Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
19 хвилин тому, jurgen007 сказано:

потрібні удари по кацапським і білоруським аеродромам

Та всі ми це розуміємо,але є ще домовленості в Великих кабінетах.Якщо коротко-буде удар по мордору-у відповідь ядерна атака.А Захід не погано живе.

Опубліковано
5 minutes ago, igrok said:

Моє пововідомлення на прошлій сторінці,то я так і сприйняв.

З телефона незручно цитувати з різних сторінок, тому був без цитат. Мені взагалі дивно читати такі повідомлення, саме про адекватних рускіх і про НЕколективну відповідальність (останнє і білорусів теж стосується). Мені здається всі вони достатньо зробили за 8 років, шоб цього разу таки ми самі себе вже остаточно дерусифікували і не шукали більше там нікого хорошого, хай хоч всі там за своїм порєбріком здохнуть

• +1 3
Опубліковано
1 хвилина тому, yucore сказано:

Мені взагалі дивно читати такі повідомлення, саме про адекватних рускіх і

А я про що?Вони хочуть знищити нас як націю.Вірно?Вірно,то я ,що маю  їх на хороших-нехороших розподіляти?Опалубка і залити бетоном.По ЖПС сквавжини потім для себе знайдемо.

Опубліковано
4 минуты назад, igrok сказал:

Та всі ми це розуміємо,але є ще домовленості в Великих кабінетах.Якщо коротко-буде удар по мордору-у відповідь ядерна атака.А Захід не погано живе.

Значить ,як каже бункерний педофіл, спєцапєрация буде іти за планом - будуть планомірно знищувати ракетами нашу інфраструктуру, промисловість, населення поки цивілізовані будуть спостерігати і регулярно стурбовутатись.

• +1 1
Опубліковано
Щойно, jurgen007 сказано:

Значить ,як каже бункерний педофіл, спєцапєрация буде іти за планом

Ще зо 2 місяці так На жаль.

Опубліковано (змінено)

Буде Лендліз(там не має обмежень,а зараз просто дають зброю до 80 км.),але на жаль без ядерної зброї,яку ми просрали.

Змінено користувачем igrok
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
7 минут назад, igrok сказал:

Буде Лендліз(там не має обмежень,а зараз просто дають зброю),але на жаль без ядерної зброї,яку ми просрали.

То може поки захід роздуплиться вже і не буде що тут бомбити, але то нічого, будуть по тому лендлізу тоді Польщі і Молдові допомагати, а потім німцям - хтож їм дохтор?

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано

І ще трохи про роззомбування.

Нагадаю, що в Україні досі відзназначається "День вшанування учасників бойових дій на території інших держав". І досі не визнали, що воїни-інтернаціоналісти - це такі ж вбивці як і нинішні орки.

Опубліковано
6 годин тому, igrok сказано:

вже були удари по кацапских аеродромах

Опубліковано
38 хвилин тому, volks сказано:

І ще трохи про роззомбування.

Харківська міськрада, вчора - офіційно відмовилась знімати герб урср зі своєї будівлі... навіть незважаючи на те, що зараз в країні відбувається.
про яке роззомбування? До речі, коцапам - сподопалось, на всіх їхніх новинних сайтах це було.

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

Харківська міськрада, вчора - офіційно відмовилась знімати герб урср зі своєї будівлі...

2 патріота вже зламались. Чекаємо третього.

Опубліковано
33 хвилин тому, Bliksss сказано:

Харківська міськрада, вчора - офіційно відмовилась знімати герб урср зі своєї будівлі... навіть незважаючи на те, що зараз в країні відбувається.
про яке роззомбування? До речі, коцапам - сподопалось, на всіх їхніх новинних сайтах це було.

Харків мегазомбований і прорускій.

От відкрий карту і подивися, скільки йому до рашки?  Від центру Харкова до центра бєлгорода - щось типу 70км. Як від Луцька до Ковеля.

А якщо від окружної до окружної - то не цілих 50 км. А від харківської окружної до кордону - 25км.

І тепер питання, як ти вважаєш, Чим займалися харків'яни, яким зараз вигідно топити за рашку?

Правильно: контрабас. Уявляєш які там грошові потоки. Митниця і т.д. А якщо взяти що митники там і тут "корєша"..

Схуялі б їм "сваритися" з орками?

Ба більше, по закінченні війни, нічого не зміниться. Вони й далі будуть совати українські товари в рашку. А хулі, бабло не пахне.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Харків мегазомбований і прорускій.

Жень, я там 5 років років вчився, знаю що де знаходиться )) і чим там заробляють ...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

Жень, я там 5 років років вчився, знаю що де знаходиться )) 

питання не особисто до тебе.  Хоч я і писав "ти". 

мав би зрозуміти.

Опубліковано
25 хвилин тому, volks сказано:

2 патріота вже зламались. Чекаємо третього.

Терехов, Труханов? Третій Філатов?

Про те, що німці "денацифікувались" в 1945 - неправда. Кізінгер не дасть збрехати (1966-1969). Русню лікувати ще довше. Так що хороший рускі  - той, кого не видно в тепловізор з одним винятком - брав участь в бойових діях на нашій стороні.

1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Ба більше, по закінченні війни, нічого не зміниться. Вони й далі будуть совати українські товари в рашку. А хулі, бабло не пахне.

Не сильно віриться. Не буде там чого совати. "Туди" - валюти у  кацапів негусто буде, а рублі отоварювати чим? Скоріше вірю у нову інкарнацію козацтва за трофеями і призами.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, LIROL сказано:

Не буде там чого совати.

ЄС пообіцяв допомогти відбудувати. Пообіцяв - зробить. В їхніх інтересах.

Санкції трошки послаблять, грошові потоки будуть знову входити в своє звичне русло.  Ну і кому потрібні рублі?  Будуть наркоту чи чи ще якусь хуйню сюди совати ...

Ніякого козацтва і трофеїв не буде.

Опубліковано
12 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Вони й далі будуть совати українські товари в рашку

Зараз в нас такий рівень цін, що не сильно насоваєш. Хіба водяру.

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Зараз в нас такий рівень цін, що не сильно насоваєш. Хіба водяру.

ну і те, що у них "санкційне". Платять там.

Елементарно, їхній "сир" ще гірший, ніж наш. А наш, гірший ніж польський.  От і схемка :)

Опубліковано
Спойлер

Німеччина заворушилася. Їй ще досі важко перетравити факт, що вчорашній друг-москаль, зовсім і не друг, а загроза. І що на шляху європейської безпеки стоять лише ЗСУ. Які треба підтримувати всіма вогневими засобами! ВЖЕ!

Офіційний Берлін оприлюднив свій "Ленд-ліз" для України. Нижче дооовгий список.

-3000 патронів Panzerfaust і 16 мільйонів патронів до автоматів
- 14900 протитанкових мін
- 500 зенітних ракет STINGER
- 2700 STRELA
- 50 бункерних кулаків
- Кулемети MG 3 з запасними стволами та затворами
- 100 000 ручних гранат
- 5300 зарядів вибухівки і 450 000 детонаторів
- 28 000 бойових шоломів
- 15 піддонів одягу
- 178 автомобілів
- 300 біноклів
- 1200 лікарняних ліжок
- 18 піддонів медичного призначення
- 10 000 спальних мішків і наметів
- 1 радіочастотна система
- 1 польовий госпіталь (спільний проєкт з Естонією)
- 353 окуляри нічного бачення
- 12 електронних пристроїв проти дронів
- 38 лазерний далекомір
- Паливо дизельне та бензинове
- Харчування: 2025 піддонів (68 вантажівок) з 360 000 пайків в одній упаковці (EPa)
- Запчастини до МіГ-29
- 40 бронемашин
- 60 000 артилерійських і зенітних боєприпасів
- 5,8 мільйона патронів пістолетної зброї
- 7 Panzerhaubitzen 2000, включаючи адаптацію, навчання та запасні частини
- 8 мобільних наземних радарів
- 40 розвідувальних дронів
- 10 гармат проти дронів
- 54 бронетранспортери M113 з озброєнням
- 30 зенітних танків GEPARD, включаючи близько 6000 зенітних боєприпасів
- Система протиповітряної оборони IRIS-T
- Радар виявлення артилерії COBRA
- 80 пікапів Toyota 
- 3 реактивні системи залпового вогню МАРС з боєприпасами
- 100 000 аптечок
- 22 вантажівки

Рахуємо хвилини, коли всі ці вундерваффе з‘являться на фронті і будуть нищити кацапа. Відлік пішов!

Офіційний Берлін оприлюднив свій "Ленд-ліз" для України.

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, Zheny@ сказано:

ну і те, що у них "санкційне". Платять там.

Елементарно, їхній "сир" ще гірший, ніж наш. А наш, гірший ніж польський.  От і схемка :)

Так якщо кацапи відтяпають Харків, то в них весь бізнес накриється. Де логіка?

• +1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, volks сказано:

Так якщо кацапи відтяпають Харків, то в них весь бізнес накриється. Де логіка?

А він їм не особливо і потрібен.

Важливо - руйнування. Це злоба!

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...