Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

ППО - це не лише швидкострільна пушка. Це все разом. Літаки теж.

жодне ппо не зіб'є балістичну ракету іскандера, наші збивали тільки крилаті ракети

• +1 1
Опубліковано
23 хвилин тому, alexvvv сказано:

жодне ппо не зіб'є балістичну ракету іскандера, наші збивали тільки крилаті ракети

Велика швидкість чи вони малопомітні?

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, sergkots сказано:

Велика швидкість чи вони малопомітні?

швидкість значно більша і висота польоту  50км

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано
3 хвилин тому, Electronshik сказано:

Наше ППО. Натовське або рашистське типу с400 може.

так, американське THAAD, кацапське хз

Опубліковано
48 хвилин тому, Electronshik сказано:

рашистське типу с400 може

Китайці сказали,що це добре помальована с300.

• Ха-ха 1
Опубліковано
21 минуту назад, igrok сказал:

Китайці сказали,що це добре помальована с300.

Насправді хз. Толком ніде не засвітився цей комплекс (с400). 

Але цілком логічним є розвиток ППО в бік перехвату таких цілей як балістична ракета. Особливо якщо така ракета летить по некерованій траєкторії.

Опубліковано
46 хвилин тому, Electronshik сказано:

Насправді хз. Толком ніде не засвітився цей комплекс (с400). 

на "картінках" - вже навіть с-500 можна побачити :)

Опубліковано

https://t.me/ananiev93/560 

ось що значить бути реалістом, ось вам і Великий переможний план заодно, і ось тобі конкретно Нокіан, заради чого я зараз живу. МИ Українці за два дні зібрали 43 мільйони гривень (з потрібних 20ти) на конкретно взятий новостворений підрозділ, одним з очільників якого є Валерій Маркус (він же Ананьєв), який написав книжку *Сліди на дорозі*.Я написав там і напишу тут : Я гордий, що нас Українців таки більше ніж хохлів, хай і не кількісно, зате якісно. Зверніть увагу, на телеграм каналі всього 66тис підписників, на фейсбуках, інстагамах ще максимум 163000, більшість, думаю, як і я, підписані на все відразу, тобто, грубо кажучи, 160тис людей за два дні зібрали 43 мільйони гривень. І це лише один з епізодів, просто дуже красномовний, де живуть і працюють справжні Українці, а не хохли, які ниють, що все пропало і вони бачиш но не знають, заради чого жити

• +1 7
Опубліковано

Якщо це до мене,то я не нив і не нию,що всьо пропало,як  і неважко здогадатися,що я НІКОЛИ не писав ,що курс буде вищим,ніж виявлялося потім..

Я лише проти шапкозакидацьких настроїв та заяв  деяких наших теперішніх провідників.

Ключове слово ДЕЯКИХ.

• Cумний 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:

Якщо це до мене,то я не нив і не нию,що всьо пропало,як  і неважко здогадатися,що я НІКОЛИ не писав ,що курс буде вищим,ніж виявлялося потім..

Я лише проти шапкозакидацьких настроїв та заяв  деяких наших теперішніх провідників.

Ключове слово ДЕЯКИХ.

в кого такі заяви?

Опубліковано
5 хвилин тому, Nokian сказано:

У всіх,хто заявляв місяць тому,що в росії вже закінчились резерви,ракети, техніка і тд.

а я думав зараз такі заяви

Опубліковано
8 часов назад, tarasmv сказал:

Нововолинськ може писати хіба що про кордон з Польщею, а щодо білорусів то треба дивитися, що в Шацьку, Камені, Любешові. Мої родичі з білорусі кажуть, що у них теж дуже багато ватноголових, особливо це поширено серед люмпенів, а хто розумніший той вболіває за Україну і за визволення своєї країни від окупантів. Будемо сподіватися, що все буде ок.

По Шацьку пройшла інфа, щоб сильно не спали, бо в ці дні почнеться. 

Опубліковано
8 годин тому, foma144 сказано:

Соррі громадо. Десь, можливо не тут, була силка на книгу щодо правильної техніки введення бою. Було це 2 місяці назад (приблизно), автор іноземець. Може хтось поділиться. Треба. Сам шукав, не знайшов та й часу мало зараз. Дякую.

Учебник рейнджера Армии США.pdf

Оборона Міст.pdf

Громадянський спротив.pdf

• +1 1
Опубліковано (змінено)
Мер Дніпра Борис Філатов обізвав Арестовича "говорячою ж@пою з вкрадливим голосом".
«Ще кілька тижнів тому розмовляюча ж@па на прізвище Арестович вкрадливим голосом розповідала жінкам бальзаківського віку про те, що війна скоро закінчиться. Жінки у відповідь підкидали в повітря чепчики. Сьогодні говорюча ж@па повідомила, що ситуація "ахова". Скажіть, колеги полегшені владою, а я хіба не попереджав, що ваша інформаційна політика – це повне гуано, яке розраховане на дебілів, а не на націю вільних людей?” – пише Філатов.
Змінено користувачем toj_tu
  • +1 2
  • -1 4
Опубліковано
1 година тому, Arden сказано:

По Шацьку пройшла інфа, щоб сильно не спали, бо в ці дні почнеться. 

то їм кілька днів не спати?

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
Цитувати

Військові, які служать у 2-му батальйоні 79-ї Миколаївської окремої десантно-штурмової бригади

А яка бригада 24.02 була на півдні, біля Криму?

• +1 2
Опубліковано
19 хвилин тому, sergkots сказано:

А яка бригада 24.02 була на півдні, біля Криму?

• Дякую! 1
  • +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...