Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
28 хвилин тому, charlie сказано:

Думаю спішать, поки нам не дали трохи бтрів і танків

Думаю, спішать, бо на носі годовщіна

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

мені ситуація зараз нагадує Ілловайські події. В ЗМІ повна тиша, точніше йде заспокійлива щоденна інформація. А набираєш хлопаків - довго не беруть трубку або збивають.. через пару годин дозвонюєшся - а з трубки захеканість, крики, нерозбірлива вимова, паніка. і розумієш, що пздц - відступають з втратами(((  а які масштаби відступу, які втрати? вони й самі поки незнають.  відступають до найближчої лінії окопів тилу. і в них голова зайнята - де там БК, де зарядитись,  звідки відстрілюватись, скільки побратимів поруч... по рації хаос в такі моменти. А допомогти можеш тільки словом, або поклавши трубку, щоб не заважати... 

Змінено користувачем Профессиона́л
Опубліковано
5 хвилин тому, volks сказано:

Та тут і ми в патовій ситуації. І хуйло так само. І як з неї визодити - хз.

Ти з кимось із орків зідзвонювася ,і вони відступали?

Опубліковано
5 хвилин тому, Nokian сказано:

Ти ж пишеш,що і ми ,і вони в патовій ситуації

Ну так вони в патовій. Відступити не можуть, бо їх імперський народєц не зрозуміє цього.

Наступати можуть. Це і надалі втрати, на які їм насрати, але все ж. І чого вони тим наступом досягнуть? Захоплять всю Україну? І що вони з нею будуть робити. Коли в мільйонів українців загиблі родичі і близькі. А через декілька років діти загиблих підростуть. 

Зупиняться на півдорозі? Ну так Україна полюбому в НАТО вступить. І будєт ната возлє граніц.

Тому тут хз, що там в голові. Який план.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

план:

обміняти Донбас на Крим. Втюхати його на правах автономії, щоб контролювати рішення України по вступу в НАТО

взяти Київ за 3 дні. захватити Україну, поставити свого наставника для проросійського курсу. 

захватити схід України по Дніпро і південь до Придністров'я

захватити всю територію Донбасу - Донецьку Луганську, Запорізьку  Херсонську і Харківську області.

втримати сухопутний коридор до Криму

глобальний план - знищити Україну, як самостійну державу.

Змінено користувачем Pr0ektant
Опубліковано
5 хвилин тому, Pr0ektant сказано:

захватити всю територію Донбасу - Донецьку Луганську

Ось це ще не закреслено. І зараз ще досить реально.

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, volks сказал:

Ось це ще не закреслено. І зараз ще досить реально.

я вірю в ЗСУ!!! )  А по-правді, ми якраз перебуваємо десь в цій перехідній стадії. 

Я також думаю, що хуйло спішить поки нам не дали танків. Через місяць-два, куди зможе дійти, там і буде переходити в залізобетонну оборону. Тобто з дзотами, бустерами, кампонірами і т.д. Там проходитиме його державний кордон

• +1 1
Опубліковано

План хула на сьогодні.

Захопити Донецьку область всю.

Утримати сухопутний коридор в Крим.

Протриматися так до виборів 24 року у США і зробити все,щоб переміг Трамп.

Трамп зробить все,щоб зафіксувати той статус кво 

Ну і все вернеться в міжнародній політиці до довоєнної ситуації,як після 2014 року і захоплення Криму..

Тому два роки ще треба напружуватися, бо все у світі залежить ,хто у Білому дому господар.

Опубліковано
27 хвилин тому, Pr0ektant сказано:

план:

втримати сухопутний коридор до Криму

глобальний план - знищити Україну, як самостійну державу.

вже всі пишуть, що на передовій безперервна канонада

путін підвищує ставки і логічному аналізу ці втрати не піддаються. Все більше експертів говорить, що він божевільний.  Можливо це і є мета.  Щоб боялися нажатої кнопки, в разі недосягнення результату на полі бою. 

і щось мені здається, що в глобальний план не так входить Україна, як вся європа і ненависна ним америка

• +1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, KILLER сказано:

путін підвищує ставки і логічному аналізу ці втрати не піддаються.

Поясніть мені тупому цивільному. Як так може бути, що кацапи бачать, що  наступаючих тупо розстрілюють і не перестріляють тих, хто їх змушує так іти напролом?

• +1 1
Опубліковано

Ех, в тому і справ,що наступаючим перед цим демонстративно розстріляли тих ,хто не дуже хотів наступати.

І в наступаючих нема жодного вибору,точніше нема шансу залишитися живим,якщо не будуть наступати.

Тільки,якщо вб'ють наші- то їхнім родинам виплатять великі гроші.

А якщо розстріляють свої,то ясно нічого не виплатять,ще й ганьба.

Ще монголи так робили..

От вони й пруть.

Опубліковано

9 хвилин тому, volks сказано:

Поясніть мені тупому цивільному. Як так може бути, що кацапи бачать, що  наступаючих тупо розстрілюють і не перестріляють тих, хто їх змушує так іти напролом?

Ти на охоті був? Дуже важко попадати в мішень, яка рухається. А якщо багато мішеней, і рухаються вони хаотично, то ще важче. А якщо це людина, то розум і страх самозбереження заставляє її пересуватися використовуючи захисні елементи рельєфу та місцевості. Плюс вона також стріляє. Короче ''тупо розстрілювати'' не получається і кількість в атаці грає значну роль. Доречі раніше в нас була тактика - побачив або почув техніку - повна бойова, відпрацювавали - порядок. Без підтримки броні ворог майже не пересувався. А тепер треба дуже ретельно і прислухатися і придивлятися. Плюс ворог почав використовувати нашу форму і мову... 

• +1 1
Опубліковано
15 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

ворог почав використовувати нашу форму і мову...

А хіба вони знають українську?,  як її використовують? 

Опубліковано

Щось забагато випадків використання нашої форми, не так давно була Кремінна, Соледар. Наше командування щось робить з цим ?

Опубліковано
6 годин тому, Nokian сказано:

І в наступаючих нема жодного вибору,точніше нема шансу залишитися живим,якщо не будуть наступати

Так і наступаючи великі шанси не залишитись живим. А командирів, які їх женуть як худобу на забій, набагато менше. 

Опубліковано (змінено)

У вересні 2022 року керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Україна повернеться в окупований Крим – це відбудеться зі зброєю і досить скоро. Він уточнив, що визволення Криму буде "не влітку, а до кінця весни, можливо, трохи раніше" у 2023 році.

Якщо то правда, то немає чому переживати.

Змінено користувачем MACCEN
  • Ха-ха 2
Опубліковано
10 годин тому, volks сказано:

кацапи в основному йдуть за гроші, хочуть отримувати 200к, тому проти своїх не попруть 

Опубліковано
6 годин тому, charlie сказано:

Щось забагато випадків використання нашої форми, не так давно була Кремінна, Соледар. Наше командування щось робить з цим ?

звичайно робить, зараз не 2014 рік з муженками-порошенками, які паради проводили під час вторгнення  

• Дякую! 1
Опубліковано
10 годин тому, KILLER сказано:

вже всі пишуть, що на передовій безперервна канонада

в нас таке з 24.02, я ніби не чув, щоб було припинення вогню.

Опубліковано
8 хвилин тому, alexvvv сказано:

кацапи в основному йдуть за гроші, хочуть отримувати 200к, тому проти своїх не попруть 

Ну не вірю, що не спрацьовує режим самозбереження заради 200к, коли бачиш, що відправляють тупо на убой.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...