Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На війні всі засоби хороші, головне результат.

Один мені чувак доводив тему що треба рятувати всіх, я кажу врятувати всіх просто не можливо якби то все цинічно не звучало, як то кажуть "є вибір без вибору", це типу коли є двоє дітей, але шанс є тільки врятувати одну тільки. Так само й на війні жертвують сотнями щоб врятувати тисячу, так це прикро, і ніхто не хоче бути тою сотнею якою жертвують.

Але прикро ще більше те, до нажаль більшість не згадає якось Миколу який ціною свого життя врятував сотню а то й тисячу людей, так само як було з тими, хто був в АТО, більшість з них отримали гулькін хер, а дехто який був за 30-50 км від АТО з чинуш отримали і статуси та пільги і купу плюшок, так само як і ті, хто дійсно рятував від наслідків катастрофи ЧАЕС отримали велику фігу. І таких випадків маса, але радує те, що є все таки ті, які готові до самопожертви попри все, от їм дійсно низький уклін та світла пам'ять.

Тому нехай байрактар буде чим краще б його взагалі не було. 

Ще давайте будемо думати в сторону, навіщо видавати солдатам автомати, якщо ближній бій маловірогідний, дешевше видавати саперні лопатки, чим автомати та набої.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
8 годин тому, Electronshik сказано:

та ні. Але це використання, про яке я писав підійде якщо папір м'який..

Поки молодий та головне здоровий, на такі незручності як додатковий похід у ЦНАП особливої уваги не звертаєш. Але це до пори до часу. 

Коли по стану здоров'я, неважливо від причини, похід стає подвигом, то йти чи повзти у ЦНАП, якось не тойво. А це буде для всіх, хто буде раз на 10 років міняти цю картку на нову. Нажаль з возрастом здоровішим не стаєш

Звичайно що мова йде про мирний час, зараз під час війни ця проблема є дрібницею. 

Ладно пооффтопили та досить.

Тут мені закидають, що я совкодрочер, але бачу, тобі гірше, ніж мені.

Я тобі секрет відкрию! 

Розкажу історію.

Прийшов я влаштовуватися на нову роботу.  І тут мене питає бухгалтер по ЗП, " А принеси но мені форму ОК-5. З пенсійного фонду. За сотанні 6 місяців."

А я такий, ну ок. Приходжу до директора, кажу,: так і так. Треба поїхати форму ОК-5 взяти, в пенсійному. Бух-и просять!

Каже, їдь.

Кажу, ок, їду.

Зайшов в кабінет взяти речі (паспорт, код). І думаю.  А що, в 21 столітті я цього не зможу зробити онлайн? Я, людина, яка вміє користуватися компом.

Заходжу на сайт пенсійного фонду, кажуть, що можна увійти як фізична особа. Правда, для цього потрібен  ЕЦП.  Можна будь-чий!  Заходжу на сайт Приватбанку. Генерую за 3хв підпис.

Входжу на сайт ПФ за допомогою підпису. В особистому кабінеті знаходжу потрібну форму. Кажу сформувати за обраний період. Кажуть, готово.  Скачав сформований PDF файл і роздрукував.

Все зайняло 10 хв.

Прийшов в бухгалтерію і приніс роздруківку.

До чого це все я?  А до того, що наше покоління, ВСІ вміють в ПК. Кожен носить в кишені комп'ютер, який в тисячі разів потужніший, ніж той, яким запускали першу ракету в космос.

І такого поняття як "черга в ЦНАП" не повинно існувати!

Ось історія, яку я вже тут викладав.  І ми ЗОБОВ'ЯЗАНІ до цього прийти!

• +1 2
Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, Zheny@ сказал:

Заходжу на сайт пенсійного фонду, кажуть, що можна увійти як фізична особа. Правда, для цього потрібен  ЕЦП.  Можна будь-чий!  Заходжу на сайт Приватбанку. Генерую за 3хв підпис.

Входжу на сайт ПФ за допомогою підпису. В особистому кабінеті знаходжу потрібну форму. Кажу сформувати за обраний період. Кажуть, готово.  Скачав сформований PDF файл і роздрукував.

Все зайняло 10 хв.

И в этом, цифровом докумкетообороте, превзошли многие страны ЕС.

Змінено користувачем romanc
  • +1 2
Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Тут мені закидають, що я совкодрочер, але бачу, тобі гірше, ніж мені.

Я тобі секрет відкрию! 

Розкажу історію.

Прийшов я влаштовуватися на нову роботу.  І тут мене питає бухгалтер по ЗП, " А принеси но мені форму ОК-5. З пенсійного фонду. За сотанні 6 місяців."

А я такий, ну ок. Приходжу до директора, кажу,: так і так. Треба поїхати форму ОК-5 взяти, в пенсійному. Бух-и просять!

Каже, їдь.

Кажу, ок, їду.

Зайшов в кабінет взяти речі (паспорт, код). І думаю.  А що, в 21 столітті я цього не зможу зробити онлайн? Я, людина, яка вміє користуватися компом.

Все зайняло 10 хв.

До чого це все я?  А до того, що наше покоління, ВСІ вміють в ПК. Кожен носить в кишені комп'ютер, який в тисячі разів потужніший, ніж той, яким запускали першу ракету в космос.

І такого поняття як "черга в ЦНАП" не повинно існувати!

Ось історія, яку я вже тут викладав.  І ми ЗОБОВ'ЯЗАНІ до цього прийти!

Тобі фаратнуло що бух не сказав, то херня, куди я приткну твою довідку коли прийде перевірка мені треба мокра печатка, так що рули в пенсійний.

Простий приклад, є банк потужний, вклали купу грошей щоб позбутись паперів, але кадрам це не катить треба друкувати й показувати перевіряючим з печатками.

В Україні є тільки декілька компаній, які 100% перевели все на КЕП і податкова їх не іпе бо власники іноземні, як приклад пенсійний фонд США. І їм достатньо все бачити при перевірці в електронному вигляді.

• Дякую! 1
Опубліковано
2 хвилин тому, MACCEN сказано:

Тобі фаратнуло що бух не сказав, то херня, куди я приткну твою довідку коли прийде перевірка мені треба мокра печатка, так що рули в пенсійний.

Ти ніби від ІТ близько, але десь далеко.

зображення.png

Нижні документи бачиш ?? (Посилпання).

1) ПДФ файл підписаний цифровим підписом, читається у відповідних особистих кабінетах. З печатками і всякою фігньою!

2) ПДФ файл звичайний, тобто не захищений підписом.  Хоча в ньому є унікальний ідентифікатор - QR код.

...

• +1 2
Опубліковано
16 хвилин тому, MACCEN сказано:

В Україні є тільки декілька компаній, які 100% перевели все на КЕП і податкова їх не іпе

Наших також.

Ми в процесі.

Опубліковано (змінено)
7 минут назад, Zheny@ сказал:

Ти ніби від ІТ близько, але десь далеко.

зображення.png

Нижні документи бачиш ?? (Посилпання).

1) ПДФ файл підписаний цифровим підписом, читається у відповідних особистих кабінетах. З печатками і всякою фігньою!

2) ПДФ файл звичайний, тобто не захищений підписом.  Хоча в ньому є унікальний ідентифікатор - QR код.

Ти в курсі що є вбудований підпис та відкріплений?

Якщо підписати не PDF то є нюанси з читанням з вбудованим підписом і так далі...?

Ще є акредитовані НБУ АЦСКА і ні, і є маса нюансів.

Я вів цей проект з нуля, тому технічні питання та нюанси знаю.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

такого поняття як "черга в ЦНАП" не повинно існувати!

Ну да це нашій державі розкажи...

В мене немає жодного бажання комусь щось доводити. В кожного є своя думка, і це добре. Я висловив свою. Час покаже хто був правий а хто ні.

І більше у цій темі розводити офтоп на тему ID я не буду. Якщо так цікаво то давайте створимо іншу тему.

А по цій темі. Щось кацапи таке страшне курять, що ппц. Геть не дотримуються правил пожежної безпеки.

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

Я вів цей проект з нуля, тому технічні питання та нюанси знаю.

То нахіба ти такі дурниці говорив про "мокрі печатки" ?

Опубліковано
34 хвилин тому, Electronshik сказано:

Ну да це нашій державі розкажи...

ЦНАП-у не повинно існувати. Не повинно бути штату тьоток, які розказують як правильно жити!

"Дію" юзаєш?

Вона канає навіть в ЄС.  Сертифікати КОВІД в Дії - канали в 3-х країнах ЄС в кінці 2021 року.  Що не так?

Навіть президент, +- мій однолітка.  ЗА цифрову інтеграцію.

У нас навіть  міністерство цифрової трансформації є!  І воно працює.  Так - це перші важкі кроки. Але далі буде легше!

Але поки совкодрочери будуть займати "живу чергу" в ЦНАП... буде трагедія.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Если бавовна в Бельбеке, то там жирная цель

Без названия
https://maps.app.goo.gl/pVvL1gAVi4Qd9DNS9

так уже !

Ти як в воду дивився ? ;) Чи знав?

Опубліковано
1 hour ago, Zheny@ said:

"Дію" юзаєш?

Вона канає навіть в ЄС.  Сертифікати КОВІД в Дії - канали в 3-х країнах ЄС в кінці 2021 року.  Що не так?

Навіть президент, +- мій однолітка.  ЗА цифрову інтеграцію.

У нас навіть  міністерство цифрової трансформації є!  І воно працює.  Так - це перші важкі кроки. Але далі буде легше!

Але поки совкодрочери будуть займати "живу чергу" в ЦНАП... буде трагедія.

Шкода, що смайла з фейспалмом під реакцією немає.

Опубліковано
9 часов назад, Zheny@ сказал:

То нахіба ти такі дурниці говорив про "мокрі печатки" ?

Я сама на увазі що всеодно перевірки вимагають документи в паперах з печатками і так далі. Бо по іншому вони не звикли або не навчанні працювати.

Опубліковано
11 хвилин тому, romanc сказано:

Были первые сообщения с Севастополя.

Ну поки на форумах русні найшов що всі чули бахкання, бачили роботу ппо, але не долетіло..або воно й не летіло туди

Опубліковано
19 минут назад, vampirich сказал:

Ну поки на форумах русні найшов що всі чули бахкання, бачили роботу ппо, але не долетіло..або воно й не летіло туди

Если ПВО работало, значит долетело, и значит еще прилетит.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
41 хвилин тому, vampirich сказано:

В Севастополі пишуть

Цитувати

Жене позвонил перевозчик, которым она пользовалась до войны для поездок в Киев и предложил рейс Севастополь- Киев СЕЙЧАС . Стоимость в одну сторону - 500 дол. плюс 4000 грн. Маршрут Севастополь - Москва - Минск - Польша - Украина - Киев. Это дня три походу. Опупеть...

• Ха-ха 1
Опубліковано

Вчора і без криму був "жаркий" день, дивлячись по втратах кацапні

Такого давно не було:

Цитата
  • личного состава - около 44700 (+400) человек ликвидировано,
  • танков - 1899 (+10) ед,
  • боевых бронированных машин - 4195 (+16) ед,
  • автомобильной техники и автоцистерн - 3130 (+69) ед,

• Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано
12 хвилин тому, Bliksss сказано:

В Севастополі пишуть

хай задонатить на ЗСУ 500 баксів і чекає в Севастополі нашу армію.

• Ха-ха 4
  • +1 3
Опубліковано
10 годин тому, Ko3bMa сказано:

Шкода, що смайла з фейспалмом під реакцією немає.

Вже це "зрадофільство" обсмоктали не раз!

дія вже переписана 100500 разів.

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

хай задонатить на ЗСУ 500 баксів і чекає в Севастополі нашу армію.

Ще ці кримські мишебратья, будуть українців зустрічати як визволителів! 

Воду їм варто було ще в 2014 перекрити, як і світло!

Щоб ці дебіли зрозуміли, для чого колись Крим був приєднаний до України.

Опубліковано (змінено)

Ой народ, тут такий срач!!   і це лише початок! 

15-рубльові кукарекі так пижаться, аж ватні пукани рвуться!!!

Змінено користувачем Zheny@
поправив ссилку
  • +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...