші, а не віддавати.

• Дякую! 1
Опубліковано
30 minutes ago, romanc said:

Чому Україні не можна найняти пвк?

чесно, не шукав, але спитаю : а є приклади, щоб пвк приймали участь саме у такого плана війні ? не в спецоперації по зачистці чи охороні якогось там селища при бунті, не в видавлюванні приміром місцевого населення зі списами, а в пвк танки і літаки, а літаки на літаки, танки на танки, окопи, місяцями, прочувствувати всі пори року в одному окопі, образно кажучи і т.д і т.п ? пвк вафлєра до уваги не берем, бо конкретно в цій війні воно не зовсім то і пвк

• +1 2
Опубліковано
25 minutes ago, MANJAK11 said:

чесно, не шукав, але спитаю : а є приклади, щоб пвк приймали участь саме у такого плана війні ? не в спецоперації по зачистці чи охороні якогось там селища при бунті, не в видавлюванні приміром місцевого населення зі списами, а в пвк танки і літаки, а літаки на літаки, танки на танки, окопи, місяцями, прочувствувати всі пори року в одному окопі, образно кажучи і т.д і т.п ? пвк вафлєра до уваги не берем, бо конкретно в цій війні воно не зовсім то і пвк

Для сидіння в окопі та охорони то дорогувато, а от для штурму, чи яких ось операцій на непідконтрольних то норм.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
11 hours ago, MANJAK11 said:

А представ, що станется з тими, кого раптом заманять якимось тупими гаслами чи матеріальними ніштяками

ну "глубінний народ" - так і заманюють, місяць проживи - і вот "лада", чи хата в мухосранську, чи - діти забезпечені на все життя, бо - батя алкаш десь там на Алтаї - х*й за все життя стільки заробить, як дають за його "пакетований варіант".

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

Для сидіння в окопі та охорони то дорогувато, а от для штурму, чи яких ось операцій на непідконтрольних то норм.

Якщо в нас не воюють "дикі гусі" то будете здивовані, воюють ще й як. Чи просто так створили іноземний легіон?

43 minutes ago, Bliksss said:

ну "глубінний народ" - так і заманюють, місяць проживи - і вот "лада", чи хата в мухосранську, чи - діти забезпечені на все життя, бо - батя алкаш десь там на Алтаї - х*й за все життя стільки заробить, як дають за його "пакетований варіант".

Нажаль так і є. Коли платять (а так і є) майже 200тис. ржублів для жителя мухосранську з місячним доходом близько 20тис. це просто ппц які гроші. Особливо якщо ще куча боргв. І йдуть. Десь вчора у якомусь каналі телеграму було відео коли наші запитують полоненого орка типу нахєра він сюди приперся, відповідь: дуже великі борги по аліментах.

2 hours ago, Bliksss said:

так просто - не відкриють кордони,

Побачимо. Бо підніметься дуже дохєра вою. Бо всі заробітчани першими взвиють. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
8 minutes ago, Electronshik said:

полоненого орка типу нахєра він сюди приперся, відповідь: дуже великі борги по аліментах.

пиздить - "як Троцкій", їбать -на "північ" можна поїхати, аби бажання було.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...