Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

на цьому графіку видно, тобто в пороха йде повноцінна заруба в 2015 році, а воно забило на армію.

Друже, ти реально дерев'яний чи прикидаєшся? Я тобі привів офіційні дані Мінфіну, а ти мені тикаєш якийсь невідомо ким зроблений графік, який в інтернеті існує тільки в одному екземплярі на одному-єдиному "лівому" сайті. Де "виділяв у 4 рази менше"? Можеш в цифрах показати порівняння? Хоча і так бачу, що не можеш, бо вже би давно зробив якби міг.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Та хватить про пороха.

Це давно політичний труп.

Невже ще зараз є упороті його адепти, які думають, що якби батько нації прийшов, то війну вже б виграли?

• Дякую! 2
Опубліковано
2 часа назад, WebTraveller сказал:

Невже ще зараз є упороті його адепти, які думають, що якби батько нації прийшов, то війну вже б виграли?

Не все так просто.Є упороті адепти що не сприймають успіхи хлопця не у вишиванці.Тих що були у вишиванці якось не складалось, а тут в юдея все гуд.Їм обідно:).

P.S. - єслі шо - я не юдей.Чистокровний.

• +1 1
Опубліковано
4 часа назад, SergLutsk сказал:

Ну що ж, а я би більше ніколи їх всіх не допустив би до викладання. Ок, змушені були піти бо ж треба якось заробляти ? Ок, а тепер ідіть дороги вкладати, бо ж "треба якось заробляти". 

Думаю, что накаждого будет "дело", но большинство амнистируют...

Опубліковано

Приймати думку,чи позицію більшості є глибоко в підсвідомості кожної людини.. Тому агресивна група,котра створить образ більшості ( більшовики тому яскравий приклад)+ дасть картину світлого майбутнього,легко та надійно підминає суспільну свідомість .

Опубліковано

Лопнули чотири колеса: в аеропорту Іркутська здійснив аварійну посадку літак А-320 "Уральських авіаліній"

Саме так - колес на літаки вони теж не виробляють. І вони теж зношуються, ще й певно швидше ніж автомобільні))

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

А причина все та ж сама - наша влада.

П.С.
Опис відео - чому ми не можемо в Україні виробляти тисячі дронів, які виникають проблеми при експорті комплектуючих та готових дронів. Фактично розповідають про мерзоту яка засіла у владі, про їх методи саботажу. Воістину маємо потужного внутрішнього ворога.

Змінено користувачем sergkots
  • Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
В 31.10.2022 в 19:00, WebTraveller сказал:

Та хватить про пороха.

Це давно політичний труп.

мало того , що вони упороті, вони вже реально йобнуті. Вже кидаются на всіх, хто криве слово про пархатого скаже, причому незалежно від заслуг перед Україною сказавшого

• +1 4
Опубліковано (змінено)
9 годин тому, sergkots сказано:

Саме так - колес на літаки вони теж не виробляють. І вони теж зношуються, ще й певно швидше ніж автомобільні))

в них, приземлили на розборку літаків - "більше ніж в нас фольксвагенів"...умовно, ну ~ 500 читав десь....це різних, бройлерів, ейрбасів...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
9 годин тому, sergkots сказано:

Саме так - колес на літаки вони теж не виробляють. І вони теж зношуються, ще й певно швидше ніж автомобільні)

"Вніманіє, вопрос знатокам" - куди летіти?

друге питання - кудою?

P.S. Я то собі так можу намалювати маршрут, але - це таки не вигідно

@Alex S  проясни це питання, якщо є час, та натхнення ))

• +1 1
Опубліковано (змінено)
10 годин тому, sergkots сказано:

от все ось це блядство, люто ненавидить "захід", зокрема "США" та "Європу", а літають пітори на чому?

де - своё, мы же можем?

Screenshot_6.thumb.png.a51142e80b5d2bb1362bdd3f798d8655.png

Опубліковано (змінено)

ну перегортав всю карту (аж до Китаю), де бля рузькі літаки (пасажирські)? де ця "мощь" авіастроєнія?

P.S. Аналогічне запитання задавав на мацквабадському форумі - забанили і потерли тему після кількох адекватних відповідей.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
7 годин тому, Oli сказано:

Ну і?

над рашкою - значно скоротився трафік, а інфраструктуру - утримувати треба, диспетчерів звільняють тисячами, а потім - таку кількість нових - не так швидко можна буде підготовити.  Я про те, що рашка свідомо доводить себе до звіздєца ,але треба щоб пересічні громадяни на собі відчули, от тоді - буде толк))

• +1 1
Опубліковано
40 хвилин тому, Bliksss сказано:

але треба щоб пересічні громадяни на собі відчули, от тоді - буде толк))

дивися чим займаються пересічні громадяни під Бахмутом, до них все одно не доходить

• Cумний 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...