Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 хвилин тому, Bliksss сказано:

та на це - абсолютно пох, поглянь з іншої сторони, вони пішли воювати - з корисливою метою;) не буде бабла - будуть в рашки проблеми, а проблеми - будуть, бо на таку кількість чмобіків - бабла не вистачить при тих розкладах, про які я вище написав.

Тут ти щось плутаєш, чмобіки це мобілізовані, тобто призвані, тобто які ніхрєна не ломились на війну, а яких тупо загребли, як зобов'язаних. Тому яка ж тут матеріальна мотивація ? За бабло припрошували добровольців підписувати контракт. Ще влітку. А коли таких не могли назбирати, не вистачало бажаючих, тоді й були змушені оголосити примусову мобілізацію. Ну а те що вони мобілізованим не платять те що обіцяли, так то нічого не міняє, нових мобілізованих всеодно набирають примусово. І щось багатотисячних мітингів протестувальників ми як не бачили, так і не бачимо, вірно ? А те що хтось там запише відосік з десятком чоловік, та кого то цікавить в тоталітарній країні ? Всі невдоволені розганяються в 3 секунди, ще й перднути від страху не встигають. Так що мняса вони і без виплат назбирають скіко треба.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
34 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Тут ти щось плутаєш, чмобіки це мобілізовані, тобто призвані, тобто які ніхрєна не ломились на війну, а яких тупо загребли, як зобов'язаних. Тому яка ж тут матеріальна мотивація ? За бабло припрошували добровольців підписувати контракт. Ще влітку. А коли таких не могли назбирати, не вистачало бажаючих, тоді й були змушені оголосити примусову мобілізацію. Ну а те що вони мобілізованим не платять те що обіцяли, так то нічого не міняє, нових мобілізованих всеодно набирають примусово. І щось багатотисячних мітингів протестувальників ми як не бачили, так і не бачимо, вірно ? А те що хтось там запише відосік з десятком чоловік, та кого то цікавить в тоталітарній країні ? Всі невдоволені розганяються в 3 секунди, ще й перднути від страху не встигають. Так що мняса вони і без виплат назбирають скіко треба.

а ти би сам що вибрав? Тюрма, чи здохнути в окопі?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, SergLutsk сказано:

Тут ти щось плутаєш, чмобіки це мобілізовані, тобто призвані, тобто які ніхрєна не ломились на війну, а яких тупо загребли, як зобов'язаних. Тому яка ж тут матеріальна мотивація ?

сам ти плутаєш, чи я вигадую це все?

Screenshot_1.png.a662a840f48240ec0d381ea8adf17ddb.png

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, SergLutsk сказано:

чмобіки це мобілізовані, тобто призвані

"призвані" - це строковикі, там - да, задарма служити будуть, а мобілізовані - це типу так як в нас, військовозобов'язані - які підлягають мобілізації.

Опубліковано
21 хвилин тому, nickel сказано:

Поіділіться лінком на якийсь свинособачий телеграм канал. Хочу почитати як у них підгорає

може ти сбушник і вичисляєш, хто сидить в кацапських телеграмах 

Опубліковано
Щойно, alexvvv сказано:

може ти сбушник і вичисляєш, хто сидить в кацапських телеграмах 

Де я спалився? 15-річна легенда коту під хвіст

• Ха-ха 4
Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

підеш у штрафбат окопи рити 

Ти десь чув про сбу-шника в окопах? Переведуть на митницю

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
19 годин тому, alexvvv сказано:

мрійник 

таки - ні, колись (років 15 тому) "один знайомий" скаржився, що в "заслання" на митницю "іноді" відправляють - "але не все так просто";) якісь нюанси.

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, nickel сказано:

Поіділіться лінком на якийсь свинособачий телеграм канал. Хочу почитати як у них підгорає

ну - пропагандонські і так всім відомі, типу воєнкор і типу того, я - почитую "жесть бєлгород" і аналогічні, от там - підгорає часом (але - там не можна обсирати, заборонені коменти)

пропагандонів - не раджу, нічого нового, просто -  "треш" для вати, я - хз, як таке можна у вуха запихнути?

Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

сам ти плутаєш, чи я вигадую це все?

Screenshot_1.png.a662a840f48240ec0d381ea8adf17ddb.png

Ти мене так і не зрозумів схоже. Мова йшла про те, що мобілізовані, це не матеріально зацікавлені, що добровільно пішли на війну за бабки. Їх примусово мобілізували !  Тобто той факт, будуть їм платити ті обіцяні виплати, чи не будуть, абсолютно не впливає на кількість тих мобілізованих ! Не впливає на кількість їх прибування в Україну ! Тобто гроші на них раша тратити не хоче, але це не міняє того факту, що назбирати вона того мняса може скіко завгодно. А ти ж мені намагаєшся довести, що раз чмобікам не доплачують, то вони раптом розвернуться і підуть додому ?

Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А ти ж мені намагаєшся довести, що раз чмобікам не доплачують, то вони раптом розвернуться і підуть додому ?

в наших - окрім матеріального забезпечення, є - мотивація. В чмобіків - немає грошей, немає грошей - немає  мотивації, інакше - "що він тут забув"?

От реально, накуя чмобіку - це все без грошей?

Ну я зрозумію (теоретично) "сідєльца", якому ПЖ впаяли і дали шанс вирватись на волю, або "до звонка" - років 15, можна подумати... тому і шукають на зонах.

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Bliksss сказано:

в наших - окрім матеріального забезпечення, є - мотивація. В чмобіків - немає грошей, немає грошей - немає  мотивації, інакше - "що він тут забув"?

От реально, накуя чмобіку - це все без грошей?

Ну я зрозумію (теоретично) "сідєльца", якому ПЖ впаяли і дали шанс вирватись на волю, або "до звонка" - років 15, можна подумати... тому і шукають на зонах.

Десь бачив по рузькіх форумах скріншоти, що таки почали чмобікам приходити перші виплати у розмірі тих обіцяних 195 тисяч ублів 

Змінено користувачем vampirich
Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, vampirich сказано:

Десь бачив по рузькіх форумах скріншоти, що таки почали чмобікам приходити перші виплати у розмірі тих обіцяних 195 тисяч ублів 

цілком може бути, але - все залежить від регіону, все забезпечення на місцевій владі;)

Ну і не забувайте, це - "перша виплата" )) другої - може і не бути, і не через те що - забаранять чмобіка, а просто - не буде;)

Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, vampirich сказано:

що таки почали чмобікам приходити перші виплати у розмірі тих обіцяних 195 тисяч ублів 

підозрюю - що уп'ються і обісцуться від радості, мож ще один-одного перестріляють ))

• +1 2
Опубліковано
51 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Де ж вони техніки наберуть на 170 тищ

Чи тупо з автоматами побіжать?

тому білорусь танки на росію відправляє)) щоб без них наступати по болотах і лісах волині)))

Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

тому білорусь танки на росію відправляє)) щоб без них наступати по болотах і лісах волині)))

залізницею техніку  притягнуть за 1-2 дні,  не проблема 

Опубліковано
59 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Сотні танків і тисячі БТР?

А чому б і ні ? Ну не за 1-2 дні звісно, але за тиждень - два здається цілком реально. Чого-чого, а вантажні ешелони точно не в дефіциті ні в раши, ні в білорусів, можуть хоч по 3 в день відправляти, аби встигали навантажувати...

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...