Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказано:

деяким, вже дійшло, кому не дійшло - повернуться у Харків, там поправлять - швидко, можливо, "трохи боляче" пояснять - як треба любити Україну.

Та якщо воно не вважає себе українцем, то нічого йому не дійде.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
56 хвилин тому, volks сказано:

Та якщо воно не вважає себе українцем, то нічого йому не дійде.

Ну тоді все просто

sddefault.jpg

Опубліковано
3 годин тому, Electronshik сказано:

Таких треба по прикладу Чехії, яка виселила судєтських німців у Німеччину після війни.

Захід цього не схаває(а ми багато від нього залежимо).Є простий варіант,який запад *схавав* у прибалтів-статус *негромадянина*.Іншого шляху я не бачу.

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
59 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ну тоді все просто

Це просто можливо лише в тому випадку, якщо на східних і південних областях буде жорстка українізація, щоб вони завили, а спасать іх било нєкому.

Змінено користувачем volks
Опубліковано
5 хвилин тому, volks сказано:

якщо на східних і південних областях буде жорстка українізація, щоб вони завили, а спасають із било нєкому.

Не буде.

Крайній Південь відчув рузкій мір на 146%.

А от Миколаїв і Херсон.... Там ,як каже мій колега з роботи, який зараз воює на тих землях,  "потрібно мати 2 ока, і 3-є на сраці!  Бо місцеві здають рашистам наших, аж на раз-два. Як у 2014 в Іловайську чи інших містечках і селах...

Тому там проросійських дебілів вистачає. З ними просто - або чємодан, або  сємок в кишеню і  ...

• +1 3
Опубліковано
28 хвилин тому, Zheny@ сказано:

ними просто - або чємодан

Так добровільно чємодан вони не зберуть. А примусово ти їх не виселили.

Опубліковано
3 хвилин тому, volks сказано:

Так добровільно чємодан вони не зберуть. А примусово ти їх не виселили.

Значить потрібно створити умови.

Опубліковано
В 21.05.2022 в 00:25, volks сказал:

@MANJAK11 не дошло. 

жаль. Просто дай собі відповідь, чи повинен ти прикласти ВСІ зусилля в допомозі тушіння пожежі у сусіда, який живе через ДВІ хати від тебе ? Навіть коли власник пьяний спить поряд під забором. Якщо так, то чому ? ))

• +1 1
Опубліковано
В 21.05.2022 в 14:26, Zheny@ сказал:

Хай дурні западенці воюють, а вони пересидять.

1 я так розумію, з окопа пишеш ? Чи кум начальник штабу, що так впевнено заявляєш ?

2 Чи в нас мало довбойобів, які теж думають, що хай воює хтось інший ? Мало того, хай воює хтось інший, а навіть хай допомагає хтось інший

Я так розумію, декому зовнішніх ворогів вже недостатньо ? 

Опубліковано
38 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Значить потрібно створити умови.

Так я про це в писав вище.

13 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

жаль. Просто дай собі відповідь, чи повинен ти прикласти ВСІ зусилля в допомозі тушіння пожежі у сусіда, який живе через ДВІ хати від тебе ? Навіть коли власник пьяний спить поряд під забором. Якщо так, то чому ? ))

Повинен. Але аналогія геть не правильна.

Опубліковано
19 часов назад, SergLutsk сказал:

Це все було характерне хіба що для лютого, коли, по-перше, вони атакували, щодня перли вперед і відповідно ночували і в полі і в дорозі де ніч застане. Не самоприбаюкуй себе. Зараз зовсім інша ситуація, а до осені буде ще "іншіша". Навіть не сумнівайся, що вони собі лінію фронту проведуть не в полі і будуть мерзнути від приморозків, хєра ! Вони окопаються в місті, палити будуть або нашим газом або дровами з розтрощених меблів розграбованих квартир. Їду намародерять або й гуманітарку відіжмуть. А от нашим щоб до цієї лінії підбиратись доведеться таки в полі окопуватись ! Завжди вибирає місце бою яка сторона ? Правильно - та що захищається ! А що говорить приклад Маріуполя ? Що оборонятись треба в місті ! А якщо в тебе до цього міста ще й постачання підведене, то це взагалі. Згадаєш мої слова, потім звучатимуть фрази накшталт "деокупація міста Х військовим шляхом можлива лише за величезних втрат як наших військових, так і загибель багатьох цивільних жителів. Тому ми змушені утримувати лінію фронту та вести перемовини із загарбником". На місце "Х" можеш підставити будь-яке наше місто і такі повідомлення ти будеш читати з липня по ......  поки не розвалиться імперія.

ну то давай здаватись . Нахуй та дурна піздьож ? 

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано
5 часов назад, Zheny@ сказал:

І що зробить воїн?

щоб знати, що зробить воїн, для початку треба стати воїном і пережити хоча б частину того, що пережив він

• +1 4
Опубліковано
14 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

1 я так розумію, з окопа пишеш ? Чи кум начальник штабу, що так впевнено заявляєш ?

Ні перше ні друге. Власне, як і в тебе! Тому, не вішай ярликів.

Мені достатньо було поспілкуватися  з деякими індивідами..

15 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Чи в нас мало довбойобів, які теж думають, що хай воює хтось інший ? Мало того, хай воює хтось інший, а навіть хай допомагає хтось інший

Рахував кількість моєї допомоги?

5 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

щоб знати, що зробить воїн, для початку треба стати воїном і пережити хоча б частину того, що пережив він

Знову ж таки, ти воїн?  Впевнений, що аж ніразу!

Мені вистачило того спілкування з вояками , що повернулися з АТО . А у мене їх знайомих вистачає.

Є адекватні цілком. А  є відбиті на всю башку.  Хтось таким і був, а хтось таким став.

• +1 1
Опубліковано
7 минут назад, volks сказал:

Так я про це в писав вище.

якраз таки правильна, бо шанс згоріти твому будинку десь 25%, тобто коли вітер подує в твою сторону, а в інших випадках, зулі напрягатись, то ж навіть не в крайнього сусіда горить. Аналогія з пьяним власником, думаю теж зрозуміла (то про твої 8 років). путлєр замислив створити срср2, скоріше за все, прибалтів доля України не минула б, а там би НАТО прийшлось би воювати своїми солдатами. Перемога над Україною ТОЧНО розвязала б пуйлу ще більше руки, так як перемога в Грузії, окупація Криму і частини Донбасу йому розвязала руки для повномаштабної війни

• +1 4
Опубліковано
14 хвилин тому, volks сказано:

Вірна на 101%

Я десь колись писав. Що якщо в Україні війна почнеться, то це буде 3-я світова на території України.

А виявляється, що ще й за рахунок життя українців.

Мир в Європі, за рахунок війни в Україні.  Європі простіше дати грошей і техніку, і не приймати участь особисто. І тим самим вони собі забезпечили собі прикриття від нападу хуйла.

Це якраз допомагають гасити сусідську хату. Щоб вогонь не перейшов на їхню.  Дають гроші на відбудову і на гасіння. Аналогія - ідеальна.

• +1 4
Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Ні перше ні друге. Власне, як і в тебе! Тому, не вішай ярликів.

Мені достатньо було поспілкуватися  з деякими індивідами..

то я вішаю ярлики чи ти ? то я всіх східняків в зрадників і пристосуванців записав чи ти ?

3 минуты назад, Zheny@ сказал:

Рахував кількість моєї допомоги?

я хоч однією буквою на тебе натякнув ? то причому тут ти ? чи в твоєму оточенні всі допомагають ? чи мало знаєш таких, які болт ложили на все ?

5 минут назад, Zheny@ сказал:

Знову ж таки, ти воїн?  Впевнений, що аж ніразу!

знову ж таки, тож не я, а ТИ намагаєшся тут розказувати, що зробить воїн, коли повернется, так само як і я не будучи воїном. Тільки я чомусь не розписуюсь за дії людей, які бачили і відчували те, що я можу лише приблизно уявити, а ти починаєш розписуватись

Опубліковано
22 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

якраз таки правильна, бо шанс згоріти твому будинку десь 25%, тобто коли вітер подує в твою сторону, а в інших випадках, зулі напрягатись, то ж навіть не в крайнього сусіда горить. Аналогія з пьяним власником, думаю теж зрозуміла

Ну раз правильна. То хай буде правильна.

В такому випадку я буду сам вирішувати чи допомагати сусіду, враховуючи небезпеку для власного дому Але те, що сусід, який прийде розказувати, що я повинен йому допомогти(при тому, що він сидів і кидав недопалки в купу сіна ), однозначно буде посланий на три букви.

Опубліковано

то я всіх східняків в зрадників і пристосуванців записав чи ти ?

Я також ніде не написав що всі без вийнятку. Хоча, дивлячись правді у вічі - переважна більшість!

я хоч однією буквою на тебе натякнув ? то причому тут ти ?

Відписав у відповідь на мій допис. То кому адресовано?

16 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

чи в твоєму оточенні всі допомагають ?

90%

чи мало знаєш таких, які болт ложили на все ?

мало. Але є.

знову ж таки, тож не я, а ТИ намагаєшся тут розказувати, що зробить воїн, коли повернется, так само як і я не будучи воїном

Простий причинно-наслідковий зв'язок.  Прийшов умовний сусід з війни, а у нього за стіною в сусідній квартирі живуть ті, чиї домівки він боронив ціною свого життя. Поки вони влаштовували тут своє.

Віриш в те, що скаже "та все ок. я ж не злюся! Подумаєш, вбили когось там, заради їхнього спокою!." ...

18 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

які бачили і відчували те, що я можу лише приблизно уявити

Дякувати Богу, що нас це обійшло.  А може лише "поки що обійшло".  Я зі своєю колокольні дивлюся.  Якщо доведеться воювати, буду. Якщо виживу, і приїду додому і застану отаких пристосуванців, які перечікували.

Я взагалі за свої дії не ручаюся тоді. Я й зараз псіх, а після війни стану  ще більшим.

Опубліковано
5 хвилин тому, volks сказано:

сам вирішувати чи допомагати сусіду, враховуючи небезпеку для власного дому

А, то ти не бачив що таке пожежа в селі?

Твоє щастя.

І так, я бачив, і так, приймав участь в гасінні!  Хто винен, питання останнє. І в процесі гасіння ніхто його не задає! Допомагають всі.

Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А, то ти не бачив що таке пожежа в селі?

Твоє щастя.

Бачив і приймав участь в гасінні.

Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

Бачив і приймав участь в гасінні.

Ну тоді дивно, що ти аналогії не побачив... .

Ясно ж як білий день

Опубліковано
13 минут назад, volks сказал:

Ну раз правильна. То хай буде правильна.

В такому випадку я буду сам вирішувати чи допомагати сусіду, враховуючи небезпеку для власного дому Але те, що сусід, який прийде розказувати, що я повинен йому допомогти(при тому, що він сидів і кидав недопалки в купу сіна ), однозначно буде посланий на три букви.

є таке поняття, як причинонаслідковий звязок. Навіть якщо той сусід насере тобі посеред кімнати, ти повинен копняком відігнати того сусіда в сторону і бігти тушити ЙОГО хату, бо купа його гімна не спалить твою хату, а ЙОГО палаюча хата має всі шанси спалити твою. Тому ПОХЄР як і чому загорілась сусідська хата, треба спочатку її ПОГАСИТИ, а лише ТОДІ розбиратись в причинах, наслідках і саме головне, як не допустити такого ЗНОВУ. І ти ж в даному випадку переживаєш не за його благополуччя, а виключно за своє, і виходячи виключно з цих міркувань спочатку треба ГАСИТИ , а вже потім розбиратись. Хоча можна, так як ти собі придумав, включити обіду, мол я нікому нічого не винен, а ти попроси мене, а ти сам винуватий, що загорілось, але біда в тому, що є обьєктивна реальність, яка заключаєтся в тому, що вогню в парі з вітром, глибоко пофіг на твої моральні почуття і принципи, ти або дбаєш про свою безпеку, або ні

• +1 2
Опубліковано
24 минуты назад, Zheny@ сказал:

Якщо виживу, і приїду додому і застану отаких пристосуванців, які перечікували.

Я взагалі за свої дії не ручаюся тоді.

ти ВПЕВНЕНИЙ, що не получится так, що ІМЕННО та сімья, яких ТИ назначив собі пристосуванцями, скажімо не пожертвувала на армію 10тис доларів ? то тільки порошенко бігає з відосиками, який він благодєтєль, більшість же мовчить чи говорить про це в колі друзів. Ти ГОТОВИЙ на себе взяти ще й моральну відповідальність за можливу помилку при вчиненні самосуду над такими *пристосуванцями* ? І таких питань я тобі сто двадцять штук можу задати. Але це все балабольство, поки ми тут, а не там, з тим а якби да каби

• +1 2
Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

Якщо доведеться воювати, буду. Якщо виживу, і приїду додому і застану отаких пристосуванців, які перечікували.

Я взагалі за свої дії не ручаюся тоді. Я й зараз псіх, а після війни стану  ще більшим.

Не правильно.

1 година тому, MANJAK11 сказано:

Ти ГОТОВИЙ на себе взяти ще й моральну відповідальність за можливу помилку при вчиненні самосуду над такими *пристосуванцями* ?

Правильно.

Ми маємо не з пристосуванцями боротись а за верховенство права та невідворотність покарання. Бо самосуд на емоціях дуже легко зробити - але він не змінить нічого. Потрібно заставляти працювати правоохоронців та суди так як вони мають працювати - а це змінить ситуацію.

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
11 годин тому, volks сказано:

Нагадує. Те як вела себе Україна в попередні 8 років

Не пересмикуй. Ти казав про Європу, я тобі про Європу відповів.

Що стосується України  тобі доступно пояснили, повторюватись не буду. І до цієї неоднозначної ситуації у нас та сама європа теж приклала руку.

• +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...