Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 хвилин тому, Alex S сказано:

Привіт. Напишу як є 

Радий тебе бачити тут! Значить ти живий!

Ми переживали! Я серйозно.

Щодо Варшави, так, вона бидлувата.

Вроцлав на 180° інший!

На автовокзалі спати не дають поліцаї. будять. Чисто, прибрано.

Культурно.

В місті, ну таке, як і в нас, всяко буває.

Ти, краще, скажи, де пропадав так довго!?

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
7 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Щодо Варшави, так, вона бидлувата.

Вроцлав на 180° інший!

На автовокзалі спати не дають поліцаї. будять. Чисто, прибрано.

Культурно.

В місті, ну таке, як і в нас, всяко буває.

Ти, краще, скажи, де пропадав так довго!?

Відповів в приват .

• +1 1
Опубліковано (змінено)
41 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ми - це хто? :0011:

Давно не чули, цікаво спілкуватись з @Alex S , хоч щось нормальне розкаже.

P.S. @Zheny@ - сам, куди де - пропадав?

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 1
Опубліковано
Щойно, Waver сказано:

Привіт! З поверненням.

...аватарка класна!

Фото року 15го , хтось з технарів фотнув. 

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Waver сказано:

Привіт! З поверненням.

...аватарка класна!

Ти чим займаєшся? Велика машина і життя в ній не заіпало?

• Ха-ха 2
Опубліковано
Щойно, Waver сказано:

Та вже все... з початком війни, певно, більш ніж 45 годин в тиждень не працював. А зараз і взагалі 30-35...

Сам забив? Чи криза яка нова? Ремонт закінчив?

Опубліковано (змінено)
On 24.10.2022 at 18:45, Bliksss сказано:

саме для цього...не знаю як в реалі, але в "кіно" часто показували як якийсь лейтенант діставав пістолет і заставляв в атаку йти....старе "радяньське" кіно, не пам'ятаю назву.

Ти якщо в москві колись, чи взагалі в кацапур де небудь працював ,то не міг не помітити тисяч магазинів Пятьорачка і Пєрєкрьостак. З цінами на консерви з котятини менше по собівартості 2 пачок дошираку і китайську горілку ,що дешевша мінералки. З вчорашнього числа - банкроти. Це тисячі магазинів . Саме тисячі. Почали масово закриватися, як великі так і малі .Богу дякувати, добра новина.

70E1857E-9080-48B5-9E19-C69CA4376970.jpeg

Змінено користувачем Alex S
  • Дякую! 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Alex S сказано:

і Пєрєкрьостак.

я там - нормально жив, і харчувався, не на "стройці" робив...нажаль чи ні, то вже хз.....100% - таки нажаль, хто ж міг таке передбачити.

Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, Alex S сказано:

горілку ,що дешевша мінералки.

не звертав увагу, ще "Хортица" - ще якось заходила (в горлянку), а "Перекрьосток" - ДУЖЕ не дешевий магаз, ну, якщо знаєш.

Опубліковано
1 година тому, Alex S сказано:

Ти якщо в москві колись, чи взагалі в кацапур де небудь працював ,то не міг не помітити тисяч магазинів Пятьорачка і Пєрєкрьостак. З цінами на консерви з котятини менше по собівартості 2 пачок дошираку і китайську горілку ,що дешевша мінералки. З вчорашнього числа - банкроти. Це тисячі магазинів . Саме тисячі. Почали масово закриватися, як великі так і малі .Богу дякувати, добра новина.

Та не банкроти. Просто закривають кілька своїх брендів. Відкриють щось інше під іншою назвою.

• +1 1
Опубліковано

Всім привіт, повернувся після 4 місяців офлайну. 

Зараз в Канаді, поїхав по програмі для Українців, коли війна почалась то був в Польщі на заробітках.

• +1 3
Опубліковано
8 годин тому, Serpent сказано:

Та не банкроти. Просто закривають кілька своїх брендів. Відкриють щось інше під іншою назвою.

Зміна назви і зміна бренду багато теж про що говорить. Плюс початок закриття - також не просто так. А насправді крім Прибалтики і Азербайджану,весь бувший постсавдеп - повні гандони і підари. Включно з грузинами. Мі малєнькая страна ,ані бальшая, что мі можемь сделать…. А самі через Поті і Туреччину фури гонять в кацапію аж гай шумить.Через всі(майже) пострадянські країни йдуть санкційні продукти ,обладнання ,запчастини до продажу на тер рф.

• +1 2
Опубліковано
6 годин тому, Invoker сказано:

Зараз в Канаді, поїхав по програмі для Українців, коли війна почалась то був в Польщі на заробітках.

То ти в Україні ще не був з 24 го лютого? Розуміють вони тебе ,а ти їх? ( ті канадці) Чи тако собі? Який рід занять, що робиш? Чи поки вдома:D?

• +1 1
Опубліковано
14 часов назад, volks сказал:

Ну більшість таки не хочуть. А ті, що не можуть - це як? Безкоштовного ж немає нічого. За інше ж чимось платять.

ну першочергово ж сігарєтки і водяри треба купити, а на комуналку вже й грошей немає - от і не можуть

• Подобається 1
Опубліковано
11 часов назад, Alex S сказал:

Привіт. Напишу як є. Іноді тривало бував в Польші. Пишу без прикрас. Гордо в них на першій сторінці паспорту написано Жечьпошполіта Полска ,але нічого великого в розвитку інфраструктури чи житловому будівництві в порівнянні з Україною я особливо не побачив. Це не ФРН, не Британія, не Італія ,не Нідерланди , не Щвеція… Так , море цих цифрових продуктових супермаркетів ,з такими ж самими цифровими продуктами( так називали пару років тому яблука чи хліб ,що купили в маркеті , забули в шафі ,а через три місяці вони так саме лежали. Яблуко не думало навіть гнити ,а хліб цвісти), видно що люди ,і старі і молоді ,закупи роблять великі і більші ніж у нас.  Приватний сектор - так ,післявоєнних хаток ,як більшість нашого села майже не має. Але це не так званий ,, розвитий капіталізм ,, Їм до него ще довго. Варшава то взагалі місто одного дня . Аеропорт чистий савдеп, дороги так собі, більшість будівель ,ну нічим яскравим не виділяються. Нічим якскравішим ніж Угорщина чи та ж Болгарія  Польща не виділяється.  Може циган менше, чи немає.Я так побачив. Була помилка( міг не їхати) , їздив на автовокзал за документами з України, що передавали автобусом. Хай мене пофарбують в зелений колір!! Основний автовокзал де зустрічають чи відправляють рейсові автобуси з та до України( або внутрішні) - це Варшава Заходня. Я взагалі не думав ,що може бути такий смітник в Варшаві. Бруд, сміття, синяки оббльовані розпивають стограмів, відсутня парковка,  зазивали - попрошайки ,сотні людей на ногах з багажем,жодного поліцая за кілометр, споруді років 50 без ремонту жодного. Автобус запізнився , таксі відпустили, чекав на повороті де вони заїзжають бо нервів не вистачило. Я так побачив, різниця між тим де я вище написав - велика. Тверезим поглядом - велика.

Всі цигани мабуть в Чехії )) там реально їх дофіга, а ще в'єтнамців. Але по рівню життя десь так само як і в Польші. В Празі був один день на вихідних, нічого особливого: куча туристів, архітектура, архітектура, і ще трамваї є.. великий Львів. В селах все гарненько, дороги хороші. Але загалом не можу сказати що це вже Європа. Ще дуже сильно попахує совком, не вивітрилось. 

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, x9teen88 сказано:

В Празі був один день на вихідних, нічого особливого: куча туристів, архітектура, архітектура, і ще трамваї є.. великий Львів. В селах все гарненько, дороги хороші

А що особливого мало би там бути?

Опубліковано
7 годин тому, Invoker сказано:

Канада надає притулок чоловікам призовного віку, що втікають від війни?

• Ха-ха 2
  • -1 3
Опубліковано
10 годин тому, Alex S сказано:

. З цінами на консерви з котятини менше по собівартості 2 пачок дошираку і китайську горілку ,що дешевша мінералки.

мабуть попит на такий товар впав, кацапи щось краще купують 

Опубліковано
3 часа назад, Alex S сказал:

То ти в Україні ще не був з 24 го лютого? Розуміють вони тебе ,а ти їх? ( ті канадці) Чи тако собі? Який рід занять, що робиш? Чи поки вдома:D?

Я поїхав в Польщу ще в вересні місяці 2021 року на роботу. 

А по Канаді, все норм ніби, англійська у мене досить хороша тому з канадцями нема проблем ніяких.

Одразу після прильоту через 2 тижні знайшов роботу та працюю на фаюриці з виробництва дерев"яних вікон та дверей, купив авто 3 тижні назад, знімаю квартиру.

Люди тут добрі, українців дуже люблять і поважають.

467.jpg

• +1 5
Опубліковано
3 часа назад, alexvvv сказал:

Канада надає притулок чоловікам призовного віку, що втікають від війни?

Так, я брехав шо волонтер, робив документи і втікав через Польщу, на кордоні говорив шо повернусь за 2 дні назад, а сам в Канаду полетів, так і було.

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, Invoker сказано:

Так, я брехав шо волонтер, робив документи і втікав через Польщу, на кордоні говорив шо повернусь за 2 дні назад, а сам в Канаду полетів, так і було.

Ще раз питаю, ти в Канаду по якій програмі поїхав? В тебе є дозвіл від України на виїзд за кордон станом на зараз, чи далі будеш окуня вмикати?

По цій програмі звалив в Канаду?

https://www.eurointegration.com.ua/news/2022/03/18/7136209/

Змінено користувачем alexvvv
  • -1 6
Опубліковано
2 годин тому, Invoker сказано:

Я поїхав в Польщу ще в вересні місяці 2021 року на роботу. 

А по Канаді, все норм ніби, англійська у мене досить хороша тому з канадцями нема проблем ніяких.

Одразу після прильоту через 2 тижні знайшов роботу та працюю на фаюриці з виробництва дерев"яних вікон та дверей, купив авто 3 тижні назад, знімаю квартиру.

Люди тут добрі, українців дуже люблять і поважають.

Судячи з номерних знаків, то Манітоба? У Вінні приїхав?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
16 годин тому, Alex S сказано:

чи взагалі в кацапур де небудь працював ,то не міг не помітити тисяч магазинів Пятьорачка і Пєрєкрьостак

"чуток уточню" - контора штатівська, а в мацквабад - то на курси, то на виставку, піхуй - після 14 року не їздив "на роботу", свої справи були ))
Але, бачив переповнений потяг "Ковель-Москва", бачив переповнений автобус "Чернівці-Москва", можу фотки скинути, самому було дивно, як?

• +1 3
Опубліковано
3 часа назад, alexvvv сказал:

Ще раз питаю, ти в Канаду по якій програмі поїхав? В тебе є дозвіл від України на виїзд за кордон станом на зараз, чи далі будеш окуня вмикати?

По цій програмі звалив в Канаду?

https://www.eurointegration.com.ua/news/2022/03/18/7136209/

цікаво, а де заборонено, яким законо якшо ти в ЄС кудись їхати далі? Якщо ти громадянин України. Враження шо це та історія, де ті хто залишився в Україні, ненавидить тих хто залишився поза нею
А щодо заборон, вот результат цих заборон https://zaxid.net/nazk_znayshlo_koruptsiyni_riziki_v_zaboroni_na_viyizd_cholovikiv_za_kordon_n1551823

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...