Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
3 часа назад, alexvvv сказал:

чесно, не поняв прикола. Нещодавно сивочолий на свому пьятому каналі піарився, що за 20млн гривень (10 пожертви а 10 його) придбав 20 (чи щось біля того) міцубіши л200 нових, і в армію передає. Може мені хтось дати відповідь на просте питання : нахєра купувати нові авто, якщо на передовій вони живуть не більше місяця ? Зрозуміло, що не зламки брати, де мотор вивалюєтся, але нові нафіга ? Той же Маркус купив 50 тойот ксілукс, за тих же 20 лямів (чим закрив нагальну потребу батальйону НА ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС), той же *Повернись живим* купив вроді 125 течиків за ті ж 20 лямів. Хіба в нас вже все так добре з забеспеченням армії, що можемо собі дозволити купувати НОВІ авто на передову ?

• +1 5
Опубліковано
9 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

чесно, не поняв прикола. Нещодавно сивочолий на свому пьятому каналі піарився, що за 20млн гривень (10 пожертви а 10 його) придбав 20 (чи щось біля того) міцубіши л200 нових, і в армію передає. Може мені хтось дати відповідь на просте питання : нахєра купувати нові авто, якщо на передовій вони живуть не більше місяця ? Зрозуміло, що не зламки брати, де мотор вивалюєтся, але нові нафіга ? Той же Маркус купив 50 тойот ксілукс, за тих же 20 лямів (чим закрив нагальну потребу батальйону НА ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС), той же *Повернись живим* купив вроді 125 течиків за ті ж 20 лямів. Хіба в нас вже все так добре з забеспеченням армії, що можемо собі дозволити купувати НОВІ авто на передову ?

Вище "той же *Повернись живим*" і купив нові авто, створи свій фонд, збери кошти і купуй б/у чи які хош. 

Опубліковано (змінено)
1 година тому, MANJAK11 сказано:

Вони і раніше нові купували:

18 квітня 2022

Фонд допомоги українським військовим "Повернись живим" придбав для українських воїнів 51 новий пікап Fiat на суму понад 1 млн євро. Техніка призначена передусім для Корпусу резерву та мобільних груп ППО з ПЗРК та протитанкістів з ПТРК. Авто відправлять 68-й окремій єгерській бригаді.

Про це повідомив голова фонду Тарас Чмут.

Волонтер наголосив, що автомобілі: пікапи, джипи, буси, – одна з найбільших потреб армії зараз. Команда "Повернись живим" за перший місяць повномасштабної війни вже передала кілька десятків автівок і надалі планує збільшувати об’єми та кількості допомоги. 

Чмут зазначив, що 51 пікап – це 1026500 євро, тобто близько 20 тис. євро за один автомобіль, сплачених офіційно. 

"Але нова машина – це нова машина. Це та, яка, для початку, доїде своїм ходом у війська. Не стане в полі, коли потрібно летіти на завдання. Не потребує 24/7 пошуку запчастин та доставки їх тижнями, не потребує більше уваги аніж дає користі. Ми це вже проходили в 2014/15-х роках… І тут однозначна перевага або за новими або дуже свіжими авто", – пояснив Тарас Чмут. 

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

@MANJAK11 той же джавелін пускова коштує 125$ , ракета 40$, куплять старий пікап за 10$,  який зламається в дорозі, де тут логіка? Зекономити на сірниках? 

%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%96%D0%BD.jpg

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано
52 минуты назад, alexvvv сказал:

який зламається в дорозі, де тут логіка?

то то я дивлюсь, всі на нових авто їздять, а все б/у в три ряда на сервісах стоять. Я розумію всі переваги нового і недоліки беушного авто, але не в контексті їх живучості на передовій. Але то, походу, дурна мова, я свою думку висказав. Ну й раз ти за джавеліни зачепив, то я не думаю, що хтось би купував 100 пускових установок нових, замість 300 беушних, якби була така можливість, чи тих самих байрактарів 3 нових, замість 10 беушних. Знову ж таки, імхо краще купити 10 беушних тойот, чим десять нових китайців, навіть при однаковій ціні. Але знову ж повторюсь, то дурна мова і кожен залишится при своїй думці

• +1 2
Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

Ну що, може вже таки починати підривати торгові центри в тій йобаній кацапляндії...

ок, підривай

• Ха-ха 2
  • +1 5
Опубліковано (змінено)
1 час назад, MANJAK11 сказал:

то то я дивлюсь, всі на нових авто їздять, а все б/у в три ряда на сервісах стоять. Я розумію всі переваги нового і недоліки беушного авто, але не в контексті їх живучості на передовій. Але то, походу, дурна мова, я свою думку висказав. Ну й раз ти за джавеліни зачепив, то я не думаю, що хтось би купував 100 пускових установок нових, замість 300 беушних, якби була така можливість, чи тих самих байрактарів 3 нових, замість 10 беушних. Знову ж таки, імхо краще купити 10 беушних тойот, чим десять нових китайців, навіть при однаковій ціні. Але знову ж повторюсь, то дурна мова і кожен залишится при своїй думці

А как эти новые машины отнесутся к советской соляре и бензу А-80? А возможность заправиться на заправке выпадает вкрай редко и за свои бабки.

Змінено користувачем romanc
  • +1 2
Опубліковано
16 хвилин тому, romanc сказано:

А как эти новые машины отнесутся к советской соляре и бензу

ссср вже 30 років як розпався, чи може знайдені поклади пального із ссср?

Опубліковано
19 минут назад, alexvvv сказал:

ссср вже 30 років як розпався, чи може знайдені поклади пального із ссср?

Думаю стратегические запасы. Откуда б А-80 взялся бы? Соляра на вид не лучше.

• Ха-ха 1
Опубліковано
3 часа назад, romanc сказал:

А как эти новые машины отнесутся к советской соляре и бензу А-80? А возможность заправиться на заправке выпадает вкрай редко и за свои бабки.

мабуть їздити таки будуть, але не довго, всерівно роздовбають раніше, ніж це критично вплине на мотор

Опубліковано
9 годин тому, alexvvv сказано:

який зламається в дорозі, де тут логіка?

Сам читав,що написав?В мене грошей багато не має,комуналка ,поїсти  і.т.д.Де я дам на новий?

Опубліковано
14 годин тому, romanc сказано:

Думаю стратегические запасы. Откуда б А-80 взялся бы? Соляра на вид не лучше.

термін зберігання дизпалива максимум 5 років, звідки взятись запасам ссср

• +1 2
Опубліковано
7 годин тому, igrok сказано:

Сам читав,що написав?В мене грошей багато не має,комуналка ,поїсти  і.т.д.Де я дам на новий?

В тебе не будуть гроші на новий відбирати 

Опубліковано
19 годин тому, MANJAK11 сказано:

Може мені хтось дати відповідь на просте питання : нахєра купувати нові авто, якщо на передовій вони живуть не більше місяця ?

БО витратив  10млн , сказав, що 20млн, доїде 10авто, на фіналі.  за те пропіарився.

З Європи вже вивезли все, що могло їздити за адекватні гроші.

То там або ціна зашквар, або реально авто 2-й круг спідометра мотає!

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, dj_design сказал:

а можна я прокоментую .. нікого не підтримуючи а просто скажу на рахунок нових машин і б/у....  ваші аргументи правильні і обгрунтовані, але .... це якщо купувати 1-2 машини .. тоді да, можна знайти і б/у ... а коли треба вже і 20 шт - ? побігати по базарі чи по оголошеннях, кожному дати грошей за одну машину ? чи простіше вийти на салон/виробника, кинути всю суму і забрати одразу 20 однакових машин і не заморочуватись ... ви мислити просто не тими маштабами ... той же Притула вийшов на представника виробника VW і забрав одразу партію 120 машин, коли картину продавали ... тому що так швидше ...

простий вибір - чекати "місяць" (щоб зібрати партію) і зекономити чи отримати одразу але дорожче ...

А как перекупы автовозами возят, у них не стоит проблема поиска по одной машине, для этого есть "специально обученые люди" в ЕС.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
2 часа назад, alexvvv сказал:

термін зберігання дизпалива максимум 5 років, звідки взятись запасам ссср

Хз, на передке давали такой. В личный транспорт многие побоялись то лить.

Опубліковано
1 час назад, romanc сказал:

Хз, на передке давали такой. В личный транспорт многие побоялись то лить.

Такая солярка шла с завода медведчука возле ростова по трубе медведчука-порошенка в Украину. И маленькими нафтовозами  в Черное море, где перегружалась на большие нафтовозы. Потом в США как сирье. Но тот завод вроде обстреляли.

Опубліковано

Уявляю,який галас здіцянявся би,якби порох купив би бу авто.

Що скупий,хмтрозроблениц і тдидтд.

Крім того на бв авто документи,що підтверджують ціну теж сприймають багатьма неоднозначно.

Питання довіри ж зараз ключове.

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Гівномети вже вже включились.

Саме сумне ,важке і трагічне чекає нас ПІСЛЯ. війни.

Коли одні українці вбиватимуть інших .

• -1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...