Bliksss Опубліковано 5 Червня, 2022 в 12:05 #5726 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 12:05 (змінено) 25 хвилин тому, SergLutsk сказано: І що ми бачимо зараз ? Літають собі куди їм треба. І в Турцію льотають, і з єбіптами якісь там польотні домовленості вже є. Навіть в межах рашки - не дуже літають, стосовно інших країн, навіть Шрі-Ланка затримала А-330 і не чий-небуть, а самого "аерофлоту" - саме через те, що літак крадений. На всі претензії рашки - сказали ідіть нак*й, розбирайтесь самі хто і кому що винен, а літак поки побуде тут. До Туреччини - літають тільки турецькі авіакомпанії, і пару рейсів роблять авіакомпанії в яких є свої власні літаки. Навіть китайці - заборонили літати не те щоб до них, навіть над їхньою територією, якщо немає документів про те, що літак був належним чином придбаний, фількіну грамоту яку видає росавіація - вони не вважають документом. Вже за половину літаків - виплатили лізингові платежі, але - куди літати? Крім того, заборона на обслуговування - залишається в силі. Тобто - навіть покришкі (які виробля Michelin) не можна придбати, а ліцензію на обслуговування гальмівних систем - отримала звичайна авіакомпанія!!! Звісно, ліцензію видав не виробник літака, а росавіація, так що - все йде за планом. Змінено 5 Червня, 2022 в 12:14 користувачем Bliksss 3
igrok Опубліковано 5 Червня, 2022 в 12:11 #5727 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 12:11 3 хвилин тому, Bliksss сказано: До Туреччини - літають тільки турецькі авіакомпанії, і пару рейсів роблять авіакомпанії в яких є свої власні літаки І то на Супеджетах,зараз подивився на flightradar. 1
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2022 в 17:30 #5728 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 17:30 7 годин тому, Nokian сказано: Ти віриш,що росіяни стануть на коліна?. Не спіши щ відповіддю Подумай ТРИ рази. Слово алегорія тобі не знайоме, ех.. а я вже майже повірив, що ти філософ! Повертайся у вірусологи! 1
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2022 в 17:47 #5729 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 17:47 7 годин тому, Bliksss сказано: в статті чомусь тільки про енергоносії, є інші корисні копалини - руда різна, є дорогоцінні метали, ліс... точний обсяг експорту - ніхто не знає, це все контролюється "потрібними" людьми. Та багато різної сировини. Я не топлю за рашку, я також бажаю щоб вони відчули дію санкцій якомога швидше, але, потрібно бути реалістами, одними санціями їх не здолати, тим більше - якщо санкції будуть на такому рівні. А сподіватись що люди вийдуть протестувати проти влади - марно, вже в рашці (після розпаду союзу) і дефолти були, і невиправдані війни з великими втратами військових та цивільних - ніхто не протестував, і зараз не буде - бо за ці роки зазомбували остаточно. Давай розберемо: - руда різна, є дорогоцінні метали, ліс... точний обсяг експорту - ніхто не знає, це все контролюється "потрібними" людьми. - от ти сам сказав - потрібними людьми. Людьми, яким власник росії, путін, дозволив мати бізнес. Це не державне, а власне. Податки мізерні, прибутки колосальні, що куди і скільки йшло? - ліс... це, блін, окрема тема. Китай вирубав самий цінний ліс, після чого чинуші влаштували найбільші в Світі пожежу (видно було з Космосу), щоб приховати масштаби збитків. І, відповідно, іхніх заробітків! - , одними санціями їх не здолати, - перекривши кисень олігархам, які втратили допуск до свого бабла, ці ж олігархи рано чи пізно скажу, " а може нунах!?" Ми втрачаємо бабло, через якогось плєшивого бункерного клопа... ну і далі відомий сценарій. Навіть не один. - А сподіватись що люди вийдуть протестувати проти влади - марно, вже в рашці (після розпаду союзу) і дефолти були, і невиправдані війни з великими втратами військових та цивільних - ніхто не протестував, і зараз не буде - бо за ці роки зазомбували остаточно. - Голод, ще не таке зробить з людьми. Ті ж санкції та заборони на імпорт зроблять свою справу. Краденого зерна на довго не вистачить. Як і всього решта, що не попало під "імпортозамєщєніє". Те, що вони самі випускають - гівно. Настільки гівно, що в прямому сенсі гівно. Тому голод і зубожіння таки призведе до революції. Єдина надія, що Природа-Мати таки покладе пуйла в могилу від його хвороб. А далі, 1-2 місяці ейфорії, і все. Зададуться питанням, схуялі, доколє? Я щиро надіюся, що моя внутрішня Ванга мене не підведе в моїх "прогнозах", і таки до осені, ми будемо святкувати Перемогу над путлірівським режимом і над рашкою вцілому. З нами Правда, а значить, з нами Бог!
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2022 в 17:53 #5730 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 17:53 Ну от, власне, початок. http://joyreactor.cc/post/5224388 Якщо коротко 1
romanc Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:17 #5731 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:17 23 минуты назад, Zheny@ сказал: Ну от, власне, початок. http://joyreactor.cc/post/5224388 Якщо коротко В рб давно... https://t.me/motolkohelp/27894?single 1
sergkots Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:34 #5732 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:34 42 хвилин тому, Zheny@ сказано: перекривши кисень олігархам, які втратили допуск до свого бабла, ці ж олігархи рано чи пізно скажу, " а може нунах!?" Ми втрачаємо бабло, через якогось плєшивого бункерного клопа... ну і далі відомий сценарій. Навіть не один. Вірю, що навіть зараз їх олігархи таку мову ведуть. 44 хвилин тому, Zheny@ сказано: - Голод, ще не таке зробить з людьми. Ті ж санкції та заборони на імпорт зроблять свою справу. Краденого зерна на довго не вистачить. Як і всього решта, що не попало під "імпортозамєщєніє". Те, що вони самі випускають - гівно. Настільки гівно, що в прямому сенсі гівно. Тому голод і зубожіння таки призведе до революції. В це не вірю. Більшість москалів і так в лайні живуть і лайно їдять. (я так думаю). 4
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:42 #5733 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:42 7 хвилин тому, sergkots сказано: Вірю, що навіть зараз їх олігархи таку мову ведуть. В це не вірю. Більшість москалів і так в лайні живуть і лайно їдять. (я так думаю). Живуть, виживають, і підтримують пуйла за рахунок бухла. Протверезіють - тоді дійде! 1
volks Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:48 #5734 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:48 На те, що вони бухають санкції не накладали. 3
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:54 #5735 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 18:54 (змінено) 8 хвилин тому, volks сказано: На те, що вони бухають санкції не накладали. Ну ,як тобі сказати. Сировина.. Вони не женуть смагу ,як у нас. Не достоює. Випивають брагою. З цукром у них давно проблеми. Вони п'ють дешеву "казьонку", з магазина. А вона є настільки кончена ,що до ранку можеш осліпнути! Ну і згадай той їхній "Боярищнік", коли більше 70 людей померло від тої гадості. (а стаття наводить ще цікавіші цифри) Змінено 5 Червня, 2022 в 18:56 користувачем Zheny@ нові дані!
Bliksss Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:09 #5736 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:09 (змінено) 1 година тому, Zheny@ сказано: Ну от, власне, початок. аналогічно в білорусі на одному з підприємств, на коробці вже пише made in China, так само і в рашці буде - упаковка не проблема. Так само як з виробництвом чіпів, ну відмовив Тайвань, ну і х*й з ним, Китай обіцяє продати лінію з виробництва з техпроцесом 32 нм - цього їм з головою вистачить для їхніх "грязных делишек" 1 година тому, Zheny@ сказано: - от ти сам сказав - потрібними людьми. Людьми, яким власник росії, путін, дозволив мати бізнес. Це не державне, а власне. Податки мізерні, прибутки колосальні, що куди і скільки йшло? я не приватні підприємства мав на увазі, а саме - державні компанії, обсяги виробництва нафти/газу/золота/алмазів - засекречені вже кілька років поспіль, тобто, ті дані що у відкритому доступі - це все оцінка різних "експертів", яка дуже далека від реальної. Рашку вже давно ловили на тому, що вона занижує показники видобутку тих, чи їнших ресурсів. 1 година тому, Zheny@ сказано: - перекривши кисень олігархам, які втратили допуск до свого бабла, ці ж олігархи рано чи пізно скажу, " а може нунах!?" Ми втрачаємо бабло, через якогось плєшивого бункерного клопа... ну і далі відомий сценарій. Навіть не один. як клоп раніше не скаже про олігархів - "може ну їх нах"? І олігархів не стане вже через кілька хвилин, а він буде геніальним правителем, який позбавив країну від злодіїв, приблизно так скажуть ваті, і вата - схаває. 1 година тому, Zheny@ сказано: - Голод, ще не таке зробить з людьми. Ті ж санкції та заборони на імпорт зроблять свою справу. Краденого зерна на довго не вистачить. Як і всього решта, що не попало під "імпортозамєщєніє". Жень, от з якого буя - в рашці буде голод? Вирощує власного зерна - в 2-3 рази більше ніж споживає, ще й продає по світу. мяса - так-сяк вистачить, а ні - то риби повно. Пального - навалом, сільгосптехніки - навалом, пок*й що не така технологічна, але все ж. Ну з хамоном трохи напряг, але, той хто звик - знайде вихід. 1 година тому, Zheny@ сказано: Тому голод і зубожіння таки призведе до революції. Тому - голоду не буде, а зубожіння - не проблема, як я вже писав - через це проходили кілька разів з моменту розвалу союзу, це не призвело ні до заворушень, ні до мітингів, навіть до страйків, росіянам обнуляли заощадження - ДВІЧІ, і схавали, і ще схавають. 1 година тому, Zheny@ сказано: Я щиро надіюся, що моя внутрішня Ванга мене не підведе в моїх "прогнозах", і таки до осені, ми будемо святкувати Перемогу над путлірівським режимом і над рашкою вцілому. З нами Правда, а значить, з нами Бог! я не сумніваюсь що Україна переможе, але, ціна перемоги - просто пздц... Змінено 5 Червня, 2022 в 19:15 користувачем Bliksss 7
romanc Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:10 #5737 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:10 15 минут назад, Zheny@ сказал: Ну ,як тобі сказати. Сировина.. Вони не женуть смагу ,як у нас. Не достоює. Випивають брагою. З цукром у них давно проблеми. Вони п'ють дешеву "казьонку", з магазина. А вона є настільки кончена ,що до ранку можеш осліпнути! Ну і згадай той їхній "Боярищнік", коли більше 70 людей померло від тої гадості. (а стаття наводить ще цікавіші цифри) Это безобидное, до этого пили стеклоомывайку... 1
MANJAK11 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:10 #5738 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:10 6 минут назад, Zheny@ сказал: Ну ,як тобі сказати. Сировина.. Вони не женуть смагу ,як у нас. Не достоює. Випивають брагою. З цукром у них давно проблеми. Вони п'ють дешеву "казьонку", з магазина. А вона є настільки кончена ,що до ранку можеш осліпнути! Ну і згадай той їхній "Боярищнік", коли більше 70 людей померло від тої гадості. (а стаття наводить ще цікавіші цифри) Женя, все що ти говориш, правильно і кльово, але нажаль, є один нюанс, все це ростягнется на роки. Жодна імперія не впала за місяць чи пів року. Згоден, темп життя, завдяки індустріалізації, пришвидшився в рази, але не до такої степені. Так, хочется сподіватись та вірити, що все закінчится якнайшвидше, але коли тверезо подумати, то розумієш, що це не зовсім так. Як не кажи, але перманентно на нас таки діють болтологи, які так приємно ллють в вуха, що на росії вже зовсім срака і скоро їй пизда, але це не так. На фронті, імхо, кацапам скоріше пизда прийде, ніж всередині країни, але і на фронті постачання зброї не йде шибко масованими темпами, а дещо й знищуєтся з вже поставленого. Наприклад, давно відео з байрактара свіже бачив ? ото ж бо і воно. Так що тягнути нам ще лямку і тягнути, але то нічого не міняє, мусим тягнути 1 6
Bliksss Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:12 #5739 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:12 (змінено) 2 хвилин тому, MANJAK11 сказано: Жодна імперія не впала за місяць чи пів року. Ось це я і намагаюсь пояснити, санкції в короткостроковій переспективі - не працюють. А з рашкою - гірше, за років 5-7 - вони своє придумають. Змінено 5 Червня, 2022 в 19:13 користувачем Bliksss 3
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:20 #5740 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:20 Хлопці, я на Вашій стороні, ау! Я не хочу гірше. Але все ж надіюся на краще. Звісно, що санкції то пил у очі. І тіньовий бізнес не відміняв ніхто. Єдине, що лишається - молотися, на швидкий пздц хуйла. тут теж нюанси.. може прийти ще більш кончений, але, як я казав вище, бізнес еліта може внести свої корективи. Зараз із цим складно, бо воно не вилазить із бункера. А його посіпак ще по Світу багато. Відробляють. Навіть якщо і вдасться віддіснити орків до адміністративних кордонів України, то вони не припинять обстрілювати ракетами ще дуже довго. Я чудово розумію, що війна затяжна. Це не 3 тижні ( привіт Пєтя і Арестович), це довгі місяці. Не хочу довго і багато писати. Не той настрій.
sergkots Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:20 #5741 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:20 10 хвилин тому, Bliksss сказано: Китай обіцяє продати лінію з виробництва з техпроцесом 32 нм - цього їм з головою вистачить для їхніх "грязных делишек" Думаєш осилять? Вроді як відтік спеців йде.
SergLutsk Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:20 #5742 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:20 Женя, ти вроді дорослий дядько, а часом такі кумедні речі говориш, як той ватнік з Залупупінська, тільки навпаки. По-перше, щоб те забите населення щось дійсно відчуло на собі настільки, щоб аж почати задумуватись і возмущатись, до тої стадії його не допустять, а якщо і допустять, то до неї ще ой як далеко (навіть ніхєра не заробляючи рашка зможе безпроблемно поїти їх ще десятки років, не тіш себе марними сподіваннями, це не так дорого). По-друге, ті, хто насправді відчуває незручності від дії санкцій, вони їх відчувають ВЖЕ, і не перший місяць. Але чомусь на площах з транспорантами їх теж не видно, да ? І по-третє: візміть собі до уваги, це ДУЖЕ багата на ресурси країна із дуже тоталітарним режимом ! А це означає дві речі: 1) ніякого голоду там ніколи не буде хоч би що ми тут не видумували; 2) поки є режим - доти всі там будуть стиснувши зуби терпіти і вважати, що вони зараз мужньо боряться зі злом, фашизмом, нато і т.д., ну тобто так як ми в школі думали що ми боремся із загниваючим капіталізмом .. Тобто всі ті санкції і "імпортозамєщєнія" їм це як патріотичний еліксир, вони готові жерти говно і слухати роззявивши рота по телевізору кисельова як ударно вони бомблять фашистів. Вони заради цього живуть. Вони заради цього народились. 2
Bliksss Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:21 #5743 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:21 (змінено) 11 годин тому, Zheny@ сказано: Вони п'ють дешеву "казьонку", з магазина. А вона є настільки кончена ,що до ранку можеш осліпнути! не осліпнеш, але голова на місце не стане поки не похмелишся, і так - по колу. Є нормальна горілка, різниця в 3 рази, "Хортиця" - була десь 170 грн., тоді як дешеве "пійло" по 60грн. в супермаркеті. 11 годин тому, Zheny@ сказано: у і згадай той їхній "Боярищнік", коли більше 70 людей померло від тої гадості. (а стаття наводить ще цікавіші цифри) ти в Україні не пам'ятаєш як на харківщині горілкою пальною траванулись? також в магазині придбана, кілька десятків чоловік померло, бариги метиловий спирт використовували і продавали гуртом - таким самим баригам. Той хто купував - не знав що бояра - з такої сировини, так що - це все заслуга бариг. Змінено 6 Червня, 2022 в 06:40 користувачем Bliksss
MANJAK11 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:22 #5744 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:22 от, щоб трохи очі відкрились, канал і відео реально спеціаліста по побутовій техніці з кацапстану. про РЕАЛЬНИЙ стан речей в них 2
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:23 #5745 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:23 1 хвилина тому, Bliksss сказано: ти в Україні не пам'ятаэх як на харківщині горілкою пальною траванулись? також в магазині придбана, кілька десятків чоловік померло, між іншим з рашки привезений сурогат був! 1 хвилина тому, Bliksss сказано: не осліпнеш, але голова на місце не стане поки не похмелишся, і так - по колу. А.. то ти не знаєш, як сліпнуть від сурогату?
Bliksss Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:28 #5746 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:28 4 хвилин тому, sergkots сказано: Думаєш осилять? Вроді як відтік спеців йде. куплять спеців - якщо треба буде, хоча, і свої знайдуться. Просто, якщо імпортозаміщення було на словах, то зараз - в них вже немає іншого виходу, інакше - їм таки буде пздц, і вони - це розуміють. Ну, і як вже казав навіть Навальний, жоден майбутній президент рашки - не віддасть Крим, принаймні - поки буде ядерна зброя, а я щось не бачу варіантів - як рашку її позбавити. 1
Bliksss Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:32 #5747 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:32 (змінено) 10 хвилин тому, Zheny@ сказано: між іншим з рашки привезений сурогат був! Та хай би навіть з Америки, суть в іншому, алкаші що в рашці, що в нас - не знали що вони пили справжню отруту, думали - просто пальонка, ті що бояру пили - напевно і не сумнівались що все буде ок - там медичний спирт мав бути. 10 хвилин тому, Zheny@ сказано: А.. то ти не знаєш, як сліпнуть від сурогату? Я просто не знаю - де продають горілку з метилового спирту. Від простого сурогату, тобто C2H5OH + H2O - не осліпнеш. Змінено 5 Червня, 2022 в 19:33 користувачем Bliksss
volks Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:33 #5748 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:33 Є ще одна велика проблема. Якщо в кацапії запас міцності економіки практично безмежний, то в нас їй в принципі хана. І кожен приліт ракети її тільки добиває. Чи нам вистачить ресурсу для затяжної війни 6
SergLutsk Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:50 #5749 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:50 (змінено) 17 хвилин тому, volks сказано: Є ще одна велика проблема. Якщо в кацапії запас міцності економіки практично безмежний, то в нас їй в принципі хана. І кожен приліт ракети її тільки добиває. Чи нам вистачить ресурсу для затяжної війни Там суть навіть не в міцності економіки, а просто в банально безмежно великому запасі енергоресурсів ! Які всім потрібні, які всі хочуть, які всі купують. І поки це буде так, і поки в них буде ядерна зброя - до тих пір вони і будуть бикувати і корчити з себе головного гопніка планети. Лише ці 2 фактори і є вся їх сила. От якби завтра винайшли магічний енергоресурс, що раптом заміняє і газ, і нафту, от тоді я з впевненістю сказав би що так, от тепер можна потирати руки, тій недоімперії лишилось жити останні роки... Але уви. Змінено 5 Червня, 2022 в 19:51 користувачем SergLutsk 3
MANJAK11 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:58 #5750 Опубліковано 5 Червня, 2022 в 19:58 В любому випадку, остаєтся сподіватись на краще і не опускати руки і на всіх фронтах кувати Перемогу 3
Рекомендовані повідомлення