Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 годин тому, Electronshik сказано:

Ще й взимку. В результаті всі помилились, бо ворог пішов всупереч будь якої логіки.

шамани сказали хуйлу, що якщо атакувати того то числа, то він точно переможе :0016:

• Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
9 часов назад, Ole3 сказал:

Ага, і що той десант зустріне в Луцьку:D, команду Палиці, Луцьк і так вже окупував Палиця повністю<_<, і Луцьк є офіційним центром на західній Україні різного роду бариг,  перекупників та автобариг, реально ну дуже "стратегічний" клондайк, ціль захвату непридумають ніяк просто, бо той луцьк як в сраці лежить:D, може то і добре

Повернення живих мерців Карамба повернувся?

7 минут назад, alexvvv сказал:

якщо підірвати мости біля Луцька і Ковеля, то все угрупування  виявиться оточеним, то буде волинська різня

Ну понтони ніхто не відміняв. Та й зустрічати їх будуть не тут

9 часов назад, AnimaNoir сказал:

Мені краще скажіть що то за такий хитрий воєнний план? Я про те що таракан віддає техніку і боєприпаси (пишуть шо вже вивезли мало не 100k) рашці. Це якесь нове слово в воєнній тактиці? Віддати велику частину своєї зброї а тоді нападати?)

Чого тільки не зробиш аби б не посилати свою армію в бій

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
9 годин тому, AnimaNoir сказано:

Там хтось писав що злі білоруси 20 тисяч можуть на Луцьк кинути десанту (ага дуже важливе стратегічне місто). Мені краще скажіть що то за такий хитрий воєнний план? Я про те що таракан віддає техніку і боєприпаси (пишуть шо вже вивезли мало не 100k) рашці. Це якесь нове слово в воєнній тактиці? Віддати велику частину своєї зброї а тоді нападати?) Все може бути, але всі дані свідчатьщо поки це не планується. А там поживем побачим.

Та який десант на Луцьк, тут тих десантників бабки кульбами поприбивають і дити з садочків піску в очі понакидають, я вже не говорю про решту населення. Якщо навіть резикнуть висадити, то кожному десантнику  треба по напильнику видати щоб мушку на автоматі встиг спиляти поки приземлиться :D

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Я би на місці хуйла застосував ядерну зброю на заході України, радіоактивні райони відріжуть Україну від європи, а з інших сторін ми і так оточені кацапами і білорусами

Змінено користувачем alexvvv
  • -1 1
Опубліковано

кацапи постійно виготовляють боєприпаси і крилаті ракети, іран постійно виготовляє безпілотники, їхній промисловості ніхто не загрожує,  тому удари по Україні будуть постійно, за кілька років тут буде руїна без інфраструктури, навіть і десанту ніякого не треба

• +1 1
Опубліковано

та все просто

тих 100 ілів зустріне 500стінгерів та ППО і будуть вони падати на волиські ліси красивими смолоскипами разом із могилізованими....

повірте....

Опубліковано
18 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

та все просто

тих 100 ілів зустріне 500стінгерів та ППО і будуть вони падати на волиські ліси красивими смолоскипами разом із могилізованими....

повірте....

немає стільки стінгерів у нас, вони розмазані по фронту, крім того над лісом вони будуть пролітати вище досяжності стінгера  

Опубліковано
27 хвилин тому, alexvvv сказано:

немає стільки стінгерів у нас, вони розмазані по фронту, крім того над лісом вони будуть пролітати вище досяжності стінгера  

якщо вище то є ппо

Опубліковано
15 годин тому, Alex S сказано:

Кацапури минають наші мінні поля, нашу тероборону , наші лінії оборони на кордоні і масованим десантом ,ну скажемо силами дивізії Іл 76 ( 100 літаків приблизно) ,десантують важку техніку і особовий склад десь так  на майданчику між Ковелем і Луцьком. Луцьк готовий до оборони?

Звісно що готовий. Бойових бластерів на 40-му наберем, паралельно за дві-три години викопаєм рів протитанковий по периметру міста - шо там тої дивізії ІЛ76, закопАємо - вони й не помітять.

Пардон за сарказм, але я в ВПС служив срочку. Отой масований десант з сотні ІЛ76 - більша фантастика, ніж я написав. Набагато більша. Чи я не так зрозумів і мова йде про місяць-другий по часу?

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
2 часа назад, alexvvv сказал:

Я би на місці хуйла застосував ядерну зброю на заході України, радіоактивні райони відріжуть Україну від європи, а з інших сторін ми і так оточені кацапами і білорусами

НАТО попередило що буде цю ситуацію вважати прямим нападом на НАТО. З усіма наслідками для хуйла. Повіримо?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, Electronshik сказано:

НАТО попередило що буде цю ситуацію вважати прямим нападом на НАТО. З усіма наслідками для хуйла. Повіримо?

Польща не даремно кардинально посилює свої збройні сили, бо не вірить в рішучість нато і 5 стаття може виявитись будапештським меморандумом 

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 6
Опубліковано
14 минут назад, alexvvv сказал:

Польща не даремно кардинально посилює свої збройні сили, бо не вірить в рішучість нато і 5 стаття може виявитись будапештським меморандумом 

Якщо 5 стаття виявиться будапештським меморандумом то НАТО настане кінець. Так само як зараз настає кінець для якоїсь там одкб, бо всі члени тої організації впевнились у її нездатності захистити саму себе.

А посилює своє військо тому що думають що війна русні з блоком НАТО то вже є питання часу. Який Україна виграє для НАТО. Нажаль приносячи у жертву своїх людей та економіку.

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Electronshik сказано:

Якщо 5 стаття виявиться будапештським меморандумом то НАТО настане кінець. Так само як зараз настає кінець для якоїсь там одкб, бо всі члени тої організації впевнились у її нездатності захистити саму себе.

А посилює своє військо тому що думають що війна русні з блоком НАТО то вже є питання часу. Який Україна виграє для НАТО. Нажаль приносячи у жертву своїх людей та економіку.

та 5 стаття якось все в загальних фразах описує, аналогічно як і будапештський меморандум, тому у разі ядерних ударів по Україні можлива глибока стурбованість і все.

Опубліковано
6 годин тому, difoto сказано:

Пардон за сарказм, але я в ВПС служив срочку.

Ого! В впс рефе служив срочку ? І десь недавно? Можна поконкретніше? І як в них справи були ?:)

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
11 годин тому, Alex S сказано:

А ти в Луцку?

Луцка - це десь в Молдові, чи в Білорусі? Згадав, в Польщі ще таке місто є...

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
On 12.10.2022 at 10:08, alexvvv сказано:

Я би на місці хуйла застосував ядерну зброю на заході України, радіоактивні райони відріжуть Україну від європи

"хуйло" - вже не має куди подітись, ядерна зброя - або тактична, або - стратегічна. Від тактичної - ніц не виграє, від стратегічної (дуже складно це зробити) - буде кабздець всім. 
І на рахунок радіації - там дуже малий відсоток радіації, акцент робиться на іншому.

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

"хуйло" - вже не має куди подітись, ядерна зброя - або тактична, або - стратегічна. Від тактичної - ніц не виграє, від стратегічної (дуже складно це зробити) - буде кабздець всім. 
І на рахунок радіації - там дуже малий відсоток радіації, акцент робиться на іншому.

макрон вже заявив, що на використання ядерної зброї ніяк не відреагує, то чому би й ні?

• +1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, alexvvv сказано:

макрон вже заявив, що на використання ядерної зброї ніяк не відреагує, то чому би й ні?

не так. він сказав що не буде ядерної відповіді.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...