Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Лукашенко хоче як король Румунії Міхай.

Всю війну воював разом з Гітлером,а перед кінцем перейшов на сторону Сталіна.

І навіть отримав орден Перемоги,яким з іноземців нагородили всього 9 ,.

Походу цей король Міхай ще досі живий.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

їм все одно доведеться воювати, чи на тій чи на іншій стороні, ніхто не відсидиться, думаю що більшість чоловіків у нас також не відсидяться

Відсиджуються у нас ті, хто втік звідти, де зараз війна йде.

Решта - допомагає чим може.

І да, читаючи твої пости на іншому ресурсі, ти звинувачуєш тих, хто втік за кордон.

Я тоді так скажу.

- не всі можуть воювати. Не кожен може взяти зброю в руки і йти вбивати. Я писав десь, що не готовий воювати  - потенційний 200-й в перший же бій! 

- є чоловіки, які приносять більше користі в тилу, аніж під "градами" чи кулями.  Той умовний, що не приїхав з Польщі з заробітків, може переказувати на потреби солдатів грошей більше, ніж тут заробить! 

тут деякі не бідні люди не купили майже ніхуя (відносно їхніх статків і доходів) для тих, хто зараз боронить їх бізнес!

Тому не варто всіх звинувачувати.

Повір, якщо доведеться, встанемо всі зі зброєю в руках. Головне, щоб та зброя була!

• Cумний 1
  • +1 9
Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

І да, читаючи твої пости на іншому ресурсі, ти звинувачуєш тих, хто втік за кордон.

на тому ресурсі в основному зрадофіли, вата і порохоботи, адекватних малувато 

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Nokian сказано:

Всю війну воював разом з Гітлером,а перед кінцем перейшов на сторону Сталіна.

І навіть отримав орден Перемоги,яким з іноземців нагородили всього 9 ,.

Походу цей король Міхай ще досі живий.

https://www.facebook.com/watch/?v=289533236583178

Опубліковано
38 минут назад, Zheny@ сказал:

А хто сказаВ, що Франція виходить з ЄС?

Была у них тема с frexit, притихла до следущих выборов.

Опубліковано (змінено)
49 хвилин тому, Nokian сказано:

лукашенка - чекає доля чаушеску

це таки краще ніж каддафі

Цитувати

Тяжелораненого Каддафи перед смертью изнасиловали

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, alexvvv сказано:

Кажуть завтра як варіант можуть оголосити про створення ссср 2.0 хуйло+бульба+овоч 

не дивно.

Ну хуйло і лукашеску ясно, а овоч яким хуйом там?  Стане генсектом?

Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

не дивно.

пуйло з бацькою - вже не мають чим крити, от і хочуть зіграти на темі "легітимності"

P.S. Піонтковський цю "теорію" видав і сам сказав, що це - маразм, але і мова про маразматиків... 

Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

не дивно.

гауляйтером на окупованих територіях України

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, alexvvv сказано:

гауляйтером на окупованих територіях України

його ні в х*й не сприймають - ніде, але, враховуючи те, що рашка вважає події 14-року - "переворотом", все може бути.

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

його ні в х*й не сприймають - ніде, але, враховуючи те, що рашка вважає події 14-року - преворотом, все може бути.

не сприймають, але пушиліна ще більш, тим більше овоча можна ставити з претензією на всю територію України 

Опубліковано
12 хвилин тому, alexvvv сказано:

не сприймають, але пушиліна ще більш, тим більше овоча можна ставити з претензією на всю територію України 

ми - про що говоримо? про рашку? Так там - пох*й, там - свій "Узкій мір"

Клали вони на ООН та на все інше.

От сказали - вважаємо януковоща лєгітімним - і фсьо, от сказали що - "ми признаємо дірявих" і покуй на всіх, "весь світ" - був стурбованим і засуджував.
До того - ще начудили, а "весь світ" - думав що це все "жарти".
Добре, що рашка більш корумпована ніж будь-яка інша країна в світі, але, це і погано.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

Я, і такі як я і інші - не забудуть

Ну якого буя ти пишеш "всі"?

3 годин тому, alexvvv сказано:

Поляки розуміють, що без України вони не впораються з кацапами, аналогічно як і ми без Польщі, хочеш цього ти чи ні.

То не треба для цього союзну детжаву робити.

Опубліковано (змінено)
11 часов назад, Nokian сказал:

Переслав ці жахливі кадри з Вінниці на Росію.

Їм треба тдоносити ,що так не буде завше,що лише вони нас бомблять.

Рано чи пізно такі самі ракети полетять по них.

Політологи кажуть,що підтримка війни в Росії поступиться антивоєнним настроям у 23 році.

Якось треба це прискорювати,(

Думаю що на рашку ракети ще не скоро полетять, бо європа на дозволить давати привід бункєрному примінити Я.З., а от "прастим рускім" скоро почне прилітати отвєтка конкретно. Тепер їм за межі раші їхати ризиковано для життя, скоро почнуть масово траплятись замикання проводки в бензобаках машин, чи просто бандерасмузі прилетить до туристів в салон - по їншому їм не дійде. Кажуть на раші вже хтось почав вирізати бравих пілотів- бомбардувальників, браві матросікі-ракєтчікі і їх сім"ї в Криму мабуть теж спокійно не сплять.:wacko:

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано

Пора вже американській розвідці опублікувати іменна тих,хто програмує ракети ,хто віддає команди на запуск, хто виконує ЗЛОЧИННИЙ.  наказ.

Опубліковано
3 хвилин тому, Nokian сказано:

Пора вже американській розвідці опублікувати іменна тих,хто програмує ракети ,

Пора дати ракети на 300 км. і з супутника навести на той підводний човен,що по Вінниці стриляв.Десь бачив фотку,як їх грузять в Севастополі.

• +1 2
Опубліковано
8 минут назад, Nokian сказал:

Пора вже американській розвідці опублікувати іменна тих,хто програмує ракети ,хто віддає команди на запуск, хто виконує ЗЛОЧИННИЙ.  наказ.

Думаю наша агентура в Криму має списки всіх цих терористів, треба знищувати разом з сім"ями, щоб інші десять раз подумали чи виконувати злочинні накази.

Опубліковано
9 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Думаю наша агентура в Криму має списки всіх цих терористів

Звичайно СБУ знає.Але інше мясо знайдуть-човни треба знищити.

Опубліковано (змінено)
3 часа назад, igrok сказал:

Звичайно СБУ знає.Але інше мясо знайдуть-човни треба знищити.

Запускати ракети будуть з землі, чи з літаків як не буде човнів. Поки не почнемо ліквідовувати конкретних виконавців, бажано з їх отприсками, щоб кожен наступний знав що їх чекає, толку не буде. Ізраїль живе в оточенні терористів весь час, саме так і робить.

https://www.youtube.com/watch?v=TxqCgQE1meM

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
9 часов назад, Zheny@ сказал:

Якого милого Rollton  в нас продається?? І Мівіну витіснив? Він, сука, рускій! 

Не знаю як зараз але фабрика ролтона 7 років назад була у Білій Церкві. Робили повний асортимент продукції.

Мівіна, або вірніше сказати Техноком, стоїть від початку війни. Бо вони у Харкові і там дуже небезпечно. 

І всі харчові продукти типу майонез, кетчуп, борщі, тощо не продаються у рашистський рейх вже більше року. Бо рейх ввів санкції у відповідь і заборонив поставку цих видів продуктів з України і мабуть звідусіль.

Я нікого не захищаю, але краще мати хоч якусь інформацію щоб зробити правильні висновки.

Опубліковано (змінено)
37 хвилин тому, Electronshik сказано:

Мівіна, або вірніше сказати Техноком

Nestle - купила техноком в 2010 році.

в рашці Nestle виробляє «Nescafé», «KitKat», «Nesquik», «Экстрем», «Россия — щедрая душа», «Бон Пари», «Nuts», «Золотая марка», «Maggi», «Perrier», «Friskies», «Felix», «Purina ONE», «Gourmet», «Дарлинг» и др.

Зараз - трохи менший асортимент, але - продовжує працювати

Цитувати

Я нікого не захищаю, але краще мати хоч якусь інформацію щоб зробити правильні висновки

• Дякую! 1
Опубліковано
49 хвилин тому, Electronshik сказано:

І всі харчові продукти типу майонез, кетчуп, борщі, тощо не продаються у рашистський рейх вже більше року.

не більше року, ще кілька місяців тому назад - були, зараз у великих магазинах - немає, та й не хочу ритись

а 3 місяці тому були, навіть на сбєрмаркеті по 138 рупій, подуріли ~ 70грн за "такий-собі" кетчуп.

tor.thumb.png.f7af02cee366be5beff710951bb9e56d.png

Опубліковано
14 хвилин тому, Bliksss сказано:

не більше року, ще кілька місяців тому назад - були

Я в минулому році купував кетчуп в АТБ на якому, навіть української мови не було.

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

Я в минулому році купував кетчуп в АТБ на якому, навіть української мови не було.

українського виробництва, але без української мови на упаковці?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...