Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@SergLutsk це вирішується не так. Наразі на цьому зароблять банки - валюту вони на міжбанку викуплять і готівкою продадуть. 
І це замість того щоб ввести звичайний податок і направити на оборону. 
Профффесіонали при владі блядь.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, Dima4s сказано:

солідна закордонна фірма не буде морочитись і всім фопам скидати гроші по одному.

Гугл - тобі достатньо солідна фірма? На Payoneer - заходять долари,  2 секунди і в тебе гривні на моно, або приваті. 

На Моно - платить інша контора, також зі "штатів", не така як Гугл, але - напряму на моно, і все в них виходить.

Ті що піняться - самі винні ))

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

На Payoneer - заходять долари,  2 секунди і в тебе гривні на моно, або приваті. 

по курсу 29? чи я шось не так зрозумів

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Dima4s сказано:

по курсу 29? чи я шось не так зрозумів

по курсу купівлі банку - приват наприклад, 31,5 сьогодні, було 30,45 на тижні.

Опубліковано
16 хвилин тому, sergkots сказано:

@SergLutsk це вирішується не так. Наразі на цьому зароблять банки - валюту вони на міжбанку викуплять і готівкою продадуть. 
І це замість того щоб ввести звичайний податок і направити на оборону. 
Профффесіонали при владі блядь.

ну трошки не так...

на міжбанку зараз продають валюту тільки під критичний імпорт...

Банки зможуть продавати готівкову валюту в межах отриманих готівкових поступлень... Але вже по реальному курсу який буде приближеним до ЧР. Також конвертацію гривні у валюту при розрахунках за кордоном вже не проводитимуть по фіксованому курсу НБУ, а вже буде по курсу банку.

Про новації і для чого це зроблено із 21.05.22р описано тут і це вже трохи перекриє шпекуляцію при купівлі за кордоном і продажу вже в Україні.

• +1 3
Опубліковано
22 хвилин тому, sergkots сказано:

@Arden Ця новина є українською мовою.

Гугл в поміч

https://censor.net/ua/video_news/3343150/medvedchuk_rozpoviv_podrobytsi_u_spravah_vyvedennya_z_derjvlasnosti_naftoprovodu_i_zakupivli_vugillya

Опубліковано (змінено)
30 хвилин тому, sergkots сказано:

Наразі на цьому зароблять банки - валюту вони на міжбанку викуплять і готівкою продадуть

аж ніразу, те що купили за готівку - те за готівку і можуть продати. Є - облік, все видно, що як купили (нал/безнал), скільки і як продали.

Опубліковано (змінено)
26 хвилин тому, romanc сказано:

А переводы в евро по Украине не запрещены?

в моно - пише що заборонено, але, можна за кордон - до 3К, на волонтерські потреби - до 12К без підтвердження, з підтвердженням (куди витрачаються) - безлім. 

Опубліковано
20 хвилин тому, romanc сказано:

А переводы в евро по Украине не запрещены?

якщо це наші банки то все тілкьи в гривні. я не чув щоб можна було перекидати валюту

• +1 2
Опубліковано
15 hours ago, Alex S said:

Хто там з рік тому стверджував що долар по 40 не буде? Де той сансей? А по 50 буде? Я впевнений що буде. Як і бенз по 70.

Базарніки, які в 14му зайшли в долар "на всю катлєту"  по 40 - зможуть отримати прибуток

і не будуть такі засмучені

• Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)

Нбу не разрешает обналичивать больше 50000грн в месяц

https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-polipshiv-umovi-roboti-gotivkovogo-valyutnogo-rinku-ta-zmenshiv-limit-na-znyattya-gotivkovoyi-grivni-za-kordonom

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
1 час назад, Dima4s сказал:

якщо це наші банки то все тілкьи в гривні. я не чув щоб можна було перекидати валюту

С еврокарты на еврокарту

Опубліковано
18 хвилин тому, volks сказано:

А тим часом президент заявив про 87 жертв ракетного удару по Десні минулого тижня. Пздц.

вже ж був полігон біля львова.. як так можна було знову допустити.. Наскільки памятаю і тривога була.

• Cумний 1
Опубліковано
13 хвилин тому, Dima4s сказано:

вже ж був полігон біля львова.. як так можна було знову допустити.. Наскільки памятаю і тривога була.

напевно знову проїб**ли, людей шкода шо піпец...

Опубліковано
17 хвилин тому, Dima4s сказано:

Я вночі під час тривоги цієї ночі (двічі була) навіть не вставав.

І таких як я, ну, напевно сотні тисяч. Або мільйони.

Але, якщо мова йде про те, що військовий об'єкт / казарми, тоді їм треба спати в укритті!

Халатність .

• +1 2
Опубліковано
41 хвилин тому, Dima4s сказано:

Це вже було з півдесятка разів.

Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

Біля Львова вже такого не роблять, там минулого тижня були удари, але без жертв.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Але, якщо мова йде про те, що військовий об'єкт / казарми, тоді їм треба спати в укритті!

Халатність .

В Контантиновке ракеты пробили все перекрытия до подвала.  Дежурные остаются на постах, и забившие на тревогу, в частности офицеры.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Халатність .

В Контантиновке ракеты пробили все перекрытия до подвала.  Дежурные остаются на постах, и забившие на тревогу, в частности офицеры.

Опубліковано
2 годин тому, romanc сказано:

пишуть що в Десні те ж саме

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...